Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Yodamest #9939 üzenetére

Hát pont ebben a videóban is az látszik, hogy az ellenfél játékosok suták, lomhák és más univerzumban vannak, mint Touré :U
    De akkor ezek szerint én folyton hendivel játszok, mert kb. az esetek nagy részében az amúgy gyorsabb szélsőm lassabban fut az ellenfélnél, amikor 2 helyre pattanhat a labda 1000% hogy az ellenfél kapja meg a kapusom randomban kiszalad az ellenfél felé és nem csinál semmit csak néz és még sorolhatnám. Ez pusztán szerencse kérdése amiből a valóságban is van és ott nem lehet arra fogni, hogy hendi :U
    Mert ha ezek hendik amiket felsoroltam akkor itt a hendi arány nem 100/3-4 hanem 100/95 nálam az ellenfél felé. Még sosem volt olyan meccsem, hogy 10 labdából 2 hozzám pattanjon pl. szélső beadást követően Benteke féle játékosok ellen 2 védőm fej párbajt nyerjen úgy, hogy a kapusom meg sem próbál elugrani a fejes irányába csak néz stb.

(#9940) Stylerr. ezért mondom, hogy szerintem az egész mechanizmus van kicsit érdekesre csinálva, hogy a fiatalabb korosztály is örömét lelje, mert csak végigfut és bebassza a gólt.

Új hozzászólás Aktív témák