- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Engem ez csak azért zavar, mert nem tudok embert váltani. Ma pl. szaladt 2 védőm a guruló labda felé. Az amelyiket irányítottam volt hátrébb, de a másikra nem tudtam átváltani sehogy sem. Erre az meg fogja és kibassza szögletre a labdát a 90. percben 2-1nél
az ideg szétbaszott, szerencsére nem lett semmi belőle, de engem kurvára zavar.. Rengetegszer van ilyen, hogy nem bírok gyorsan embert váltani addigra meg elszalad mellette Robben mire átváltok és nem érem utol vagy ha utolérném abból biztos lerántás lesz. Mostanában egyébként az utolsó 10 meccsemen 8-10 20-30 méteres gólt kaptam. Erre nincsenek szavak, hogy a seasons 3. osztályosként div1-3 ellenfelek erre játszanak és be is jön nekik -.-" utána persze megy a defenzív taktika miután bemákolt egyet 20-25 méterről
ezt is javíthatnák véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ideg szétbaszott, szerencsére nem lett semmi belőle, de engem kurvára zavar.. Rengetegszer van ilyen, hogy nem bírok gyorsan embert váltani addigra meg elszalad mellette Robben mire átváltok és nem érem utol vagy ha utolérném abból biztos lerántás lesz. Mostanában egyébként az utolsó 10 meccsemen 8-10 20-30 méteres gólt kaptam. Erre nincsenek szavak, hogy a seasons 3. osztályosként div1-3 ellenfelek erre játszanak és be is jön nekik -.-" utána persze megy a defenzív taktika miután bemákolt egyet 20-25 méterről
ezt is javíthatnák véleményem szerint.