- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Na csak csináld meg, aztán rájössz miről beszéltem

Én az RW helyett Campbell-t használtam a chemistry miatt, de az meg egy másik okádék
Stoch a 170cm-es magasságávál aztán megindulhat bárki mellett, letérdeli véletlenül a védő.
Mitroglou meg legalább annyival jó, hogy ha rájössz milyen szar, akkor gyorseladással visszahozza az árát, nem kell vesződnöd a trade-el
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Annyira nem lehet jó, mint KOVÁÁÁCS!!!!
Viccet félretéve nem lehet ez szar, hát milyen shooting statja meg strenghtje van?? És a stoooch? Most azéé mer gyenge, mint a fűszál, legalább lőőni tud ^^
Machado+Abeye meg a kedvenceim, nem tudsz eltántorítani, tuti megcsinálom
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Úhh bakkeró...

Ezért nem mertem tegnap még 1et se nyitni...
Azért ez szemétség, hogy kinyitsz négyet, de egy olyat se ad, amiből leg 1-et vissza tudnál pótolni eladással... Nem?? -
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Áhhhh

SIF Mitroglou egy kalap fos, Stoch-ról már ne is beszéljünk
RW-t nem próbáltam ki, de az 5* skill sosem árt
Botaeng meg alapból CAM, szal rohadt drága lesz CM-be tenni
SIF Mitroglou-t képzeld el Kovács-ként, csak 4*skillel, amihez nem ért, emellé alacsonyabb is és bal lábas
-
vegitossj7
addikt
Na sikerült elverni 4 db 15k-s pakkot... Én hülye pedig megfogadtam hogy többet nem fogok kinyitni...
A legjobb az Bony volt.... -
fpatrik17
senior tag
Paulo Machado-t és Quincy-t rendszeresen használom, így ma megjött az ihlet, mikor nyitottam egy Boatenget, hogy basszunk egy jó hibridet. Ez lett a végeredmény.. Jövő héten tudom csak kipróbálni mert otthonhagytam a kontrollerem, de nagyon várom már

Skill/Strenght/Pace.. van itt mindenből
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ahogy néztem ez a német csapat sehogy nem jött ki 5 k-ból.

-
boff
senior tag
Na árverésre küldtem az egész csapatom, így lesz a legjobb.

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi megpróbálom.

-
boff
senior tag
Értem, az összhang az 100 csak ez a nyomorult ea nem enged belépni a fut web app-ba pedig elküldeném a normális felállást. Rohadt idegesítő amúgy előbb is sikerült egy sima kupába ahol csak arany csomag a fődíj meg 2k zseton, sikerült nyernem 1 meccset erre kaptam egy olyan csapatot ellenfélnek, hogy 8.-ik percbe minden gond nélkül megszerezte a gólját és ez még annyira nem is dühít, mert tudom, hogy a leggyengébb játékosa 86-os volt de az már elég dühítő, hogy 45m-ről ráküldi és 2x egymás után beakad neki tök lazán úgy, hogy csak nézi a kapusom úgyhogy inkább kiléptem.
-
vegitossj7
addikt
De ha valami igazán budget és Op csapatot szeretnél, akkor ajánlom a Bundásliga csapatomat

itt
Nagyon sok embert meg lehet vele lepni és valamiért az ellenfél kb 2 játékost ismer csak, így olyanokat tudsz csinálni, mint Fuchs 60 méteres bedobásai, amiből Diouf már 4x fejelt nekem gólt, vagy Son/Draxler 5* fos lába elég köcsög stb...stb...Szerk: A védelem, az egyik legjobb amit eddig kipróbáltam, Bamba Falcao-t lefejeli a francba, de Westermann sem rest ilyen helyzetekben

Hunt-ről meg kb senki nem tudja, hogy bal lábas, így olyan gólokat szoktam vele lőni, hogy csak les az ellenfél.
Ha 5k-ból kell, én ezt ajánlom

-
MdewC
nagyúr
Annyi még, ha ezt a felállást választod, nem árt állítani a csapat taktikán is. Én általában a saját térfelem védekezek többet (hátravont védekezés), hogy ne tudjanak átrohanni rajtam, de nem árt néha, ha már a támadó harmadban el tudod kezdeni a letámadást, szal itt is érdemes előre beállítani egy alap, támadóbb és védekezőbb sémát, amit meccs közben tudsz variálni ha kell.

-
MdewC
nagyúr
Ledesma, Astori, Bonera, Reithert, Coentrao és Q-t mindenképp eladnám.

Javallott egy szerkezetváltás is.

Reither helyére De Siglio, aki pl összhangban lenne Nianggal.
Coentrao helyére Zuniga vagy Armero, az egyik mehet nyugodtan Mertens helyére is, ha Q-t cseréled mondjuk Murielre, vagy Ibarbora, ők sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak, ráadásul a chemistry is jobb lesz.Astori és Bonera helyére Bonucci és Peluso, mindketten gyorsabbak és olcsók.
Ledesma helyére pedig érdemes beruházni, akár Marchisio vagy Pogba, de olcsó és jó lehet egy Nocerino vagy Poli is, de Nocerino leg nem lassú.
Akit még javasolnék közép KT posztra, ha olyan felállást választasz: Insigne vagy Moralez, hozzájuk csatárnak ha chemistry is szempont: Destro vagy Icardi...

A lényeg, hogy 75 alatti sebességgel senkit nem raknék be.
Aki még javallott lehet: Vucinic csatár posztra, olcsóbb viszont minden statja jó, plusz lehet tuningolni, aztán berakni mellé Gio-t aki gyors ls Sau-t aki szintén gyors.
Ezt az 5-2-2-1-et javaslom felejtsd el, semmi haszna a szélső védőknek, középen meg lassú a csapat védekezésnél. Nekem a 4-2-3-1 jött be, de kinek mi, akár 4-3-3-al vagy 4-3-2-1 vagy 4-4-2-vel is érdemes próbálkozni.
Javaslat 4-2-3-1-re és 4-2-3-1(2)-re:
1. De Siglo-Bonucci-Peluso-Zuniga
Nocerino-Poli
Niang-Muriel-Armero
Ibarbo2. De-Siglo-Bonucci-Peluso-Zuniga/Armero
Nocerino-Poli
Sau-Insigne/Moralez-Giovinco
Vucinic/Destro/IcardiÉrdemes próbálgatni, de a sebességben muszáj javulni, plusz az összhang is számít!

-
boff
senior tag
Hali! Valami segítség kellene egy jó csapat építéséhez. ez a mostani csapatom (az összhang 100 csak most a legutóbbi kupameccsen negyeddöntőbe sikerült besz**pnom 2 pirosat meg át kellett rendeznem, hogy tudjak játszani de látjátok). A lényeg, hogy van ez a kupa amin arany prémium csomag a fődíj és ezt jó lenne megszerezni de idáig csak olyan ellenfelet kaptam, hogy a kapusa gyorsabb mint a csatárom és kb 5-6 meccsből 1-et sikerült nyernem de kaptam egy full ezüst csapatot ahol ugye mindenki 200-al sétál alapból és 90.-ik percbe ki is egyenlítettem 2:2-re de hosszabbításba a védőjével végigsprintelt én meg a lomha játékosaimmal nem tudtam mit kezdeni úgyhogy ez a fos csapat helyett kéne valami jót építeni, és számoljatok úgy, hogy a keret annyi amennyi ezekből kijön ha eladom az összeset.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Zarate jó cucc!

-
vegitossj7
addikt
Szerk: itt a futheades változat
-
vegitossj7
addikt
Na csináltam egy Beast OP argentin csapatot

Xzibit -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Elment az önbizalom, még ezt a 15öt is sajnálom...

Majd legközelebb... Ennyiből inkább megveszem Balzarettit, őt leg tudom, hogy jó...
-
MdewC
nagyúr
Nyissak v ne nyissak 15-ös pakkot??? Olyan nagy a kísértés, pedig v 100-szor megfogadtam, hogy nem fogok a sok csalódás miatt!

-
vegitossj7
addikt
Megvan az eddigi legmákosabb gólom

Mákos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csabesz19100
csendes tag
A Movember cup ot megnyerte már valaki? Nekem a döntő indításánál ezt írja ki: Hiba történt a játék indítása során. Kérjük próbáld újra.
Mi lehet a baj?
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Aham. Sztem is elég jó lehet, a sebességen is lehet tuningolni, mert belőle kihozható a 10-es chem. Zuniga is elég jó Armero mellett, ez tény
és adom, hogy idegesítő, hogy pl Seria-ban nincs is használható balhátvéd, kivéve Rafael, sokan középre lettek tolva a 3-5-2 formáció miatt, de legalább lehetne náluk posztot cserélni. Ezt egyébként már tavaly óta hiányolom, vagy mondjuk jobbról balra áthelyezni játékost. Na de mind1. Sztem ki lesz próbálva! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi!

-
vegitossj7
addikt
Hát legtöbbször a helyén van, Eto'o lepattant róla,a fejpárbajokat megnyeri rendszerint és nem olyan lassú mint ahogyan az a lapján áll

Szerintem jobb mint Constant és Radu, de Armeronál nem jobb
(Kár hogy ő BK)
Egy baj lehet vele, hogy mindig felfut, ha Egyensúlyra vagy állítva és a lövése egy kalap trágya. :I
De amúgy a beadásai mindig embert találnak, rendszerint Traorét, aki állva befejeli
Szerk: A 14k picit sok érte, de egy stabil védő, én ajánlom

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi szépen!

Elég kemény csapat, gondolom nem könnyen mennek át rajta.
Bal hátvéd poszton milyen Balzaretti? Nagyon gondolkodom rajta, a chemistry miatt, meg elég jó is, viszont nem lassú kicsit? Persze mihez képet?
Vélemény? Jól tolja?
-
MdewC
nagyúr
válasz
csabesz19100
üzenetére
Daily gift for a limited time. Ami volt, már elmúlt. Sajna.

-
csabesz19100
csendes tag
azt reklámozzák a FIF 14 ben h van daily gifts, ezt hol lehet felhasználni a web apps on belül?
A november kupában a döntőt nem inditja el nekem, másnál is van ilyen probléma?köszi a válaszokat!
-
vegitossj7
addikt
válasz
pincer01
üzenetére
Üdv!
Én sok meccset toltam le a 14-el és én már kikészültem az automatikus átállástól, ki is kapcsoltam azt, mivel az emelt labdáknál még mindig bugol, amikor átváltasz :/
A lövést én hagytam ugyanúgy, viszont a kamerát átállítottam Koop kamerára, így az egész pályát jobban átlátod.
Remélem tudtam segíteni.
-
pincer01
tag
Sziasztok!Kezdő játékos vagyok a fifában és a kérdésem a következő lenne.Előre is bocs a láma kérdésért.Az irányítás menüpontban például a lővésnél a rásegít/részleges/csekély beállításoknak sok szerepük van?Vagy mondjuk az automatikus átváltásnál ti mit állítottatok be?Válaszokat előre is köszi.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ááá nem olcsó az... rohadt drágákat találok csak.. Nem emlékszel valami ocssó shopra?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
LoL.. Az nagyon kevés.. Atyavilág.. Rohadt hekker nyomorékok
Ennyi pénzt lehet megér az, hogy ne kelljen tradelgetni életem végéig, annyira nem élvezem azért 
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Hát mivel Pc-n a legnagyobb a hack, szaré-hugyé lehet coin-t venni

Én szerencsére nem élek ilyen cuccokkal, de sztem 1 milka coin nem lehet olyan drága, nézz körül a neten, bár én most rákerestem és sehol nem találtam Pc-s hackelt coin-t.
Mikor legutoljára lestem akkor 1 millió kb. 1300 huf volt. -
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mennyi forinté lehet venni ilyen fostaliga áránytállírt? Elcseréltem minden pénzem FIFA 13 cuccra

-
vegitossj7
addikt
Ügyes kis csapatok (meg jó drágák)

Én most ezzel tudom aprítani az embereket, szerintem azzal lehet igazán nyerni, hogy más emberek nem ismerik eléggé a noname játékosokat és így mindig meg lehet lepni őket
Csapat
Elég makker csapat, ha lenne egy Yaya Tourém, akkor Kokorin helyére menne Doumbia, de ez így is elég ütős
-
nepszter1
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
5db 15k-s csomagot nyitottam ki a legjobb játékosom Evra totálisan megérte

-
MdewC
nagyúr
Szevasztok!

Látom nyomulnak a csapatok, van egy két ütős! Pakkokkal eddig nem volt szerencsém, még az elején pottyant egy Blasnyikovszkíj
azt ennyi, mondjuk az elment 23k körül... Pedig toltam fel pár pointot, hátha majd abból veszek értelmes paklikat, kettőt nyitottam, azt semmi, uh megtartalékolom inkább csak játékos csomagokra, hátha... 
Jelenleg itt tart a team és csere team, még Chiellot farmolom, meg még pár emberkét, az összhang miatt maradt eddig Zapata...

és
Hajrá!

-
danikollar
őstag
Én is nyitottam ma egy 15 ezres pakkot, de szerintem nem érte meg, Diego Milito és Ledesma volt a két értékelhetőbb kártya benne.
-
vegitossj7
addikt
Én utoljára 2 hete nyitottam egy sima Premium pakkot, akkor informed Bendtner esett

Kb. 2 hetente vagy hetente érdemes nyitogatni, én legalábbis úgy vettem észre, hogy akkor esik valami eladásra érdemes.
-
Carvus
senior tag
nekem Maicon és Sokratis volt a legnagyobb név...úgyh utállak Titeket!

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szent Isten, mekkora makijanik vagytok ti

-
vegitossj7
addikt
Na, engem is végre elért a szerencse...
Van 15k zsetonom, látom jumbo pakkok vannak, kinyitok egyet...
Gundogan és Reus

-
pifu76
tag
na mondom hogy jól induljon a nap nyitok egy 15k-s csomagot, erre Juan Mata+Özil esik ki belőle

most már jöhet a kávé

-
PAUBEN
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
És a DvD-nél hol és hova kell tenni?
Amúgy eredeti mivel van Ut csapatom.

-
vegitossj7
addikt
Amúgy van egy elég nagy bug a Fifában...

Egy gonosz bug...
Sose nyerjétek meg a 2. osztály.......
SOHA!!!
Nemkaptok érte lószart se.
Nemrég még azon panaszkodtam hogy nem kaptam a bajnokság megnyerésért semmit se, hát most megint megcsinálta velem az EA....
33k zseton oda miattuk
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Amit írtam amúgy taktikot, hogy full defenzívre állítva kezdesz mecsset, próbáld ki! Nekem nagyon bevált.

-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ja jó,értem
D -
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ja hogy a statnövelőt növeli meg 10%-al?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
PepLogan
üzenetére
Ha van pénzed állandoan tréningkártyákat rakni a playereidre, akkor van, amúgy nincs. Szóval ha minden mecsset úgy kezdesz, hogy feltolsz egy +15 lövés kártyát, akkor megéri, de kötve hiszem, hogy lenne itt olyan pokolfajzat, aki ezt csinálja. Nagy csicskaság ne csináljatok ilyet

-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
semmi értelme?
dehát 10% az jó,nem?
-
PepLogan
tag
Valaki elmondaná,hogy ezek a vezetőedzők mik?Itt látom hogy +10% LVE,vagyis gondolom lövőerő,de ez mit csinál?Megveszem a menedzsert és a játékosok kapnak +10% lövőerőt vagy micsoda?
-
vegitossj7
addikt
Üdv!
Ahhoz kellenek az eredeti fájlok, ha nem online vetted meg, akkor a DVD-n vannak a fájlok, bemásolod az egészet manuálisan és akkor lesz angol kommentár.
Szerk: Illetve ki tudod választani majd a Nyelv menüből.
Látom két 4-1-2-1-2 es BPL csapatod van
Nem rossz, csak szerencsétlen Young-ot sajnálom, hogy olyan rohadt drága, közben meg szar :/ -
PAUBEN
tag
-
vilzon
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
és akkor hogy inditsam ell ?

-
vegitossj7
addikt
Na ki is próbálom ezt kis fostos csapatot:
Csapat
Remélem működik majd.
-
vilzon
csendes tag
sziasztok,kéne nekem egy működő képes Fifa 14 Crack! aki tud segiteni az légyszives küldjön linket!

előre is köszönöm4

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Fejesek ellen a Pro Leage csapatom a nyerő
Én azokkal még nem kaptam fejesgólt..
A korai gólok ellen pedig én minden mecsset úgy kezdek, hogy átállítom a taktikát full defenzívre és ellentámadásra és ezzel játszom védekező/kontrázó mentalitássaal az első 15-20 percet. Ez idő alatt kitapasztalom az ellenfél játékát és annak függvényében váltok tovább taktikát.. Jó esetben eddigre már gól(ok)al vezetek, így marad a egy kevésbé, de védekező taktik... Ha meg látom, hogy szerencsétlen a gyerek, akkor felbaszom támadóra és kitömöm, mint állat
Persze, ha skill teammel megyek, akkor borul az egész és full támadon bohóckodok, de annak nem szokott jó vége lenni
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Engem sokkal inkább az akaszt ki, hogy FUT-ba offline idényt játszok és a gép 1 emberrel 10 percig szlalomozgat oda vissza és 5 emberem ál körülötte és senki nem csinál semmit nem veszik el a labdát..
-
vegitossj7
addikt
Na sikerült 4 vesztes meccset tolni az 1. osztályban, úgy hogy csak fejes gólokat kaptam...

Drogba 1v1 be a kapussal mit csinál?Lepasszolja szélre, 20 méterrel mögé, hogy be tudja adni a labdát... 1-0 ra kikapok...
Az már csak mellékes, hogy rohadtul nem kaptam semmit se a 2. osztály megnyerésért és csak az uccso meccsen kaptam 500 zsetont...
Kezd már a tököm telelenni az egésszel...
Ti hogy álltok a fejes témával? :ISzerk: Ja és ne felejtsük el azokat az embereket, akik a 2. percben szereznek gólt és hátul labdázgatnak, majd ha bedobást kapnak, rohadtul ott állnak 10 percig, onnan pedig hazaadják a kapusnak...

-
fpatrik17
senior tag
Vélemény? Milyen ez a csapat?

Eddig csak Ronaldinhot probáltam, ő nagyon durca volt
-
HoReSz1975
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
nekem már a 28 -ra 42 ad

-
vegitossj7
addikt
Héhéhé srácok, csak nálam buggol a Fifa mint az állat?
Nem kapok zsetont a meccsekért, se az osztály megnyerésért.
Vettem egy szerződést, persze hogy levonta a mocsok... -
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én tudtam, hogy leállás lesz, de ez eszembe sem jutott, hogy lehetne így kereskedni egy kicsit.

-
Carvus
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
én akartam, csak meló miatt lecsúsztam róla...

-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
baszus nekem szolhattál volna tuti felkelek

-
Carvus
senior tag
karbantartás/leállás van, ha jól tudom 3 óráig!

-
losi73
senior tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
nálam se jó.
-
sch_a
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
WebApp sem működik.
-
csabesz19100
csendes tag
Csak nekem nem kapcsolódik az UT szerverhez a játék???
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Több volt az, mint 80k!

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kapuba Handanovic vagy Marchetti, amúgy fasza team

-
vegitossj7
addikt
Na csináltam egy kis csapatocskát.

Nem nagy szám, bárki össze tudja tenni, összesen 2 ezer zsetonba került.
BudgetAmúgy 80k volt, de minden embert elvertem vele, eddig

Aki eltud verni, az kap tőlem egy el sharawy-t
-
PepLogan
tag
Aki kontrollerrel játszik,az írja már le hogy milyen fajtával,és hogy aki tud,az ki-mit ajánlana?

-
MdewC
nagyúr
Ha vki másnak is mükszik, az írja mag pls. Köszi

-
danikollar
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Akkor fog változni, amikor alkalmazol egy szerződés lapot.
Példa: Egy 28-as lapnál, ha neked az edzők +10%-ot adnak hozzá, akkor 31 szerződést fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viccet félretéve nem lehet ez szar, hát milyen shooting statja meg strenghtje van?? És a stoooch? Most azéé mer gyenge, mint a fűszál, legalább lőőni tud ^^

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)