Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Amiket tapasztaltunk a rating lehúzással kapcsolatban, az nem azt jelenti, hogy egyébként egy full ezüst csapat nem kaphat handit, hanem, hogy jó eséllyel kevesebbet, mint egy magas besorolású csapat kiszínezve...

-
bucketb0b
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Cserepad üres azért ennyi a rating.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Az összhang 100-as, sztem Te a rating-re gondolsz

-
törölt tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Én eddig 2066 órát játszottam a 14-el, és ha a web app-ban nem kapcsolják vissza a Transfer marketet, akkor még ráhúzok pár órát. Márpedig erős a gyanúm, hogy a következő megjelenéséig nem kapcsolják vissza. Viszont ha te nagyon szereted a focis játékot, akkor szerintem nyugodtan maradj a 15-nél, mert rengeteg lehetőség van a Fifán belül, amivel lehet játszani, nem csak az Ultimate Team.
(#21123) turul79
Én is így vagyok vele, és ezért is szántam el magam arra, hogy lecserélem a PC-t.
Már 45-ért is láttam újonnan a Neten, ezért érdemes utána járni az áraknak.
Engem Xbox One, vagy PS4 ami érdekel, csak mind a kettőnek húzós az ára, így max. jövőre tudok váltani. -
törölt tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szerintem ameddig a kedves EA nem csinál 1 normális szerver parkot, és a hibákat nem javítják, addig csodákat ne várj a játéktól, csak rengeteg ideget.

A 15-ről sokat sajna nem tudok neked elmondani, mert hiába megvettem, PC-n nagyon keveset játszottam vele. Inkább csak kereteket tervezgetek.
Androidon szoktam néha tolni, de ott meg nagyon elszabadultak az árak.
A 14-ről, csak annyit, hogy „nagyon kevés” az, amikor a gép ellened játszik, és hál isten mostanában a nagyon laggos ellenfélel is ritkán hoz össze a sors.
Viszont amit tapasztalok, hogy teljesen zöld latency mellett akadozik a játék, és szerintem ez nem csak a partner miatt van. Viszont már többször belefutottam abba, hogy a mocska vesztésre áll, és utána kezd laggolni.
Igaz, én is laggoltattam be már meccset, amikor a youtube-tól kezdve minden nyitva maradt, pedig a netem stabilan hoz 17-18-as pinget, (bár nem tudom, hogy ez az érték menyire jó.)
Egyébként a többi platformon nem tudom, hogy mennyien játszanak még vele, de szerencsére PC-n elég sokan vagyunk.
Ui: Ha viszont lelki békét akarsz, és nem akarsz idegroncs lenni, akkor elfelejted ezt a játékot.
-
^Boss
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
15-tel ne játsz. semmi értelme.
direkt pár hét pihi után toltam.
2 napig CSAK nyertem (mindig sok góllal)
2 napja CSAK szopok. (mindig 1 góllal)
szánalmas, nem is értem, bárki miért játszik még vele komolyabban. scriptelt szar, ha a 16 ilyen lesz, biztos nem szerzem be, pedig 98 óta 1-2-n kívül mindegyik megvan. de ez hányinger. -
bucketb0b
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Be.
Nem igazán értem az EA logikáját. Seasonsben meg tudod nézni az ellenfeled, a statisztikáit is látod, de futban nem. Futban látod az ellenfeled felállását, játékosait töltő képernyőn, seasonsben nem csak meccs kezdetekor alul a csíkot (ami mellesleg kurva zavaró, hogy nincs radar az elején, legalábbis számomra).
Én még azt is el tudnám viselni, hogy a meccs kezdetekor, ha nem pörgetjük tovább (vagy akár a betöltő képnél) kis statisztika ott lenne pl. az utolsó 5 meccséről, jelenleg hogy áll melyik divízióban, mert abból már tudsz következtetni a meccsre is akár. Nem mindegy kivel találkozol, mert lehet neki muszáj támadni, győzni amit tudnál már előre és nem csak meccs közben találgatnál, hogy ez most azért támad ennyire, mert muszáj győznie vagy csak ennyivel jobb nálad. Erre fel tudnál már egy taktikát is építeni "előre". De gondolom ezek csak szép álmok maradnak
-
bucketb0b
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez nem fut..
-
gyomorHD
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
énse találom PS4-en....
-
yozsee11
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Mikor az eredményeidnél felsorolja a meccseket, ott Enterrel vagy kontrolleren A-val tudod kiválasztani, hogy kinek az adatait akarod megnézni:

És akkor jön be, hogy melyik osztályban van és hogy hol tart épp:

-
yozsee11
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Current Season-ben ha valamelyik lejátszott meccsre rálépsz, akkor ott mutatja az ellenfél adatait, eredményeit és hogy melyik osztályban van.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
meg se próbáltam ezek után FUT-ban játszani...SEasonsben nyomtam 3 meccset és sikerült megdönteenm a passz rekordot!53%... RÖHEJ!!!!
-
Francesco003
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
De mivel év eleje óta szenvedek a handi miatt és most próbálok tenni ellene ne kövezzetek meg. Viszont a Ronaldo jelentsen előnyt ne hátrányt. Én vagyok annak a nagykövete, hogy azokkal játsz kiket szeretsz de miután 85 -86 ratinges csapataim elfelejtenek helyezkedni passzolni futni... Tennem kell valamit... 20 ccsapatomból csak 1 lesz ilyen... A többit hagyom áldozatul....
De légyszíves ne a cseréket nézzétek hanem adjatok tanácsot a 3 csapatra... 
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem az ilyen csapatokkal semmi bajom, sőt sokkal többre tartom őket mint a sok Doumbia, Emenike, Ibarbo és társai csapatokat akik a játék fogyatékosságát kihasználva szeretnének meccset nyerni!

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
A lövés szép volt, nagy kifli kétség nélkül, ez tény
De a kapus is nagyon benézte, mert pont a feje fölött szált a labda és csak akkor emelte a kezét amikor már bent volt !
Ilyen ez a next-gen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már a kapusoknál tartunk, lehet a 16-ban nem is lesz ha a tendenciát nézzük: a 14 kapus olyan volt amilyen, a 15 next-gen még rosszabb, a 16-ra ennél jobban csak úgy lehet elrontani ha véletlen kifelejtik a játékból

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Az is lehet,de szerintem akkor is potya volt.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Azok a kapusreflexek

-10-esek szerintem -
turul79
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem most ugyanezt csinálta... 1-0 vezettem kidobott gyerek nyert nekem dnf pedig netem volt....
-
Rypejakten
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
mikor közel vezeted a kapushoz a labdát, akkor húzd el mellette ball rollal (jobb analóg) majd LB (bal hátsó gomb), RB (jobb felső gomb), irány felfelé, és így azthiszem rabona-lövés lesz az eredmény.
-
Rypejakten
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
jobb kar le, aztán fel és megint fel, ha sikerül, akkor utána sprint, hogy elérje a labdát, majd lövés.
4*-os művelet, nekem 10-ből egyszer jön össze, de akkor elég látványos. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszönjük Emese.

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Á dehogy,sajnos annyira nem! De jó is lenne ha magas szinten menne! A sprinterek már abszolút nem jelentenek semmiféle veszélyt, de ha olyan jön aki játssza is a futball-t és jól is nyomja ott jönnek a gondok

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére

Úgy hogy egy full szlalom+ sprinter volt, ezért nem tudott a kapuig eljutni, félpálya után már útját álltuk!
más:
Mertens és Depay eléggé jól néz ki ők kellenek
, de Kouyaté tuti hogy 1 csilliárd lesz 
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Vágom mert egyszer már nyitottam ilyet és egyből el is adtam 19k-ért!
De azért jó kis mez

Más:
Kipróbáltam az ezüst olaszba IF Vidic-et! Két meccset játszott eddig és még róla nem kaptam gólt mindent és mindenkit szerel még a bírót is

Arra kell figyelni vele, hogy ahogy rávált az ember egyből be kell hátrálni vele akármi is van, így nem tudják lefutni!Most sorban ki fogom próbálni az ilyen lesajnált játékosokat, akár a sebességük miatt akár bármiért vannak lenézve! Most IF Totti jön, mondjuk tőle félek mert hát azért a 35 sprint és 42 gyorsulás még Vidic-nél is lassabb de majd kiderül!

-
Stylerr
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem bejön! Melyik csapat meze?
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Jó a mezed, fiúsba nem volt?

Szép gólok grat
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszi kolléga

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére

Ez nagy részben inkább szerencse kérdése, jó áron kifogni és eladni épp hogy a legalacsonyabb azonnali árnál egy picit drágábban!
Általában csak nagyhalakkal kereskedek, kicsikhez 1-2k-hoz nincs idegzetem sajnos!
Mindig vizsgálom a piacot, nagyokat és az aktuális IF - SIF-eket és ha van jó ár megveszem ha nincs nem erőltetem!
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
De hát koma ez nem volt olyan kiszorított helyzet, ez bement a hosszúba!

De mindegy lényegtelen, a kapusok akkor is bénák
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ne szívass már! Onnan kapus nem kap gólt, nem a feje fölé ment hanem a keze mellett ment be!

-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Jaja, pontosan. Tiszta vicc. Megnyertem az 1.osztályt 25 ponttal, utána egyből kiesés, azóta szenvedés a 2. osztályban. Szívesen ideülhet bárki és megnézném, hogy egy azonos mérlegű játékos ellen mit csinál amikor hendi van. Persze meg kell tanulni játszani...Tegnap meg ma a bukó meccseimet 80%-ban olyan ellenfelek ellen játszottam akiknek még nincs egy darab league title-jük se. Biztos sokkal jobbak mint én

-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szia!
Sok múlik rajta, hogy mennyit játszol. Én abszolút hobbiból játszok, most éppen a 2. osztályban szenvedek, mert olyan hendi meccseket kapok h az már szinte fáj
Nem az a baj, hogy kikapok, de basszus értelmes gólokat kapjak már és ne olyat, hogy a két védőm kényszerítőbe kiugratja az ellenfelet, a kapusom meg olyan mintha vak lenne
Amúgy meg tök mindegy h melyik osztályban nyomja az ember, jelen van a hendi és kész. A sima seasonban is. -
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
No offense kolléga

De hogy Doumbia mivel rosszabb mint Falcao? Mindenbe csak a sebességben nem, az hogy Nazara kolléga szavaival élve, a játék mechanizmusának köszönhetően az ilyen nyulak kelendőek és sokan játszanak velük mert RvP és Falcao-val nem tudnak a kapuig sem eljutni, attól még az életben egy senki a csóvó!!!!

-
Nazara
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Habár a kártyán szereplő Overall érték a játékban nem sokat számit (kvázi semmit), próbálja tükrözni a játékos elhelyezkedését a való életben. Pl. Falcao világklasszis center, Doumbia IRL egy senki futballberkekben. Pont ezért van az, hogy a magas overallal rendelkezőekből nagyon kevés van.
-
Rypejakten
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
-
Nazara
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Miért érné meg az EA-nak, ha mindenki az első pakkból megkapná Ronaldót? Akkor ki fizetné a súlyos pénzeket a pontokért?
Minél jobb egy játékos, annál ritkább, ezt hivjuk Cardweight-nek.Ezt hivják az amcsik Pay to win-nek...
-
törölt tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez nem így működik
NEm az EA dönti el,hogy mennyi játékost kell a piacra dobni,a játékosok packot nyitnak és ami esik belőlük azt eladhatják,így telítődik a piac,és amikor vannak különleges nyitások (pl TOTY),akkor mindenki nyit szinte ezért több van a lapból ezért olcsóbb
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Sztem egy Tevez sokkal jobb nála és azért egy kicsit irreális lenne ha egy Tevez 10k és egy Doumbia 50k lenne!

-
MdewC
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Mert egyre több lesz a piacon, a kereslet meg csökken.
Robeszka5 kolléga megelőzött. 
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Tegnap este 90k-ért ment el amit nyitottam ma meg már reggel már a felét éri, szóval rohamosan esik, főleg hogy most vannak pakkok egyre több lesz belőle, nem sokára 5-6k-lesz

-
törölt tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Kb 2-3knál fog megállni egy hónap múlva kb.
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
THX

Ez a kör 250k profitot hozott Doumbia-val - Agüero-val és a minusz a 10x 25k-s pakk összvissz!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
csodálatos...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
baszki, nekem is volt egy ilyen bugom offline meccsen...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
és ki lépett ki előbb?

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
A lényege az lenne a mondandómnak, hogy:
Ahhoz hogy élvezhessem a játékot és ne szívasson (csak kevésbé) gyenge csapatokkal kell játszak? Nem játszhatok azokkal akikkel szeretnék? Akkor minek a csapatépítgetés a sztár játékosok meg ilyen olyan IF, SIF, TOTY, lapok ha a gép sok esetben kompenzál, kiegyenlíti a mérleg nyelvét???
Felesleges építeni erős csapatot mert nem lehet érvényesülni vele! Persze akik profik azok a hendit is megb*szák de én nem! Inkább rámegyek az online seasonra-ra ott úgy is mindig egyenrangú csapatot kapsz és jóval kevesebb a szopatás!Kapísi?

dracox:
Nem ezüst az, Asamoah rare gold

-
MdewC
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszönöm kolléga!

-
Rypejakten
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
nekem gold csapatom volt és van, a cserepadon meg a 3 lényeges cserémen kívül (erős és gyors védő, erős, high def. workrate-es CDM és gyors, agilis szélső) a kezdőpakkból kapott bronzok és ezüstök vannak.
78-as a squad ratingem, és néha mellettem, néha ellenem van a hendi, 20-30 meccsenként váltakozik.
nyilván 83 fölött így is lekorlátoz a rendszer, de nem kell átesni a ló túlsó oldalára, és bronzokkal játszani, hátha nem lesz hendi.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
nájsz

-
evibly
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Széép!
Még egy 7500-ös pakkra pont volt coinod, abból meg jöhetett volna a MOTM Touré 
-
Pacos
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szerintem még hó sem kell hozzá. Vannak stadionok amelyek -nem tudom elhinni hogy tényleg ennyire-árnyékosak. Nos, itt volt a labda fekete. Végig "alagúteffekt" volt
Abszolút átjött hogy egyikőnk sem tudja hol a labda, csak sejti 
-
P. úr
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Tavaly voltak olyan stadionok (King Fahd például) , ahol nem volt semmilyen csapadék. Lehet, hogy ez idén is megvan. Viszont szerintem az időjárás véletlenszerű. Érdekes viszont, hogy ps3-on vendégben is a saját labdát adja be.
-
P. úr
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Azt nem a meccs előtt dönti el a gép random, hogy milyen időjárás legyen?
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
A labda a sajátod. Nekem minden meccsen piros van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vegitossj7
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
K.
Miket nem találok.
[link] -
Francesco003
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Itt is van
De még a 2*agos védő is tudja az 5csillagos cseleketD
Fiam szokott rajta játszani... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Értelemszerűen lebutított és a 14-hez képest nem sokat változott!

De azért annyira nem rossz!
-
dracox
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Az szép fogás volt.. Grat
-
evibly
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Akkor neked is köszi, mert IF Caceressel váltva egymást két igen ütős RB-m lett a csapatban. Már csak Evra helyett, Holebas párjának kell kigazdálkodom Armerot, vagy Zunigát és stabil a szélső védelmem.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
ügyes vagy fiam -
MdewC
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Abate és IF Lichti teljesen rendben van, Cavanda is szuper, köszönöm!

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Tegnap állítólag voltak valamelyik konzolon pakkok! De ez nem meglepő mert már többször volt hogy oda tettek PC-re meg nem!

-
losilee1337
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Vért izzadva de meglett,persze 85 ellenfel en80as vok és minden emberem mintha mocsárban játszana kb pogbánál ezen a meccsen egy 70 eves papa is gyorsabban szalad a busz utan ha a helyzet ugy kivanja.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
nyugi én is kpes vagyok ilyen "hős tettekre"

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Világos, nem is azért írtam!

Csak én nem szimpatizálok azzal, aki a könnyebb utat választja...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
teljesen 1et értek

-
ali75
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Üdv.! Én használtam Holebast jó de nekem annyira nem jött be.Armero serie A csapatomban van ott tök jó!Három napja vettem Zunigát Silver csapatomba és szuper!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
ígyúgy!

mondjuk eléggé meglepődtem, mert én 2-3 hete gyűjtögettem a zsetonomat, hogy összetudjak tenni egy normálisabb csapatot (83-as rating felett nincs is játékosom), ezért nem is mertem felmenni ONLINE, erre rögtön az első meccsemen div10-ben egy fullos világválogatottal kerültem szembe(85alatt nem volt játékosa)...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
mint kiderült lejárt a 14napos próba...

vettem gyors tagságot és így már működik is...
győzelemmel debütáltam az online világban!
egyébként a próba idő alatt a havi ingyen játékot sem tudod elindítani...
-
veterángeri
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Dehogy bannolták most is játszik. Mostanság vett fekete kártyás cr7-et.
-
drk88
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez nem igaz, PC-n kipucoltak olyat is aki 2x100k -t vett...és kapott is warningot ugy h "fuck the system"
-
drk88
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Aman streamel mindennap este és folyamat veszi a coint ps4 meg xboxon is és eddig nem igen történt semmi...
csak a PC-seket csesztetik sztem -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Kössz

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ezt már láttok korábban, szép gól!

dracox: Én is lesem és valóban meglepően emelkedik, de majd este úgy is jönnek a pakkok az majd odavág!
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez ugyan az

-
Zsohi
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ezt én kiszedem!
Megnézed a kapus csak akkor mozdul a labdára mikor az már szinte a vonalon túl van. 
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Jézus, úgy látszik ez nem a kapusok napja, sokunknál parádéztak ma a "next-gen" kapusok!

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ilyen rossz sorozat mindenkinél van sajnos, ilyet is tud a rendszer!
Én azt szoktam hogy amikor elkezdem érezni hogy szopat akkor div-ből átmegyek online kupázni 5-6 meccsre és utána általában megjavul a dolog de nem mindig, egy próbát megér!MdewC:
ba*dmeg
+1Csalóóók

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Most már az alsóbb osztályokban is full team-ekkel vannak, az elején voltak gyengébbek az alsókban!
Viszont ahogy egyre feljebb haladsz div 2-3 fogod már látni ott már lesznek "gyengébb csapatok" de viszont azok jobban játszanak! Inkább erősebb csapat és gyengébb gamer jöjjön és ne fordítva!
Neked milyen csapatod van?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Miből gondolod?

-
Nazara
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Úgy látom, hogy akiket én figyelek: Tevez, Cuadrado, Sturridge (ők PC-n normál esetben 15-20k között vannak, most 8-10-ért vihetők) Néha lehet lekapni egy-egy mégjobb ajánlatot, de azokat jellemzően adom is egyből tovább párezres haszonnal.
De sztem ezek a játékosok a rengeteg nyitás miatt már nem fognak visszaálni arra az árszintre, csak kicsivel alá.
De ez erős szvsz, nyilván én is tévedhetek.

Ha meg bejön a szombati pakkőrület, ahogy várjuk, akkor ilyen 5K alatt hozhatóak lesznek figyelemmel.
-
szami777
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Értem köszi, azt hittem ilyen kis felbontáson elég neki a 2.7 GHZ.
Még jó, hogy van ingyenes demo hozzá. -
szakii6
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Srácok akarok venni coint xbox one-ra, még nem vettem eddig. Akkor csak figyelmeztetnek majd? Mindegy melyik oldalról veszem, illetve mennyi idő mire meg lesz? Köszi

-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszi h megnézted

-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Azt én is észrevettem hogy offline a 60. percben már csak zombikkal bóklászok a pályán.
Más:
Ha rárakok egy játékosra olyan chem lapot ami +3 PHY-at ad akkor szerintetek az állóképességén is javít egy kicsit, nem pusztul el olyan hamar? Már ha egyáltalán érnek valamit ezek a chem lapok!
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ok, csak kíváncsi lennék mivel én Pc-én ott tolom, annyi h belépsz a menüjébe és kiírja h mennyi a játékosok száma. Köszi!
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szia!
Ez mezei hétköznap X-box One-on a sima online szezonban mennyi játékos szokott lenni? A választ előre is köszönöm!
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Inkább nyomja a lehető legjobban és akkor lehet pár új dolgot tanulni.

-
drk88
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Sokat coinbol is meg fifa pontbol is de a fifa pontot csak az elején...de az is kár volt
-
szakii6
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Én 1. osztályban vagyok. Ba gondolod játszhatunk majd

-
^Boss
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nalam is ket pakk.. A 35k pakkbol viszont senki sem esett
-
^Boss
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Jatszhatunk vmikor, ha van kedved. Allamvizsgara keszulve ugyan kicsit keves a jatek, annal tobb a par perces kereskedes, amit neha jobban is elvezek

-
^Boss
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
En egy div2 gyozelemig jutottam.. Jelenleg div3-4
-
^Boss
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
én is vettem 1x, xboxoneon. szerintem, ahogy ajcsi csomagot sem kaptam soha am sok reklamálásnál, úgy ezt is leszarják, mintha csak originen tudnának fenyíteni
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
És mikor vetted az elsőt?
-
dracox
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Te vagy cristijAn?

-
drk88
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nem a tétel számít...hanem h milyen accról kapod a coint...volt aki 200k-ért kapott figyelmeztetést.
-
rento
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
de, 3 rare volt benne amiből az egyik az ezüst, 9 non rare.
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
7,5k-sból pontosan a 10.pakkban volt, elhatároztam hogy csak 10-et nyitok erre bumm!
Kristof_94:
Én úgy gondolom hogy egy sima T.Silva is elég bitang és aki egy kicsit tud játszani az azzal is levesz a pályáról a nagyokat!
Az érte kapott még nem tudom de kb 2,5 - 2,7 milla között árból elég komoly csapat építhető!Köszönöm

losilee1337
dracox
evibly -
rento
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Hirtelen felindulásból nyitottam 1db 25k-s pakkot, a legnagyobb lap egy 77-s non rare lap volt. A legértékesebb pedig egy 76-s Trasch volt.... vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De légyszíves ne a cseréket nézzétek hanem adjatok tanácsot a 3 csapatra...

De a kapus is nagyon benézte, mert pont a feje fölött szált a labda és csak akkor emelte a kezét amikor már bent volt ! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

NEm az EA dönti el,hogy mennyi játékost kell a piacra dobni,a játékosok packot nyitnak és ami esik belőlük azt eladhatják,így telítődik a piac,és amikor vannak különleges nyitások (pl TOTY),akkor mindenki nyit szinte ezért több van a lapból ezért olcsóbb