- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Na, én sem tudok leállni ezzel a szaros FUT-al....

Szerintem tudom miért kaptam ki, mert visszaállítottam alapértelmezettre az automatikus átváltást...
Már zavart, hogy beadom és nem jelöli ki a fejelő játékost, inkább valakit a szélen helyette...
De aztán rájöttem, hogy miért is állítottam manuálisra...
Mert persze hogy bug-os az emelt indítás és egy szaros szögletet nem lehet kivédekezni...
Még kísérletezek a gyökér passzok elhárításán, ha az sikerülni fog, úgy-ahogy élvezhetőbb is lesz a játék, remélem.
Úgy érzem sokat fogok szopni még ezzel a szaros,bug-os Fifával... -
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem 13/13 elfogadott nem volt semmi gond, ki is írta, hogy megkaptam a csomagot aztán mentem a saját csomagokra és azt írja, hogy nincs elérhető csomag..
-
danikollar
őstag
A saját csomagoknál keresd. Én megkaptam érte, legalábbis az első feléért. Viszont, hogy csináltad meg az utolsót, ahol keretre vagy játékosra kell alkalmazni erőnlét kártyát? Azt nem veszi be nekem, pedig már párszor tettem keretre is meg játékosra is.
losi73, én kontrollerrel játszom a kezdetek óta.
-
boff
senior tag
Hát igen.. Megcsináltam mind a 13-at és kiírta, hogy gratulálunk sikerült az egész szart teljesíteni ezért most egy arany csomag a jutalmad.. Aha nagy lószart nem kaptam semmit pedig még előző klubbal megcsináltam akkor megadta de azt a klubbot meg töröltem és ez teljesen új.
-
pifu76
tag
na vegyél vissza, nem most kezdtem bill-el a fifázást, próbáltam gamepaddel de nem ment...
de itt most nem erről volt szó, hogy te ilyenekkel nem találkoztál az a te bajod...
egy vagy a 100-ból...
nem tudom mi az hogy "bugokal"

de BUG-ok igenis vannak bent, lehet akkor te VIP változatot kaptál hogy neked nincs, te vagy a császár

-
boff
senior tag
Az miért van, hogy megcsináltam az összes menedzseri feladatot és nincs sehol az aranycsomagom? Ki is írta, hogy ajándék arany csomag minden fasza király aztán sehol semmi..
-
losi73
senior tag
én nem vagyok jó játékos közelsem,de ilyen bugokal nem talákoztam pedig toltam vagy 100 online meccset,de szerintem aki billel fifázik minden tiszteletem az őve sose tudnék ugy játszani de meg is érdemli
,és szerintem kb 50% hátrányal indul a kontrolleresekkel szemben söt biztos vagyok benne hogy vannak olyan dolkog amiket megsem lehet csinálni vele,bár lehet ez ügyben tévedek. 
-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
na ugye?
mondom én...nem hiszem el hogy ilyen irreális dolgokat ennyi év alatt sem bírtak kivenni belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
anno játszottam a PES-el is, nem tudom most milyen lehet, ki kellene próbálnom...
ez a Fifa tönkretesz idegileg

tényleg nem lehet megcsinálni normálisan egy játékprogramot, hogy nem legyenek benne ilyen kamudolgok???
ez olyan mintha mondjuk a Call of Duty-ban vagy bármelyik fps-ben fejbelőnek és mégis tovább rohangálsz

kb. ilyen BUG-ok vannak a Fifában...
-
danikollar
őstag
Nálam is ez van, egyik meccsen jók a játékosaim, másik meccsen birkák. Tegnap azt hittem elpattan egy ér az agyamban, amikor az ellenfél a jobb szélről (majdnem az alapvonal mellől) beadta a labdát, vagy kapura akarta rúgni nem tudom, de a lényeg, hogy onnan jobb kapufáról, tehát a rövidről bepattan és gól. Mindezt úgy, hogy rajta volt a kapusom, de valahogy a fizika törvényeit meghazudtoló módon csak bement. Így kaptam ki, mindez a 88. percben, már egyenlíteni nem tudtam. Szidom mindennap magam, hogy miért játszok online, de nem bírom ki.

-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
a Fifában ne keressétek a realitást

számtalan ok van amiért nem kéne hogy játszak vele, de mégsem bírom megállni, pl. a 13 valahogy mégis másabb volt ott sokszor nyertem akár az első osztályt is, itt alig-alig bírok feljutni osztályokba.....
meg többek között 2 egyforma meccs sincs egyik meccsen minden faszántosan megy, gyorsak az embereim, összejön minden, a másik meccsen lassú mindenki mint állat , a védőim állnak mind a fasz, minden támadásból gólt kapok..
a pöcsöm se érti ezt az egészet...
azért van a szekrényemben már billentyű temető viccen kívül
ez mind a fifa eredménye....de megfogadtam inkább veszek gumibillentyűt azt üthetem se megy szét

-
sch_a
addikt
Egyébként ezüst vagy bronz játékosokból álló csapattal játszani miért éri meg? Több coin jár esetleg a meccsek után?
-
bazsi0322
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vicc ez a szélen elfutok - beadom - gól. Nekem persze jó ha egyszer összejön a meccsen egy beadásból a fejes. Főleg mikor Messi magasságú emberek fejelik el Mertesacker mellől. Ezért is hagytam abba egyenlőre az online játékot.
-
vegitossj7
addikt
Na én örökre végeztem a Movember kupával...

4x ugrottam neki, röhögve eljutottam a döntőig...
Aztán a sors, mindig 86-os értékelésű csapatokkal hozott össze... de még ha játszani tudtak volna...
Ki a szél, bead, gól...
Tökmind1 az 1v1, kifut a szélre és beadja...
90.percben 3-3, 91. percben lő egy gólt, majd hátul passzolgat az 5k-s csapatom ellen Ibráék....
Ezt 3x eljátszották velem, aztán mondom nem szarozok, beviszem a döntőbe a main csapatom...
5-0 nekem az első fél órában, onnan már lazázom...Oké 2 faszság gólt elkövettem, a kapussal lövőcseleztem és gól lett...
Na de hogy a maradék 4 gól csak fejesből kaptam, az kiverte a biztosítékot...
Mondom oké, csak ne megint a hosszabbításba kapjak ki...
101. perc 6-8 neki...
Oké, felrázom magam, 115. perc 8-8, majd a leges leges legvégén, kivel fejel gólt?
A kapusával

Szóval nekem ez volt az élményem a Movember kupával, remélem tanultatok belőle
-
bazsi0322
tag
válasz
stormy8906
üzenetére
Jah, értem. Nem hiszem, hogy változnak a nézőszámok.
Az edzéseket nem is lehet nyomonkövetni, onnan gondolom, hogy van, hogy már nem 1x kaptam e-mailt, hogy xy sérülést szenvedett az edzésen. -
bazsi0322
tag
válasz
stormy8906
üzenetére
-Van jelentősége a nézőszámnak?
-Ezt szerintem a 11. rész óta kivették a játékból
-Edzések pedig vannak, de nem te adod meg, hogy mikorDe javítsatok ki, ha tévednék.
-
stormy8906
tag
Sziasztok!
Menedzser módban kenem a fifát,lenne egy pár kérdésem:
-ha a csapatom rosszul teljesít a szezonban,nem csökken a nézőszám?
- van arra mód,hogy fejlesszem a személyzetet?(stadionfejlesztés,edzők fejlesztése)
- lehet edzéseket tartani a csapatomnak?Köszi: STORMY
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Miért nem tudok bejelentkezni a szerverre?
Az originen be vagyok jelentkezve, és a creation centre oldalon is készítettem csapatot és játékosokat is. Ezeket szeretném beletenni a játékba. -
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
RF-ben nem lenne jobb szerinted?
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
A játék legjobb jobbszélsője

Ez kétségtelen
Próbáld ki, rájössz
Lesd meg futheaden a statokat, azok 1:1 ben tükrözik a valóságot
"Quick review for Hulk
- Very speedy, feels at least 90
- Strength is massive, and he dominates the ball
- Has a rip, and finishing is on point in fifa 14" -
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hulk milyen? Akartam építeni köré egy csapatot Williannel D. Costaval meg Ronaldinhoval, de féltem h olyan fostalicska, mint 13-ban volt... Vélemény?
-
vegitossj7
addikt
Itt van új szedett-vetett csapatom, ha valaki tud segíteni poszt ügyileg, szívesen elfogadnám

Ez
Willianra jelenleg nincs keret, de majd lesz :3 -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Online résznél mit jelent az, amikor ellenfelet választ nekünk ( az előtt), hogy max BNF? És ugye ott meg lehet százalékban adni. Ez valószínűleg az erősséget jelenti, hogy milyen erőssel tegyen össze ugye? De hogyan adódik ez a BNF, honnan tudom nekem mennyim van?
-
sch_a
addikt
Ebbe a csapatba tudtok valakit ajánlani bal szélre? Vagy gyűjtsek még Schürrlére?

-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Saját csapatot, saját játékosokkal hogyan lehet szerkeszteni a játékban? -
vegitossj7
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
Ilyennel én még nem találkoztam, ha 10-ből 10-szer ezt írja, akkor szopás van, nincs mit tenni sajnos

-
PepLogan
tag
és a sasszem összhang mit ad?
-
Ps Vita
őstag
MattHD-val hogy álltok?
Szvsz legjobb KSI után a csatornája
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát igen
Alsó osztályokba kaptam az előző csapattal 400 zsetont ami pont arra volt elég, hogy vegyek egy szerződést mert valakinek mindig lejárt és így sose tudtam gyűjteni de valszeg azért mert eleinte ha összeszedtem valamennyit egyből vettem valami játékost szóval nem csodálom. -
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
KSI is skiller volt anno, de a 13-ban már szinte soha nem skillezett, a 12-ben tényleg ő volt az egyik legjobb, de azóta csak hanyatlik

Amúgy én is szerettem KSI-t, de van egy tag, akin annyit röhögtem anno, hogy mindig majd be hugyoztam
[Innen kezdve]

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ő nem ért veled egyet xDD Imádom ezt a faszt

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jaja milito

Pifu, most kontrolálni fogom magam, ha agybaj van itt hagyom a játékot és szépen fél óra alatt lepörög a meccs addig én eszek egy jót.

-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
igaz, de legalább tényleg 0 % BNF-el kezdesz tiszta lappal

viszont ha elönt az agybaj akkor újra jönnek a BNF-ek

-
boff
senior tag
Előszőr nyitottam egy 7500-as arany prémium csomagot hátha lesz benne valami ritka és ellehet adni 20k-ért de sajna nem jött be és a legjobb egy 82-es inter csatár volt amit legdrágábban 800-ért árultak úgyhogy inkább úgy voltam vele, hogy kitörlöm az egészet mert csapatot amúgy se tudtam volna építeni ha nem veszek zsetont és a bnf-em is elég magas volt így inkább ez mellett döntöttem de nem bántam meg egyáltalán.
-
-
boff
senior tag
Na emberek töröltem a régi klubbot mert amúgy is a bnf miatt 400 körül kaptam 1 meccsért és létrehoztam ezt a csodás csapatot amivel már a legelső meccsen 3:0-ás győzelmet arathattam idényekbe és nem akármilyen gólokkal.
Első gólt szépen kipasszoltam aztán a lassúság miatt rákellett küldenem 20-22-ről és szépen be a filóba, második gól kipassz szélre viszem viszem és 16oson kívülről kb 0szögből bevágta a hoszúba
a 3.-ikat meg szépen kipasszoltam és üres kapura és ezért kaptam 650 zsetont ami elég jó sztem. -
boff
senior tag
Na kb 8200-am lesz a csapatomból, hogy ha nem mennek feljebb a licitek tehát ebből kéne összehozni egy valami 6 csillagos fullos csapatot ahol a kapus jobb mint ronaldo.
Ja és cserékkel meg tartalékkal együtt ha lehet de minimum a cserék férjenek bele, hogy tudjak játszani.Ja és légyszi úgy írjátok, hogy a komplett kezdő 11 és a cserék mert ha 200 kínai nevet leírtok abból sose fogok semmit csinálni és inkább lemásolom a fent ajánlott csapatok egyikét.

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Erre a csapatra rádobálok pár Guardian kártyát és a félpályán nem jönnek át xD
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Őszintén?
Már fingom sincs, igazából nem néztem mennyivel nőtt, annyi kártyám volt, a futheadhez viszonyítottam az adatokat, nem írtam fel mennyi volt az eltérés
Amúgy én ezt figyeltem meg, hogy más összhangstílussal, a játékstílusuk is megváltozik, pl ha Hunter-el tolod, akkor többet marad elől mint szokott, stb...
De sokáig sorolhatnám, minden összhang más-más stílust képvisel a játékon belül, azon felül hogy a statokat is változtatják.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most szopatszz???? Az nagyooon sok
Ezeket nem jegyzetelted le pontosan valahova? Hogy melyik mennyi plusz? Engem ez nagyon érdekelne
Hát ez nagyon átalakítja a játékot.. Én eddig csak basiccel toltam 
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
És az, hogy mennyit ad +-ba ezekhez? Mert ha leírod, hogy +Hosszú passz pl, akkor ahhoz hogy a kártyán a Passzolás nőjjön +3-al, ahhoz kb +9 Hosszú passz növelés kell. Vagy csak simán a +3 megy hozzá? :S Elég szánalom, hogy nincs erről egy értelmes leírás...
Amúgy..Ha ez így van, ahogy írod, akkor tök gané az egész rendszer, mivel tök más cuccokat ad in game, mint a kártya mutatná
A te leírásod alapján a Gladiátor meg az Árnyék kártya a legfaszább szerintem
Azt mondd meg még nekem, hogy melyik kártya ad legtöbbet a Fejelést befolyásoló képességekhez (Ugrás, Fejelés pontossága, Erő)... Igazából főleg az Erő érdekelne, mivel akkor az STR belga csapatom telebasznám olyan kártyával és akkor a Jóistenke se boríjja fel őket. -
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Anno én mindet kipróbáltam és megnéztem

"Lövész- +Távol lövés,Befejzés,Labdakézség
Befejező- +Befejezés,Erő,Fejelés
Precíz lövő- +Távol lövés,Lövőerő,Távoli passz
Horgony- + Gyorsulás,Erő,Fejelés
Távol lövő(asszem)- +Távol lövés,Labdakézség,Fejelés
Sólyom- +Gyorsítás,Lövőerő,Fejelés
Artista- +Távoli passz,Rövid passz,Labdakézség
Építész- +Távoli passz,Rövid passz,Fejelés
Erő- +Erő,Rövid passz
Maestro(?)- +Befejezés,Rövid passz,Labdakézség
Motor- +Spintsebesség,Rövid passz,Labdakézség
Őrszem- +Szerelés,Becsúszás,Fejelés
Őrző- +Labdakézség,Szerelés,Becsúszás
Gladiator- +Erő,Lövőerő
Backbone(?)- +Távoli passz,Erő,Fejelés
Vadász- +Sprintsebesség,Egyensúly,Távoli lövés
Katalizátor- +Sprintsebesség,Egyensúly,Gyorsulás,Távoli passz,Rövid passz
Árnyék- +Sprintsebesség,Erő
A többi egyértelmű szerintem.
"Ja és ne felejtsd el, hogy a gyorsulás sokkal fontosabb, mint a Sprintsebesség

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Te.. Nincs egy kibaszott lista róla, hogy melyik Chem Style mit ad In Game?
Mármint oké hogy + Heading, de konkrétan az melyik stathoz mennyit ad.. Rohadtul nem találtam ilyen listát, már agyaltam rajta, hogy veszek minden kártyából egyet, végigtesztelgetem egy játékoson és kijegyzetelem az eredményt
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Várom már nagyon hogy leadjam a rohadt szakdogát... 4. osztályban vagyok, de eddig minden osztályt megnyertem, 13-ban simán nyertem az 1. osztályt folyamatosan, kíváncsi vagyok itt mire viszem

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egész jó, Fernandinho, hogy cselez?
-
PepLogan
tag
ahhoz,hogyha pl egy precíz lövős játékosnak meg tudjam változtatni az összhangját,csak simán egy másik lapot kell rajta aktiválni,vagy előbb rakni kell rá egy alap összhanglapot és utána rá amit akarok?
-
vegitossj7
addikt
Na csináltam egy fun brazil csapatot:
Berzerk
Remélem jó lesz, ha beválik, fejlesztem egy hulk-al, vagy Williannal
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Buffon kell oda!

Lulic jó vétel volt, azt egy másik kollégának is javasolnám, aki érdeklődött, hogy kiket vegyen!
Constant milyen?
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére

Biztos így akarta, tuti, hogy tudatos volt!

Egyébként mit keres De Sanctis a kapudban???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna így kikapni, ezeket a mákosokat meg ea-t ilyenért tarkón kéne lőni...
Nem baj, legalább tudsz újra sokat keresni a 2. ban!
-
vegitossj7
addikt
Én azt hiszem hagyom egy-kér napig a Fifát, sikerült úgy felbasznia

Olyan bullshit gólokat kaptam, hogy ilyet én még elgondolni se tudtam volna...
Uccsó meccsem 1. osztályban, 13 pontom van és 14 kell a bent maradáshoz.
88.dik perc. 1-0 nekem, ellenfél Soldado 16-oson kívül lövőcsel és mégegyet akart, de lecsúszott a keze a passzról és rálőtte...
Persze hogy kilőtte 300 km/h-al a hosszú ficakot ÁLLVA!
Mondom oké, még megoldom...
90+ perc, 1v1 a kapusommal, véd egy kurva nagyot De Sanctis, kapufa, majd fut a kipattanóra...
De nem, mert elcsúszik és belövi a saját kapujába a labdát....

-
MdewC
nagyúr
válasz
csabesz19100
üzenetére
Majd csak vasárnap tudom megpróbálni. (PS3)
Viszont akkor!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
boff
senior tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
Legjobb hely a negyeddöntő mert mindig benéztem valami csapatot, az utolsó előtti meccsemen a komplett brazil válogatott volt az ellenfél.
-
csabesz19100
csendes tag
Valaki megnyerte már az új kupát, a Movember cup ot?????
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
IRL tényleg nem szutyok, de a játékban nekem nagyon nem jött be

Mellesleg az argentin csapatom a főszutyok most, 5 meccs alatt 1 gólt lőttem, és vagy 20-at kaptam velük
Rohadék első osztály, 22 pontnál jön egy coinhacker és bebugoltatja az uccso meccsem és csak sima 11k-t kapok a 15k+pakli helyett....

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát öcsééém, szegény gyerek az most csuklik rendesen. Hogy bántod már, két IF 4 hét alatt, nem lehet az szutyok

Új hozzászólás Aktív témák

- Autószerelők, autószerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,és szerintem kb 50% hátrányal indul a kontrolleresekkel szemben söt biztos vagyok benne hogy vannak olyan dolkog amiket megsem lehet csinálni vele,bár lehet ez ügyben tévedek.
mondom én...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)