Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Annyi játékos van, hogy alig látom át!
Mondjuk ez a sok 5*-os cselező meglepett. Depay, Promes, Zaha és társaisk nagyon komoly lapok és még ha majd kapnak egy IF-t is... Jesszus ezek mennyi kínt és örömöt(?) fognak okozni!
Ikonok: Az olyanokról, mint Cruyff inkább nem érdemes beszélni, mert az a lap kb. az 1%-nak lesz elérhető aki kinyitja vagy annyira profi, hogy előbb utóbb össze szedi WL segítségével, elite, top100. Nem tudom ki tetszene, nyilván "pénztárca" függő a dolog, majd elválik...
Próbáltam amúgy nézegetni a játékosokat, de úgyis majd meglátom milyen alapanyag lesz majd a szeptember 20-ai nyitásaimkor. Nekem az a fontos, hogy legyen egy jó all around középpályám az elején, valami gyors csatársor vagy majd amit a játék megkíván, alkalmazkodni kell az ellenfelekhez. Idén én is genyó leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest