Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Yodamest #9943 üzenetére

Gép ellen bármilyen beadást levédekezek, online ez még 2v1ben sem mindig megy Benteke félék ellen, mert a védőim összefutnak úgy, hogy nem én irányítom őket meg szarul helyezkednek maguktól, biztos én nem tudok játszani akkor. Hidd el elég régóta fifazom és látom a különbséget a fejelések között a játék fejlődését tekintve :U
    Én arról a "hendiről" beszélek, hogy ami nektek hendi nekem az egy átlagos játék. Ha nyerek ha nem hozzám akkor is 10/2 (és ez a jobbik eset) pattan úgy a labda amikor kétes hogy hova megy és társai.
    Amíg ti 10 meccsből 1-2 miatt a hendire fogjátok nálam ez az arány 10/8 kb. és még sem fogom a hendire vagy mégis le tudom hozni a meccset ;) Ezeket betudom annak, hogy az ellenfelem szerencsésebb a meccsen, mint én ez van van ilyen élőben is. Az meg, hogy te amiatt, mert a játékosaid lassúak kilépsz egyből, hát nem tudom. Ennyi erővel a kisebb csapatok feleslegesen állnak ki a nagyobbak ellen, mert "biztos kikapunk" alapon minek játszani.

(#9944) Nazara: yt-ra is feltölthetnéd ezeket, mert egy kalap szar a lejátszójuk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák