Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
úgy értettem ha saját diveddel játszod (ami nem biztos) akkor bekerül minden divisionból a legjobb "felső" réteg. Nem csak a mittomén div 3-4 felettiek.
Az hogy milyen tudásbeli különbség van diven belül azt hagyjuk. Eleget regéltünk erről, hogy egyik gyerek meg se tud mozdulni a másik meg úgy xarrá vert hogy csak lestem. Egymás után ugyanazon vagy nagyjából ugyanazos skill ratingen.
Biztos az én logikámmal van baj de pont hogy azonos tudású emberek között látom nehéznek hogy 9 meccsből 5-öt lehozzak. A win streak meg gondolom a div besorolás szempontjából számít. De gondolom ha tényleg divhez kötött a play off akkor amíg az nincs meg senki nem fogja eröltetni a feljebb jutást. Bár a rivals rewardokat nem tudom hogy alakulnak. De éppen felsőbb divisióba jutva a play off esélyeid meglehetősen csökkennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest