Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
A nagyon várt Calhanoglu ingame stat-jaiban kisit csalódtam, ahhoz képest hogy +2 ratig-et kapott nem nagy szám az up-ja, főleg a stamina 68-->69
így lemondok róla! -
MdewC
nagyúr
A meccs előttet úgy értettem, hogy még a menüben állítja és úgy indítja a meccset, ahol állítólag a defaultban van már a custom taktika! Gondolom...
Amúgy PS3-on óriási mázli, de tudom menteni, meccsen pedig csak kiválasztom és kész. Nálunk a játékos instrukció nem mükszik, azt csak a meccsen lehet berhelni, nem is menti plusz be is bugol... De ez a kevésbé tré.
Ázze, közben addikt lett a cucc.

-
turul79
tag
Na ez kész... Egy győzelem kell feljutáshoz utolsó meccs vezetek 2-0-ra félidőben kapuralövés 10-2 ide ebből 3 kapufa második félidő elején gyerek 55.percre megforditja a meccset 90. percben egyenlitek majd hossabításban lövök egy kapufát 16-ról Tevezzel kipattanó Doumbia elé aki 2 méterről lő egy felsőlécet... Vége 3-3 kapuralövés 17-6 nekem ebből 5 kapufa! Vicc komolyan mondom...
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet!

Én úgy értelmezem a videót, hogy meccs előtt menti el a custom taktikot, amin rajt hagyja a pipát és amikor elindítja a meccset, akkor defaulton a beállított custom taktika marad. Tehát nekem ebből az jön le, hogy meccsek előtt kell beállítani és rajta hagyni a pipát a módosított custom taktikán. (Aztán ettől még lehet, hogy k-ra nem így van, vagy rosszul értelemezem és nem mükszik.)
Azért írtam, hogy aki tudja, tesztelje/értelmezze!
Írjatok! -
ali75
aktív tag
Tisztelet!
Hát én nem tudom!De én 10 ezerszer kb próbáltam menteni de nem sikerül!Csak meccs közbeni beállítást lehet ami a következő meccsre eltűnik! Tehát meccs előtti taktikát előhozni a meccsen lehetetlen! Itt is csak a meccsen történő beállítást mutatja nem? Mert én nem látom hogy bemutatná, hogy a következő meccsen az előző taktikát hozná elő.szerintem itt a taktika szerkesztést beállítást mutatja be nem a mentést!Javítok mentést , ami erre a meccsre vonatkozik! A következő meccsen kezdheti az egészet újra!
De ha van xbox one tulaj itt akinek sikerűlt menteni azt várom hogy írja le hogy hogyan tette! Köszönöm -
Azog the Orc
őstag
Na jól van a folytatás is hasonlóképp történt, két szaros laggol elcsalt meccs, így inkább folytatom a div4-ben, kiejtem magam, így nincs értelme, ott majd lehet játszogatni fun csapatokkal eredmény kényszer nélkül.
-
MdewC
nagyúr
Ovvy tutorial for edit/save egyéni taktika XBOX1 és PS4!!! REMÉLEM HASZNOS!!! TESZTELJÉTEK!

-
Azog the Orc
őstag
Div1 megnyerés project:

Na és akkor eljött az a pillanat amitől fogva nem veszem komolyan ezt a játékot egy cseppet sem!
Megnyerni a Div1-et ugyan már ilyen körülmények között nem is lehet, vagy laggos vagy belassult, vagy szimplán elcsalt meccsek között! Megint nem tudok 2 értelmeset passzolni? Ugyan már megint pont most a végén? Felháborítóak ezek a körülmények!Ja és nem beszélve a kapott humbuk kamu öngólokról és büntetőkről a semmiért megint a végén!
Persze meg szerettem volna mutatni nektek hogy milyen 2 öngólt hoztak össze egy meccsen a védők és a kapus de érdekes módon az nincs a visszajátszásokban bmeg!
Ott állok a labdával a gólvonal előtt rúgnám kifelé erre a kapusom beüti bmeg a kapuba és ezt 2x!
Na itt végeztem bárminek is a megnyerésével, komolytalan, csaló, kritikán aluli minőség az egész!

Sorry a panaszkodásért

-
thebigK
addikt
Vampire Bat - oda is

Gyanitom, hogy nem mostanaban fogok szerezni. -
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
(#20071) LedyGyuszi:
Még nem próbáltam én sem csatárban, csak CAM-ben, majd kiderül

(#20081) MdewC :
Én mindig a meccs előtt szoktam beállítani az egyéni taktikát, az kb 7mp-et vesz igénybe behúzni a csúszkákat!
De így is van olyan surmó aki nem bírja kivárni és kilép
De ha mondjuk elkezdek a div-ben játszani és az első meccs előtt beállítom akkor amíg nem lépek ki a fifából addig arra a játékmódra megőrzi a beállítást!
(#20082) thebigK:
Nincs Lewa és Reus sem

-
MdewC
nagyúr
válasz
Guba32
üzenetére
Nagy örülök, ha segített!

Szvsz ott lehet menteni. (Ha jól tudom, de erősítsen meg vki!)

Mégvalami: A 80-as agresszióval azért majd óvatosan, mert ott kettőzötten támad le a gép (gyakorlatilag helyetted hozza a csapat társat, az szerencsésebb ha te kezeled), mert rutinosabbak kipaszzolhatják a résekbe, de majd kitapasztalod, h mi a legjobb!

A lényegy, h jobb legyen!
-
thebigK
addikt
Mazlistak. Nyomjatok a FIFA-t en meg elbaszom az idomet tulorazassal...

-
Guba32
csendes tag
Wááááá!El sem tudom mondani,hogy mennyit segített a beállításod.Eddig minden ment customba...4-1-re nyertem egy meccset,ahol előtte 4-4 lett volna kb.A védelem 50-en volt...Visszavettem 30-ra,egy átívelés sem jött át...Az agresszió talán 25 volt.Fel 80-ra,mindenkit letámadtak egyből,a 2 cdm-em a helyén várta a támadásokat,a védőkkel szinte semmi dolgom nem volt.Az igaz,hogy kicsit behátrálnak,és aki jól lő 25-ről,az megszívathat,de valamit valamiért.Ilyen szervezetten még sosem védekeztem,Mintha nem is ugyanaz a játék lett volna...Pass is valami 25 körül állt...Én meg csodálkoztam,hogy más miért ilyen jó,én meg nem,mikor játszom eleget...NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
One-on játszom,mentést sajnos azon sem találtam,de akkor majd vár kicsit mindig az ellenfél egy kicsit.... -
bucketb0b
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nincs, a Barca nem fog beleesni abba amibe Mourinho sokszor beleesik.. hiába a megnyugtató előny, győzelemre fognak játszani és nem fognak teret adni a PSGnek, hogy akár egy pillanatra is elhiggyék, hogy van esélyük.
Kedvelem Mourinhot, mint edzőt, de amit művel 1 gólos előnynél a csapata az valami gyász.. -
zsolti72837
addikt
Szerintetek a PSG-nek van esélye a tovább jutásra?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Nem az utolsó meccs alapján számolja a várható eredményt, bár ea-nél elég sok mindenre nem figyelnek miért lenne ez itt másképpen

#20040) Azog the Orc: próbáld meg beállítani a régió szűrést, elvileg úgy kevesebb laggos ellenfelet kapsz. Én összeteszem a kezem, mert az utóbbi 10 meccsem 1x sem laggolt komolyan max néha 1-1 mpre. kopkopkop
(#20045) LedyGyuszi: a védelem mögé beívelt labdák elbaszása nem egyéni hiba. Ez a játék hibája, hogy a játszani nem tudóknak is legyen esélyük a 60 méteres hajszál pontos labdákkal és bekúrják utána egy az egybe a kapuba..
ott tördelném szilánkosra a joyjal a kezét aki csak erre a módszerre alapozik.(ha még megvan akkor van egy ilyen videóm amikor a gyerek telibe mindent emelt labdával oldott meg, kikaptam azon a meccsen mint a szar, de majd feltöltöm passz montageban, hogy hihetetlen.. 5 méteres lapos passzt nem eresztett el a sutyerákja csak az emelés)
(#20069) MdewC: nem csak, hogy menteni nem lehet, de ha meccs közben váltogatsz az sem jó
ki kell lépni menübe és ott beállítani a csapatnál, hogy húzná bele a fszát egy faaprítóba aki ezt direkt így akarta vagy nem fogják fel, hogy milyen hasznos lenne ez.. akár 4 egyéni taktika meccs közben, mert van amikor érzed, hogy jó lenne váltani, de az, hogy meccs közben megállítod fél percre az ellenfélre nézve is egy picit inkorrekt, mert kizökkensz a meccsből (legalábbis én utálom mikor 4-5 alkalommal is fél perceket várok arra, hogy a világmegváltó taktikáját belője) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Menez neked bejött?
mondjuk én CM vagy CAM-ban próbáltam, ott nem jött beIF MErtensből nálunk ONE-on egy raklappal van...

-
-
Azog the Orc
őstag
Srácok aki akar venni IF Mertens-t az most tegye mert még van 2db a piacon, ugyanis 80k-ról levitték az árát 42k-ra így ő sem lesz kapható mostantól az idők végezetéig

Én pont tegnap szórtam ki egyet merő véletlenségből 42k azonnalival, nem bírtam megállni és lecsaptam rá így
megszületett EZ A CSAPAT tök olcsóéé
SIF Menez kapott egy +3 phy +3 pass lapot, a WR-je M/L pont mint Ibra és RvP két kedvenc csatárnak, így remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Az igazság az is hogy a 2 CM és CAM annyira OP és jó KP hogy nem bírtam meglenni nélkülük sem
Végül is az egész csapat tökre megegyezik mindenben (WR, statok stb...) a 2 jól működő csapatommal, tehát elvileg ez is jól működhet
De az élesbe próba nem most lesz, majd amikor kiesek a div1-ből a 3.-ba
addig beszélgetnek a klubban. -
LedyGyuszi
addikt
normális körülmények között véleményem szerint azért elég gyorsan ki lehet ismerni, hogy mit is játszik az ellen (szlalom, löbbölgetések, fülön-farkán pörgeti a labdát, stb...)...és tapasztalataim szerint ezen változtatni nem is szoktak meccs közben, max. ha jól levédekezem, akkor elkezd lövöldözni mindenhonnan vagy elkezdi előre baszkodni a labdákat...

tehát nem tudnak megújulni...egyébként elég sokszor bejön, hogy először debil módba kapcsolok és csak alap vonalig levisz bead játékot játszok, majd 4-5szörre jön a bevágás vagy a passz üzemmód és gól...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Király, majd jöjjenek a fejlemények.

Amúgy nekem is hasonló, szóval akár jó is lehet...
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére

Pont most kerestem rá Reus-ra is, vicc....
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
""általában akkor vagyok megfogva, hanem működik a passz hatékonyságom...nem lefüleli a passzaimat, hanem szimplán rosszul passzolnak ""
Na az az állapot amikor jön az a VALAMI és nem lehet normálisan passzolni mert pontatlan vagy el sem gurul a másikig mert olyan gyenge, az az állapot nem nevezhető futballnak
Az az óvodások délutáni rugdalózása 
Én nem hogy meg vagyok fogva ilyenkor hanem meg vagyok csinálva hátulról erőszakkal
Így egyszerűen nem tudom játszani a játékot
Ilyenkor legszívesebben már nyomnám is az alt+f4-et 
-
LedyGyuszi
addikt
óhh baszki.... ez elég szép tanulmány...
thx 
szépen feladtad a leckét, most tesztelgethetek...
passzolgatni szeretek, de nem tiki taka módra, csak ameddig vhol rést nem találok...nagyon szeretem a kényszerítőket alkalmazni, de a beadásokat is, elég sok fejes gólt szerzek...szóval én általában szeretem keverni a kártyákat meccs közben...
általában akkor vagyok megfogva, hanem működik a passz hatékonyságom...nem lefüleli a passzaimat, hanem szimplán rosszul passzolnak (volt, hogy 52%-os volt ez a mutatóm...) vagy akkor (bár ez elég ritka), ha egyszerűen nem jönnek fel az embereim, pedig semmit sem állítok ugye a beállításoknál...egyébként csak decemberben kezdtem el online a fifát, 2000 óta csak gép vagy barát ellen játszottam, akkro mindig nagy hangsúlyt fektettem a taktikai beállításokra, előveszem újra...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez jó kérdés, hiszen nagyon stílus függő a dolog. Bármilyen javaslathoz tudni kéne, hogyan szeretsz játszani és ahhoz kellene igazítani. Ha van is egy kiinduló beállítás, akkor azt tesztelni kell és utána igazítani arányosan, attól függően, hol kell javítani ahhoz, hogy bizonyos szituációkban igazodjon hozzád. Saját tapasztalatokat meg tudok osztani, annyi, hogy én PS3-on tolom, szóval lehetnek eltérések, de az elv ugyan az.
Kiindulásként itt egy Ovvy egyéni taktika 4-3-3-ra.
Ránézésre ez egy nagyon védekezős és kontra játékra berendezett taktika. A védelmi vonala 24-es, eléggé hátravont, tuti, hogy kevesebb az átívelés, viszont ez azzal jár, hogy ha labdát szerzel, akkor elég messze vagy az ellenfél kapujától, szóval tovább tarthat a felfejlődés, mint, ahogy most játszol. Ha eleve kontrázós a stílusod, akkor rendben.
A passz-beadás-lövés 51-50-50 egy nagyon kiegyensúlyozott beállítás, vagy megindul valaki, vagy nem, saját tapasztalatom szerint ezen érdemes csavarni picit, főleg, hogy ha a védelem amúgy stabil. (Ha így van beállítva, akkor nem túl támadó, viszont labdavesztésnél se akkora para, mert a közép pálya a helyén marad.)
Speed (csapat építkezés): 87 itt, szintén a kontrákhoz, a fenti passz pedig 46, hogy rövid és hosszú labdákkal egyaránt lehessen operálni, de ez is egy köztes megoldás.
Mindenesetre meg lehet próbálni, alapnak kiváló lehet, főleg ha kontrákra játszol.
Talán amit csavarnék rajta, hasonlóan a mostani alakzatomhoz, bár én 4-2-3-1-ben játszom, az így lenne:
speed: 80 (Általában ez is elég, ha nem csak kontrázol, akkor pláne, az se jó, ha labda vesztésnél ész nélkül megindulnak, mert akkor rövid passzal nem lehet kijönni, szóval az a tapasztalatom, hogy ez is elég.)
passing: 60 (Így még mindig simán érkeznek a rövid passzra, de lehet emeléseket is bevállalni, vagy akár a túloldali térfélre ívelni, ha a te oldaladon nagyon letámadnak. Rövid passzokhoz bőven elég, de a kontrákat egy fokkal jobban támogatja. Ezt főleg támadásnál lehet érezni, amikor megindulna valaki, várná a passzt, de nem jön, ezért visszalép a rövid passzra, de te már nem tudod indítani ez miatt. - szóval ha van egy 87-es fejlődési sebesség, párosítva egy 46-os rövid passzal, akkor a kettő kioltja egymást - Ezért jó itt a 60, de majd alakítod.
organized: (Ugyan free formot ír, de akkor eléggé pozíción kívül lesznek az emberek. Ha marad a 24-es védelmi vonal, akkor nem gond, mert lesz hátul valaki, amikor kapod a kontrát ez miatt, de ha azon változtatsz, akkor ennek organized-on kell maradnia.)
passing: lehetne picit támadóbb, szóval 60
beadás: nem tudom mennyire adsz be, nekem ez alapból 60, mert sokat adok be
lövés: 60
Így, hogy mind a 3 60, támadóbb a csapat, de ne felejtsük el, hogy nekem ott van a 2 db CDM, ha para van és labdát vesztek. Sőt, támadásnál ez miatt még ők is felmennek néha, ezért kell a gyorsaság, hogy vissza érjek, ha kontráznak. Ha inkább többet adogatsz be és kell a széljáték és ott több megindulással, akkor ez a 3 így legyen: 50-60-50
free form: ez ok
perssure: védelmi vonal, nekem a 24 nagyon kevés már, legyen inkább 35. Így még mindig meg lesznek hátul, de a fenti beállításokat jobban kiszolgálja. (A 30-at még tesztelheted, ha úgy érzed, hogy legyenek hátrébb.
agresszió: 55 tökéletes (ne a gép nyomja helyetted a cointaint.)
csapat szélesség: itt legyen 60 talán a 4-3-3 miatt el is kel. (nálam 55, de csak a sprinterek miatt, hogy legyen egy kis tömörülés bent is, ha jön a szlalom.) De a 60 is jó lehet, majd teszteled.
def line: cover (nem kell a lesre állítás visszavont védelmi vonalnál.)Játékos intrukciókat nem szoktam állítani, mert PS3-on nem menti, csak meccsenként lehet állítani, plusz bebugol a cucc.
Próbálgasd, ha gondolod, aztán lehet majd alakítani.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az a lényeg hogy akkor minden rendben van

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
néha vannak elvetemült pillanataim, egyébként normális vagyok, legalábbis a hangok est súgják...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kezded kihúzni a gyufát

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
folyamatosan frissítettem...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egy órába?
Te galád
PC-n teljesen elzárták a világ elől, mintha jönne a világ vége és ő lenne az emberi faj tökéletes hím példánya 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
jaja
nekem is majdnem egy órába telt levadászni... 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ahogy érzed, viszont xbox1-en tudsz egyéni taktikát menteni. Ez azért lehetne hasznos, mert az átíveléseknél azért lehet "gond", mert a védelmi vonal kicsit feljebb van (ami akár lehet hasznos is, ha agresszívebb a védelem), plusz ehhez hozzájön egy H/M védő és ott is a rés a pajzson.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen csak Diekmeier-t védett fajjá nyilvánította az EA
(nem kapható és nem is lesz
) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
wáááá, akkor ismételten csak ajánlani tudom...

nálam bundás csapatban ő a kezdő, bár most a német kupa alkalmával Diekmeier is elég jól teljesített...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Még nem vált be, meg sincs
Csak egy lehetséges fun csapatba gondoltam amennyiben a fentebb említett div1 storym úgy alakul. 
Köszi Matiőő jellemzést, így már elgondolkodtat

(#20048) MdewC:
Köszi
Nálam 45-50-50-re van állítva, de rápróbálok majd a fejesekre hátha ráérzek, nem árt bővíteni a repertoárt 
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Milyen platformon tolod? Egyéni taktikát tudsz állítani?

(#20023) Azog the Orc:
Igen, most alapjáraton 2 taktikával operálok. Az egyikben 60-60-60-ra van állítva a lövés-beadás-passz, hogy egyenes arányban induljanak meg a támadáshoz és úgy alakítom éppen, ahol gyenge pont van a védekezésben, ha stabil az ellenfél védelme középen, akkor néha átváltok az 50-60-50-re, hogy kicsit több legyen a megindulás a széleken, hogy beadásokkal próbálja, megbontani a védelmet. Utóbbinál az is előfordul, hogy az ellenfél védelme eltolódik a szélre, hogy próbáljanak ott szerelni, ilyenkor véletlen szerűen visszajátszom a bogyót középre, hogy kihasználjam az ott keletkező rést. Ilyenkor szokott jönni vagy egy távoli kísérlet, vagy amit már korábban is linkeltem passz kényszerítő/begurítás lövésre.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
F. Johnson látom bevált...

-
LedyGyuszi
addikt
thx

CDM-ben nálam nagyon adja, rengeteg labdát szerzek vele, a katival jól is passzol (mondjuk amúgy is 79-es short passza van, indítani meg nem vele szoktam) és ráadásul gyorsabb,jobban lő és fejez be, mint sima Matuidi...
+ amúgy ha jól emlékeszem még te ajánlottad... 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
először egy kis bevezető a védekezésemről:
Amennyiben koncentráltan játszok, akkor nagy baj nincs...Cselezőgépeket, sprintereket sikeresen leszoktam védekezni általában. Védősorból nem rohangálok ki, a 3 cm-mel szoktam mozogni, szerelni, passzt lefülelni.
Általában az én bajom a védelem mögé belöbbölt labdáknál van...Nem fejeli el a védőm, luftot rúg, leveszi a labdát és nem passzolja el a csatár meg mozgásból elveszi tőle, tehát leveszi az ellenfélnek a labdát.... Ilyenkor általában egy 54-es pace-es csatár is úgy szokott berobbanni ellenem, mint egy tank...
szóval Matyika:
sima lapja van meg, az if lapjával csak kereskedni próbálok...
igazából nekem a védekezésben a fő szempontok: minél gyorsabb, magas és erős...
Matyika magas, de nem egy kisportolt alkat, elég sűrűn elnyomták és nem tud felugrani (69-es jumping) fejelni, ráadásul számtalan löbbölésnél luftot rúgott, kapálózott a levegőben...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Tegnap megint volt árcsökkenés és ő is beleesett, így hogy nagyon olcsó lett már nem éri meg eladni és inkább megtartják a játékosok mint fillérekért eladják, lásd: Reus, Armero, Abate, Lewa stb.... ezért nincsenek a piacon

-
BlessedElroy
senior tag
Lemaradtam valamiről, vagy hová tűnt a Chelsea-s Cuadrado?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Valami rémlett a 4-3-3-al kapcsolatban, akkor ebben a felállásban jobban adja Sissoko...

Jó csapat egyébként!
-
Azog the Orc
őstag
(#20027) Nazara:
Igazad van, az is jó ötlet, mint a sima seasons-ban közös megegyezéssel mérkőzés bontás! De hát ......
más:
Na itt aztán mindenki minden testrészével jól bánik a bogyóval

Ma utoljára nekifutok a Div1-nek (4 meccsem van 6 pont kell) ha nem sikerül tiszta körülmények között lejátszani, vagy egyáltalán lejátszani a coinhackerek miatt, az nem baj ha nem sikerül (kikapok), de ha laggol, megint és azért nincs esélyem akkor végleg feladom és vissza megyek bohóckodni a div 4-be a fent linkelt csapathoz hasonlókkal!

(#20038) LedyGyuszi :
Mathieu nem adta? Írnál egy rövidke véleményt róla, mert terveztem kipróbálni az IF-et.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az igen!

Milyen alakzattal játszol?

-
LedyGyuszi
addikt
tegnap kicsit módosítottam a francia keretemen: Matuidi helyett Sissoko (powerhouse katival) és sokkal jobb lett a középpályám....
Mathieu-t pedig Mangalára cseréltem le jobb belső Cb-ben és itt ő is sokkal jobban muzsikál, mint bakl CB-ben... 
így 2ből 2 szer meg is nyertem a kupát...

-
MdewC
nagyúr
Quaresma ihlette erőből cselezős

-
Nazara
őstag
Vettem!

Sima Seasonsben 6-2-1 volt a mérlegem, ez ugye 20 pont, egy meccs van hátra, azt kiirja, hogy Projected: 22 points. Na mondom...

Bajnoki cimért megyek, csak a győzelem elfogadható, erre végleg felmondta a kontrollerem a szolgálatot már a meccs kezdetekor, hol tudtam irányitani a játékosokat, hol nem, ha meg véletlenül igen, akkor is néhány fokkal mellé hordott a bal analóg kar, igy a passzaim rendszeresen össze-vissza mentek... Ki is kaptam 3-0-ra, pedig nem volt erős ellenfelem, de el sem tudtam jutni a kapuig emiatt.

-
thebigK
addikt
Ha valaki talal PC-n Lewandowskit, nem IF-et, legyen oly kedves vegye meg es irjon egy pm-et, mert nekem sajna ma nem nagyon lesz lehetosegem a gep elott vadaszgatni a piacon. Koszonom

-
Nazara
őstag
Én nem adnám IF Chiellót csak max. egy TOTS Fartúróért, az is itt van mindjárt, szerintem érdemesebb várni egy picit.
(#20016) Azog the Orc: Vagy lenne kilépésre lehetőség az első 5 percben, vagy valami, de ez igy a legalja az egésznek...
Az IF Calhanoglou meg lesz néhány napon belül, én is a hétvégén láttam először IF Herrerát (1 Db-ot), szerencsére gyorsan sikerült lecsapni. Kukkants rá naponta többször, előbb-utóbb lesz kint egy.

-
m.hegyi
tag
Akinek lenne kedve PS4-en játszani egy pár meccset , az nyugodtan vegyen fel!

PSN ID: m4rt1n_h3gy1Más: Bundes csapatba kit raktok edzőnek? Guardiola-t szeretném, de egyszerűen nem találom a transferben.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xbox 360-ra van Fifa 15 és ha a játékszerkesztőbe beállítom a az adott játékosra a kiválasztott cipőt pl.: Nike Superfly és utánna rámegyek a cipő alkalmazására így elmentette, de meccseken miért nem jelenik meg az a cipő amelyiket választottuk?
Előre is köszönöm a segítségetek. -
Azog the Orc
őstag
Nekem teljesen kimarad a játékomból a fejes, ha beadok akkor is lábra laposan vagy félmagasan, vagy visszagurítok az alapvonalról! Lehet kéne gyakorolnom, de mondjuk eddig is megvoltam nélküle.
Neked a crossing mennyire van állítva? Gondolom az befolyásolja azt hogy beadásnál hogyan helyezkedjenek.
Vagy nem az? -
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Öklelt!

Igen, de ilyenkor a beadáson sok múlik, mert ha sikerül kivárni és jó ütemben beívelni a helyezkedőnek, akkor rá tudnak készülni, itt pl még ráfutni is volt ideje. Tévez vmiért briliánsan ad be, pedig vannak nála jobb beadók is statisztikában.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A két véglet... Barmok ezek. Talán 1-2 nap múlva kifoghatod, lesz rá egy hét.
Bezzeg a narancsok.Amíg mentem ma haza, meggyőztem magam, hogy eladom az egyik legjobb védőt a játékban, IF Chiellot, csak, hogy megvegyem narancs Arturot. Nos az ea megoldotta a dilemmát.
Más:
Fejes szépségversenyre még lehet indulni?
[link] Újrakezdtem a döntő után a nyolcad döntőben, Tévezre lehet számítani a szélen. 
A döntőben volt egy szebb fejesem, de sajna egy peches megpattanós góllal elbuktam 2-1-re szal el se mentettem
, pedig 1-0-nál még volt egy kapufám is, de sajna mos nem jött össze az eredmény megtartása, na majd legközelebb. Legalább tiszta meccs volt, most nem felém pattant a bogyesz. -
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az okosság az megy...

Az megint más kérdés, hogy sok embert meg se lehet venni... VICC! -
Azog the Orc
őstag
(#20009) Nazara :
Én régebben játszottam sokat online lövöldözős játékokat és soha nem volt ilyen probléma, de még ma is van egy két span aki az új játékokkal aktívan tolja, kérdeztem őket és soha nincs ilyen gondjuk!
Jó elfogadom (lóf@szt
) hogy még nem tudták megoldani technikailag a leg mentes játékot, de könyörgöm akkor legyen bennük annyi hogy egy korrekt jelző alkalmatosságot beleépítenek ami a frankót mutatja és ha nem okés nem indítom, el, le is szarom ha minden ötödik ellenfél találat mutatna jó kapcsolatot, de akkor legalább tudom hogy az amit elindítok tuti jó lesz!Ha a div1 végén ez a 2 pont fog hiányozni a címhez akkor, végleg leteszek a megnyeréséről és visszazúgok 3-4-be oszt ott bohóckodok majd, ott nincs coinhacker és ha leggol kilépek a picsába oszt nem történt semmi, bukok 3 pontot na bumm!

(#20012) MdewC:
Jól van egyre jobb és újabb bugok ütik fel a fejüket, szép tendencia, jó irány!

Mondjuk már biztos lekakkantják a 15-t mert már a 16-ot csinálják, tehát jobb nem lesz, de érdekes a TOTW és MOTM szarakodás az mindig meg van oldva, pöccre, időre működik!

-
LedyGyuszi
addikt
Francia kupa: 4 döntő, 3 győzelem, legutóbb ellene:

Persze a pakk legutóbb elmaradt... GRAT EA!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az kemény lag...

Ma is megvolt az ea csoda ezek szerint máshol is. Ma 19:30-kor értem haza. Belépek és "bebugolt" a játék. Akár csapatban, akár koncepció keretben azonnal kiléptetett a szerver, ha játékost tettem a csapatba... Azonnal ki is lépett a FUT-ból, kb.10-szer egymás után. Ideges lettem, 19:40-kor hívtam a supportot. (Magyar idő szerint 21:00-ig vannak.) Csajszi felvesz, nézegeti a rendszert, majd beközli, hogy egy hibás mentés (online) miatt nem enged játékosokat csapatba tenni. Mi volt a megoldás?

Adott 3 bronz pakkot, amiket kinyitva az ott talált játékosokból kellett egy csapatot létrehozni, majd elkezdeni velük egy offline meccset, lejátszás/ feladás mind1, majd kilépve a gép rámentett az online mentésemre és újra tudtam játékost tenni a keretbe... EZ MI?!

(Legalább 25 perc alatt megoldódott, különben nem tudtam volna játszani egy darabig...)

-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Na én is ezt rühellem a legjobban, egyszerűen nevetséges ez a szaggatás. Nem sok online játékot játszottam, de sehol nem fordult elő ilyesmi korábban, csak ennél a vacaknál...
(#20007) dracox: Nyugi, a visszavágón Ibrapapa kétszer leizmozza a bőrszalonka védőket, aztán már tovább is jutottak.
(remélem nem
) -
dracox
addikt
Ez a szerencsétlen PSG is pont ilyenkor fogja ki a rosszabb napot. David Luiz kötények sora..Cavaninak pedig semmi sem akar összejönni.
.. -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ez még gyors meccs volt az enyémhez képest(a tegnapi)

-
Azog the Orc
őstag
Na a jó meccs után egy pokol, mármint nem olyan értelemben

Ezt a mai napig nem értem hogy miért nem lehet kiszűrni a laggos meccseket?
Lenne egy jelző valami, ami persze működik is, nem úgy mint a mostani kamu latency, mert pl ezt a meccset is full zöld-el indítottam el! Nem tudom az ellen honnan vagy milyen betárcsázós ADSL netről játszott.1 percet felvettem a meccsből ami 45 percig tartott. A vége 1-1 lett.
Miért ilyenen kell múljon az ember div1-es bajnoki címe?
Miért nem lehet azt megoldani hogy az ember eldönthesse hogy akar e ilyen szar tetű meccset játszani vagy sem?(#20003) MdewC:
Kár hogy nálatok csak egy kis momentumot rögzít, így a fő elemek lemaradnak

Amúgy szép játék
-
ronaldu98
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Itt is lett volna, egy ilyen normálisabb bepasszolós,
csak a gyökér így menti el, pedig a visszajátszás nálam Ibarbo passzától indul, itt meg már túl van Vidalnak a lövőcseles átvételen...
A többi már uncsi, Shaq megkapja, vissza és lövés...
(#20002) bucketb0b:
Ne is mond, sokszor a CB-vel nem előre indulok meg a csatár felé, hanem azonnal sprintelek a kapum felé, ha észlelem a bajt. Az meg se fordulhat, hogy kilépek...

Annak is vettem, csak már sokszor lőtted el, de no para vagy offence.

Nem felejtem el... --->

-
bucketb0b
őstag
Az ilyenek szerint természetes, ha Reus 20ról betekeri a felsőbe vagy a 40 méteres ívelt labda pontosan lábra érkezik és úgy indulhat meg vele a támadója, hogy már előnybe is kerül. Na az ilyeneket kibasznám a 15.ről mondjuk akik ilyen gólokat lőnek nekem, mert ezeket a játékból fakadóan nehéz (nehezebb) kivédekezni véleményem szerint. Bár lehet csak elfogult vagyok a "játsszuk a futballt" felfogásom miatt és nálam ilyenek, hogy 40 méterről előrebaszom a labdát had fusson a majom ott elől nem játszik, tekerni is ritkán tekerek messziről, de akkor is csak azért, mert
A - vagy egyáltalán nem tudok rést nyitni az ellenfélen és 1-1 átlövés ilyenkor kell
B - benne van a meccsben, hogy messziről gólt fogok lőni, mert adja alám a gép
Másrészről még a témához, a legtöbb gólt általában sokan úgy kapják, hogy a CB posztról kilépnek szerelni vagy ha szélre megyek a szélső védőkkel lépnek elém. Előbbiben 2 passzal ziccer utóbbival szélről beívelt labda vagy szélről befelé húzás és lövés vagy visszagurítás majd ott a helyzet megint. Ebben a játékban nem szabad kirontani, mert megszopatod magad, már kezdek róla leszokni, mert góljaim elég nagy részét én is ilyenekből kapom/kaptam. Sokszor inkább CAM-mel üldözöm az illetőt vagy CDM-mel, de sosem lépek ki a falból, mert csak magamat szopatom meg. A gyerekhez csak annyit, hogy a 4. gólnál nem tudom mit csinált, de 3 védő állt a támadó mellett.. az ellenfél úgy lőhetett volna gólt ahogy akar, mert visszahúzza beveri a rövid felsőbe, visszagurít vagy akár elgurít a hosszún érkezőnek.. legalább nyomná meg azt a retkes gombot és menne oda a nem irányított védő és leszerelné, de ő inkább sír tovább majd felbasz mindent amit apuci alátett gondolom, mert nem úgy néz ki mint akinek sok köze van ahhoz a cucchoz (bár ezt nem tudjuk) tovább nem is néztem a videót őszintén szólva, mert elég volt a kis rager fejéből
tipikusan az a gyerek szerintem aki ver egy lövőcseles gólt megnézeti veled 3x, de ha megfordítod 2-1 egy szabadrúgás meg egy szöglet góllal akkor ragequit, mert elcsalta a gép.Sturridgera meg a bevált emberekre: nálam online seasonsben sokkal hatékonyabb volt Liverpoolban Sturridge, mint itt. Itt is hasznos meg minden, de ott valahogy hatékonyabb volt, futban szinte sosem fejel gólt, ott a levegő ura volt, itt picit lomhább meg sutább, mint seasonsben. Csapatjátékot nézve nem hagyhatom ki a bpl csapatomból, mert nincs aki helyettesítse majd ha lenne 3 Varginhom

A másik témára
nem igazán sértődök meg nincs min meg engem az ilyenek nem is izgatnak
ez az internet, ha minden hülye miatt vagy hülye beszólás miatt idegeskednék vagy komolyan venném csúnya világot élnénk, bár vannak ilyenek is akik mindent magukra vesznek.
(az előbbit nem rád értettem hanem általánosságban)Amúgy pediglen azt hittem, hogy nem veszed komolyan és picit heccelésnek cukkolásnak szántam, de úgy látom nem értékeled
így abbahagyom 
de azért majd emlékezz erre

-
Gebriel
veterán
Játékosok belehet állítani valahol, hogy más cipőjük legyen?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így lemondok róla!

Írjatok!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)