Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Azért az durva, hogy itt mindenki Div6ban van és felette

-
akooos
veterán
Őő, egy kérdés. Rivalsban csak az első 30 meccset fogja számolni? Ha én lejátszok 1000 meccset egy héten, akkor is csak az első 30 alapján fog rewardot adni?
Really?
Nekem most pl kiírja 10/30 games played
-
Raunchy
tag
Ez az EA egy vicc. Meg van véve a közepes csomag az early access miatt. Tegnap automatikusan elindult a letöltés, na mondom ez szuper. Hazaérek a munkából erre nem indul el mert nincs hozzá licenszem. Bemegyek a storeba, hát a sima verziót töltötte le, most töltöm a champion editiont. Istenem 👏👏👏👏
-
dtrms
aktív tag
Én ezzel nyomom div2-ben: [link]
Annyi, hogy nálam középen Gbamin és Richarlison van, és majd jön Allan.
Ez így egy elég jó kis csapat szerintem és +60k-d maradna is.Én így az első WL-ig olcsó teammel fogom nyomni és gyűjtögetek....mondjuk nagyon keveset játszom
Szerk.: ingame neres jobbra, promes balra és correa irányít
-
K.J
senior tag
Pici segítséget kérek szépen!
Ezzel kezdenék, nem igazán vásárolgattam be. Szívesen fogadok ötleteket módosításhoz. Keret egyelőre lényegtelen, csak valami nem túl drága "meta" teamet kérek, esetleg kit, kire cserélnétek. -
mcwolf79
veterán
válasz
Sinya_24
üzenetére
Én valahogy azt érzem , hogy nem uralom a játékot . Nem vagyok egy profi játékos , de azért a 20-ban season div5-6-ban kényelmesen elvoltam. Itt kínlódok csak div10-ben is . Nem tudom , hogy a cselek és a mozdulatok mások , de egyszerűen nem találom a ritmust . Támadni rémálom , az AI folyton belepiszkál minden megmozdulásomba , a kapusom csak dísznek van . 16-ról olyanokat benéz , hogy a fejem a falba verem. Kb . 4 órás van eddig a trial-ban , próbálnám megszeretni , de eddig nagyon nem megy.
-
-
Tomi0703
addikt
Sracok, nem vagyok hulye.
Sb-t inditottam. Abbol is a featured meccset. -
Tomi0703
addikt
Elég fura dolog történt. Egyik advanced sbc-hez csinálom a 10 kilépkedős meccset (squad battlesben persze, azt hiszem prora volt állytva ha ez számít), majd pont az 5. után kiírja, hogy osztályozott div rivalsbe (div 9, 270 skillpont, meg 5 vagy 10k coin).
Ilyen mással is történt? Meg egyáltalán ezt, hogy?
Ver az ideg, mert direkt előbb az sbc-ket akartam és majd utána kialakítani egy normális csapatot amivel lenyomhattam volna az osztályozó meccseket. -
Sinya_24
kezdő
Nem tudom boxon és ps-en milyen a játékmenet,pc-n szerintem már most is rosszabb mint a 20-ban. A védőket mindenki megfutja,pedig direkt már a kezdő csapatomat is úgy csináltam,hogy legyen pace,mert gondoltam,hogy megint erről fog szólni a játék. Semmit nem ért,Varane-t is inkább megtartottam,legyen egy stabil pont. Lefutja simán bármelyik,szerelni nem tudom. A delay(vagy mi) ugyan úgy megvan,hiába jó a kapcsolat,mire elpasszolja sokszor a labdát,odaér az ellenfél. A másik kedvencem,amikor passzolok,és az ellenfél játékosának hirtelen 50 centit nő a lába,vagy én nem tudom,de belelép a passzba,pedig a közelébe sincs a labdának. A kapus fölös a játékba,bár lehetne egy 11. mezőnyjátékost beállítani,a kapuba meg leásni valamit,abban is több labda akadna el. Az egyetlen pozitívum,hogy nem kell fitnessre költeni,de a játékmenet az egy nulla.
Legalább a 20-ban tudtam védekezni a saját szintemen,most ha lenne div 12 azoknak akik monitor nélkül játszanak,körülbelül oda képzelném magam.
-
Blashe
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A gyakrabban nyitható lapok nagy vszínűséggel nem fognak felmenni. Viszont a magasabb árkategóriájú lapok (ritkábban nyitható) szerintem emelkedni fognak szombatig.
-
MarioAna
senior tag
UPC/Vodafone nettel volt esetleg Originen (PC) connection probléma? Tegnap is megszakadt a div rivals meccsem már az elején, menü + SB isvégig fagyogatott és kidobott töbször is a FUT.
Olvastam EA fórumon, hogy panaszkodtak rá többen is, de ezek alapján nem tudom így eldönteni, hogy lokálisan vagy globálisan fos valami
. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nem fog.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem a mostani esés után, mennek feljebb az árak, legalábbis az lenne a logikus.
-
akooos
veterán
Nem kell leszedni, ha beaktiválod a kódot, akkor frissül simán.
Hogyan: megveszed a kódot, androidos xbox appon átállítod a settings / language-ben a locationt USA-ra, aztán a browse menüpont alatt a redeem a codeba beírod a kapott kódot.
Ennyi, kiírja, hogy megvetted, lehet játszani

-
Digestive
veterán
Na és PSre honnan a legolcsóbb ami megbizható is?
-
gjoe
addikt
Ha ameglévő magyar régiós fiókomra veszek usa régiósat a boxra az is jóóó????? Tuti?
-
akooos
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Most már összeraktam egy gyorsabb csapatot, ahol védekezni is tudok
Bonucci + Skriniar nem volt alkalmas rá, mert lassabbak, mint öreganyám. De amúgy a fő bajom az volt, hogy közel ugyanannyi kapuralövésből neki 12 gól, nekem 3...
A kapusom talán egyet védett... A jó öreg Cragno, chem miatt nem tudtam mást betenni. -
Digestive
veterán
De 3 góllal is lehet vígan nyerni, ha mellé nem kapsz 12-t...

Az tuti, h az idén nehezebb pontosan védekezni. Egy gyors és agilis támadóval szemben jól meg kell gondolni, h mikor lépsz ki rá. Ha elmegy melletted akkor kampec. Nekem személy szerint nagyon tetszik eddig a védekezés és támadás szempontjából is fekszik ez nekem, mert sokat cselezek. Persze majd jön pár patch és megint segíti a világtalanokat az auto tackle. (Nem rád célzok kolléga
) -
sch_a
addikt
Miért kerül 5ezer Ft-tal többe digitálisan a játék, mint lemezesen?
Nem szeretek lemezekkel szarakodni. Nem tudtok valami jóárasított ajánlatot Xboxra, digitális formában? -
sz_abika
addikt
A preorderesek már játszanak? Neymar 100k-t esett reggel óta.
-
-
Sasa22
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt sokan toljàtok közösen a Fifàt egy baràtotokkal, ès az idèn mi is igy szeretnènk jàtszani.
Van nèhàny kèrdèsem amire nem nagyon talàltam vàlaszt, ha valaki segítene itt, vagy akàr privàt üzenet formàjàban annak előre is köszönöm!
A kèrdèsem az, hogy ha pl. Egyikünk jàtszik az adott profilrol, akkor a màsik ugyanazt a profilt tudja e hasznàlni egy időben, mondjuk egy màsik jàtèkra?
Illetve mit ès hogyan kell beàllítani ahhoz, hogy ugyanazt a profilt hasznàlni tudjuk?
A jàtèkot màr mindketten előrendeltük mert kèsőn gondolkoztunk.
(PS4)Köszi!
-
Woodslave
félisten
[link] van itt shush celebration
-
sz_abika
addikt
Pénteken vajon PL MOTM már egyből? Van vagy 15 Bowen a transfer listen, bizseregnek már nagyon. Vardy / Antonio, angol RM...nem tudom elhinni hogy ne kelljen majd semmi IF.
-
v-man
őstag
Van még kb 2 óra a trialból, az early accesshez 4 coop wint miként lehet megcsinálni? Bekapcsoltam a rivben hogy lehet coop is, de még egy se jött össze.
-
elod22
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Milyen posztokra kerüljenek 4-2-3-1-ben, valamint 4-2-2-2-ben a támadóim, hogy a maximumot lehessen kihozni belőlük?
Dembele, Joao Felix, Fekir és Portu
-
Raunchy
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérdezni, hátha használta már valaki ezen játékosokat : bal szélső pozira Rashford vagy Hazard? Illetve Fabinho vagy Allan, esetleg Fred CDM poziba? -
eM'82
addikt
Nem csak sikersztorik vannak:
Előrendelői Rare players pack-ból legjobb: Ospina
MM-ból legjobb: Adama TraoréHybrid Leagues folyamatban, de az eddig bukó.
-
thebigK
addikt
válasz
everest140
üzenetére
10
Berakod csapatba, inditasz meccset squad battle-ben a featured csapat ellen, kezdorugas utan kilepsz, ezt 10x megismetled. Rekordot lerontja, de hamar megvan -
toxicjew
addikt
válasz
everest140
üzenetére
10et. Mind1 hány játékosnak hiányzik a loyality, 10et kell játszaniuk.
-
everest140
tag
SBC-nél ha 1 játékosnak kellene még 1 loyalty amivel meglesz pont a chemistry, akkor majd hány meccset kell vele lejátszanom hogy meglegyen?
-
thebigK
addikt
válasz
Robertoredo
üzenetére
Akkor problem solved. Bosszanto, az biztos. Az arak elszallasaban viszont annyira biztos mar nem vagyok
-
Robertoredo
tag
-
thebigK
addikt
válasz
Robertoredo
üzenetére
Ha esetleg alt+f4el ragequiteltel meccs kozben, es azota nem leptel be konzolon/pc-n a jatekba, addig appon nem enged listazni, meg nagyon sbc-t kirakni sem
-
Robertoredo
tag
válasz
Robertoredo
üzenetére
-
Robertoredo
tag
Sziasztok,
Webapp nem enged változtatni semmit.Eladni sem és a keretet is hiába változtatom a kövi belépésnél nem látszik amit állítottam.Nincs bannolás mert arról tájékoztatnak és nem is lenne indokolt.Tud valaki segíteni? -
thebigK
addikt
Ahogy latom volt egy adag price range noveles...Laimer, Paulinho, Fekir pl nem volt eddig 10k-ert, most vannak 10 alatt boven
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki miért van az hogyha belépek az Fifa21 UT-be más a klubom neve mint az előző részekbe és nem 2016 az alapítás éve hanem 2020?
-
toxicjew
addikt
Nem akarok senkit lelombozni előre, de ez a rész is ugyanolyan brokennek tűnik, mint az előzőek.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hol a noteszem? Csak felírnám, hogy ellened sose álljak ki, max co-op!

Bki úgy várom az éjfélt mint kisgyerek a karácsonyt....
-
dtrms
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Miből nyitod ezeket? Csak az SBC-s packok vagy vettél pontokat is?
Annyi még, hogy nekem a loyaltys advancedek még vissza vannak, szóval kb a legjobb packok, de azok max hétfőre lesznek kész, ha hétvégén lesz időm játszani.Egy Vidic, Rio kiengesztelne amúgy
(Jöhetnek akár egy packból is, csak hogy ne legyek elég pofátlan)
Az idei egyetlen célom a vörös fal elérése és én azzal végig is vittem a fifát
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem első WL elött árulom ki a teamet, Bappeval nem tudom még, hogy mi legyen

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nem rossz! Gondolom te is vársz még az eladással. Állítólag a WL is sokat dobhat majd az árakon.
Amúgy mostantól dolgozom, szóval lehet kihagyok majd 1-2 WL-t. Bár tavaly is tudtam tartani a lépést, mert a TOTS-ig szinte mindig megálltam gold 3-nál. Ha nem nyúlnak bele a "pickbe", akkor most is így lesz. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hááát közelebb van a 3 misihez mint a kettőhöz
De, hogy kicsit Te legyek Auba jöhetett volna tradebe mert nem fogom nagyon használni szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ver az ideg, mert direkt előbb az sbc-ket akartam és majd utána kialakítani egy normális csapatot amivel lenyomhattam volna az osztályozó meccseket.

)
Nem szeretek lemezekkel szarakodni. Nem tudtok valami jóárasított ajánlatot Xboxra, digitális formában?
SB-t egyet sem játszottam, csak DR!