Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalo45
csendes tag
Hali
Taktikában tudna nekem segíteni valaki?
Egyéni felállást akarok szerkeszteni de nagyon nem vágom még ha le is van írva,hogy ez most laza alakzat,egyenletes tempó ennyi meg annyi lövés stb....
Mivel nem nagyon szoktam cselezni mert én inkább nagyon gyors játékosokat veszek és magasan átívelem a védők fölött majd vagy bevezetem vagy beadom egy jól fejelő csatárnak,viszont itt az első gond: nem tudom olyan taktikát ahol egyből beindulnak...mindig futnak majd megállnak a védők előtt....így az erőcsatáromat sem tudom használni mert neki nem a futás az erőssége és ha megáll a védők előtt nem tudom indítani.
4-1-2-1-2 gyémánt széles taktikát használok mert az fekszik a legjobban..erre tudnátok tippeket adni?2.
a kontroller beállításoknál van ez az analóg sprint be/ki.....csak én nem tapasztaltam semmilyen különbséget köztük?2.1 Illetve mi az az automatikus váltásrásegítő? eddig jelentősön volt de most kikapcsoltam de én megint nem veszek észre semmit :/
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Renault, Dacia topik
- NBA és kosárlabda topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Ulefone RugKing 4 Pro
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest