- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcsek
tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Valóban oda-vissza működik a dolog. Látszik az is, hogy hiába próbál meg mindent az ellenfél: messze vannak a játékosai a labdát átvevő embertől és simán tudsz passzolgatni. Nálam viszont nagyon kevés az olyan meccs, hogy rúgnak ellenem 2-3 kapufát, kihagynak 3-4 ziccert és a kapusom 9-10 közötti osztályzatot kap. Az arány talán20-80% a hendis meccseket nézve. 20%-ban nekem kedvez, 80-ban nem
Mondjuk én azt maximálisan elfogadom, ha valaki jobb és kikapok tőle. Kidolgozott támadásokból szerzi a góljait és nem idióta össze-vissza pattogó labdákból meg félpályás sprintekből. Mondjuk az ilyen vereségből nekem nagyon kevés van, pedig ezektől az ellenfelektől lehet tanulni nem a mákos kis hülye gyerekektől. 
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Autós topik
- Synology NAS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én azt maximálisan elfogadom, ha valaki jobb és kikapok tőle. Kidolgozott támadásokból szerzi a góljait és nem idióta össze-vissza pattogó labdákból meg félpályás sprintekből. Mondjuk az ilyen vereségből nekem nagyon kevés van, pedig ezektől az ellenfelektől lehet tanulni nem a mákos kis hülye gyerekektől.