- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Minden évben van st.patrick napján kupa, amit csak ír játékosokkal lehet tolni...
Mivel idén nincs arany ír kapus, így figyeljétek és vegyetek olcsón lassan az ezüst és 70 felettieket, mert azoknak az ára viszont előtte és akkor nagyon meg fog ugrani...
(#9995) dracox Nyugi nekem is van vagy 5...
...de tavaly is kb 3X-os áron el tudtam adni...igaz áll benne a pénz, de hosszú távon kell gondolkozni...
Ja és ha IF Ír játékost tudtok szerezni, akkor az maga a Kánaán...

-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
+ losilee1337
Köszi srácok, igy nagyon megéri!

Engem nem a hendi téma idegesit leginkább a játékban, hanem a játékvezető. Nagyon sokszor van útban, mikor labdát vesztek, futnék visszafelé, és beleakadok.
Arról, hogy hülyeségeket fúj, előnyszabályról fogalma sincs, nem is beszélek... 
-
dracox
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Én hülye meg bevásároltam a sok Mcgeady-t aztán rám ragadt vagy 10db
.... elég bronz lapokból bőven bevásárolni belőlük sztem..Max 1-2 komolyabb ÍR lapot még hozzájuk tenni..Stylerr: Igen volt, hogy csak ír játékosokkal lehetett menni a 30k-s csomagért aztán mindeni beindult az ír játékosokra..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nazara
őstag
Az új kupában is megvan a bug, hogy minden győztes döntő után kapunk újra pakkot?
-
losilee1337
aktív tag
válasz
deszkaúr
üzenetére
Én tavaly ugyan ugy mint idén csináltam egy juvéra épülő csapatot ami nem drága pogba még nincs,és égész évben csak pakkra költöttem a coinjaim és 1db if jött 175kért ment el,tavaly több mint 1000 meccsem volt szoval jött coin rendesen idén ugyan az a helyzet eddig egy if mandana,de ö meg nem eladható pakkbol jött idén 170 meccsnél tartok.

-
-
Vampire Bat
aktív tag
Szavazzunk a magyar ligára,lehetne magyar liga csapatot csinálni.
-
deszkaúr
tag
nem is rossz ötlet

én tegnap reggel nyitottam egy 100 000-est 24 ritka arany játékossal azóta árulom őket
3db, már el is ment össz bevétel 3200 coin
a többi egyenlőre a kutyának sem kell
na ez nem volt valami jó buli
7500ösből nyithattam volna 13 pakkot szerződésekkel,mindennel együtt,sokkal többre mentem volna vele
de ez már késő bánat, na meg az a tanulópénz azt meg kell
fizetni

-
dvtkfan
senior tag
-
Vampire Bat
aktív tag
Biztos,hogy van hendi!
Már 4 szezon óta a div6-ban vagyok,mert mindig úgy van,hogy 3 meccsen minden bemegy,4-en semmi,pedig általában amikor jó vagyok,akkor kapok ki,mert nekem 18-ból egy se,neki 4-ből 4 bemegy.Amúgy ez csak nálam van úgy,hogy amikor nyerek,akkor játszok rosszul?
Ma pl játszottam egy 6-4-et egy ilyen csapat ellen,háttérben hallottam,hoghy apja ott van és szurkol neki,mert biztos túl sok pénzt ölt bele a kicsi fiának,hogy ilyen csapata legyen.Ezen a meccsen is mindenkinek minden bement,nekem pl Pirlo rúgott 25 méterről gólt,meg a kapusával kivezette a labdát,és a saját játékosa lábáról pattant elém.Itt mondjuk mind a kettőnknek hendi volt.
Meg a másik meccsen 80. perc 2:1-re vezetek,semmi se megy be(ezen a 2-n kívül),mondom már magamnak,hogy döntetlen lesz és igazam is lett,a 90.percben gólt rúgott.
-
dvtkfan
senior tag
Én is pont ezt csinálom és az előbb adtam el 9K-ba azonnalival ezt a kedves úriembert...

Ja és a pakk 750-be került

-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
akkor jó vásár volt az a pakk

-
dracox
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Én most azt kezdtem el csinálni, hogy veszek 400 coinért bronz pakkot. Amiket dob azokból az értékesebbet eladom 200-ba így már nullán vagyok...Addig csinálom amíg nem dob egy alacsony ratinges palit akit jó áron tudok elpasszolni vagy egy nagyon ritka jó bronz lapot..
-
boratsagdiy
tag
Meg amúgy a 15 ben a lövést nagyon nagyon be kell gyakorolni mert nem olyan mint a 14 ben és ugyan xbox on játszok de nagyon más . A 14 et jobban szeretem.
-
turul79
tag
Ebben az újévi offline kupába milyen Jumbo pakkokat ad? Megéri elkezdeni egyáltalán?
-
dvtkfan
senior tag
Szerintem lassan zárjátok le ezt a hendis dolgot, mert kezd vitába átmenni...Tudjuk hogy lézetik, van, volt és lesz is...
Pl. én most bevásároltam a legolcsóbb és legkisebb ratinggal rendelkező bronz játékosokból és beraktam őket a cserepadra, így a 85-ös csapatból lett 81-es és csak úgy tol a gép előre...szóval igenis van!

-
boratsagdiy
tag
Szerintem a 14 könnyebb mint a 15 és jobb is bár ez csak az én szerény véleményem.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Coopban 5 div van összesen
vagy seasonre gondoltál? Nekem mindegy, fogjátok a hendire akkor
Így gondolom könnyebb elfogadni ha veszít az ember, mert van mibe kapaszkodni. -
-
Rexcsek
tag
Nekem a legutóbb volt olyan ellenfelem, aki 4-2-re elkalapált az első osztályban. Végig éreztem, hogy jobb volt, iszonyat nehéz volt tőle elvenni a labdát, jól cselezett, jó ütemben adta a passszokat. A második félidőben feljöttem 1-4-ről, 2-4-re, de nem volt esélyem. Aztán volt egy olyan meccsem amit lehoztam az alábbi ellenfél ellen 3-2-re:Egyértelmű, hogy mind a ketten jobbak nálam, de a 3-2-es meccsemen abszolút nem éreztem ezt. Fura dolog ez...

-
bucketb0b
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Hát coop seasonben meg sima seasonben látom mire képes egy jobb csapat. Ott a Madriddal vagyok és hát ég és föld a játékosok közti különbség.
Nem egyszer volt, hogy ellenem szinte egy komplett Dortmund jött FUT-ben, de nem tudtam velük mit csinálni idézőjelesen, mert lassúak voltak a játékosaim. Coopban div2ben vagyunk most és a Dortmund már nem kihívás szinte, mert jók a játékosaim. Pedig a 2 gárda között szerintem ott is van rating különbség, de nem jelent gondot a gyorsaság, mert az én csapatom is gyors (kivéve Kroos meg Modricot, ők baszott lassúak). -
szpal17
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az osztályt arra értettem, hogy pl. a 6-10. osztályig rengeteg játékos van. Sokkal több, mint a fentebb lévő osztályokban. Ebből adódóan sokkal többször találkozhatsz gyengébb játékosokkal, akiket mondjuk könnyedén versz.(sokkal nagyobb a szórás, hogy ilyenekbe fuss bele) A fentebb lévő osztályokban már kiegyenlítettebb a játék. Itt sokkal jobban észreveszed azt ha valami nem stimmel a játékkal. Offline-ba nem tudok ki játszik itt...néha szoktam a kupák miatt, de kb. alszom, mert a gép annyira béna. Legendáson van egy kis kihívás de semmi több.
Most még azt mondod, hogy a 79-es rating miatt lassú a védelmed... de mi lesz ha majd feljebb jutsz és lesznek jobb játékosaid és a tonna coint érő védőid képtelenek egy egyeneset belerúgni a labdába. Vagy az általad gyorsnak tartó Reus majd szaladgál össze-vissza és elbotlik a saját játékosodban.
Szerintem térjünk vissza erre majd egy későbbi időpontban, amikor több meccs lesz már a kezedben.
-
Pacos
tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Akkor nesze!

Tegnapelőtt úgy elvertek mint a jég a határt(0-4) - ku4v@ jó volt az ellenfél. Futott, cselezett, lőtt. Jól időzítve, stb. Pedig a statisztika egész jó volt, de a valóságban kb. utolsó negyedórában kozmetikázhattam volna az eredményt párszor, de a kapu torkából is sikerült kirúgásra rontanom a helyzetem...
más:
Ez kb. 3 napja volt - persze vmi ruszki gyerek - olyan lag volt ami még a "klasszikus" modemes időkben is ritka volt. Szaladt a játékos a pályán majd megállt egy pillanatra(0.2s) és teleportált az 5-ösre
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Na végre még valaki, nem csak tőlem vannak jobbak
-
szpal17
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Egyrészt ezt nem szokta senki hirdetni, hogy elvertek ma 7-0-ra...dejó volt. Másrészt a kiírások a szembetűnő hendiket említik, ami a játék sajátossága (hibája). Próbáljuk kitárgyalni a miértjét és egy esetleges megoldást találni rá...ami persze nincsen.
A vereség leírása pedig nyugtató hatással van az emberi elmére és tudod folytatni a játékot

bucketb0b: Nem szóltam eddig hozzá az okfejtésedhez, de nincs igazad. Aki egy kicsit is ismeri a játékot az tudja, hogy ez egy létező dolog. Nem játszottál még eleget vagy rossz osztályban vagy.
-
bucketb0b
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hendi vót, mert neki bronz kapusa van fogjad má felfele!!4!
Amúgy ez annyira rossz hozzáállás, hogy kitalálunk valami szalmaszálat amibe kapaszkodhatunk, hogy miért kaptunk ki ami ésszerűség határán belül még jó. Volt 30 helyzetem 2 ment be, neki volt 5 bement 3, nem volt szerencsém ez van. A pech/szerencsefaktort osztom, de az, hogy ezt a játék direktbe csinálja valaki ellen meg elcsalja a meccset, mert gyengébb a csapata, na azt nem.(#9961) dbika: 1550 coinért gondolom nem adod ide?

(#9963) szpal17: nem értem mi köze az osztálynak ehhez, ha azonos osztályban vagy valakivel kb. egyforma a csapatotok. Vagy ezt értsem úgy, hogy akinek nem csal a játék az nem tud elérni div1-2-3x eredményt? Én eddig tőlem csak erősebb csapatokat kaptam (1-2 kivétellel) tele Reus-al, Ibarboval, Sturridgel és hasonlókkal és pár meccset leszámítva komolyan izgulni kellett, hogy meglesz-e a győzelem vagy döntetlen lesz, mert lazán keresztbe futotta nálam a pályát a gyorsabb játékosa. Igen gyorsabb volt hiába 79 a ratingje a csapatomnak neki meg 85 volt Reus lefutotta a teljes védelmemet szinte, mert lassúak voltak hozzá képest ami nem meglepő, mert sokkal kisebb a futási sebessége a játékosomnak

Legtöbb esetben keresem az ellenfelem védelmének hibáját és amikor látom oda beteszem a labdát és megyek a kapura. És ha ez gól akkor az hendi lenne játék részéről én felém, mert gyengébb a csapatom összetétele? Nem hinném továbbra sem a játék ilyesfajta beleszólását. -
dbika
csendes tag
Valakinek nem kell egy Hazard?
-
Rypejakten
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
nekem az hétköznapos, már be sem írom.

-
BlessedElroy
senior tag
Egyre több hozzászólás szór arról, hogy kikaptam mert- mindegy, csak fogjuk valamire.
Olyat nem nagyon olvasok, hogy úgy elvertek mint a szart, de jobb volt az ellenfél
Ménem?
-
bucketb0b
őstag
válasz
zsoltirte
üzenetére
6.-ban lettem volna ha újévkor hajnalban nem erőltetem a fifat

wc, de mostanában csak az offline kupát tolom.
79-80 ratinges csapatom van. (17-7-11, de utolsó 4 vereség a szilveszternek tudható be mikor azt hittem a bab is hús
)(#9954) Marki95: és ha a játékban van random faktor amit beleírtak, hogy a játékos ne mindig hozza a top formáját akkor mi újság? A beharangozóban hány mondat szólt erről, hogy a játékos "reagál" a pályán történtekre stb. stb.
(#9956) Rypejakten: akkor nevezzük az én nézetemben is hendinek a szerencse/pech dolgot. Mint mondtam a statisztikában levezetett hendiben nem hiszek, hogy a játék visszabutul vagy felerősödik stb.
Amikor egy tőlem erősebb csapat ellen játszok érződik, hogy az én csapatom gyengébb, ha gyengébbel játszom (ami ritka, talán 2x volt ilyen) azt lemostam a pályáról nagyjából annyival amennyivel erősebb volt a csapatom ratingje.
-
Rypejakten
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
a való életbe vereségsorozatokra rá lehet fogni költőien, hogy pech. ugyanez van fifában is.
te ezt a valóság játékbeli kivetülésének aposztrofálod, én hendinek. nem ugyanarról beszélünk? de. még a megjelenéskor írtam egy posztot a hendis véleményemről, itt van:603 & 608én nem hiszek abban, hogy ha a 79-es csapatommal megverek egy 85-öset, az azért volt, mert nem léptem át a bűvös 80-as vonalat, hanem csak a drága csapatok ellen jobban koncentrál az ember, bizonyítani akar.
de ugyanazt magyarázzuk nagyjából 3 üzenetváltás óta.
-
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
A statisztikás hendi pedig valós, szintén azt tudom mondani, hogy olvass hivatalos review-t róla mint én is tettem! Arról van szó, hogy a játék annyit néz, hogy milyen a mérkőző csapatok csillag besorolása, tehát ha neked van egy 3csillagos csapatod és kapsz mellé egy 5csillagost akkor, hogy kompenzálja a te hátrányodat a játék fel fogja erősíteni a te csapatodat jóval. Ezt azért találták ki, hogy egy kisebb csapatnak is legyen esélye ne legyen pay to win a játék és nagyon jól tették egyébként. Én ki is próbáltam már ezt, összedobtam egy non rare gold angol csapatot és valóban baromi gyorsak voltak a játékosok, egy Musa-val 2X annyit tudtam sprintelni, mint mondjuk egy Di Maria-val és gyorsabban is futott annál. El is vertem ezzel a csapattal több 85+-os ellenfelet is. Ha nem hiszed tényleg próbáld ki érezni fogod

-
P. úr
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Addig, ameddig egy videojáték és a valóság között vonsz párhuzamot, addig felesleges erről vitázni. A való életben teljesen rendben van,hogy változó egy játékos teljesítménye, mert ezer apró dolog határozza meg, hogy milyen képet fest a pályán. Számít, hogy előző este fosott, nem fosott, lelufizta az asszony, nem lufizta az asszony. X gramm szénhidrát van a szervezetében, vagy csak a fele.
Itt viszont egy olyan rendszerről beszélünk, ahol szám szerinti értékei vannak egy játékosnak megadva. Akkor elvárható lenne, hogy a 89 sprint speed, az 89 legyen, és ne fussa le a 69-es sprint speeddel rendelkező játékos azonos erőnléti értéknél. -
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Olvasd el még1x kérlek amit írtam akkor

"Rövidebben" leírom:
Vannak véletlenek és szar szériák elismerem, de ezt szerintem nem érdemes hendinek nevezni, mert a valóságban is van ilyen akit egy adott pillanatban szerencsésen érintenek dolgok utána pedig egyszerűen rémálom a helyzete. Ott van Torres példája, Madridban Isten volt, Liverpoolban is egy darabig utána pedig? Ekkora hendiben van a srác? Lesz jobb? Nem tudni, lehet már nem, de az is lehet, hogy még gólkirály lesz valamelyik top ligában. A statisztikára visszavezetett hendi részével egyáltalán nem értek egyet, ez hülyeség, hogy x rating-el jobb a csapat, a gyenge csapat ellen bénább a kapus és társai. Remélem érhető voltam. Aki pedig a szerencsében bízik és utána van képe arra fogni, ha kikap, hogy "hendi" volt meg elcsalta a gép, hát nem tudom, érdekes számomra. Teszem hozzá nálam Cabaye 10 meccsen 1 értékelhető labdát nem tudott adni amiben benne volt a hibázási lehetőség és nem pár méteres passzt kellett kiviteleznie.
-
Rypejakten
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
én téged nem értelek.
nincs összefüggésben a csapattal. ez olyannak, aki tényleg elég jó, mint mondjuk Te, vagy szpal17, Nazara, MdewC és sorolathatnám kolléga, ritkábban tűnik fel, de nekünk akik a mérsékeltebb játéktudás mellett a szerencsében bízhatunk, feltűnik. feltűnik, hogy Yohan Cabaye, akivel a következő lesz éppen a 114. meccsem, képtelen átvenni egy labdát, felborítja mindenféle jöttment, és egy passza nem ér célt. pedig 30 meccsel ezelőtt érdekes módon 90% fölötti passzpontossággal hozta le a div3-at, itt áradoztam róla, páran lehet emlékeznek is.
ezt nevezhetjük szerencsének, véletlen-faktornak, vagy bárminek, de úgyanúgy játszom 100 meccse, és valamikor minden bemegy, valamikor meg semmi. és ez váltakozik, ezalatt a 100-150 meccs alatt kétszer volt, hogy minden összejött (veretlen div3, majd majdnem feljutás div1-be), és most élem a második generációját a szopórollernek is, div4, és itt is küszködök néha. pedig hangsúlyozom, nem játszom máshogy.
amíg téged nem érint / hidegen hagy, addig fölösleges szkeptikuskodni, inkább örülj, hogy nem bacca tönkre a játékélményed az ilyesmi.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én nem értelek komolyan
olyanokat neveztek hendinek ami a való életben van és ott nincs az, hogy a "játék nem akarja, hogy gólt lőjek" vagy azt akarja, hogy gólt kapjak. Szerencsétlenebb vagy ennyi, de itt a hendi már rendesen le van vezetve oldalakon, statisztikával próbálják alátámasztani, hogy mikor kapsz hendit és mikor nem. Én ebben nem hiszek
Valóságban sincs olyan, hogy ha neked a csapat átlag nincs meg X akkor azok jobban játszanak. Van amikor jobban játszanak van amikor nem ennyi. De itt már olyanokat olvasok "hendi" alatt, hogy 80 átlag alatt jobbak a játékosaid, meg akkor a kapusod szarabbul véd, bezzeg egy Ronaldo, Messi ellen ki fog mindent. Én ebben a hendiben nem hiszek. És nem is értem ilyeneket hogy lehet kitalálni bakker, hogy egy játék észleli 80 alatt és kompenzál neked. Ja igen
Azt az időt amikor ezeket az emberek kitalálják vagy kutatnak utána arra fordítanák, hogy jobban játszanak jobbak lehetnének és nem vezetnének bele mindenkit ebbe a hendi dologba, hogy később ők is erre fogják, hogy azért kaptam ki, mert neki 94 a chemje a 82 ratinges csapattal és ez azzal egyenlő, hogy akkor a mi védőink belassulnak, az ívelt passzra nem reagálnak, de legalább még a kapus is kötény gólt kap 23 méterről. Ilyen nincs basszus. Akkor miért nem játszik mindenki 80 alatti csapattal meg bronze alja kapussal? Szeretném ezt így megérdeklődni, hogy mi van? Valaki linkelt be valami a fifa "hendiről" az is reálisnak hangzik ennek tükrében. -
Rypejakten
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
de akkor te is elismered a hendit, csak egyszerűen jobb vagy, és ritkábban érint, meg le tudod reagálni. ennyi az egész. de azért nekünk, béna seggeknek legalább add meg az örömet hogy másra foghassuk a tehetségtelenségünkből / skill hiányából fakadó vereségeket. köszi.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Gép ellen bármilyen beadást levédekezek, online ez még 2v1ben sem mindig megy Benteke félék ellen, mert a védőim összefutnak úgy, hogy nem én irányítom őket meg szarul helyezkednek maguktól, biztos én nem tudok játszani akkor. Hidd el elég régóta fifazom és látom a különbséget a fejelések között a játék fejlődését tekintve

Én arról a "hendiről" beszélek, hogy ami nektek hendi nekem az egy átlagos játék. Ha nyerek ha nem hozzám akkor is 10/2 (és ez a jobbik eset) pattan úgy a labda amikor kétes hogy hova megy és társai.
Amíg ti 10 meccsből 1-2 miatt a hendire fogjátok nálam ez az arány 10/8 kb. és még sem fogom a hendire vagy mégis le tudom hozni a meccset
Ezeket betudom annak, hogy az ellenfelem szerencsésebb a meccsen, mint én ez van van ilyen élőben is. Az meg, hogy te amiatt, mert a játékosaid lassúak kilépsz egyből, hát nem tudom. Ennyi erővel a kisebb csapatok feleslegesen állnak ki a nagyobbak ellen, mert "biztos kikapunk" alapon minek játszani.(#9944) Nazara: yt-ra is feltölthetnéd ezeket, mert egy kalap szar a lejátszójuk

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Vannak még beadás-fejesre játszó csapatok, csak sokkal kevesebben. Tegnap pl egy CAM Rooney, és Adebayor ST + Diouf ST BPL keret jött szembe és annyi volt a game, hogy fut-bead-fej. Kétszer összejött neki. Ez van. Én is fejeltem már egy meccsen két gólt Tévezzel.

Nem tudom, hogy csak nálam van e, de a leginkább egysíkú emberek szinte mind BPL kerettel nyomják vagy csak nekem tűnik úgy mostanában. Tegnap is másik meccs két csatár Vargas és van Persie Annyi volt a taktika, hogy előrevágta a labdát és ha Vargashoz ment a labda, akkor nyíl egyenesen futott előre, ha pedig van Persie-hez, akkor ahol állt onnan kapura rúgott. Ha 40 méterre állt a kaputól akkor onnan. Persz nyomi kapus jó párat csak szögletre paskolt és abból szerzett egy fejesgólt, meg egyszer Vargas is elszaladt.

-
Nazara
őstag
Tegnap haverommal éjszakába nyúlóan fifáztunk, és sikerült coop-ban világklasszison a gépnek egy ilyet verni Khedirával a félpályáról...
Kapus kicsit sem volt a helyzet magaslatán.... 
(#9942) MdewC Ez már sokkal jobban tetszik.

-
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Fúú szóval ezzel azt állítod hogy nincs hendi?

Hendi van ez tény, ez nem is vita tárgya, utána lehet olvasni hivatalos tesztekben is, ha nem érzed saját magad. Olyan nincs, hogy csak te kapjál hendit. Én is tudom jól mikor van az, amikor a csapatom nem a normál szintet hozza csak kb 50%-ot és mikor van amikor 150%-os a teljesítmény, annyira lehet érezni. Igen van meccs amit tényleg azért nyerek meg mert az ellenfél lő 5 kapufát nekem meg beakadnak a gólok, de nem tudom sajnálni, mert visszafele is ugyanígy van. Vannak meccsek amikor már a 30. percnél mondjuk 2-0 az ellennek és érzem, hogy ez már nem is lehet visszahozni annyira lassúak a játékosaim, egyszerűen nem mozognak, még kényszerítőzve sem, ilyenkor inkább kilépek tök felesleges folytatni.Ha a fejpárbajokat nem tudod megnyerni főleg védekezésnél akkor nálad a baj. A beadások annyira le lettek idén amortizálva, hogy én már sokszor direkt hagyom beadni, legalább tudok kontrázni a kifejelt labdából (de 99%-ban úgysem adják be mert ők is tudják ezt). Magas jól fejelő CB-k kellenek és amikor száll a labda már akkor helyezkedni kell a labda irányába nem csak egyhelyben várni azt. Lehet ezeket tudod már, de másra nem tudok gondolni miért lehet nálad ez, annyira egyszerű tényleg.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát pont ebben a videóban is az látszik, hogy az ellenfél játékosok suták, lomhák és más univerzumban vannak, mint Touré

De akkor ezek szerint én folyton hendivel játszok, mert kb. az esetek nagy részében az amúgy gyorsabb szélsőm lassabban fut az ellenfélnél, amikor 2 helyre pattanhat a labda 1000% hogy az ellenfél kapja meg a kapusom randomban kiszalad az ellenfél felé és nem csinál semmit csak néz és még sorolhatnám. Ez pusztán szerencse kérdése amiből a valóságban is van és ott nem lehet arra fogni, hogy hendi
Mert ha ezek hendik amiket felsoroltam akkor itt a hendi arány nem 100/3-4 hanem 100/95 nálam az ellenfél felé. Még sosem volt olyan meccsem, hogy 10 labdából 2 hozzám pattanjon pl. szélső beadást követően Benteke féle játékosok ellen 2 védőm fej párbajt nyerjen úgy, hogy a kapusom meg sem próbál elugrani a fejes irányába csak néz stb.(#9940) Stylerr. ezért mondom, hogy szerintem az egész mechanizmus van kicsit érdekesre csinálva, hogy a fiatalabb korosztály is örömét lelje, mert csak végigfut és bebassza a gólt.
-
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Élőben is, mert vannak kiemelkedő játékosok akik megtudják csinálni. A Fifával az a a baj, hogy amikor a hendi jelentkezik, akkor a TE csapatod mocskosul belassul, hirtelen elfelejtenek passzolni, suták, lomhák lesznek, nem helyezkednek jól és annak a következménye ez is, ami a videóban látható, nem pedig egy jó játékos kiemelkedő tudása miatt van

-
Yodamest
veterán
Yaya megkapta a hendyt:
https://www.youtube.com/watch?v=81thlolaTrA
Ez valahogy a Fifából is ismerős momentum

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
NAGYON PATENT!
Köszönöm! 
Megvan a silver csapatom!
(Inkább Cortés, a M/H miatt, kap 1 árnyékot és csókolom.) (Még rajta gondolkodtam, mert nagyon OP [link], egy másik csapatban.)Viszont így jobban egyben van a csapat!

Nazara: Eheheheheh

-
Rypejakten
addikt
a kapus szenvedi kárát, de legalább fullchemen van Perea. ha Medina nem szimpi, Cortés helyette alternatíva.
-
Garsza
veterán
Hozzá szólnék én is a Handicap dologhoz. Játszottam most két meccset. Az elsőn kikaptam 5:1. 5 - 10 kapura lövési arányval az én javamra. Egy ezüst és bronz játékosokból aló csapattól. Nekem egyszerűen semmi nem jött össze a játékosaim nem bírtak szerelni nem jól helyezkedtek, nem mentek emberhez a passzok, ha igen akkor fél nap volt még átvették a helyzetek nem mentek be.
A másik meccsen nyertem 4:3 egy Bayern Madrid Atleticó válogetott ellen. Nem volt anyira egyoldalú de viszont az ellenfélen azt éreztem még jobb is mint az előző. Csak óriási különbség volt hogy azok a helyzetek amik az előző meccsen nem mentek be most igen az ellen nehezebben lőtt gólt. A játékosaim tudtak szerelni egy csomó passzot elcsíptek. Nem pattogtak el a labdák emberhez mentek a passzok.Úgyhogy azt ne mondja nekem senki hogy nincs handy.
-
nzsolt77
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszönöm!igy már egyszerübb lesz a csapat építés!
-
MdewC
nagyúr
Ezt silver csapatot tudtam összeokoskodni, sajna az egyik legjobb CB nem kap full chemet, van esetleg vmi tipp?

-
szpal17
őstag
Megnyerem a New Year kupát megint...szépen ünnepel a csapat a füvön...mindenki boldog. Én is, hogy végre kapok egy csomagot, hátha lesz benne valaki. Erre ledob az egész és DNF miatt vége...sehol egy csomag.

-
Stylerr
addikt
Akkor IF Younggal kit lehetne szerelni? LB ráadásul.

-
MdewC
nagyúr
Nem szeretnék vitatkozni, de "Viszont 1 Bentekét vagy Lukakut az életben nem szereled le vele... Gyenge mint a harmat."
Nem értek 1et. A D csapatomban van, simán lehet vele szerelni.
Amúgy bárkivel lehet hibázni, ez erő független, ha neked nem vált be azt megértem, nekem se jöhet be mindenki de attól még másnak lehet hasznos.... "Az eredmények eddig igazolnak" ... (Sztem nem csak téged...)

Zsohi: Egy barátom is nagyon szereti, az egyébként sztem sokat számít, ha olyan játékosokkal vagy, akit kedvelsz, lehet csak placebo, de az érzés tuti jobb, ha vele lősz gólt!

-
Zsohi
őstag
Gerrard-tól vagyok én oda és vissza.
Filléres, a passzai halálpontosak, a befejezése ellenére egyszerű gólt rúgni vele, 20-25 méterről gyilkosak a szabadrúgásai, egész jól védekezik, fizikuma pompás és a meccs végére se fárad el. Sokpasszos BPL csapatból kihagyhatatlan a kispénzűeknek és nálam is biztos, hogy majd Yaya érkezésével is marad a kezdőben. 
-
Rypejakten
addikt
válasz
nzsolt77
üzenetére
GK - kapus
RB - jobbhátvéd
RWB - jobb szélső hátvéd (5 védős felállásnál)
CB - középhátvéd
LB - balhátvéd
LWB: bal szélső hátvéd (5 védős felállásnál)
CDM - középső védekező kp.
CM - középső kp.
CAM - középső támadó kp.
RM - jobb oldali kp.
LM - bal oldali kp.
RW - jobbszélső (támadó)
LW - balszélső (támadó)
CF - középcsatár, visszavontabb ék, hamis kilences
ST - csatár -
nzsolt77
tag
valaki tudna nekem segiteni?a játékos posztok röviditése érdekelne.mivel nem tudok angolul így nem tudom pl?jobb bekk,bal bekk,irányitó középpályás,stb azok a betük mit jelentenek.le van ez valahol irva magyarul?ezt szeretném tudni.
-
kacsa7
őstag
Ha arra használod, hogy az ellenfél tizenhatosáról fusson vissza, akkor nagyon jó. Gyorsan visszaér és hátulról támad. Viszont 1 Bentekét vagy Lukakut az életben nem szereled le vele... Gyenge mint a harmat. Az én védekezési stílusomnál használhatatlan. Fernandinhot is próbálgattam, eszméletlen amit lerobotol 1 meccsen, viszont mivel gyenge ő sem oda való. CDM-ről beszélünk!
-
kacsa7
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Tioté "gyors" és erős, az egyik legjobb angol CDM a megfizethetőek közül. Matic tetű lassú, Touré meg megfizethetetlen. Ezen kívül Mccharty, Sandro és Paulinho is elég jó CDM-ben.
Ramires és Fernandinho sem rossz, de gyengék hozzá. -
Dinter
addikt
De szeretem, amikor látom mi fog történni, de az istenért se tudok odaváltani

-
dbika
csendes tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Matic nálam eddig bevált, viszont a védelemben biztos tudnék erősíteni csak nem tudom kit kellene például Sagna helyére vagy középső védők helyett.
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Matic helyére? Játék egyik legjobb CDM - je.

-
evibly
senior tag
Tegnap éjjel tudtam végre egy kicsit én is játszani, próbálkoztam az újéves kupával, de a döntőben egy Neymar-Aguero-meg valami hasonló brutál csatárral bíró csapat megállított a döntőben.
Egyszerűen szétfutották a 79-ces ratingű török csapatomat, de nem bánkódtam, mert legalább meg kellett szenvednie a győzelemért

Újra nekikezdtem, és a brazil Diegonak ismét aranyba foglalnám a lábát, mert egy olyan rakétát akasztott be a sztároktól hemzsegő ellenfélnek (első videó a sorban), hogy azt hittem leesek a kanapéról, qrvajó volt

Egyébként a hendi témához hozzászólván: az első kupameccsen egy majdnem full bronz (!) gárda jött szembe, amiről simán azt hittem, hogy coin hacker, de kiderült, hogy nem, sőt. Két arany játékosa volt összvissz (Csikicsuki, meg Ates), amelyek közül az utolsó olyan volt nála, mint egy bespeedezett Sturridge és egy ámokfutóra felpörgetett kicseszett Diego Costa.
Minden játékosomon átgázolt, mindig csak nehezen tudtam szerelni és megállítani, ami mellé az is hozzájárult, hogy a srác kifejezetten jól játszott. Olyannyira, hogy ő szerezte az első gólt, majd utána én és így felváltva 3:2-ig nekem. Nem mondom, hogy ez egy kristálytiszta hendi szitu, de azért elgondolkodtató, hogy egy majdnem full bronz csapattal ilyen gondjaim voltak, és a játékosai, Atessel az élen, szuperhősként rohangáltak ellenem a pályán.
Valamiféle kompenzálás biztosan van és gondolom az sem véletlen, hogy egy jó képességű vki direkt arra megy, hogy két emberen kívül totál noname csapatot építsen és azzal próbálkozozzn a FUT-ban.
-
Juventus FC
tag
Nagyon el tudja venni az ember kedvét ez a játék. Tegnap amiket csinált.... kompany val szereltem a csatárt erre moreno a szèlsőm nekem fut bitang erővel és vissza pattan a csatár elé a labda nem akartam elhinni. Aztán jöttek sorba a matrix jelenetek védők belassulva csatàrom felém fut amikor megindulok a irànyìtóval....
De van ellen pèlda is amikor kupában a srác durván jobb nálam kb a kezdő körig nem bírtam kivinni a labdát de egyszer william- el elfutok a szélén és 25 bebombàzta. Utána már csak vedekeztem. De feleslegesen amikor láttam hogy robben-nel az ötösről nem tudja belőni akkor tudom, hogy nem kaphatom ki
kb volt még 3-4 ilyen helyzete semmi nem ment be neki...
Nagy kérdés mennyit számít fifaban a játék tudás 40-60% között -
ferni
őstag
Az a baj, hogy egy jó játékost sokkal többet szopat a játék, ami rohadtul unfair... ha én is kapok segìtséget, hiába ad legtöbbször, anélkül is nyernék... fordítva viszont sokkal többet szopik az ember miatta...
értem én, hogy ki kell egyenlíteni a meccseket, mert a sok noob megunná a Fifát a 20 vereség után, de ez akkor is vicc, hogy így belenyúlnak a játékba, főleg az UTban zavaró, mert ott a gyorsított játékmenet miatt alapból se jön ki annyira a tudáskülönbség. -
Rexcsek
tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Valóban oda-vissza működik a dolog. Látszik az is, hogy hiába próbál meg mindent az ellenfél: messze vannak a játékosai a labdát átvevő embertől és simán tudsz passzolgatni. Nálam viszont nagyon kevés az olyan meccs, hogy rúgnak ellenem 2-3 kapufát, kihagynak 3-4 ziccert és a kapusom 9-10 közötti osztályzatot kap. Az arány talán20-80% a hendis meccseket nézve. 20%-ban nekem kedvez, 80-ban nem
Mondjuk én azt maximálisan elfogadom, ha valaki jobb és kikapok tőle. Kidolgozott támadásokból szerzi a góljait és nem idióta össze-vissza pattogó labdákból meg félpályás sprintekből. Mondjuk az ilyen vereségből nekem nagyon kevés van, pedig ezektől az ellenfelektől lehet tanulni nem a mákos kis hülye gyerekektől. 
-
Rypejakten
addikt
Stephane Ruffier fasza gyerek, de fél a labdától.

ma már nem játszom több meccset, 2 elég volt, picit megtörtem amikor Shaqiri (169cm, 64 jumping, 38 heading accuracy) megugrotta Varane-t és kb. 6 méterről fejelt egy gólt, amit a kapusom paskolt be.
az, hogy a 80+ erős játékosaim csak úgy hullanak az ilyen izomGervinho-któl, már meg sem lep.be szép ez a mai nap.

-
Rexcsek
tag
Hello!
Ha beszélsz angolul az alábbi link nagyon jól összefoglalja a hendit:
Röviden összefoglalva sima online seasonra ill. kupára.
Van abszolút véletlenszerű hendi és formához kötött hendi. A véletlenszerű az, amikor tudsz egy tudásodnak megfelelő játékot hozni, jönnek is a meccsek de egyszer csak jön egy nem megy be semmi meccs.
A formához kötött hendi maga a szörnyűség:- a kapusok levente gólokat kapnak, null szögből simán bevédenek mindent, lepkéznek, 11-est csinálnak stb.
- a védők(főleg a középső védők) rosszul veszik fel az embert, réseket hagynak maguk mögött, elkezdenek sprintelni a hosszú előreívelt labdákra, de egyszer csak megtorpannak és már ott is a helyzet tisztán az ellenfélnek. Mostanában rengeteg 11-est csinálnak nálam, sokszor úgy, hogy még véletlenül sem nyomok direkt semmilyen gombot. Ütemtelenül szerelnek vagy ha sikerül is szerelni velük egyből visszapattan az ellenfélhez a laszti. Fejesekre, beadásokra rosszul helyezkednek.
-A középpályások hihetetlen rosszul passzolnak, a magas belöbbölt labdákat hihetetlen precizitással rakják az ellenfél védőjének a fejére. Védekező munka gyakorlatilag nulla.
- A csatárok szinte mindent kihagynak, az ellenfélé mindent belőnek még olyanokat is ami nem helyzet. Van Persivel legutóbb egy duplakapufát nyomtam
Ez megy egy jó pár meccsen keresztül, utána jön a legalja, amikor már helyzetbe sem tudsz kerülni. Be vannak lassulva a játékosaid, képtelenek egy labdát átvenni és általában az első 15 percben kapnak is egy vagy két gólt.
Röviden ennyi, persze ez csak az én véleményem, a hendi szkeptikusokat nem akarom meggyőzni.
Van egy haverom, akit nem nagyon érint a hendi. Ennek az okai szerintem a következőek:
Mivel 400. a világranglistán, többnyire jóval gyengébb 1. és 2. osztályú ellenfeleket kap. Ha sokkal jobb vagy valakinél legyőzhető a handi. Sajnos nekem arra nincs időm h több mint 1000 meccset lejátsszak az 1. osztályban ill. tehetségem sincs annyi, hogy kevés meccsel felhozzam magam egy magasabb szintre.
Így marad az, hogy kivárom a jó szélirányt és akkor próbálok valamit összehozni.
-
Pacos
tag
Peee, bakizott!
Ilyet még egy megbundázott 5.osztályú tanyasi meccsen sem csinálnak, mert túl feltűnő lenne még 32-0-nál is 
Hangsúlyozom, nem arról szól hogy ha gólt kapok az hendi!
Sőt, még az is benne van -amit már korábban írtam - hogy pl. a kapusnak a lába között lőnek gólt 15-ről a rövidről. Ami bosszantó, mert tudtommal nincs olyan kombó hogy "zárd össze a kib@szott lábad te buzi!" hanem az AI "véd"
De mindegy, ezzel már együtt él az ember
De ez nálam extrém eset volt és egyszeri (maradjon is így
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...de tavaly is kb 3X-os áron el tudtam adni...igaz áll benne a pénz, de hosszú távon kell gondolkozni...

Arról, hogy hülyeségeket fúj, előnyszabályról fogalma sincs, nem is beszélek... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így gondolom könnyebb elfogadni ha veszít az ember, mert van mibe kapaszkodni.

Mondjuk én azt maximálisan elfogadom, ha valaki jobb és kikapok tőle. Kidolgozott támadásokból szerzi a góljait és nem idióta össze-vissza pattogó labdákból meg félpályás sprintekből. Mondjuk az ilyen vereségből nekem nagyon kevés van, pedig ezektől az ellenfelektől lehet tanulni nem a mákos kis hülye gyerekektől.