- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Gondolkodom rajta, hogy megcsináljam ezt a csapatot, csak kicsit kell a mostanit alakítanom. 4-2-3-1-re váltanék In-Game.
Vélemény?
-
Woodslave
félisten
ha már sb. A milestone 200 winhez rare gold csapat. Akkor mondjuk if lapot nem is lehet használni?
Én még szerintem ezzel se tudnék megverni legendáson egy bronz csapatot..
Múltkor kipróbátam tavaly azért azok mentek, hát most 3-0nál mondtam hogy most elég hogy 50-es bronz cb szopat halálra. -
Geradossz
aktív tag
Melyik az a taktika amikor ugy rá vannak tapadva az emberre, hogy sehova nem birok passzolni? Ugy leköveti a mozgásom és ugy szerel, mintha az A gomb a régi rendszerrel működne és szerelésig megy. Egyszeráen nem értem ugy szerelnek le mintha gecire nem manuál lenne. Minden emberemre rá van tapadva mindenki folyamatosan. Ha cselt csinálok vagy megfordulok pont ugyan akkor fordul még véletlenül se egy kicsit később.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ezt már írtam korábban: szerintem ez hatalmas égés az EA-nek.
Nyilván nem a kelet-európai Ovvy meg Krasi a mérvadó Kanadában, de azért ez mégis jelent valamit, hogy egyre többen térnek át.
Ha jól tudom Boras még kitart, de már csak ő az egyetlen az általam követett youtuberek közül.Szerk: amúgy nem követtem az eseményeket. Mit mondott Ovvy, miért?
-
Woodslave
félisten
nézem Ovvyt ő is ps4 változattal játszik.. Krasi is áttért a múltkor amikor a ps5-öt nem bírta
-
Gunners
csendes tag
Sziasztok
Rivals milestone hogy működik? EZek az untrade rewardok mikor lesznek és melyiket kapom meg? Valaki leírná, köszi -
HdRew
őstag
Már komolyan vicc, hogy eltelt 2 nap, és a red player pickek még mindig sehol sincsenek. Nem azt mondom, hogy megkapnám Sont belőle, de akkor is, legalább tudnám mivel gazdálkodhatok. Nem hiszem el, hogy ennyire nem tudják megoldani, kompenzációt persze nem fogunk kapni, mert minek is........
-
Digestive
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Ma adtam el én is 3 darabot. 70>>>130 egy hét alatt nem rossz sztem. Mehet még feljebb de én ezt a 130at jósoltam amikor beírtam ide a tippet.
-
Nandinagy
addikt
Ha megnézed egy Kante 450k környékén mozog míg a többiek 150-200k. Na most ha rossz lenne akkor szerinted ennyibe kerülne?
Nyilván Kante nem az a poszt mint Brunoék de a védekezés részét nála jobban csak Vieira meg Gullit látja el. Ha mellé támadni is tudna akkor nem 450k lenne hanem 2 millió
-
jkrisztian
aktív tag
Kaptam ezért az SBC-ért egy 88-as Kroost! Szerintem ez win csere, pár használhatatlan silver lapért, meg egy semmire sem jó common aranyért. Kiváló lesz majd valami magas rating igényű SBC-be.
Barella ára szerintetek még meddig mehet fel? 131-135k környékén mozgolódik most, lassan ki kellene belőle szállni nem? Van belőle 3db, még 85k-ért vettem, a Ronaldinhos profilképes fórumozó kolléga ajánlására. (jövök egy sörrel
), ja meg a bronz bizniszért is köszi, szerintem már a szaúdi meg koreai bronzok már kitermelték nekem Riquelmét!
-
Bohus84
tag
Kante mindenhol ott van, mindenkit szerel, minden passzba belenyúl. De passzolni nem tud. Nálam 4321-ben a középső cm stay backen. A másik kettő: Bruno és KDB intézi a passzokat.
Passzolni nagyon nem tud, nem kell elválallni vele semmi olyat ahol hibázhat, mert el fogja adni.
Son, Dembele az 5* WF miatt csatár. Son van nekem is, nagyon jó, mint minden évben. Szerintem már csak a PSG-s nagyágyúk és CR jobbak nála ST-ben. -
zadir1
tag
Hali!
Összegyűjtöttem 1 milla coint, gondoltam csinálok egy jó kis PL csapatot Kante-val, Pogbával, Bruno Fernandessel stb. Viszont amit észrevettem - főleg Ovy és Karsi videóit szoktam nézni- nem nagyon használnak Kante-t, általában jól passzoló cdm van berakva (főleg a 4-2-3-1 amit használok) KDB, Frenkie, Goretzka, Llorente...
Megéri megvennem a kis csokigolyót, vagy a rossz passzjátéka miatt inkább a fentiekböl válogassak?
A másik az hogy Son-t és Dembele-t miért használják befejező csatárként?
Tudom, teszteljem le, próbaljam ki magam, de most már csak hétvégén fogok ráérni fifázni, addig meg érdekel a dolog 😊 -
ToZala
csendes tag
Pénteken nyitottam egy Sterling-et másik packból meg egy Ederson-t.... Azt hittem elromlott a Fifa
Erre beraktam mind a 2-t és hááááááát Ederson egy nagy rakás kaki
legalábbis nálam. Előtte Lloris volt a kapuban 1000x többet védett, mint Ederson..mellényúl 20-25 méterről, ezzel nem is lenne baj, de közelről se védett szinte semmit. Megfogta a labdát és kiesik a kezéből stb...Nálam Ő már el is lett adva.
Csak nálam csinálta ezt?Másik kérdésem,hogy most egy Martial+Richarlison párossal játszok most elöl. Egyiket lecserélném vmi izmosabb csatárra ~50k a keret. Vardy, Werner, Lukaku közül érdemes lenne vmelyiket megvenni és ha igen melyiket?
-
HdRew
őstag
Barellat 130-ert megeri eladni most mar?
bar jobbat nem tudok a helyere. -
Woodslave
félisten
reggel egy meccsre volt időm, tipikusan az a meccs, ahol délután tuti nem nyertem volna a kapcsolat miatt, de ha nagyjából működnek a dolgok akkor jó meccseket lehet játszani. Lassan 1000 kvali pont megvan, azért 3-4 meccsből egy wint el tudok kapni. A rewardokat látva azért megpróbálok nem kardomba dőlni akkor se ha megint nem sikerül a play off...
Mondjuk érdekes hogy reggel 6-kor alig talál ellenfelet, még egyet játszottam volna de 3-4 perc tekergélés után inkább hagytam amúgy is jobb így abbahagyni.
Arra azért kiváncsi lennék ebben az új rendszerben ki marad div 10-ben mondjuk
Jó lenne egy olyan statisztika mint online seasonben ahol mutatja melyik divben hányan vannak. Bár gondolom futban üzleti okból se nagyon akarják mutatni -
gjoe
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Erősen gondolkoztam rajta, de aztán úgy döntöttem nem rakok 140k coint untrade lapba.
Nincsenek nagy lapjaim, állandóan csak 83-as lapokat kapok klubból nem tudom kirakni.
Amúgy értelmesebb lett volna kérni érte 5 83-as csapatot meg két 85-öst kb, legalább a piacot is megmozdították volna.
Vasárnap arra számítottam majd kicsit bezuhannak a lapok árai az sb reward miatt, de nem inkább még emelkedtek.
Ha csatár kell ott van haaland 30k kispadról jöhet.
Camnak meg brúnó f. 100k. és később eladhatóak.
Benzema meg még fog kapni pár if-et az tuti. -
athlete
kezdő
válasz
marcess
üzenetére
Teljességgel érthető, hogy kilépnek az emberek. Részemről sincs ez másképp. Én valahogyan átvariálnám, hogy mindenképp megérje lejátszani a mérkőzéseket. És itt jönne szóba az, hogy vissza kellene hozni a havi rewardokat. Mindenki számára egy plusz inger lenne a győzelem iránt.
-
marcess
senior tag
válasz
athlete
üzenetére
Viszont, ha az 1 pontot csak akkor kapnák meg, ha végigülik a meccset, akkor jönnének a gumizós emberek, neked viszont figyelni kell végig, nehogy felvegye a kontrollert, szvsz az sem jobb. Vagy jöhetne megint az, hogy a lose 0 pont, de akkor szintén kilépnek ha nagyon vezetsz.
-
athlete
kezdő
Közben meglett a Div2. Ami amúgy baromi “könnyű” tekintve, hogy nem lehet visszább esni. Ami valahol jó, valahol rossz. De nekem tetszik ez a Rivals rendszer összességében. Viszont a WL hagy némi kivetnivalót maga után. Rank2 lett végül. És szintén nem tudom azt írni, hogy nehéz lett volna összehozni. Tetszik, hogy ilyen egyszerűen lehet ekkora okosságokat kapni. De azzal valamit kezdeni kellene, hogy kilépkednek az emberek. Mert elveszi az egésznek a “varázsát”. És kicsit komolytalan lesz.
-
toxicjew
addikt
Most nézem csak, hogy 8 winért már 100ks pack meg totw pack is jár a 2 a pick mellé? Azért az elég baráti az eddigi rendszerhez képest. De ezt csak így külső szemlélőként mondom.
-
thebigK
addikt
Ha lejatszott wl utan lenyomtam megegy kvalit, az automatikusan ervenyes a kovetkezore, igaz?
-
Stylerr
addikt
POTM Benzemát kirakta valaki? Mik a tapasztalatok vele?
-
eM'82
addikt
Dehogy. Megjött a PS5, és ott is lett 10 óra trial ugyanazzal az accounttal.
jaja, mindenképpen. Mással nagyon nem játszom (kivétel most Hot Wheels Unleashed - nagyon bejön. Kisfiamnak vettem, de én jobban rákattantam).Woody: Nándinak igaza van. Gold Neymart tavaly 800k körül vettem, végéig el sem adtam (véletlenül ment egy sbc-be
). Nem érdemes a coint nézni, főleg ha extrát nyújt az adott playa és kedveled is. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megint túl gondolod az egészet. 285k Son jelenleg. Ez miért olyan ár amin feltétlen bukni fogsz? Szard már le azt a ******tt coint
Tavaly Neymar+Mbappen összesen 800k-t buktam de ki nem sz****a le mikor 2-3 hónapig meg a legjobb játékosaim voltak?
Egy Kante,Son,Mane,Varane tipikusan azok a játékosok akik akár TOTY-ig is simán a kezdőd tagjai lehetnek ha csak nem nyitsz bele valami ikonba vagy promo lapba.Nem fogsz olyan játékost venni akiből profittal szállsz majd ki maximum ha ülsz a coinon de annak meg értelmét megint nem látom.
-
K.J
senior tag
Te nagyon jól beosztottad a trial-idődet!
Ha lett volna eszem, én is játszom kb 1 órát vele naponta SB meccseket, h legalább legyen némi reward pack pluszban, de elb.tam, tetszett valamiért vagy már csak megszoktam a játékot.
Bár te úgyis megveszed a játékot, nálam még nem jött olyan nagy nyitás/áttörés, h megérje.
-
-
Nandinagy
addikt
0-3-as kezdés után 9-5-ig mentem de ma túl sokat játszottam így inkább leadtam a maradékot. Így is volt egy srác aki hamarabb leadta mint én így 10-10 lett a vége
Egész hétvégén nem kaptam ingyen meccset nyilván mikor már mindegy volt kaptam egyet...
9-5-ben jött volna akkor végigmegyek.
A 2 pick: Suárez+Tonali. Az if pack: 3*QS inform. Trapp volt a teteje talán. A 100k-s pack meg Ziyech szóval mondhatni nem érte meg
OTW Konate volt benne de gondolom ő sem ér semmit
-
Ngtx
aktív tag
A héten másnak is volt olyan gondja, hogy haverjával akart online barátságosban játszani és egyszerűen meghívásnál egyikünk sem kapott értesítést a meghívásból így nem tudtunk mit elfogadni??!
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ugyanígy vagyok én is, csak egy árszinttel lejjebb
Tegnap váltottam a kedvenc 4-1-2-1-2-mre, baromira megérte, azóta sokkal jobb a csapat és a játékom is, fel is jutottam a div4 kapujába. De én is azt nézem, hol tudnék fejleszteni a ~130k coinomból, és az a baj hogy nagyon sehol
Marquinhost vennék Joe Gomez helyette, de az máris 70k mínusz, és csak akkor működne, ha veszek mellé Hakimit is, de ő meg 180
Joao meg elég harmatos, őt upgrade-elném mindenképpen, de nincs olyan a helyére, aki mindenkivel linkel, és jobb is. Oda igazából ikon kéne, de ahhoz meg sok-sok-sok coin
Szóval én is meg vagyok lőve, van egy egész jó, működő csapatom, meg van egy adag coinom is, de az ahhoz kevés, hogy érdemben tudjak fejleszteni. -
gjoe
addikt
SBC 1 db 75+ playerért
Van ennél lejjebb? -
EA's hit
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Spinát használtam csak a kettő közül, de őt bátran tudom ajánlani. Cuadradot borzasztóan dicsérik, szóval őt is
Nálam mondjuk alaptétel, hogy a két szélső bazigyors legyen, és végig rohangáljon fel-alá, annyira, hogy a Walker-Mendy párosból Walkerrel már baromira elégedetlen vagyok, écs cserélném le szívesen 
-
HdRew
őstag
Van itt még valaki, akinek kapnia kellett volna red picket mikor befejezte a wl-t és azóta már megkapta?
Nekem még mindig semmi..
-
dudu5130
őstag
Még az első napokban nyitottam egy Wernert amit jó áron elpasszoltam, azután ezt sikerült összehoznom. Még nem vettem meg a játékot mert sajnálom rá 20k-t X one-ra. Spina és Cuadrado mennyivel hoznának többet? Védekezésben és fizikálisan gyengébbek, de jóval gyorsabbak. Itt is mindent felül ír a pace? -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én tartogatnám, ha nincs most nagy szükséged senkire.
Vagy jön majd egy jó SBC, vagy egy jó promó lap később, stb.Én nagyon tesco gazdaságos csapattal nyomom most, Valverde a legdrágább játékosom (21k)
Őt is csak azért vettem mert tegnap feljutottam a div5-be és gondoltam megjutalmazom magam
Amúgy semmivel nem mutat többet mint a filléres Canales... -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Magam se tudom mert ilyen brutál eladható nyitasom nem volt. Mondjuk a transfer profit 1m
mármint mai napot leszámítva nem voltSzóval Kante. Megint a senki földjén érzem magam. Elbaxni túl sok de nagy halhoz kevés. Ha mindenkit eladok akkor se tudom megvenni mondjuk Cr7-et. Talán egy Messit de őt meg linkelni nem tudom. Meg akkor full xar csapat lesz körülötte

Vajon Kante van akkora game changer mondjuk egy Allanhoz képest..

If Sonrol lemondtam Auzio szerint a goldhoz képest nem ér annyit. Salaht néztem if de az is egy 4*3* 560k Mondjuk két meccsen a gold jó volt
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azt sem értem, honnan van ennyi coinod neked is meg sokan másoknak is
Nekem a legértékesebb trade nyitásom eddig egy 49k-s Werner volt meg egy Sterling, aki talán 65-70 volt, és kész
A csapatom nem rossz, nem panaszkodok, és kb. 120k-m nekem is van, de Kanté meg if Son azok nagyon távoli álmok egyelőre 
Amúgy Kanté. Ő tartani fogja vszeg elég sokáig az árát, tavaly is vagy 2 hónapig nem nagyon mozdult lejjebb neki.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne görcsölj rá, válaszd akit szeretnél, már így is jóval több coinod van, mint tervezted, nem? Talált pénz. Have fun!
Nekem még van kb 1 óra a trialból. Kár érte, mert egyre jobban tetszik a játékosok irányíthatósága.
Rivalsban div7, többre nem lesz idő. Volt egy 6os győzelmi széria. Vicces La Liga csapatom van (chem style itt-ott hiányzik :) ), de nekem megfelel.
1,5 hónap szünet és utána építek egy jobb csapatot. Bár kíváncsi vagyok ezzel meddig jutok.
Delaney patent CDM. -
Woodslave
félisten
Szerintetek Kante vagy csereljem le Sont if Sonra és vegyem meg if Gabriel Jesust.
Nem akarok túl nagy faxsagot csinálni mert mindig kitalálok vmit eladok mindenkit megveszem akit akartam természetesen xar a játék meg én vesztek rage sell mindenki.
Múltkor megvettem if Kimmichet is ugyanez a forgatókönyv. Kantetól is félek hogy észre se veszem. Az informoknal meg ér majdnem dupla árat az a +1 esetleg 2 stat?
-
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok.
Co-op-ozni akarok valakivel, fel is vettük egymást barátnak originen de én nem látom őt a fifába, viszont ő lát engem. Hogyha meghív és elfogadom akkor kidob engem, hogy nem vagyunk barátok.. (ultimate team)
Akinél van ilyen probléma talált rá megoldást?
-
Marky18
aktív tag
Megcsinaltam a playoffot, de a finalst nem kezdtem el. A jovo hetvegi finalsre ezzel el tudok indulni, vagy holnaptol ujra a playoffot kell nyomnom?
Amugy a jo oreg delay megint szopat… -
gjoe
addikt
Az azért már milyen, hogy 2emberrel megyek a kapusra, kiviszem szélre, kapust így elhúzom, visszateszem a másiknak és mire a labda átér és kapura lő addig a kapus is átér és véd.
SB-ben meg már az a fő manipuláció, hogy az én passzaimat butítja le.
Minden gólhelyzet előtti passz béna szar és oda a gól.
Minden meccsen a második félidő laggol, de nagyon.
A piac szar. 83-as lapok semmit sem érnek. Az sbc-k kirakhatatlanok és irreálisak.
Remélem kezdenek ezekkel valamit, mert eddig nekem ez a legszarabb fifa amit kiadtak. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Nem is az a lényeg, hogy 29 vs 30 meccset kell lejátszanod hanem, hogy 20 meccset kell péntek-szombat-vasárnap lejátszanod a maradék 9-t meg igazából a héten bármikor lelehet. Szerintem ez elég nagy könnyítés mert 30 meccsre nekem sem volt időm a legtöbbször de a 20 már belefér. A kvalit meg lenyomom 2-3 nap alatt. Egyébként 1 wlre csak egyszer tudsz belépni szóval ha kifarmolod a tokent ismét akkor csak a következőre tudsz nevezni ha egyet már letoltál.
+Az is jó dolog, hogy wlen belül nálam semmivel sem lett nehezebb a win szerzés. Jelenleg 7-4-ben állok de igazából 0-3-ban kezdtem. Ez legfőképp azért volt mert szoknom kell a játékot szóval ennyit rivalsban is szívok
A reward meg már egész baráti 8 winnél is +a kvali reward. -
|AP|
veterán
na, nem lett meg

Csak 1 wint sikerült még hozzátennem.
Ami viszont meglepő, hogy akár lehetett volna teljesen fordított eredmény is. Egy meccsen aláztak meg nagyon, azon ki is léptem, a többi az mind 1:0, 2:1 vagy hasonló vereség volt.
Kétszer saját magam vertem meg (öngól+eladott kapuskidobás), de a többi meccsen is max. 1-2 gólt kaptam.
Ami továbbra is probléma, hogy egyszerűen én sem tudok lőni. Nem tudok mit kezdeni a folyamatos pressel és zárt védekezéssel.Tényleg van hová fejlődni még...
-
Geradossz
aktív tag
Most komolyan mindig le kell játszani a play offot? Mit rövidített akkor az EA
-1 meccs és annyi h 9 az hétközbe is lehet
Rank 2 lett amugy meg egy meccs még maradt azon sajna kikaptam de nem adtam le. Meg ennyi erővel most am bejuthatok mégegyszer az eheti wl-re és lejátszhatok megin 20 meccset
? Vagy hogy van ez? -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Meg az se rossz hogy egy rank 1-2 wlből van aki 50k (abból 30 inform discard if
) szed össze 
Jó más meg 1+ millas lapot nyit preview packbol.
Idén az a stratégia hogy nem szopatom magam feleslegesen. Nem csinálom meg Cavamingat stb. Ha mondjuk sbben lehet vkit az igen mert kettőt egy csapásra
Ez az elite sb is már majdnem meghaladta az ingerküszöböm de persze megérte nyilván. Most. Első elite 1 xart nem adott. Valszeg jövő héten az elite 3 megint xart se fog.
-
mcwolf79
veterán
Az az érzés , mikor Lukaku fejese betalál a 91. percben 2-2 - nél , megfizethetetlen. Minden másra ott a MasterCard .
-
-
Mrdevil
addikt
Most azon filozok dunyharuha árát becserélem egy Sterlingre, csak sajnálom rá az 50k-t. Ezeken mindig később rengeteget szoktam bukni.
-
Woodslave
félisten
Sztem nagyon jó. Simán hozta Marquinos szintet. De én félve mondok véleményt mindig
Igazság szerint ez a két rivals volt amit játszottam itt clean sheetet lehozták előtte csak sb prof az meg annyira nem mérvadó. De jó helyen van annyira nem baxott el semmit mint mondjuk egy Joe Gomez. Eddigi cbim közül legjobbak között van.
-
Woodslave
félisten
Vagy lehet megtartok mindenkit tök mindegy. Két rivals két win div 5.
-
Szjoci27
tag
A league and nation sbc-ben hiába rakom össze a futbinre felrakott csapatot pozíció módosítókat is használva, nem jön össze a chem. Muszáj játszani a csapattal? Ha ugen, akkor hány meccset?
Más: másnak is játszhatatlan a rivals? Az elmúlt 2-3 napban nem tudtam egy meccset sem végig játszani, kiléptem már az első félidőben, mert folyton rossz a kapcsolat, állandóan megáll a játék.
-
|AP|
veterán
végülis annyira nem görcsölök már rajta mint tavaly.
Csakhát idén a WL kivételével elég szarok a rewardok, így szerintem több SB meccsre leszek kényszerülve.
Elkezdtem ma a kvalit, 4-ből 2 win, nagyon szoros, nagyon izzasztó. Nem tudom hiányzik-e ennyi stressz itt vasárnapra
-
K.J
senior tag
Én utoljára a 18-ban voltam ráfeküdve ezekre, legendary és néha ultimate szinten is nyomtam szerencsére hoztam is a meccseket, egyszer kerültem be a top 100-ba, ott voltam kemény 10 percet.
Ráadásul még nem is lehetett frissíteni, tehát naponta lejátszottam a 4 meccsemet és csókolom.
Mondanom sem kell, h nem érte meg mindig.

Szóval ne nagyon görcsölj rá.
Tavaly gold 1-ből nyitottam Manét. Kiszámíthatatlan. -
Gaborz1
senior tag
Taylorp kollégával friendlyben farmoltuk volna az 500 gól és assziszt küldetést és az 56-57es meccsünk után a kedves játék egyszerűen kivágott és nem írta be a gólokat, asszisztokat.
Van valami limitje a gólszámnak??? -
Woodslave
félisten
A középpályát leszámítva mindenki eladható. Van vmi baxógep aki beillik? Kante mondjuk? Marquinos van sztem amit kell megcsinalja nem kell Varane. Son marad. Ha nem akkor is max 900k a büdzsé..

Ja vicc ebben a játékban csak a szerencse számit. Ha töröm magam elite1-re lehet lofaxt kaptam volna.
Vagy vmi pl hero lap. Vagy instant bukás
-
Mrdevil
addikt
48k-val meglett az elite1 sb. Jött egy dunyharuha. 66-ba el is vitték egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- Overwatch 2
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Múltkor kipróbátam tavaly azért azok mentek, hát most 3-0nál mondtam hogy most elég hogy 50-es bronz cb szopat halálra.

Erre beraktam mind a 2-t és hááááááát Ederson egy nagy rakás kaki
Jó lenne egy olyan statisztika mint online seasonben ahol mutatja melyik divben hányan vannak. Bár gondolom futban üzleti okból se nagyon akarják mutatni
Bár az EA-ről beszélünk, semmin se lepődnék meg.
ez a nézőpont közelebb is áll hozzám ezért nem tudok coint csinálni

patni 20ks csapattal. Legalábbis engem tuti