Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hát mivel nekem megvolt az elég imba defend csapatom (mendy+varane+gomez+walaker) + douglas costa és wijnaldum, azért elmondhatom, hogy majdnem pont ennyiért vettem őket, mint amennyibe most kerülnek. Ez a Mendy +50k nem tudom honnan repült elő, de én is 120k körül vettem viszonylag a játék elején és most is lehet annyi körül kapni. Gomez, Walker, varane szintén. Wijnaldum extinct volt, mégis még mindig 100k körül kapni.
Douglas Costa Juventus-os kártyája még mindig nem megy drágán, talán nála al egesélyesebb hogy felmegy az ára. Már ha egyáltalán fentebb állítják valaha is.
Szóval nem éri meg 20k-s kockázatért ezekkel tötyölni. Nyitottam egy Son-t is játék elején, eladtam gyorsan gondolkodás nélkül 369k-ért, most meg lehet nézni, hogy mennyi az ára és még Weakend League se kellett hozzá megvárni, hogy brutális veszteséget hozz össze, ha vártál.
A sok 10k-s extinct játékosról nem is beszélve, amelyek árnövelés után még olcsóbban megvehetőek lettek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest