Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem ha komolyakat nem is adott, de elég jól osztogatta. Werner, Alba, Verratti és hasonló 85-86-os lapok.
Közben elég sűrű hétvégém van/lesz, úgyhogy ma 4 meccsre volt időm és sikerült megnyerni mindet.
Utolsó meccsen hányinger volt az egész, természetesen olasz ellenfél olyan hátszéllel, hogy azzal egy 100 éves is 10 mp alatt futná a 100 métert.
Vezetek 2-0-ra, köze nem volt a meccshez aztán hirtelen kb. 2-3 perc alatt 2 gólt lő, onnantól kezdve csak szenvedtem de valahogy sikerült 3-2-re módosítanom. Erre jön a 90. perc, 1 perc hosszabbítás, majdnem gólt lövök és jött a kontra. 92:30-nál lőtt gólt úgy, hogy levitte a szélre és ott még forgott ide-oda, majd bepasszolta az érkezőnek. Másfél percet húzott rá, szánalmas szemét banda. Bezzeg amikor én az 1 perces hosszabbításnál 00:59-nél elhúztam Eusebioval a kapus mellett, rögtön lefújta a meccset pár nappal ezelőtt.
Hosszabbításban végül 5-3 volt a félidőben és kilépett.Csak az nem értem miért kapnak ekkora löketet, mégis miben mások mint mi?
Az EA egész évben tolja a különböző szövegeket, hogy mindenki egyenlő, szivárvány meg "no to racism" és hasonlók. Ezzel az ég világon semmi gond nem lenne, de hol van itt az egyenlőség? Mikor indulhatunk végre egyenlő esélyekkel? Soha...
Ez akkora képmutatás a részükről, hogy már én szégyellem magamat helyettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Vicces képek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest