- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Web Appot azért benyomtam, hogy kinyissam a welcome packokat, egy Militao meg Shaw jött. Nézegettem kicsit a piacot, vki már nyitott egy mid R9et
Mekkora mázlista az ilyen... -
eM'82
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
köszi! Így legalább nem megy el csomó időm sbc-re in-game mint tavaly, mikor nem volt web-app-om, se transzferem...
örülök (?), hogy Haaland és más csodák pottyannak nektek srácok.
Ide egy Kroos jött, ami ratingben jó, amúgy hagyjuk.
Ja, és a welcome pack-okból hogy a faxba ad már most duplicate-et??? Alig van játékos a klubban.Ha valami csoda folytán nyitok egy qrva jó játékost, akkor abban a pillanatban veszem is meg az ultimate-et, ha nem, akkor marad BF.
Digestive: ki korán kel!

-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
közben én is megtaláltam a választ... Akkor 10 óra SB...
-
LendvaiFeri1
veterán
Ha PC-n voltál az előző játékban, most meg PS-en indulsz, akkor ha nem játszottál x órát a konzolon, akkor a wep appban, illetve a telefonos applikációban nagyjából semmit nem tudsz majd csinálni.
A Welcome pack meg egyszerűen nem érkezett meg. Szerintem csak azoknak jár akik játszottak a 21-gyel, azonos platformon....
Igen. -
|AP|
veterán
én beléptem, erre a PC-s accommal fogadott. (amin nincs is EA play előfizetés...). Mikor át akartam lépni a PS5-re, akkor kidobott.
A Welcome pack meg egyszerűen nem érkezett meg. Szerintem csak azoknak jár akik játszottak a 21-gyel, azonos platformon....

"You’ll receive a starter pack and some welcome packs based only upon your FUT 21 gaming activity." -
gjoe
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
nálam nem elérhető.
-
gjoe
addikt
Ide szinte semmi értelmes.
Jött egy rodri és egy gabriel jesus.
A starter pakkokbol meg csapat sem lesz.
Elindulhatna már a web app. A 10 órát nem konzolon akarom csapatepitessel és sbcvel eltolteni. -
TrueGooner
senior tag
Elérhető a webapp!
-
Bence910905
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Igen-igen már az első nap kezdik a szerencsétlenkedèst..mondjuk mit is vártunk
-
Bence910905
tag
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Nincs még web app, én is arra várok... Elvileg ma van a rajtja pedig: Web App
Twitteren nem írnak semmit, nem válaszolnak senkinek... Tudjátok, hogy megy ez: Web Appban úgy se lehet FIFA pontot vásárolni, rá ér az...
-
|AP|
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
-
|AP|
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
szerintem még nincs web app. Mobilon meg eleve holnaptól lenne ha jól tudom.
-
amdboy
senior tag
Srácok! Valaki segítene esetleg?
Elő van rendelve az ultimate verzió series konzolra. Game passból is az ultimate verzióm van, ami ugye tartalmazza az ea playt is. Jópár napja le van töltve már a game, indítani mègsem lehet a trialt. ( A verzióknál nincs feltüntetve, hogy trialt kipróbálhatom) Ötlet valakinek? 🤔
-
Bence910905
tag
Mobilon nem lehet belèpni a Webb Appba vagy csak én nem tudok???
A letöltést nálam is sikerült elindítani PS 4.. -
bubuska10
senior tag
PC-sek írjatok majd valamit a gameplayről! Változott valami egyáltalán?

-
ThuG4LifE
senior tag
Ide Wijnaldum, Jezuska es [kép]
az ajandek pakkokbol.Kezdesnek nem rossz.
-
Gaborz1
senior tag
Hozzám a 21ből kapott pakkokból Dumfries, Zakaria. Meglátjuk a 4600 pont mit fog adni.
-
|AP|
veterán
-
sz_abika
addikt
PS maradt a legvégére? Ott még nincs nyitogatás?
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, a végére sem jött semmi. Jó kezdés...

-
Sandros112
tag
Sziasztok. A 4600 fifa pontot az ultimate edition előrendeléséért csak 27-én kapjuk meg? Első évem XBOX-on és kicsit elveszettnek érzem magam.
-
Woodslave
félisten
Na ide egy Wijnaldum. Acerbi és Partey.
-
Stylerr
addikt
Nos, welcome packokból és 5.5k fifa pointból jött Werner, Kroos, 2 IF, Joao Felix, Telles, Gnabry.
-
Zimmi91
addikt
1600 fifa pontot kaptunk kezdésnek
Remélem az a 3000 meg akkor jön hétfőn
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Közben megjelent a appban is, de köszi!
Viszont a telepítésnél csak US English válaszható ki. Ezt sem értem amúgy... Több év alatt nem sikerült azt megoldani, hogy az angol nyelv kiválasztása mellett ne a birodalmi, hanem a metrikus mértékegységrendszert lehessen használni. Bár már megtanultam fejben átváltani, de idegesítő.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Igen, az valószínűleg akkor fog.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lépj be webes felületen és add hozzá ott a játékot a könyvtáradhoz és utána tudod tölteni

Geradossz kollégának köszönjétek az ő ötlete volt
-
Stylerr
addikt
Xboxon már megy.
-
Jakesz
addikt
Nextgen beszámolót majd kérek a Hypermotion-ről.
-
TrueGooner
senior tag
Webapp továbbra sincs...
19 óra körül várható, vagy startolhat bármikor? -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
fent van
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Én is így gondolom. 8 meccset azért meg lehet nyerni, kb. egy átlag tudás kell hozzá. Ha nekem sikerült a 17 után a 21-ben 1-1,5 hónap alatt a gold2, akkor itt is simán lehetséges a rank3. Anno a 17-ben is volt WL-playoff, illetve aki megnyerte a DIV1-et az automatikusan mehetett WL-ezni. Ott is stabilan meg lehetett nyerni 40 meccsből 20-at.
-
Digestive
veterán
Na most jobban megnéztem a WL rankokat. A Rank3 abszolút elérhetőnek tűnik. 44pont. 20ból 8at kell megnyerni, a többi meg kiakasztott kontrollerrel mehet.
Itt már van 2 pick és egy garantált TOTW pack. Igaz, h talán nehezebb lesz bejutni, viszont ez szerintem egy elérhető, egész jó reward. -
Woodslave
félisten
lehet még a végén az ilyen szerényebb képességű játékosoknak mint én feküdni fog az idei rész.
-
Nandinagy
addikt
Ehhez nem szoktak külön verziót kiadni. Belépsz a standard/ultimate verzióhoz és ott szokott lenni egy Try Trial vagy valami hasonló gomb. Azt letöltöd aztán kész
Boxon sem hiszem, hogy 5 nappal korábban előtölti a játékot. Ott nem 2 nappal hamarabb vonja mint ahogy indul a játék? -
Woodslave
félisten
Boras szerint idén a meta a passzolgatós játék lesz, a skillek, dribbling annyira nem, meg a timed finish
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
betonkemények amúgy is a szerverek semmi nem szokta megfektetni őket
-
TrueGooner
senior tag
A letöltés szerintem a Sony/Microsoft szervert fogja terhelni, bár ez a lényegen nem változtat, valszeg lassabban fog menni az átlagnál. Viszont ha lent lesz, nem kéne, hogy hatással legyen az EA szerverekre.
Viszont a webapp-ot és a játékot is egyszerre élesíthetik, nagyon úgy fest, az lehet fájni fog picit.
Hagyd, biztos nincs tapasztalatuk ebben.

-
gjoe
addikt
Azért mindent is elkövetnek az esti szerver összeomlásért.
Miért nem lehet a trialt előre letölteni?
Majd este 7-kor 50 millió letöltés indul. Biztosan bírni fogják. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát tippre utóbbi olcsóbb de csak akkor veheted meg ha megvan a 21 a fiókon
Gondolom konzolon ezért tudod ingame megvenni ami miatt +10%-al olcsóbb míg pc-n külön verzió van rá. Nem?A rank 3 egyébként már elite3 szint
Ha megnézed ott a premium totw pack. Csak mondom..
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
megpróbálhatod annyiszor amennyiszer 1200 rivals pontot be tudsz rakni..

de azért ez tényleg szopatós. Ugye a 21-ben silver 1-től már automatikusan indulhattál, az meg nem akkora nagy szám volt elérni.
most rank 3 kell hog meglegyen automatikus play off kvali. Ami 8win és 12 kigumizás, ezután megint play off.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tavaly is egyből kaptuk a pakkokat asszem, hogy hogy hétfő?!
-
bubuska10
senior tag
Látom pörög a topik.
Akkor így arányaiban mégse lesz kevesebb meccs. Annyi, h a WL-en 20-at LE KELL nyomni. OK, h ez 10-el kevesebb mint volt, de így a Rivalst is muszáj nyomni hét közbe. Nekem erre pl. nem nagyon volt időm. Ezért volt cél mindig a Silver 1, h visszakapjam a 2000-res beszállót.
Szóval így pont az ellenkezője, még jobban rászoktatják a játékosokat a szerre. 
Hát csak úgy van értelme a play offnak, ha saját divíziódból kapsz ellenfelet, és még úgy is jobbnak kell lenned náluk. Kíváncsi vagyok mi lesz akkor, ha nem jön össze az 5 win, h akkor újra megpróbálhatod-e. Úgy könnyen lehet, h az is kilépkedős lesz h gyorsabban haladjon. -
Woodslave
félisten
amúgy az ultimate meg az ultimate loyalty edition között semmi különbség nincs ugye.
-
HdRew
őstag
És milyen gameplay? Hogy kezdjem a játékot? Mert ugye kezdésnek alap silver/bronz csapatot dob a játék.
Gondolkoznék a fut point vásárlásán, ha nem lenne egy ilyen genyó cég az EA.
-
marcess
senior tag
Alap fut tanács, hogy a 10 órában csak gameplay legyen, sbc, csomag nyitás, csapat építésre ott a web app.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én sb-t tervezek(remélem az évben először és utoljára
)+a milestones küldiket megcsinálni, hogy minél több packom legyen és esetleg essen valami. Kérdés, hogy sb-ben kell-e őket. Ha nem akkor haverral fogom friendlybe, hogy minél kevesebb idő legyen a kilépkedésekkel.
Aztán appon meg csinálom majd az advanced sbc-t, hogy coin is legyen.
-
Nandinagy
addikt
És az igazán erős meg mondjuk köztünk mi a kapocs? Rosszabb esetben egyszer pechesek vagyunk és az első 5 meccsen megkapjuk valamelyik profit azt jól elver, jobb esetben meg az életben nem találkozol vele akkora különbségek vannak

A fifa ígyis borzalmasan semmibe nézi az eredményeket. Mikor top25 vagy azt kapsz 5 hulladék picket meg a 11 informos pack legmagasabb lapja 83 ezzel szemben a veréb(mondjuk mint én) g3-g2-g1es játékos pickel egy Neymart hol az igazság?
Alapjáraton nem értem hol kell neked versenyezned egy top200as emberrel. Ha elite3-2 szint valaki sem feltétlen fog tudni velük versenyezni ettől függetlenül a saját szintjét továbbra is hozza majd amibe több vereség belefér. Max. hét végére szarabb rekordod lesz mint tavaly volt.
#401Stylerr
Minden héten kell. Elite divben nem biztos, hogy kellesz kvalizni de oda meg 2400-2500 sillrating felett kerülsz be
-
Stylerr
addikt
Ha WL-en elérsz egy bizonyos eredményt, akkor nincs a következő hétre automatikus kvalifikáció? Ez egészen biztos, hogy minden héten kvalifikálni kell magad WL-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eGPU tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mekkora mázlista az ilyen...
Ebből nem gazdagodok meg

A letöltést nálam is sikerült elindítani PS 4..
az ajandek pakkokbol.
Kristófot várom mikor kinyitja Sont azt elkezd panaszkodni, hogy miért nem Mbappe.

)+a milestones küldiket megcsinálni, hogy minél több packom legyen és esetleg essen valami. Kérdés, hogy sb-ben kell-e őket. Ha nem akkor haverral fogom friendlybe, hogy minél kevesebb idő legyen a kilépkedésekkel.