- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Hát ez szerintem botrányos...
Megvettem az előzőt, de nem sokat toltam vele. Ez viszont nagyon fos.
Fizika, grafika minimális változás, a fizika ugyanolyan FIFA-s mind eddig...A PES idei része sokkal szebb, látványosabb és jobb... Vicc, hogy mennyire biztosra mennek az EA-nél. Kicsit se mernek már belenyúlni a fizikába pl. Pár újítás, aztán ennyi...
Pedig ráférne a szériára...
Emlékszem mennyire jó volt az Xbox 360-as időkben a FIFA, még a PES-hez képest is... A PES 15 óta viszont egyre egyértelműbben a Konami játéka a jobb játékélményre.
Annyira nem élveztem most azt az egy próbameccset sem, hogy rohadjak meg, a meccs vége előtt bezártam. Ilyen én focis cuccnál még életemben nem csináltam...
Nem akartam megvenni a PES-t, mert a körítés, a menü, a zenék, a hangulat, játékként lehet a FIFA jobb, de gameplayre olyan rossz, hogy inkább a PES-el fogok bajnokságokat tolni, vagy beletanulok végre az NBA-be...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs