- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az osztályt arra értettem, hogy pl. a 6-10. osztályig rengeteg játékos van. Sokkal több, mint a fentebb lévő osztályokban. Ebből adódóan sokkal többször találkozhatsz gyengébb játékosokkal, akiket mondjuk könnyedén versz.(sokkal nagyobb a szórás, hogy ilyenekbe fuss bele) A fentebb lévő osztályokban már kiegyenlítettebb a játék. Itt sokkal jobban észreveszed azt ha valami nem stimmel a játékkal. Offline-ba nem tudok ki játszik itt...néha szoktam a kupák miatt, de kb. alszom, mert a gép annyira béna. Legendáson van egy kis kihívás de semmi több.
Most még azt mondod, hogy a 79-es rating miatt lassú a védelmed... de mi lesz ha majd feljebb jutsz és lesznek jobb játékosaid és a tonna coint érő védőid képtelenek egy egyeneset belerúgni a labdába. Vagy az általad gyorsnak tartó Reus majd szaladgál össze-vissza és elbotlik a saját játékosodban.
Szerintem térjünk vissza erre majd egy későbbi időpontban, amikor több meccs lesz már a kezedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs