- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én nem értelek komolyan
olyanokat neveztek hendinek ami a való életben van és ott nincs az, hogy a "játék nem akarja, hogy gólt lőjek" vagy azt akarja, hogy gólt kapjak. Szerencsétlenebb vagy ennyi, de itt a hendi már rendesen le van vezetve oldalakon, statisztikával próbálják alátámasztani, hogy mikor kapsz hendit és mikor nem. Én ebben nem hiszek
Valóságban sincs olyan, hogy ha neked a csapat átlag nincs meg X akkor azok jobban játszanak. Van amikor jobban játszanak van amikor nem ennyi. De itt már olyanokat olvasok "hendi" alatt, hogy 80 átlag alatt jobbak a játékosaid, meg akkor a kapusod szarabbul véd, bezzeg egy Ronaldo, Messi ellen ki fog mindent. Én ebben a hendiben nem hiszek. És nem is értem ilyeneket hogy lehet kitalálni bakker, hogy egy játék észleli 80 alatt és kompenzál neked. Ja igen
Azt az időt amikor ezeket az emberek kitalálják vagy kutatnak utána arra fordítanák, hogy jobban játszanak jobbak lehetnének és nem vezetnének bele mindenkit ebbe a hendi dologba, hogy később ők is erre fogják, hogy azért kaptam ki, mert neki 94 a chemje a 82 ratinges csapattal és ez azzal egyenlő, hogy akkor a mi védőink belassulnak, az ívelt passzra nem reagálnak, de legalább még a kapus is kötény gólt kap 23 méterről. Ilyen nincs basszus. Akkor miért nem játszik mindenki 80 alatti csapattal meg bronze alja kapussal? Szeretném ezt így megérdeklődni, hogy mi van? Valaki linkelt be valami a fifa "hendiről" az is reálisnak hangzik ennek tükrében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
olyanokat neveztek hendinek ami a való életben van és ott nincs az, hogy a "játék nem akarja, hogy gólt lőjek" vagy azt akarja, hogy gólt kapjak. Szerencsétlenebb vagy ennyi, de itt a hendi már rendesen le van vezetve oldalakon, statisztikával próbálják alátámasztani, hogy mikor kapsz hendit és mikor nem. Én ebben nem hiszek
Valóságban sincs olyan, hogy ha neked a csapat átlag nincs meg X akkor azok jobban játszanak. Van amikor jobban játszanak van amikor nem ennyi. De itt már olyanokat olvasok "hendi" alatt, hogy 80 átlag alatt jobbak a játékosaid, meg akkor a kapusod szarabbul véd, bezzeg egy Ronaldo, Messi ellen ki fog mindent. Én ebben a hendiben nem hiszek. És nem is értem ilyeneket hogy lehet kitalálni bakker, hogy egy játék észleli 80 alatt és kompenzál neked. Ja igen