Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Engem ez csak azért zavar, mert nem tudok embert váltani. Ma pl. szaladt 2 védőm a guruló labda felé. Az amelyiket irányítottam volt hátrébb, de a másikra nem tudtam átváltani sehogy sem. Erre az meg fogja és kibassza szögletre a labdát a 90. percben 2-1nél
az ideg szétbaszott, szerencsére nem lett semmi belőle, de engem kurvára zavar.. Rengetegszer van ilyen, hogy nem bírok gyorsan embert váltani addigra meg elszalad mellette Robben mire átváltok és nem érem utol vagy ha utolérném abból biztos lerántás lesz. Mostanában egyébként az utolsó 10 meccsemen 8-10 20-30 méteres gólt kaptam. Erre nincsenek szavak, hogy a seasons 3. osztályosként div1-3 ellenfelek erre játszanak és be is jön nekik -.-" utána persze megy a defenzív taktika miután bemákolt egyet 20-25 méterről
ezt is javíthatnák véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- BMW topik
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ideg szétbaszott, szerencsére nem lett semmi belőle, de engem kurvára zavar.. Rengetegszer van ilyen, hogy nem bírok gyorsan embert váltani addigra meg elszalad mellette Robben mire átváltok és nem érem utol vagy ha utolérném abból biztos lerántás lesz. Mostanában egyébként az utolsó 10 meccsemen 8-10 20-30 méteres gólt kaptam. Erre nincsenek szavak, hogy a seasons 3. osztályosként div1-3 ellenfelek erre játszanak és be is jön nekik -.-" utána persze megy a defenzív taktika miután bemákolt egyet 20-25 méterről
ezt is javíthatnák véleményem szerint.