- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Mi a vélemény erről a Silver olasz csapatról???

Van esetleg jobb megoldás erre a formációra?
Illetve ha van vkinek már van kész csapata, silver, gyors mint állat, 4-2-3-1 vagy (2), összhang jó, kémia jó, ossza meg plíz!

-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
A legjobb akkor szokott lenni a bíró mikor a 96.-ik percbe abból kontráznak le, hogy te indítanál valakit és a bíróba rúgod a labdát akiről az ellenfélre pattan vissza amiből lekontráz és kikapsz.

-
Dinter
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Szokásos, nekem volt, amikor beadtam a szogletet és egyből lefújta.
-
danikollar
őstag
Bazz, ez a hülye bíró 1v1-es szituációnál fújta le a félidőt! Barom!
-
Seat18
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi... Akkor csak én voltam olyan naív és gondoltam azt, hogy a daily azt jelenti h minden nap kapunk belépésnél

-
Dinter
addikt
Hogy védjem ki, hogy a védelmem mögé lőjék a labdát és abból letámadjanak? Ill. szélen sem tudom, hogy kellene védekeznem

-
MdewC
nagyúr
Ez pedig a hitman verzió!

-
MdewC
nagyúr
Csináltam egy butított fun csapatot meglévőkből, szerintetek?

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az para
Nekem meg az olasz csapat gyors meg fordulékony viszont a kolumbiaiak meg 1-2 ember kivételével elég lassan mozognak meg fordulgatni nem nagyon lehet velük de azok meg nagyon jól védekeznek de mikor kipróbáltam fordulékonysággal se volt semmi baj ez is azóta van amióta szarakszik az egész. -
Seat18
tag
Amúgy daily ajcsikat mkior lehet begyűjteni? Gondolom elvileg minden nap. De nekem összvisz 1 hét alatt 2 szer sikerült nyitnom-...
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ideje gyűjtésbe kezdeni. -
vegitossj7
addikt
Hihi, én most csináltam egy Falcao, Lucas, Thiago Silvas csapatot, azthittem ragesellelem

Ennél nagyobb kalap szart én még nem láttam
Most is basz az ideg, de most már csak nevetni tudok ezen.
Annyira irreális, annyira lehetetlen, hogy ez már vicc.
13. perc az ellenfél már 6-0 ra vezet ellenem
Úgy, hogy nem AFK-oltam
Most már csak várom, hogy visszajöjjön az a 150k, amit belefektettem a csapatba, és 1 napig min. hagyom a fifát. -
sch_a
addikt
Ez a TOTY-es 100k pakkos móka mikor is szokott lenni?
-
boff
senior tag
Komolyan mondom csak az első osztályból vagy képest ellenfeleket kifogni? Meg az mi, hogy giovinco ledönti a lábáról a 2m-es martinezt? van 3 meccsem és 2 pontom... most az utolsó meccsen a 90.ik percbe egyenlített ki az a nyomorult ellenfél ráadásúl ahogy hozzám került a labda olyan szaggatás volt, hogy beszartam ilyet még nem láttam.. És komolyan csak akkor csinálta amikor nálam volt labda ha nem volt nálam full hibátlan játékmenet ahogy hozzám került 2 percet kellett várni arra, hogy 20m fussak a labdával..
-
zotya9712
csendes tag
bocsánat kicsit sok lett az ideges smiley
-
zotya9712
csendes tag
Az mi már hogy feljutásról döntő meccs nekem majd mikor látom csapatát 87 rating..
Mondom magamban bassza meg, erre meg full szarul játszik aztán 1 piros lap 2,5 milliós SIF Agueroját kiszórják majd 3 percel rá IF Özilt is. 44. percet írjuk mikor megállítja a játékot és kilép.Ekkor 76-24 a possesion ide 
Azonban az állás 0:0! Ugyebár ilyenkor 3pontot nem kapom meg de mondom magamban hogy akkor lesz majd megint egy meccsem, de nem
a gép elvette ezt a meccset és még csak a benmaradási pént sem kaptam meg!
shit EA, tavaly is volt már ilyenem ,ezt mért nem tudják kiküszöbölni

-
vegitossj7
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
Yep, az egy Coinhacker.
Én szépen jelentem őket egyesével, majd megunják, a 10 bannolt profil után.
-
Dinter
addikt
Azt hogy kell megcsinálni, hogy lövőcsel után elhúzza a labdát a játékos? Nem csak megtolja, hanem ilyen félfordulat szerűséggel viszi tovább.
-
dracox
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
ezek nem coin hackerek?
-
boff
senior tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
1x nekem olyan volt, hogy szintén bronz csapat ellen de volt benne arany is meg ezüst is pár db és a lényeg, hogy végig laggolt a meccs de 3:1-re megnyertem és a legvégén a lefújás pillanatába elkezdett nagyon durván laggolni aztán lefagyott és kilépett a játék aztán mikor visszaléptem egyből a BNF felirat fogadott és az ellenségnek könyvelte el a meccset, hogy megnyerte.
-
csabesz19100
csendes tag
Az mi az isten h bedob nekem egy full bronz csapatott és mikor tölt be a meccs kilép kapcsolat megszakadt címszóval...és persze h lejátszott meccsnek számolja és ezen megy el a feljutás, de ez kb a 5-6 . ilyen eset h kidob bronz csapat ellen... másnak hasonló tapasztalat?

-
Nazara
őstag
válasz
petyusz851
üzenetére
Egyébként a katalógusban azokat az elemeket is végig tudod böngészni, amik csak később lesznek elérhetőek.
-
Dinter
addikt
Ti védekezésnél LB-vel vagy RS-sel szoktatok embert váltani?
-
boff
senior tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Néztem de nálam adidasból csak predator van sok színben meg f50.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
petyusz851
üzenetére
30-as vagyok, kb. 2 hete megvettem a labdát.
-
boff
senior tag
Ez hihetetlen komolyan... Mostmár a kolumbiai csapattal se tudok mit kezdeni mert egyszerűen minden helyzetem vagy kapufa vagy mellé megy.. Rálövöm 30-ról felsőléc, ráfejelem 1m-ről felsőléc, 6m-ről csavartal ellőném hosszúba kapufa, 16-osról ráküldöm felsőléc, 1m-ről bekéne gurítani fölé, szöglet beadom felsőléc, rálövöm 6m-ről üres kapura mellé vagy fölé.. Ellenfélnek meg van 1 kiugrása mikor átjut a félpályán ellövi gól... Semmit nem foghatok az idegállapotra mert nem vagyok ideges játék közbe és mindent ugyanúgy csinálok mint máskor de egyszerűen állandóan ez van tegnap este óta...
-
fpatrik17
senior tag
Ez meg egy drágább verzió 2 arannyal, de sima mecssen kegyetlen ez a kombó is

-
fpatrik17
senior tag
A legjobb ár/érték arányú és leghasználhatóbb Silver Skill Squad szerintem. Akit érdekel lesse meg
Rogic az egyik kedvencem a csapatból, gagyinak tűnik, de colos erős cselgép matyi 
-
dbika
csendes tag
Sziasztok!
Egy Cordless Rumblepad 2 Controllerem van és nem érzékeli az RS-t a fifa akkor mit tegyek van rá megoldás másnál is volt már ilyen?
-
boff
senior tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Lehet, hogy még nem vagy azon a szinten, hogy elérhető legyen de később megnézem nekem elérhető-e, én 41-es vagyok.
-
petyusz851
tag
Fifahungary oldalán olvastam olyat, hogy FIFA14-be a EA Sports Football Club katalógusba letölthetővé vált Adidas Samba cipő illetve VB hivatalos labdája a Brazuca is csak ezzel a baj, hogy a katalógusba én hiába kerestem kutattam sehol se találtam akkor ezt most mire véljem?

Ha valaki tudna segíteni megköszönném, vagy esetleg van olyan akinek ez elérhető? -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Megvéve, köszi!

-
Dinter
addikt
Most nézem van skillgame védekezésből, jó nehéz.
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Megvan a csapat ki is próbáltam és hát mit ne mondjak, ilyen:

Kicsit szokatlan az olaszok után mert alaphelyzetbe lomhábbak meg a magasabb labdákat picit furán veszik át meg lassabban meg a laposat is viszont cserébe taszítják az ellenfél játékosait mert kb lehetetlen elvenni tőlük a labdát és ha 1x az ellenfélnél a labda pár másodperc alatt gond nélkül visszaveszem.
A másik meg ha megindulnak a játékosok nincs az az isten ami megállítja őket szóval nagyon jó, köszi szépen még1x! -
Nazara
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ahogy boff kolléga is mondta, én is PC-n tolom, csak van kontrollerem, mert azzal az igazi, nem billentyűzettel.
Azon az oldalon egyébként ha a squad-ra felül rányomsz, akkor rengeteg a felhasználók által összeállitott jobbnál jobb keret közül válogathatsz, nézelődhetsz!
Az olyan edzők, akiknél %-os plusz van, őket gyűjteni lehet, hogy a később megszerzett, pl. plusz 10 reflexet adó kártya hatását a 10%-os kártyával 11 plusz reflexre növelje.
Örülök, hogy segithettem, nagyon szivesen, ha van még kérdés, akkor fordulhatsz ide bizalommal, mert bárki a rendelkezésedre áll eddigi tapasztalatok alapján.

-
boff
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Itt elég sokan pc-n játszanak csak legtöbb embernek xbox-os kontrollerje van.

-
Dr. Student
senior tag
Nah ez gyors volt!
Köszike!
Jó kis oldalnak nézz már is meglesem.
Hazamegyek nem sokára és kiis próbálom, bár én pc-n játszok.. Nem tudom ez számít-e valamit.
Köszönöm mégegyszer

MOD:
Még egy kérdés, vannak ilyen kapus edzők alatta van +10% reflex vagy ilyesmi, őket hogy kell alkalmazni ?
-
Nazara
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Szia,
A menedzser feladatokból nem lesznek újabbak, azok a kezdők segitésére vannak.
Az edzéslapok valóban csak egy meccsre jók, jól tudod. Ha rárakod a Lövészt Tottira, akkor maximum 3-3 bónuszt kap a lövésre és a labdakezelésre. Ez akkor érvényesül, ha Tottinak 10 az összhangja, tehát a saját posztján játszik, és többségében zöld és narancssárga nyilak veszik körül.
A futhead.com a legjobb statisztikai oldal, itt rengeteg féle módon listázhatod a játékosokat (liga, nemzetiség, poszt, játékbeli tulajdonságok, ár, like-ok, stb.)
A csapatösszeállitó képernyőn az edző felett van, hogy keretműveletek és egy gomb jele (xbox kontrollerrel az Y), azt megnyomva előjön egy menü, ott a játékosposztokra kattintva lehet beállitani a pontrúgásokat, csapatkapitányt stb.
Egyéni taktikát a meccsek előtt a mezválasztás után tudod alkalmazni.
A felállást is a csapatösszerakó képernyőn kell, bal felső sarok (xbox kontrolleren az LT-t benyomni)

-
Dr. Student
senior tag
Kérdéseim lennének!
Brutálisan leköt ez a játék, most először vásároltam meg, de nagyon megérte

Ami a kérdés!
Teljesítettem a menedzser feladatokat 13 volt és mind kipipálva, de nem jöttek új feladatok ez így normális ?Egy játékos, hogyan lehet felturbózni, ezek az edzések csak egy meccsre jók ha jól tudom.
Nem értem a összhangstílus lap lényegét sem, mitől lesz jobb egy Totti, ha lövész lapot ráteszem ?A leggyorsabb játékosokról valami feljegyzés valahol nincs véletlenül ? Mert mindig lefutnak a szemetek...
Ennek nagyon örülnék, ha kapnék pár nevet. Most kezdem a játékot pár napja. Ezért nem linkelek még semmit.A másik kérdésem még az lenne, hogy nem találom sehol a egyéni taktika beállítását illetve a pontrúgások beállítását mindig meccs előtt kell beállítanom, de ehhez meg nincs kedvem...
A felállást miért nem lehet egyénileg beállítani UT-be ? Sehol nem találom ezt a opciót sem, közbe az alapoktól picit alakítanék rajta...
Nagyon köszönöm, a válaszokat

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezért kellenek a gyors játékosok!

-
vegitossj7
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Yep

-
gameresboy
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Match Day keretek simán törölhetőek... október-november?
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Eto'o atombrutál pedig.
Kár, hogy a braziloknál nincs ilyen csatár. -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Örültél gondolom, remélem ez a portugál op beválik majd, így legalább meglesz 2 csapat és erőnlétkártyára se kell költeni mert mindig tudok majd cserélni mert most nem volt valami jó a cserecsapat. Már csak szerződéseket kel majd elintézni, hogy mindenkinek sok legyen aztán mehet a darálás. 
-
vegitossj7
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Üdv!
Ha sok profilod van, azok között tisztogass, ha csak 1 van, akkor a beállítások menüpontban, ott vannak a mentések, mind a frissítések, és minden apróság.
Ha még mindig nincs törölni való, akkor sajnos szerintem képtelen vagy helyi mentéseket használni, nekem legalábbis ez jutott az eszembe, de lehet hogy lesz itt más ember, aki okosabb ebben a témában nálam.
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Huhh, Mathieu-t az a ballance teljesen kinyirja, próbáljál csak meg vele fordulni...

Eto'o-val mibajod? Szembejövő PL-csapatok 60%-ában benne van, úgy futtatják letámadáskor vonaltól-vonalig, mintha az életük múlna rajta, nagyon vicces, mikor továbbpasszolod, és fut tovább, jó érzés vele cicázni xD
-
vegitossj7
addikt
Hihi, én azt sosem fogom elfelejteni, mikor szögi volt az ellenfélnek, és ugye full offenzív volt, a labdát meg elvittem Rudnevsel, a kapussal kifutott, egy roulett, üres a kapu.
Mondom amiért csak beadogatta a labdát a szélről, kap egy paraszt gólt.
Casillas mit csinál erre?
Eltaknyált, felkelt, és LESPRINTELTE Rudnevs-t, majd felkapta a labdát...
Esküszöm volt olyan 98-as pace-e, hihetetlen, ilyet még életemben nem láttam...
Azt hittem lerúgom a gépet a francba, 90. perc volt, és ezzel az x-el estem ki a 3. osztályból
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A felhőtárolásnál megtelt a 100 MB.
Játszok egy Karrier módot, valamint neten szoktam 1 vs 1 ellen játszani.
A FIFA 13 esetén ugyanez volt, de akkor csak 60 MB foglalt el a 100 MB-ból. Végignéztem, nem tudok semmit törölni, hogy helyet szabadítsak fel.
Valakinek ötlete?
Üdv, GBoy -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi ha azt mondod beválik akkor megcsinálom őket a kispadra és akkor értelmes csapatra tudok cserélni
Ahogy nézem 10k alatt kijön szóval annyi, hogy eladom a mostani csapatból pár cserét és meg is lesz.Amúgy azóta letoltam 1 meccset, hihetetlen miket hagytam ki, ibarbo 1m-ről melléfejelt üres kapura (kapu közepén ált) Akkor a másik, hogy beadom ibarbo csukafejes kapu bal sarkába a kapus jobb sarkába ibarbo izom csukafejesére odaért a kapus és ez is 1,5m-ről volt.. Meg számtalan sok kapufa meg stb.. és utána kaptam 1 gólt.. Aztán kiegyenlítettem a 60.-ik percbe egy szögletgóllal utána meg megszereztem a vezetést úgy, hogy sikerült gólvonalig kijátszanom mert másképp lehetetlen gólt rúgni ilyen időszakba, erre rögtön szélen felfut az ellenfél bead gól én meg dühöngök. (ez már a 90. perc) Aztán középkezdés passzolgatok felviszem szélre beadom és ibarbo kapufára fejelte de bement szerencsére és így sikerült megnyernem de a kövi meccset tuti azzal a portugál csapattal játszom.

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mer?

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Esetleg javaslom Éder-t is próbáld ki Rodrigo helyett.

-
Seat18
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Foggalmam sincs mit csinált... Ez szerintem bug volt mivel egyrészt nem ingadozik a netem másik meg h tovább gombra nyomtam a meccs után!

-
Seat18
tag
Online bajnokság, negyeddöntő hosszabításában megnyerve... Jöhetett volna a döntő... Ha a mocskos fifa nem bugol be és kilépésnél olyat csinál mintha kiléptem volna... Kevesebb pontot kapok ráadásul a következőnél és kiestem a kupából... Erre se lehet óvni?

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most variáltam alakzatot és a csapatot is szeretem mert amint látod helyzet van csak bugol a fifa.. Minijátékok nagyrészének a képességkihívás részét is megcsináltam max pontra. Vagy ha ebből a csapatból kiindulva valami brutál OP csapatot tudsz ajánlani ami kijön ebből a csapatból + 2500 zsetonból akkor megköszönném.

-
Seat18
tag
Mocskos Szar Bugos Fifa....

-
Nazara
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Örülök, hogy téritem itt a népet

Mondjuk én azóta picit változtattam, mert bejött balbunkóba IF Mangala Alex Sandro helyett, középre pedig megvettem Thiago Silvát. Két baj van ezzel, hogy a francia in-form-ja elég lassan gyorsul, ill. szar a labdakezelése, tehát nem a legoptimálisabb balhátvédnek... De az a rohadt kémia...

-
sch_a
addikt
Kösz a válaszokat!
Marianot megveszem. -
Nazara
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Hehe, ugyanezt a csapatot használom, csak Hernanes jött be Quintero helyett.
A cserecsapatom hasonló stilusu, szinte egy-az-egyben a Galatasaray: támadásnál fejeseknél sokkal jobbak, mint a Portós Hybrid, viszont lassabban futnak. Védekezésben meg kicsit gyengébb érzésre, Chedjou egy állat, De Kaya néha vékony tud lenni.
Viszont összességében hihetetlenül OP ez az összeállitás, nem cserélném el akár egy 100K-s bundásliga együttesre sem.
(#2412) sch_a: Itt a lista a jelöltekről: Danilo, Rafael, Mariano, Rafinha, IF Mario Fernandes stb.
-
sch_a
addikt
Nálatok nem szokott olyan lenni, hogy ha csak egy nagyon kicsit is, de lassabban reagál a játék meccs közben az irányításra? Ettől olyan nehézkesnek tűnik a játék, és mintha nem azt és úgy csinálná, ahogy te akarod. Nálam ez egyre többször előfordul, lassan már a negyedosztályból is kiesek.

Ja és tudtok ajánlani brazil RB-t?
Ott az egy szem Maicon, így fitness lapokat kell használnom. Daniel Alvesre meg nincs jelenleg 40-50k-m. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaborz1
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
na javítsuk akkor: [link]
-
Gaborz1
senior tag
tudnátok ezen csapat mellé illetve mögé ajánlani egy másikat ami hasonló erejű, árú és stílusban is megegyező: [link]
sajnos a játékosok fáradtsága nagy úr és inkább vennék egy úgymond cseresort minthogy a fittséget adó lapokra költsek
-
boff
senior tag
Komolyan mondom nem hiszem el... Megy a meccs erre bejön az a nyomorék vírusírtó leteszi tálcára a fifát és mire lépnék vissza hang van kép nincs csak egy szürke háttérkép és most szépen bele kell törődnöm ahogy az ellenfél megfordítja a mecset mert nem tudok játszani közbe kurvára kéne ez a pont, hogy ne essek vissza 1 osztályt mert alig van még pár meccsem...
-
dracox
addikt
daily gift megint nincs?

-
Nazara
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Itt bejelentkezel, megkeresed az ellenfelet, akivel játszottál, rákatt a csapatnévre, ekkor rávisz a profiljára, ott látod a felh. nevét. Ezt az Origin kliensen belül a barátlistán rákeresel, majd a kis nyilra katt. és ott letiltás. És nem fog vele többet összesorsolni.
-
HoReSz1975
őstag
Most játszottam egy gyerekkel, all27gen10 tuti cheater sz@r, erősebb olasz csapattal áltam ki, mint ő, az volt az érdekes, hogy nem tudtam passzolni, egyből elvette a labdát, a gyors játékosaimat a védői simán lefutották, amikor támadt a játékosaim össze vissza rohangáltak, mintha nem is én játszottam volna. a 3. bekapott után ki is léptem ez kamu, úr isten, mi a sz@rért vannak cheaterek ebben a játékban. Érdekes ki sem írja mekkora szintű a játékos LvL

Az ilyeneket nem lehet valahol kitiltani, hogy többé ne sorsoljon vele össze

-
dracox
addikt
srácok amúgy érdemes elverni a hét csapatát mindig a meccspénz miatt plusz egy kis ideglevezetés ha felb*sz az online

-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ez tetszik

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem meg az olasz csapat gyors meg fordulékony viszont a kolumbiaiak meg 1-2 ember kivételével elég lassan mozognak meg fordulgatni nem nagyon lehet velük de azok meg nagyon jól védekeznek de mikor kipróbáltam fordulékonysággal se volt semmi baj ez is azóta van amióta szarakszik az egész.

Mondom magamban bassza meg, erre meg full szarul játszik aztán 1 piros lap 2,5 milliós SIF Agueroját kiszórják majd 3 percel rá IF Özilt is. 44. percet írjuk mikor megállítja a játékot és kilép.Ekkor 76-24 a possesion ide

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)