Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amilyen sz*rul adja PC-n olyan szerencsésen adja IOS-en..grat hozzá

-
Shit Life
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
iOS-en ezek szerint sokkal-sokkal bőkezűbb az EA!

Azt kérdezném MdewC-től és azoktól a kollégáktól akik használják Lacazette-t, hogy milyen a pali?
Olyasmi kategória mint Giovinco? Mert ha igen akkor veszek egy SIF-et és építek köré egy csapatot! -
Kristof_94
nagyúr
Én késő este, illetve most reggel nyitottam egy csomó 35k csomagot és jöttek is szép számmal! Egy rakás inform, Godin vagy 4 alkalommal legalább... Van Persie, Falcao, Rooney, 2x volt Bale is ( az egyiket véletlenül eladtam "quick sell"
), de a másik majdnem 300k-ért ment el!És láss csodát, reggel végre kinyitottam egy TOTY Thiago Silva-t!
Most már csak Neuer és Lahm kellene, de a következő fél órában már valószínű, hogy nem lesznek meg, de tervezem a megvásárlásukat! 
-
Shit Life
senior tag
Már elkezdődött az árzuhanás egy csöppet.

-
zsoltirte
aktív tag
Ez a TOTW nekem jól jött, mert lehet mégis lesz Primeira Liga csapat.

-
Zsohi
őstag
válasz
dracox
üzenetére
Persze, a 4-3-3(5) nagyon a szívemhez nőtt.

Amíg Sanchez-en nem volt rajta semmiféle chem lap őrjítően nagy helyzeteket puskáztam el vele, folyton és folyvást, de amint felkerült rá a 'deadeye' lap ugyan olyan halálossá vált, mint RVP a kapu előtt és akkor pluszban megemlíteném, hogy a passzain is érezteti a hatását a +3 PAS. Pár meccsel később mikor összejött egy kis pénz vettem is RVP-re egy 'hunter' lapot, na annak viszont már semmiféle hatását nem éreztem. Szóval következtetéseket ebből nem igazán lehet levonni, de az biztos, hogy Sanchez-en a chem lap segített és nekem ez elég, hogy továbbiakban is használjam a chem lapokat még akkor is ha nem mindig éreztetik a hatásukat. -
^Boss
őstag
válasz
dracox
üzenetére
az a röhej, hogy a sima IF-je CAM, mostmeg LW. nehogymár egy kicsit turbózzuk az RW posztot, ahol az ő 84-e a max angliában, míg a baloldalon 88 Hazard (tudom, rating nem sokat jelent ,de igen, ezesetben pont ennyivel jobb Hazard nála, mindkettő megvan és ezt tapasztalom)
-
-
Shit Life
senior tag
válasz
Blashe
üzenetére
Jól gondolja MdewC kolléga!
Nem butaság, gondolj csak bele: Hazard mindenben jó, passz, lövés, gyorsaság, de a +3 PHY dobhat a védőkkel való küzdelemben és az állóképességben is, ha már 10.percel tovább bírja az már előny és ha csak 1-2 párharcot megnyer ez miatt az már fél gól!

-
Stylerr
addikt
Caceres RB...CB lett volna akkor egyből meg is veszem..
-
Shit Life
senior tag
-
ali75
aktív tag
Adebayort használ valaki???az tényleg ilyen gyors pali??? Statok alapján nem kellene de a meccsen ellenem...!Írjon aki használja mert ha jó dobom ki az összes BPL csatárt és beszerzem! Mert amit most nyújtott,az szerintem a fifa játék történetében a legjobb! Messi,Ronaldo hol...?
-
-
Shit Life
senior tag
Ma 19:00-tól jönnek a kp-k pakkal együtt?

Mert akkor megint rá kell gyógyulni a piacra!

Tegnap is egész este piacoltam, majd kisült már a szemem!

-
MdewC
nagyúr
Ha esetleg nyitnék egy kék Dimariskát...

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Azt én is észrevettem hogy offline a 60. percben már csak zombikkal bóklászok a pályán.
Más:
Ha rárakok egy játékosra olyan chem lapot ami +3 PHY-at ad akkor szerintetek az állóképességén is javít egy kicsit, nem pusztul el olyan hamar? Már ha egyáltalán érnek valamit ezek a chem lapok!
-
evibly
senior tag
válasz
Shit Life
üzenetére
Nálam ugyanez. Kifejezetten megnyugtató végre élő ember ellen nyomni a kupát, mert a gép egyszerűen nem hibázik, illetve egyik pillanatról a másikra olyan brutál passzokat ad és begyorsul a játéka, hogy követhetetlen.
A 11-est meg ne is mondd: elődöntőben MC ellen pontosan az volt, ahogy írod. Max. erősséggel meglőtt büntető a jobb felső pipába és kikanalazta, amivel el is vesztettem a meccset

-
Shit Life
senior tag
Mikor szoknak már le rühes EA-nél a csalási mániáról???

Ofline kajak szopat a gép öcsééém!
Három egymást követő ziccerben esik el a csatárom vagy rúg luftot ő meg Agüero-val fejel gól a 16-osról!
De ha ez nem lenne elég akkor kapok egy 11-est a 88.percben na gondoltam bevágom oszt jóvan, NEM bakker mert erőből felvágtam a bal felsőbe de érdekes módon kiszedte a kapus! Ott lefőtt a kávé és ragequit!
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ok, csak kíváncsi lennék mivel én Pc-én ott tolom, annyi h belépsz a menüjébe és kiírja h mennyi a játékosok száma. Köszi!
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szia!
Ez mezei hétköznap X-box One-on a sima online szezonban mennyi játékos szokott lenni? A választ előre is köszönöm!
-
Rypejakten
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
én ezzel (a cserék a jövendőbeli tervek) a csapattal jutottam fel most div2-be, szóval abszolút nem a csapat a limitáló tényező, hanem a szerencse és a játéktudás. ne várd, hogy Schweinsteiger divíziókat húzzon a csapaton..

Jansennél nincs jobb balhátvéd a ligában Alaba mellett, Ricardo Rodriguezt ki ne próbáld, Schmelzer is erőtlen, esetleg Aogoval tehetsz próbát, de nekem ő beleszürkült a mezőnybe, ritkán láttam jó helyen.
Sokratis tényleg ajánlott, Toprak mellé bitang jó lenne, és ha nagyon gyűlölöd Boatenget, akkor De Bruyne CM-be, és Thiago CAM-be mehet.
-
Shit Life
senior tag
[Jujj de beteg banda!] na ezt meg kell csinálni!

-
Shit Life
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Javallanám neked Sokratis-t Subotic helyére sokkal jobb és gyorsabb is, amíg nincs Alaba addig Jansen is megteszi mert nincs jobb!
Schweini-t pedig Gustavo helyére tedd, nem való CM-be mert lassú ellenben nagyon jól védekezik és osztogat mélységből és jól lő!
Boa tökéletes CM ne vedd ki onnan technikás erős!
Götze fürgébb mint De Bruyne de a belga kétlábas és erősebb így nem olyan könnyen nyomják el! -
_adaml21_
őstag
Na alakul az első csapatom, amely Bundesligára épül, 6 nap játék után ÍGY néz ki.
A balhátvéddel nagyon nem vagyok kibékülve, pedig a próbáltak közül még ő a legjobb...
Benatia 84-es értékelés ellenére nem jön be annyira, Toprakot jobban bírom.
Viszont Subotic és Piszcek istenek!Gustavot nagyon bírom, Gündögan se rossz, bár szerintem kicsit gyenge fizikailag, és gyorsan is fárad.
Boateng jobb híján van benn, helyette jó lenne Schweini, ha lesz pénz...
De Bruyne-t nagyon olcsóért dobálják, 2 meccs után szerintem ennyit (500) bőven megért, mivel Mkhtarjant fel kellett vinnem Ramos mellé, az a csatársor úgy rendben van.
Cserék, akiket használok is: Olic, Behrami, Rode, Toprak, Santana, Aubameyang, Saquiri (bár utóbbi 2-nek nem nagyon van meg a helye...)
Kérdéseim: balhátvédnek ki a búbánatos fenét lehetne berakni? 120ezres Alabán kívül, persze....
Boateng helyére Schweini, De Bruyne helyére Götze, így jó lesz? Vagy valami egyéb ajánlás?
6 divízióban vagyok, most akadtam el először (tehát hogy nem jutottam fel első próbálkozásra), de a tendenciát figyelve úgy érzem, hogy ezzel a csapattal max 5-ig tudok eljutni....
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos nem... Nem merek nyitni azaz igazság, mert utána csak a szitkozódás megy.. Hébe-hóba nyitok egy 7,5-ast meg tegnapi nagy lázban egy 25k-s pakkot, de semmi és többet nem merek rááldozni...EGYELŐRE

drk88: Szerintem mind2-re lesz már így coin

-
Shit Life
senior tag
Azt hogy kell csinálni amikor szabadrúgás legurításnál kicsit alányúl a legurító és pattogva megy a lövó elé így dropból rúghatja?

-
dracox
addikt
Egy Benteke, Remy duót még életemben nem láttam egy pakkban....

-
dracox
addikt
Érzem, hogy a TOTY David Luiz le fog menni 1 millió alá..
Már most 1millió 250. -
Shit Life
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Gratula kolléga!

Ne is mond!
Nekem is olyan játékosok estek hogy fogalmam sem volt kik azok valami 77-es valakik!A döntő viszont nekem is érdekesre sikeredett, pont a 45.percben megszereztem a vezetést, jön a második félidő! 65-ben és 70-ben is betaláltam 3-0 ide na mondom vissza def-be át passesion és eldugom a labdát ez ment is de kb 5 percig mert ott valami krakk történt és nem tudtam két értelmes passzt adni meg valamiért szerelni is nehezen ment huhúú gondoltam itt baj lesz, 85-ben és 87-ben betalált szólózott és IF Benatia és Boateng képtelenek voltak értelmesen szerelni elpattogott tőlük álandóan az ellenfélhez na mindegy 3-2!
Na akkor jött a "park the bus" és át "kontra támadásra" és kivédekeztem!!!
Hát mondom majdnem megszivatott de NEM!
Amúgy nekem Shaqiri durrantott 3-at!
Ma letoltam a Bundes csapattal 7 meccset és Shaqiri RW 2x mesterhármas, 2x két gólt lőtt és volt egy 6 gólos meccse is! Imádom a palit akárcsak Giovinco-t!
Ahogy meg lesz Robben hétvégén vele együtt érkezik IF Shaqiri CF-be na ott lesz nemulass!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szpal17
őstag
válasz
Shit Life
üzenetére
Én is most nyertem meg...érdemes volt egy amúgy már meglévő fantasztikus Benteke játékosért..A másik kettőt név szerint nem is említem, mert senki nem ismeri őket.

Ja és 1-0-ás vezetésnél egy olyan öngóllal egyenlített, amit a játék a visszajátszásokba se mert beletenni.
Chiellini a 16-os vonalánál a lábával olyan suta mozdulatot tett, hogy a labda a kapum felé vette az irányt. Mondom semmi gond Diego Lopez megoldja...hát mégse...köténybe begurult a labda és öngól. Nem is lőtt kapura a gyerek.
Aztán Ibarbo érkezett még kétszer. -
Anti-Hero
aktív tag
Na 14k-ert csak behuztam egy Marcelot.
Nem tudtam ott hagyni 
-
Shit Life
senior tag
Jelentem a "Team of the Year" online kupa behúzva!

Természetesen a pakkban semmi sem volt és nem eladható!

-
lovi0930
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lassú kicsit meg a finishing se olyan jó, habár eddig csak cam ba próbáltam.
dracox: áá max egy 50est de ugyse esik semmi, Idén már sokat nyitottam és egy Benzema volt a legjobb

-
dvtkfan
senior tag
Na elkezdtek azért esni az árak...pl az én kiszemeltem Yaya Touré már most megtehető 256k azzonaliba, délután meg még 300k alatt elvétve is alig volt...azért remélem hétvégén lemegy 200 alá, meg a másik kiszemelt is csökken majd eleget, aki Neymar.

-
drk88
senior tag

-
lovi0930
csendes tag
Kis segítség kellene! Ide kit tudnátok cf nek ajánlani? di mariara gondoltam de nem jön ki chem be, esetleg götze jó lenne? Itt pedig a másik csapat. Ide cerci helyett if griezmann esetleg? Luiz H/H ja nagyon gáz? még nem próbáltam. Közben az első csapathoz ilyet gondoltam. Csak nem biztos kijönnék zsetonból, lehet pont meglenne.
-
Garsza
veterán
Helló! Holnap délután vagy ma este kb. 1 órán belül tudna velem játszani valaki barátságos mecset PC -n? Olyan aki volt az 1. ligában vagy jelenleg is ott van.
Szeretném megtudni hogy tényleg én e vagyok gyenge vagy a hendi ver folyamatosan. 6. ligában vagyok. Nem bírok egy nyamvatt Online kupát megnyerni.Origine nevem Garsza
-
^Boss
őstag
Boxoneos van itt megmas is a kollegan kivul? Nem birunk baratsagoshoz csatlakozni, kiprobalnam massal hogy megy e egyaltalan
-
Barell
őstag
Sziasztok. Nagy a dilemma. Nem tudok csapatot építeni. Amíg nem volt pénzem volt mindenféle csoda terv most meg csak toporgok. Valaki adna esetleg valami ötletet? Nem zárkózom el a hibrid csapattól, sőt. Lehetnek csak feketék is akár valami Beast jelleggel vagy bármi. A keret 1.1 milla PC. Csak ülök egy helyben és nem tudok semmire se jutni, valaki adjon valami ötletet! Illetve még egy olyan kérdés hogy valaki használ IF Müllert? A normál verziót próbáltam RF pozícióval csatárnak, elég korrekt volt 6-7 körüli chemmel. Megér annyit az az IF lap? 800k körül volt. Mellé gondolnék még egy reust védőnek meg Boateng a többi meg elmegy olcsóságokból.
-
drk88
senior tag
nekem dobna egy cr-t vagy messi-t én nem adnám el az tuti...

-
MdewC
nagyúr
ÁZZZE!

Megoldódott a Hazard kérdés! Eladtam, hogy mondom keresek rajta, erre 1 pakkban 2 DB!

Persze az egyik a drágább volt!

VÉGRE!

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de a másik majdnem 300k-ért ment el!
Most már csak Neuer és Lahm kellene, de a következő fél órában már valószínű, hogy nem lesznek meg, de tervezem a megvásárlásukat! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)