Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
újra elkezdtem fifázni. lenne pár kérdésem.
melyik gombal lehet megcsinálni azt hogy a védő elvegye a támadótól a labdát? nagyon sok ellenfél lazán elveszi a támadómtól a labdát. konkrétan fellöki majdnem. én semmilyen gombot nem nyomok. viszonylag jól szerelem a támadásokat így is.
másik. 80k pénzből( nem tudom hogy hijják
) milyen csapatot lehetne összerakni? valami normálisabb kijön belőle? -
Hp Canon
tag
Sajnos ezek az értékek nem számítanak semmit nálam, a jitter nálam mindig 5 alatt, de 90%-ban 1-2, és "A" besorolású, nulla lost-al, az index megpingelve max 20ms de az átlag 8ms. A netem szinte tökéletes.
De azt írták anno hogy valamiért nem kompatibilis a netem az ellenfelekével, vagy a játékkal, hogy miért erre fizetek egy láda finom sört ha valaki rájön. Az biztos hogy itt nagyon ritkán lehet valamiért játszani, teljesen meghülyül az egész. De ha dedikált szervereken keresztül megy egy játék akkor mindig jó.
Esetleg valami más ötlet mi a gond?

-
dracox
addikt
Ezt az egyéni taktikai beállítást csak a meccs elején lehet beállítani?
Tudom hogy nem menti el, de kicsit idegesítő, hogy időre kell beállítanom a csúszkákat....
-
kacsa7
őstag
válasz
Hp Canon
üzenetére
Azért mert IP alapján lő össze emberekkel, hogy minél közelebbivel játsz, így biztosítva az alacsony válaszidőt. Ennek eredménye h. az ellenfelek 90%-a két részre oszlik. Lengyel, orosz. Na ott se gép se net nincs ami fifára alkalmas... A maradék 10% a többi. Ukrán, román szintén fos net, a többi környező ország játszható, a maradék meg a távolság miatt játszhatatlan (Amerika, India, Kína). Itt is, ahogy az online játékok nagy részénél, nem a net sávszélessége, hanem a ping számít. Ha nagy a sávszélességed az magában nem elég. Lehet 100MBit net is, ha rossz a netkapcsolat minősége és ugrál a pinged. Rémesen egyszerűen le lehet tesztelni.
[Ez] kiindulásnak jó. Azt is meg tudod vele nézni, milyen országgal milyen a pinged. Ha Budapesttel nem A a besorolás, ott már szar lesz a játék, illetve ha a Jitternél magas a szám, akkor ugrál a ping, az megint baj.
Ami viszont valós képet mutat: futtatásba (windows gomb+R) beírod h. "ping index.hu -t"
Így elindul egy parancssor ablak, ami az index.hu-t pingeli (ide bármi mást beírhatsz, de az index.hu stabilan, jól működik). Nézed az értékeket. Ha 30-40 felett van akkor már nem a legjobb. Ha az értékek jelentősen eltérnek egymástól, pl 5-6-5-6-120-70-5-6-100 az megint nem jó. Na olyankor laggol a játék pl.
Persze attól még h. nálad pl tökéletes az semmit nem jelent, mert ha az ellenfelednél gond van, ugyanúgy laggol.
Valahogy így néz ki.
Egy jó ADSL-el 20-30ms körüli a ping, egy nagy sávszélű kábel vagy optikai hálón pedig 10ms alatt. Lásd pl diginet 1ms ping. -
Hp Canon
tag
Azért ezt a retek ea-t sem értem, pl. a battlefield 4 nálam megy tökéletesen lagmentesen, 100-ból 100x de a fifa 15 100-ból talán ha 1x nem lassul be, nem lesznek full bénák a játékosaim, nem laggol a game. Mi a f@szért nem lehet ezt a vonalat követni? Még hogy nem jó a netem. Tökéletes a netem a játékokra, csak ezzel a fossal rossz mindig.
Valaki érti ezt?
-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Elvileg még a 15-öt nem támogatja, de próbáld ki hátha. Nekem a 14-gyel hibátlanul ment, sok szerződést spóroltam vele.

-
szpal17
őstag
Nem tudjátok a 15-höz van olyan program amivel az ellenfelet előre meg lehet vizsgálni? Valaki már írt egyet ami a 14-nél működött.
Ugyanis vannak ezek a coin gyűjtő emberkék, akik kilépnek a meccs indulása előtt a fantasztikus bronz csapatukkal. Ez legtöbbször csak annyi hátrányt okoz, hogy fogy a szerződésem...Viszont amikor már csak 1 meccsem marad, hogy megnyerjem a title-t vagy bent maradjak, akkor viszont lejátszott meccsként értékeli a gép...rohadt idegesítő, hogy egy ilyenen bukom a bajnoki címet vagy esek ki.
Szóval nincs erre valami?
-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatót! Nagyon jól átgondolt csapat.
-
szpal17
őstag
Mai gyöngyszem

Div 1...full silver csapat, kivéve elől 1 szem Drogba árválkodik. Gondoltam ez is meglesz simán. Konkrétan az egész Chiellinis védelmen az 1 szem Drogba úgy rohangált össze vissza, mintha a 95-ös Messi lett volna. Mindenhonnan gól...minden elé pattan. Kíváncsi lennék ha bevásárolnék ebből a Drogbából meddig bírnám idegekkel a lassúságát...mert, hogy nekem nem tudna ilyeneket az biztos
IF Hamsik megvásárolva középpályára
Nagyon jól mozog a srác és a szabadrúgásai szinte tökéletesek. -
L_YKing
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
'14-gyel 1 évig nyomattam

Persze volt más játék is mellette. -
L_YKing
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Maradok a karriernél aztán ha meguntam és lesz goldom akkor lehet nekifutok az egésznek

-
Rypejakten
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
hát, ezeknek a dolgoknak az értelmezése nem vár el atomfizikusi diplomát, legfeljebb 10 perc értő olvasást (hint: téma tudnivalók).
ha esetleg beleunnál az ellen szopatásába és legendáson 20-0-ra kened el a Reált a York City-vel, akkor azért próbáld ki az UT-t, div3-től felfelé már az is húzós.
-
L_YKing
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem sok sok hülyeség van benne.. pl játékosoknak külön képességlapok meg mittomén milyenek még. Nekem ez sok, azthittem olyan mint a karrier és simán tudok játszani, nem.

Inkább sima online meccseken szopatom az ellent![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L_YKing
addikt
Elkezdtem a FUT-ot de abba is hagyom.. Sok hülyeséggel teli szar. Nem is értem mit mikor miért kell csinálni. Viszek inkább egy rendes karrier módot azt csecs.
Egyébként nagyon jó lett a fifa 15 (xbox one-on nyomom), hangok, grafika minden szuper lett.

És azért lehet benne vágni kegyetlen nagy gólokat.

-
Rypejakten
addikt
feladom. 3 meccs, 3 vereség, 2-n vezetek, ragequit, és én kapom a DNF-et.
mára ennyi. -
Nazara
őstag
válasz
Sati1984
üzenetére
És ki kapja a kiugratásokat? Huntelaar vagy Kiessling? Most komolyan kérdem, egyik sem egy TGV.

Wijnaldumot tudom egyébként ajánlani holland csapatba, meg persze Robin van Persie-t.
Ill. még azt szabad tudni, hanyadik osztályban tolod?(#8065) Stylerr: El, RvP az egyetlen értékesebb játékosom jelenleg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sati1984
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az én stílusom legfőképpen az, hogy középen próbálok teret nyerni, benyomulni, helyzetet kialakítani kipasszolással, illetve kiugratni a csatárokat vagy emelt passzokkal vagy védelem mögé gurítottakkal.
Ha nagyon nem találok rést, akkor átváltok a 25-35-ről lövésre (erre nagyon alkalmas Hunti és Locadia
) és úgy próbálok meg valamit. A legritkább esetben adok be szélről. -
Sati1984
tag
Na, most, 3 hónap játék után jutottam odáig, hogy 4 poszt kivételével teljesen készen vannak a csapataim:
Ugye nálam az van, hogy csak német és holland játékosokat vagyok hajlandó használni, és mind a formációt, mind a csapat karakterisztikáját (egyik oldal holland, másik oldal német) meg akarom tartani.
A változtatási terveim a következők:
1. Höwedes megy a Fitnessbe, ha meglesz Hummels
2. CDM poszton De Jongot lehet, hogy átrakom a főbe, csak Blindnek a ritka kártyája olyan szépen csillog

3. Khedira megy majd a Fitnessbe, ha meglesz Schweinsteiger.
4. Krul megy majd a Fitnessbe, ha meglesz... őőő... hát, Neuert egy élet alatt nem kaparom össze, úgyhogy... kit ajánlanátok? Amúgy meg vagyok Krullal elégedve, óriásiakat fog, csak nyilván előbb-utóbb meg kell majd változtatni.
5. Még lehet, hogy megcserélem a két oldalt, mert Van der Wiel most ugye rossz oldalon van, csak akkor kéne keresnem egy magas szintű német RB-t.
6. Van Persie-re szerintem nemcsak azért nem kezdek el gyűjteni, mert őt se tudom összeszedni ezer év alatt sem, hanem azért sem, mert Locadia nagyon durván tolja a Fitnessben, a főben meg Huntelaar is egy állat, legalábbis én már nagyon beletanultam a gólszerzésbe velük, és megy is. Kießlinget sem akarom lecserélni, nincs olyan célpontom jelenleg, aki válthatná.
Schweini már a célkeresztben van, jelenleg 40000 coinom van úgy, hogy az utolsó 20 meccsemen aktiváltam egy +200-as és egy +1000-es boostot. Attól függően, hogy mennyi időm lesz játszani, lehet, hogy még idén meglesz Schweinire a coin.
CDM-nek egyébként Lahmon is gondolkoztam, de egyelőre De Jong nagyon durván pörög, rengeteget szerel és zakatol, mint egy gép, és a másik CDM-nek inkább egy magasabb emberkét (Schweinit) választanék.
Ti mit változtatnátok, vagy kit ajánlanátok még? (szem előtt tartva, hogy a formáció nem változhat, tehát Reus és Müller is kiesett, mivel belőlük, ha jól tudom, nem lehet ST-t csinálni)
-
Stylerr
addikt
Ti eladtátok az értékes játékosaitokat?
-
Rypejakten
addikt
3meccsen kellett volna 2 pont, helyette jött 3 vereség.. namindegy, majd legközelebb..
-
drk88
senior tag
Elsem hiszem megszünt az egyik bugom, végre felrakott 3. osztályba
végülis csak 5x nyertem meg a 4.-et XD -
kacsa7
őstag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Ezt egyébként teljesen lehet érezni. Én FIFA06 óta játszom online fifát. Évről évre meg lehetett figyelni, hogy a játék kezdett úgy felépülni, hogy a kevésbé jó játékosoknak is legyen sikerélménye. Pl. a 06-ban jóformán a németeken, hollandokon és belgákon kívül minden külföldivel rossz volt a netkapcsolat. Mégis ha volt egy jó alapjátékod, akkor nem nagyon ért meglepetés. Az nyert, aki jobb képességű volt. Ezzel szemben elkezdtek abba az irányba menni, amit írtál, hogy ma már jóformán bárki tud meccset nyerni, igazi képességek nélkül. Nyilván így sokkal több játékost lehet bevonzani és ezzel nagyobb piacot fogni, több pénzt/profitot termelni. Ezért nem a játszhatóbb játék irányába megy évről évre a FIFA, hanem arra van kihegyezve, hogy azoknak is legyen sikerélményük, akiknek egyébként egy nem random játékban nem lenne. Csili vili, megy a parasztvakítás hogy ez mekkora realisztikus focis játék, csak épp idegőrlő az egész

-
bucketb0b
őstag
válasz
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 2 hét alatt akarom összerakni, csak ez lenne a végcél kb. Persze lehet, hogy a div. lépkedésnél találok 1-2 gyöngyszemet, de szerintem ez lesz az én álom csapatom

(#8058) Rypejakten: én mindig azt mondom, hogy védekezni egyszerűbb egy akár közepes képességű játékosokkal, de támadni már nehezebb gyengébbekkel. Hát ha lekontrázol és nyersz így jártam, én nem fogom a hajam tépni. Ha jobb vagy jobb vagy, egyedül a lagg miatti vereséget nem bírom elviselni, a többit leszarom. Na meg a hentes védekezést. Ez a 2.
-
bucketb0b
őstag
Vélemény? Elsősorban az érdekelne, hogy játékban mire lenne képes a csapat, chem dolgok nem izgatnak.
-
Rypejakten
addikt
igen, köszönöm a tippet, hamar kiszorította Mollo-t.

Moutinho egy érdekes helyzet. benne volt a kezdeteknél a teambe, először CM-ként. ott nagyon offenzívnek tűnt, meccsenként max. egy-kétszer sikerült szerelnem vele. viszont a labdáinak szeme volt. na jó, mondom ez nem lehet véletlen, rakjuk be CAM-be. meg is történt - na, ott meg állandóan a felezőnél sompolygott a tekintetes úr.
egyszerűen beleszürkült a mezőnybe. hiányzott belőle az a robbanékonyság, amit egy támadó kp-tól elvárok.
aztán valamikor sikerült ráébrednem, hogy full francia a középpályám, Cabella max. chemmel beférne, és miután az első meccsen góllal és gólpasszal kezdett, Joao-t először a cserékhez, utána pedig az átadólistára száműztem.
de minden játékos máshogy viselkedik user-enként, szóval ki tudja, lehet másnak ő válik be.
-
Nazara
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Szvsz, tavalyi alapján 25-26 és január 1-2 körül.
(#8053) Rypejakten: Jó kis team, semmi extra, a szokásos arcok, de halálosak igazán. Örömmel látom, hogy nem hiába ajánlottam Alessandrinit a múltkor!
Amúgy Joao Moutinho-t érdemes lehet kipróbálni, ő is M/M, nekem nagyon bejött anno! -
Rypejakten
addikt
az áron ne hőkölj hátra, Silva volt 50k, a többieket összesen - most gyorsan összeadogattam az árakat - 12k-ért vettem meg. Luiz párja sokáig Perrin volt, de érezni lehetett, hogy ő a szűk keresztmetszet, nagyon sok gólt kaptam a fizikumbeli hiányosságai miatt (gyenge, alacsony és kicsit ugrik).
Ruffier pazar, meccsenként átlag 8-10 védés, nagyon sok labda akad el benne.
Aurier és Bedimo fizikálisan verhetetlenek, sokat segítenek be a védekező fejjátékba is, valamint a gyengébb szélsőket könnyedén ki tudják zárni. a sebességük ugyan nem Alba vagy Walker-szintű, de az erejük kompenzál. Bedimo gyengén passzol viszont.
Luiz és Silva nagyon jó párost alkot: Luiz az előörs a workrate-ek miatt, vele szoktam kitámadni a védőfalból, Silva pedig stabilitást ad hátul, sokkal kevesebb labdát tudnak belöbbölni a védelmem mögé, az a 90-es emberfogás kulcsfontosságú.Cabaye-ról hihetnéd, hogy gyenge pont, de őt pont a medium-medium teszi használhatóvá: nem megy fölöslegesen fel, és ha Matuidivel megzavarom a felezővonalnál a labdavezető játékost, tuti hogy második hullámban jön Cabaye és megszerzi. az a 71 def hazugság. Matuidi nekem túl aktív, gyakran fennragad a támadásoknak, de amúgy hasznos. Cabella igazi maestro, plusz mivel gyakran tömörülök be a 16-osra, a 78 finishing stat nagyon jól jön. gyors, jól cselez és jól passzol, én BPL csapatba sem haboznék őt betenni Di María helyett.
Alessandrini és Lucas istenek, basic chemmel is csak lesek hogy mennyivel jobbak annál, mint amit a statuk mutatna. Lucasnak a befejezése és a fejelése OP, Alessandrininek pedig a passzjátéka.
Lavezzit próbáltam, nem volt elég agresszív és rövid távon nagyon gyengén gyorsult.Saint Alex-re sajnos nincs méltó dicsszó.

-
Juventus FC
tag
Felkészűltem a bajnokságra 7 meccs 7 vereség 2 rúgott gól

div2 ből div4 be és most sincs megállás
-
Rexcsek
tag
Biztos sokan megszólnak érte de én csak azt írom le amit angol fórumokon írtak a Fifáról. Én nem akarok véleményt formálni a FUT-ról, sima szezonban tolom. De azt olvastam több helyen, hogy amióta van a FUT játékmód azóta van ez az iszonyatos handi rendszer is mivel az EA nem engedheti azt meg, hogy egy rakás pénzt elköltsenek a gyenge gamerek coinokra utána meg cipóra verjék őket, mert nem tudnak játszani. Az idei Fifában elvették a gyerekektől is az utolsó lehetőséget, hogy tét nélkül játszhassanak egymás ellen, szánalmas amit az EA művel.

-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Grat! Linkelnél a csapatod vele? Köszi!
-
Stylerr
addikt
Mikorra várható a Black Fridayhez hasonló pack őrület a FUTMASon belül?
-
Dinter
addikt
Seasons div1 pipa

90. percben nyertem meg a meccset, ami kellett a továbbjutáshoz. Vezetett 1-0-ra, fordítok 2-1-re, fordít 3-2-re, nyerek 4-3-ra

-
Rypejakten
addikt
ALEXANDRE LACAZETTE!
én nem hiszem el ezt az embert. épp most jubilált a csapatomban, most játszotta a 100. tétmérkőzését a fiú, és egy mesterhármassal köszönt be. egy csukafejes, egy szögletből olló (
) és egy hosszú passz bepöcizése.statok:
100 mecs
91 gól
31 asszisztnem tudom, hogy mi van ma a játékkal, de én, aki a 4-5. között lifteztem eddig, most 5-1-1-el állok div3-ban, az utolsó 5 meccsem megnyertem, és 2 pontot kell szereznem 3 meccs alatt, hogy meglegyen a div2.
szerintem most durván az én oldalamon van a hendi. -
bucketb0b
őstag
Az a baj, hogy ebben a játékban elég sok hiba van amit meg lehet lovagolni. Iszonyat cselezgetés ami leszerelhetetlen, benga állatok végigviszik a védelmen vagy ott van az Ibra féle játékosok akik 30ról 10ből 8x gólt rúgnak. Ezek is ott vannak sajnos, szerintem ezek sem különbek annál, mint hogy valaki a szélsőket jól használja.
(#8022) tigomigocika: Én is szeretem játszani a focit, de engem egy kontrából elindított gól a szélsők által nem idegesít. Az a része jobban idegesít, hogy csak a kontrára játszik valaki és feláll a busszal 5-4-1ben, majd ha 30on belül van akkor Ibraval ellövi és 5/3 gól. Vagy az, hogy én elviszem mellette a labdát és szarrá rúgja a játékosomat, mert a bíró a sárgát sem ismeri. Ezek a "futók" szerintem csak az alján van ennek a listának, az én szememben mindenképpen.
-
Nazara
őstag
-
Malamute
tag
Még egy lehet hogy hülye kérdés, de pakkokat venni, vagy inkább transferelni éri meg jobban?
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Tőlem alig vesznek a pakkok miatt valakit..

-
Rypejakten
addikt
igen, nekem sem azokkal van a bajom, hogy üres területre beindít, odafut csel/passz/lövés, mert én is ezt a játékot játszom (középpályán kis passzok, felfejlődés olyan 30 méternél, majd bepassz/kipassz szélre.
hanem azokkal, akik csak ezzel próbálkoznak. Ibarbo/Ramos/Tévez, félpályánál megkapja, sprint, tovább sprint, lövés. 30-szor megállítom, 3-szor nem, 2 tuti gól.
-
ali75
aktív tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
A kontra ahogy írtad 5-6 passz,az teljesen bejön nekem is!Én is játszom ezt.Amit én nem bírok hogy labdátszerez a saját térfél közepén Doumbiával aztán egyenesen sprint a kapuig!Pont mint az előző meccsemen!Egyszer Doumbiával,majd 2 perc múlva Walcottal nyíl egyenesen...!Szép...
-
Francesco003
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem de pl én korán adtam el
azt hittem itten a vásár idején lemenek az árak.de várhatok 1.éig ha jól látom. Vagy Tots ig...Amúgy nyomjátok a kereskedést mert most a suli szünet miatt +szabik miatt nagy a kereslet mindenre.
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A topicban tényleg sokan irták, hogy megszabadulnak értékes játékosoktól, és a marketen ez érződik is, pl. Hazard 600K körül ment két hete mikor vettem, ma már 460 alatt be lehet szerezni, vagy emlithetném a Reus-Di Maria kettőst, ők kicsivel 300 alattról csökkentek, olyan 190K körülire. Az az érzésem, hogy idén már sokan tisztában vannak azzal, hogy jön a market crash, ezért hamarabb kezdtek eladogatni. A Black Fridayen meg pl. Neymar, aki kb. egy szinten mozog Hazard-ral, na a brazilt akkor 200-300 körül is le lehetett csapni. Az azért szép.

(#8035) dracox Én remélem, hogy már most karácsonykor is!

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Még nincs crash, semmi extra pakk nem jött, plusz a TOTW is egy f*s. Némi csökkenés érzékelhető, de komolyabb csak Black Friday-en volt eddig.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
dehogy volt ennyi.
Én a 14-ben 260k-ért vettem meg. Egy Hazard esett az egyik pakkomból. Őt eladtam aztán megvettem belőle Neymart. A 15-ben meg 480k-ért már tudsz venni. (PC)
Suárez megy 900k körül -
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem akarnék jobbat, ezt biztosan tudom.
Tavaly mire megtaláltam a felállásomat, és sikerült megépiteni egy nem is olyan drága team-et, ráéreztem a játékra teljesen, és megnyertem az első osztályt, akkor először. Nekem ez volt A nagybetűs CSAPAT, és hónapokig hozzá sem nyúltam, ezzel fejeztem be a 14-et. Kb. május és szeptember között.
Nem volt értelme sehol sem cserélni, mert mindenki nagyon-nagyon jó volt. Egyedül a fentebb már emlitett Neymar jött volna jól ST-ben, mert Draxleren sok kontra halt el a sebessége miatt, de irreális ára volt a brazilnak. Ja igen, mindezt úgy, hogy tavaly nem vettem egy fia coint sem, csak kb. 8k-ért fifa pontot, amiből egy Yaya Touré esett, akit sikerült értelmesen forgatva összeszedni olyan másfél millió coint.Bale meg pl. nem izgat, túl gagyi a dribblingje, nem illene a stilusomba.

Az ajánlott hollandokat meg ki fogom próbálni!
(#8028) dracox : Jaja.
Gondolkodni kéne néha.... 
-
dracox
addikt
-
Francesco003
aktív tag
Azért ez simmán elérhető team ps3 on. KB 1.3misi. Pc n. mennyi? Amúgy ez a állom team tök érdekes (sajnos az emberi tulajdonság, hogy mindig jobbat akar az ember). E miatt ha az meglenne azért vennél coint, hogy jobb legyen. Ennek nincs vége.... Ronaldo bale (kékek). Tots toty..voltak tavaly csapatomba még is jobbat akartam..jah és ha szereted a hollandokat ajánlom rw eliat cm be If afelayt és sneidert.. Nekem nagyon bejöttek..
-
Nazara
őstag
válasz
Malamute
üzenetére
Szia!
Kukkants rá a téma-összefoglalóra a topic tetején, minden ilyesmi szerepel részletesen, utána már könnyebb kérdezni és válaszolni is!

(#8020) dracox: Mikor a VB elején brillirozott, akkor a 200-300K-ról felment 600-800, emlékszem, akkor pont gondolkodtam a megvételén, erre egyedül cipelte a brazilokat a hátán... gondolom azóta sem csökkent.
(#8018) Francesco003: Mert a konzolokon nincs coinvétel? Korábban is irtam már, hogy nem csak a hackerek miatt rossz a piac, egyértelmű, hogy PC-n sokkal kisebb a létszám, ebből kifolyólag az aukciók száma is a béka segge alatt = hiány van az igazán jó játékosokból.
"Coin vevést én is elítélem mert ősszintén akinek nincs ideje ne akarjon Ronaldot ,Messit If lapokat"
Valamilyen szinten egyetértek, de azért nevetséges a dolog, mert elég sok pénzt elkérnek a játékért, amit ha maximálisan szeretnék élvezni (teszem azt épitek egy ilyen "számomra" álomcsapatot, akkor nem tehetem meg, hanem "szenvedjek" ezzel. Annyi szerencsém van, hogy nekem Van Persie az egyik kedvencem, aki nem pacey játékos, és nincs agyonsztárolva mint a BBVA ligás focisták, igy bagóért meg lehet venni.
(#8016) kacsa7: Én szépen lassan haladok. A kis fentebb linkelt "gagyi" teamemmel eljutottam a másodosztályig, de ott éreztem, hogy nem az igazi, pont lecsúsztam a feljutásról rendszeresen. Na, vettem egy Hazard-t, meg két három poszton fejlesztettem (Dembelé, Walker, Moreno, Matic) és egyből sétagaloppá vált a másodosztály. Lazán megnyerem bármikor, lemosom a pályáról az ellenfelek nagy részét. Mindezt azért, mert végre nem nyomják el a fasza, de gyenge CM-jeimet, Hazard pont annyival jobb dribbler Depay-nál amennyi hiányzik egy-egy kiélezett szituban, Matic egy szikla, bárkit leszerel, Walker meg Moreno pedig már képesek a leggyorsabb szélsőkkel is felvenni a versenyt. Ezekből Hazard kivételével bárkit elég hamar meglehet szerezni sima játékkal is, de akkor a belga helyett ki marad BPL balszélső? Schürrle workrate-je ótvar, a többinek meg vagy a sebessége, vagy a labdaképezségei...

(#8014) vegitossj7: Jobb is, hogy nem irsz neveket, ezen a fórumon néha úgy érzem, mintha a falnak beszélnék...

-
evibly
senior tag
válasz
Malamute
üzenetére
Ugyanaz a liga
Ugyanaz a klub
A kartyajukon szereplo posztnak megfelelo helyen jatszatod oketA leggyakoribb az azonos ligas csapat, de vannak hibridek is, csak az tobb melot es kreativitast kivan az osszeallitasnal.
Tegnap este jott szemben velem egy BPL csapat, aminek a tamadosora ugy nezett ki, hogy Emenike (torok liga), IF Martins (amcsi liga) kepessegnovelo lappal persze es Musa (orosz liga) CAM pozicioban.
Mivel a tobbi player mind a BPL-bol szarmazott, ezert annak ellenere full chemje volt, hogy a tamadosorban csk ugy hemzsegtek a piros vonalak :-)
(Egyebkent elvertem 2:0-ra a 79-ces torok teamemmel :-)
-
Francesco003
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Dettó így játszom...De van ki csak a góólra megy ....fut ível fut ível stb......ott cseszni lehet a tudástD

-
tigomigocika
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Én ezt szeretem ha egy csapat játsza a focit.
Itt ne keverd össze a kontratámadást , a "szétfutom az agyam" spílerekkel...
Személy szerint rengeteget passzolok,cselezek,próbálom a foci sok oldalúságát előhozni
Nem a széleken elfutókra gondolok,mivel az a focihoz tartozik... -
Malamute
tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok az ultimate team-ben szóval hogyan érdemes összeállítani egy csapatot? Mennyek teljesen a chemistryre vagy hogyan? Vagy pl. a chemistry-t hogyan lehet azon kívül emelni, hogy ugyan olyan nemzetiségű játékosokat rakok a csapatba?
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
A 14-ben úgy felment az ára?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Neymar tavaly konzolon 160k-volt.
Áttértem megint PC-re, és 1 misi alatt nem találtam...
-
Francesco003
aktív tag
Hát pedig néha pont miattuk kapunk ki
4-ből vissza estem 6.ba egy két meg nem adott győzelemnek köszönhetően. Most pont egy Neymar Suarez Bale csapat ellen volt a legkönnyebb. (mivel eladtam mindenkit ,hogy év játékos kijövetelekor vissza vegyem őket!Egy normál Serie A csapattal és egy if Dzsudzsákra épített csapattal nyomulok.Sokkal nehezebb szerintem alacsonyabb reatinges csapat ellen játszani.....persze nem mindig de általában...Én 13 óta szinte mindig legjobb csapatokra hajtók..persze napi szinten több órát kereskedek.heti 30-40 meccset legalább játszok.(havi 5ropiért veszek fifa p)Nem tartom magam legjobbak közzé de az ,hogy nem enged feljutni néha az már bosszantó....most pl 4győzelem 3döntetlen 1vereség ...van még hátra két meccs 1 pont kell ,hogy feljussak --első meccs hó esik.......2-1re nyer egy szöglet góól és egy elfutásból .
---2.meccs eső esik .1:0ra nyer mert Costa elfútt ...nekem 10 helyzet meccsenként és mindent fölé mellé lőnek...sajnos azt kell mondjam a véletlen és szerencse faktor nagyon műkszik....persze biztos vagyok ,hogy feljutok 2-3.osztályba de így gecisség...Más: Coin vevést én is elítélem mert ősszintén akinek nincs ideje ne akarjon Ronaldot ,Messit If lapokat.A többi játékos simán elérhető.Nekem ha a kereskedést nem számolom kb 800k van már játékból ez persze ps3.ps3on ennyi egy Ibra egy BAle egy Robben. Persze ha több jót akarok a csapatba többet kell hajtani....
Na igen ilyenkor elgondolkoztató ,hogy pc ezek az árak dupla vagy Tripla???!!!!Miért ???Mert ott van a legtöbb coin a piacon a sok cheat program és coin sellerek miatt...Aki jót akar fifázni és nem csillagos áron venni mindenkit térjen át konzolra...itt sincsenek ingyen a dolgok de olcsóbbak és elérhetők..
-
kacsa7
őstag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Ott a pont. Sima seasons-ben is 1. osztályban voltam, mielőtt nekiálltam FUT-ozni. Itt viszont meg kellett tanulnom a "bénább" játékosokkal is játszani, mert azért egy 70-es csapat fele úgy nem védekezik vagy támad. Így, hogy végiglépdeltem a különböző szinteken, a különböző erősségű játékosokkal, a játékom rengeteget fejlődött. Ezt nem tudják megérteni a coin vásárlók. Azzal, hogy ők rögtön 85-ös csapattal mennek, a saját fejlődési lehetőségeiket szűkítik be. A másik, hogy a jobb csapat miatt olyan osztályba kerülnek fel, ami nem az ő szintjük. Ebből van a sok köpködés utána. (Félreértés ne essék, a játék szerintem is sokszor idegesítő, és az itt állandóan felmerülő hibákat mind tartalmazza, de ettől még azért jóval árnyaltabb a helyzet, mint ahogy 1-2 emberből adott pillanatban kiszakad
) -
sipike97
tag
Boateng melle IF Hummels vagy IF benatia?
-
vegitossj7
addikt
Nem is azokkal van baj, akik kb. napi 1 órát tudják tolni, hanem azokkal, akik egész napokat rááldoznak, és még így is coint vesznek...
Nem írok neveket, tudják magukról (kapásből menne most vagy 10), viszont akkor szívélyesen kérem őket, ne szidják a szervereket, meg a lagot, ha valami probléma adódik, hisz ők ennek szerves részesei

A Hendiről már ne is beszéljünk

-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
De nem is a kontrajáték ellen kampányolunk itten, az a valós fociban is létező jelenség, lásd Mou szinte összes csapatát. (kivéve talán a mai CFC) Tegnap nem FUT-ban, hanem Seasonsben toltam három meccset, mindhárom a Reál Margit ellen a Bernabueueueben, na ebből két gyerek középkezdés után egyből nyomta a sprintet Rinyáldóval vagy Benzimával, és hát valljuk be, ezek ellen Xavival, Iniestával, nem sok esélyem van szerelni..
Valamint labdaszerzés után egyből rúgta előre a gyors embereinek, még szerencse, hogy Pikkkké kivételével pacey hátvédek vannak a bőrszalonnánál is. 
A két spanyol gigász szurkolóitól itt kérek elnézést a szövegben található nevek elirásáért!

(#8009) vegitossj7 :
Látom kolléga, hogy ebben a kérdésben sose fogunk egyetérteni. Mint már rengetegszer irtam korábban is, ha valakinek nincs annyi ideje, ill. lehetősége, hogy kereskedéssel valamint játékkal szedjen össze jó sok lóvét, akkor meg van lőve. 2K-ért tudtam venni 1M coint, ennyiből nyithattam volna kb. 5 arany pakkot, amikben a legjobb játékos egy ezüst rare szerződéslap lett volna.
Több pénzt meg nem vagyok hajlandó rááldozni, a játék maga igy is drágább lett mint egy évvel korábban - és egy bughalmaz. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy milyen következményei vannak a piacra nézve a coinvásárlásnak, de nem kizárólag a játékosok felelőssége ez ellen tenni. Nem várható el senkitől, hogy 200-as bronz játékosokkal Head-it csapattal nyomuljon, mert valljuk be, nem ezért veszi meg a vásárlók 95%-a a szoftvert. Igen, kipróbáltam tavaly a Kovács Péteres csapatot, de az előző hsz-emben taglaltak miatt nem tartom jónak a használatát. A World Cup kieges résszel egyetértek.Összegezve: Nem vagyok rá büszke, hogy coin-t vettem, de egy Neymarral, vagy Hazard-ral a csapatomban már nem a játékot okolom, ha vereséget szenvedek - szerencsére ilyen irányban igen is történt előrelépés a 14-hez képest.
-
zsoltirte
aktív tag
Nekem pont az tetszett meg a FUT-ban, hogy egy alap kezdőcsapattal indulva, szépen lassan építheted az egyre jobb csapatodat és közben sok-sok játékost tudsz kipróbálni. A coin vásárlás szinte elveszi a FUT lényegét. Aki meg Messivel akarja tolni, mert csak vele tud játszani, annak ott vannak az idények és pont ezért.
-
Juventus FC
tag
Nem biztos , hogy mindenki azt a tiki-takat vagy mit szereti. Èn pl mindig is a kontra játékra építettem. Nem azt mondom, hogy az a normalis amikor valaki megveszi CR-t es nyíl egyenesen fut a vonal mellett majd belövi mert az tényleg nem futball. De nekem ugyan olyan szép tud lenni egy olyan gól amit 5-6 gyors passz előzött meg....
-
vegitossj7
addikt
Miért baj coint venni?
Akkor vagy jó játékos, ha minél több coint veszel.Kit érdekel, hogy mások szórakozását is elbaszod vele+a szervereket terheled(trade botok)+inflációt okozol+hamis önbizalmat adsz magadnak+bannolhatnak érte+lenéznek miatta.
Amíg van trade opció, én nem veszek fifát

Ment is egy béta teszt a World cup "kieggel", ott eléggé bejött a dolog, remélem kiveszik az egészet úgy ahogy kell.

Mi a franc ez a sok szóköz?

-
Nazara
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem azzal van a gond, hogy háromszor elfut a szélen, és ezzel nyer, hanem hogy az egész meccsen mást sem csinál. Kvázi kénytelen vagy 90+-os sebességű szélsővédők használatára, különben vereséget szenvedsz, csinálj bármit is. És pont itt veszti el az értelmét a játék. Ha én valóban a legerősebb csapatot akarnám összerakni, mondjuk angol példával élve, ha már az a kedvenc ligám, jobbhátvédnek Ivanovicot, vagy Zabaletát raknám. Mindketten fasza kártyával rendelkeznek, de lassúak. Mivel tudod, hogy szembe futóbolondok jönnek, nem használhatod őket, vagy hatalmas hátrányból indulsz.
A focit meg valóban gólra játszák, de nem szép dolog a játék bizonyos tulajdonságait, hibáit szándékosan meglovagolva, kihasználva gyűjteni a sikereket, olyanok kárára, akik tényleg kreativan, kellemes időtöltésért ülnek le a monitor elé, hiszen ezek a hibák legtöbbször levédekezhetetlenek. Pl. a 14-ben a fejelés. Bármit csináltál, még a legkisebb törpe is gólt fejelt Vidics, Luiz, Kompany és társaik mellől....
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Azok miért nem játsszák a focit ezt nem teljesen értem. A foci abból áll, hogy 60% + labdabirtoklás és tiki-taka vagy mi? A focit gólra játsszák ha ő azért, mert elfutott a szélen 3x és gólt lőtt majd ezzel megnyerte a meccset arról nem ő tehet, hanem az aki ezeket kapta.
-
Rypejakten
addikt
aha, div3... 2 meccs, 1 döntetlen, 1 vereség, itt mindenki sprintel és fut. beruháztam Thago Silvára, de szerintem eladom, az ilyen átsprintelem a védelmed srácok ellen még ő is kevés.
a másik meg amikor 40-ről ráteszi, 2/2 gól. nekem 10-ből semmi. van még mit tanulnom..
-
Dexar007
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Remelem lerokkant az osszes jatekosod akiket vettel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Személy szerint még sosem buktam le, pedig FIFA14 PC-n vettem több millió coint!

-
Rypejakten
addikt
válasz
sylvia_1988
üzenetére
dehogy veszélyes.
ne parázzatok be, az EA nem a liciteket lesi, hanem csak a főbb coinseller accountok tranzakcióira csap le. mezei userként ha nem naponta több millió coin átforgatott cointőkéd van, akkor nem fog feltűnni az a 30k eladás. nyugodtan egy játékosra is mehet annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) milyen csapatot lehetne összerakni? valami normálisabb kijön belőle?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy Joao Moutinho-t érdemes lehet kipróbálni, ő is M/M, nekem nagyon bejött anno!

) és egy hosszú passz bepöcizése.