- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fpatrik17
senior tag
Srácok érdeklődnék két csellel kapcsolatban, mert istenért nem jön össze egyik se..
Ball Roll to Drag back - ez egy skill kombó és kurva hasznos lenne, de istenért nem bírom FIFA 14-ben megcsinálni, hátha valamelyikőtök tud nekem segíteni
A másik pedig a fránya Chest Flick. Remélem csak én vagyok béna és benne vannak a játékban, mert szomorú leszek, ha nem
Természetesen PC-ről beszélek, Xbox-on tudom hogy működnek.Köszi!
-
djrobaa
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Amit a lemezről rakott fel. Nemtudom mivolt vele. Ujra telepitettem a gépet, de elsőre nem indult. Aztán mikor kiirta, hogy leállt az exe akkor irt valami bitguard.dll-t, hogy emiatt nem jó. A burn4Free rakhatta fel mert az a mocsok Babylon toolbar is azzal települt. A lényeg, hogy megy.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Próbáltuk ujra telepiteni, de semmi változás. Holnap ujra telepitem a windowst és meglátom mi lesz. Amugy Win 7 Pro sp1 van fenn. De érdekes a dolog, mert mikor haza vitte a srác a gépet és felrakta akkor egyből indult. Kilépett és azóta semmi. De azt irta most délután, hogy más játék se indul...
-
sch_a
addikt
Nekem 8.1 alatt csinálta azt, hogy első nap ment, második nap már az istenért nem akart elindulni. Visszaraktam a 8-at, most már működik rendesen, ráadásul ékezetes felhasználónévvel.
Valaki meg tudja nekem mondani, mit lehet kezdeni FUT-ban az olyan edzőkkel, akik nem menedzserek?
Csak eladni tudom őket. -
djrobaa
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez ígysem indul el... Appcrash-el leáll az exe. Új fiók ékezetes betűk nélkül. Minden driver a legfrisebb és minden ami kell fennvan hozzá. Kezdem unni, hogy ezzel kell bajlódni. Windows újra telepités segithet? Bár 2 napja lett újrahúzva a gép.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gondolom az nemjó, ha a jelenlegit átirjuk igaz?
-
jercsi
tag
Sziasztok
Fifa pontot hogyan és hol tudok vásárolni , úgy értem azt a kódot amivel pontot kapok hogy tudjak vásárolni Ultimate team be normális játékosokat ...? -
djrobaa
aktív tag
Üdv.
Egy ismerősőmnek probléma van a játékkal. Pontosabban egy win újra telepítés volt és azóta egyszer elindult neki a játék, de azóta sem. Eredeti a játék, lemezes verzió. Feltelepül rendesen, de mindig leáll az inditás közben exe hibával. VGA driver a legfrissebb Legacy Catalyst (HD4850 van neki). DX-et is frissítettünk és minden fennvan amit kért a játék. Mi a fene van ezzel? Másnak is van, vagy volt ilyen probléma?
-
a000
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni egyéni taktikában a csúszkák beállításában?
-
LaciMc82
aktív tag
Ezzzz iigggennnn

Air Sanyi,Luxus Rudolf,meg Tank Böde egy helyen

-
Nazara
őstag
Szerintem pedig fokozatosan közeledik a játék a realisztikussághoz, nekem például semmi gondom nincs a passzokkal, már a demóban is nagyon élveztem, hogy a Dortmunddal legendás nehézségen nem lehetett elvenni a Barcától a labdát, és nem a flipper miatt, hanem mert egyszerűen jó lett. Viszont ha sikerült, kontrából gyönyörű gólokat lehetett lőni. De izlések és pofonok.

más: Nem tudom, ez mennyire számit reklámnak, de holnap fél 2-ig még lehet jelentkezni egy 1000 Euró összdijjazású Online versenyre. Egyenes kieséses, 1v1-ben mennek a meccsek, a linken megvan minden.
-
cettlee
őstag
válasz
balazs022
üzenetére
lassu a labda a játékosokhoz képest, fogyatékosok a védök a magasinditásokkal szemben, fogyatékosok a kapusok, sok a fizikai bug, fejesekkel sincs minden rendben.Illetve már a 13ban is kivolt a tököm azokkal akik ugy védekeztek, hogy nyomtak 2 gombot veszettül, ezek ellen még nehezebb játszani 14be , mert a lassu labda miatt nehéz kipasszolni öket pontosan. Nálam rendegetszer csinálják a játékosok, hogy jön feléjük a labda, nyomom a passz-t erre csinál egy szerelömozdulatot

-
KubanitoS
veterán
Szabad kérdeznem, hogy ezek az ajándék kártyák mindenkinek járnak-e, akik megvették a játékot? Ha igen, ezeket hol lehet megtalálni?

-
balazs022
csendes tag
Miért kifejtenéd?
Nekem sokkal jobban bejön ez mint a 13. igaz nehezebb kicsit de élethűbb..jobb a játékosok mozgása a labda fizika minden persze a grafika nem változott de ezért kárpótol a játékélmény. A menü is jobb így legalábbis nekem jobban tetszik unalmas volt már a szalagos téma
kicsit még furcsa de meglehet szokni. -
cettlee
őstag
minél többet játszom a 14-el annál egyértelmübb számomra hogy ez egy határ szar

-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
jah vettem én is olyan pakkot, aztán ment mind a levesbe.. ne azt hidd én tapasztaltabb vagyok FUT-ban, most kezdem tanulgatni a gamepaddal való játékot

eddig bill-el toltam évek óta de meggyőztek hogy jobb a gamepad, és már kezdek ráérezni, tényleg sokkal jobb !!
úgyhogy ezúton is köszi mindenkinek a bíztatást!!
-
Nazara
őstag
Egyébként valaki, aki az 576-ban rendelte elő, kapott hozzá négy ajándék DLC-T? Ezt a pro boostert, a történelmi játékosokat, meg hasonlók? Mert én vásárláskor kérdeztem az eladó srácot, ő azt mondta, hogy benne lesz a dobozban. De azt megnéztem, és csak ez a négy Ultimate Team aranycsomag volt, de ez nem az, amit adtak az előrendeléshez.
-
danikollar
őstag
Nekem az ajándék csomagokban, amik a játék mellé jártak, volt egy-két jó játékos. Tegnap eladtam Rooney-t 60k-ért.
-
pifu76
tag
kereskedtem okosan 
viccet félretéve úgysem hiszed el, nyitottam egy arany csomagot volt bent egy Schweinsteiger kapásból 110k-ért ment el, másik csomagban Gündogan az is elment 50k-ért, mert utálom a németeket úgyhogy kérdés sem volt hogy mennek a piacra
ezek kicsit megdobták a költségvetési keretem 
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valami Online bajnokságról nem tudtok ahová csatlakozni lehet ?
Akár ha a Ph-soknak van ilyenje esetleg létre akarnának hozni egyet szívesen becsapódnék hozzájuk. -
-
pifu76
tag
amúgy szoktak lenni FUT-ban akciós csomagok, most mióta megjelent a játék még nem volt egy sem...
-
pifu76
tag
" a létrehozott csapatok és bajnokságok karriermódban csak az EA SPORTS Season Tickettel rendelkező játékosoknak elérhetőek, illetve azon felhasználóknak, akik megvásárolták a megfelelő letölthető tartalmat a FIFA 14 Üzletben."
ezt találtam, ezek szerint meg kell venni az üzletben a bajnokságokat? mekkora buziság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carvus
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
60-70 körül mehet szvsz!
-
pifu76
tag
tényleg nincs bent bajnokság mód? csak azt látom hogy bajnokság betöltése, de mit töltsek be ha létrehozni sem tudok?
-
bazsi0322
tag
A Manager módban az átigazolási keresőnél elég gáz, hogy nem lehet a játékosok overall-jára szűrni...
-
T0rnad0
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kár

danikollar: ahogy látom, 50 ezerért licitáltak egyre
-
danikollar
őstag
Rooney mennyit érhet? Nekem van egy.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az nem mák.. A mák egy Inforn, vagy valami 200k+-os játékos lenne

Gratula természetesen Isco is megér vagy 20k-t. Az is szép! -
vegitossj7
addikt
Amekkora mákom van...
1. ingyen pack-ból mi esik...Isco
2.pack-ból:Morata
3. és 4. pack-ból is csak La Liga játékosok
-
T0rnad0
addikt
A játkosok mérkőzészámát mivel lehet még növelni a "szerződések fogyóeszközön" kívül?

-
TommyGun
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Detto PCn nekem is, nem is használom

-
fpatrik17
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Következő csapatom! egy lájkot basszatok már neki, aki tud

-
danikollar
őstag
Na, amit FraFer (#207) írt, hogy xbox360-on kifagy a karrier módban a naptárnál, az nálam is jelentkezett pc-n. Ma már kétszer fagyott ki a naptárnál.

-
fpatrik17
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
ÓÓ atyaéég, neköltsetek pénzt creditekre, meg zsetonra, legnagyobb butaság!
Nekem volt kb 5 kezdő packom, meg ugye a napi ajándékok. Egyikbe Pique volt eladtam 10k-ért és azóta azzal kereskedek. Van jópár játékos, akit folyamatosam "farmolok". Ránézek piacon, és ha van a többihez képest túl olcsó, vagy ami 150 coinról indul, akkor figyelem és licitálgatok. Így ki lehet fogni olyan játékosokat, mint nálam Paulo Machado, aki 10k-ért megy piacon én meg 550-ért vettem, mert épp nem volt más aki licitálgatott volna. És akkor több ezreket lehet fogni egy-egy játékoson.
A web app nagyon hasznos, illetve van androidra is Ultimate Team app, szóval ha van jó fogás kilátásban, sasolok. 
-
sch_a
addikt
Fifa pontot hogy lehet szerezni?
-
fpatrik17
senior tag
Csapat 1 Brazil 5*skill team
Csapat 2 Portugál
Csapat 3 MX leageItt árakat is tudtok nézni, összesen eddig kb szerintem 150-200k közt van a költött pénz.
A Portugal Gold/Silver az alap csapatom, mivel Portugál drukker vagyok. Az ezüst playerek nagyon kemények és kisebb vagyonba kerültek, de meg tudjátok nézni
Paulo Machado vadállat, 86 longshot, 80 körüli passzolás és 4* cselek (10k körül megy, én 550-ért vettem
). Pinto a legjobb ezüst Longshot taker, laza 88 Longshooting, rápöckölsz a lövésre és 30-40-ről lehet gólokat aggatni
. Salvador Agra, nagyon gyors és ügyes cselező, Ilori az egyik legjobb hátvéd, a jobbhátvéd lyonos gyerek pedig a legjobb Ezüst balbekk a játékban. Éder a kedvenc csatárom. Nem részletezem, ezzel a csapattal az 5*-os Arany csapatokat zokszó nélkül el lehet picsázni.Ha nagyon cselezgetni akarok, akkor Brazilok és általában Ronaldinhoval indulok félpályáról és gólvonalig kell vezetni, ziccert se szabad ellőni, a kapust is cselezni kell
Ez a Fun team.A harmadik Mexikói csapat pedig full ezüst, ezekkel is simán lehet arany csapatokat elverni, csak ez még nincs kész, mert nagyon drága már így is. Meg akarom még venni Fidel Martinezt, 5*-os cselező! illetve a másik szélre Aquinot, ő is gyors és agilis 4*-os cselező, aztán kész a legjobb Silver Team.
Kicsit hosszú lett, de ezek a csapataim. A Futhead pedig minden ultimate teamezősnek aranyat ér, csodás adatbázis, tele játékos értékelésekkel és lehet csapatokat készíteni, majd megosztani, lessetek rá!

-
balazs022
csendes tag
Helló Mindenki!
Megvettem én is a Fifa14-et, imádom sztem jobb lett mint a 13. Egy gondom van, néha (nem mindig) egyszer csak fogja magát a játék és kilép, semmi hibaüzenet csak kilép a játékból. Elég zavaró főleg ha meccs közben dob ki. Van valakinek erről valami infója vagy esetleg megoldása rá?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv!
-
lovi0930
csendes tag
Sziasztok! Az Ultimate Teamben a nagyobb összhang mennyit változtat a csapaton? mármint pl most arra koncentrálok, hogy a premier leagueből vegyek játékosokat. Vagy ha összevásárlok minden ligából valakit de kevesebb az összhang akkor miben lesz rosszabb a csapat?
-
-
-
Carvus
senior tag
terveztem egy Prince Boatenget vásárolni, de kicsit sokalltam az árát, így "csak" egy Fredy Guarín lett a dologból 9k-ért, eddigi legdrágább igazolásom, eddig, csak pár ezerért vásároltam...ugyan örültem mikot beraktam a kezdőbe, de kicsit szar érzés volt, h mióta gyűjtöttem a dellát, és csak úgy elszállt!

nem is tudom mi lesz velem, ha sikerül összegyűjtenem egy Agüero, v akár egy Lavezzi árát is...
Ti mennyire szórjátok a pénzt a piacon? eddigi legdrágább kiadásotok?
-
MdewC
nagyúr
Szevasztok Skacok!
Tudom, h pc topik, de nem tudja véletlenül vmelyikőtök, hogyan lehet ps3 rendszerben letölteni, vagy hol lehet letölteni azokat a DLC-ket, amiket előrendelésnél adtak ajándékba? A kódokat elküldték hozzá, de nem tudom merre találom a letöltést.

THX!

-
vic83
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy nincs sima bajnokság (pl. la liga) a 14-ben???? Nem találom sehol, az megvan, hogy bajnokság betöltése, de újat nem tudok nyitni. Van erre megoldás, mert ebben az új menüben nem találom. Előre is köszönöm a segítséget!
-
pifu76
tag
ha valakit érdekel vadonatúj xbox 360 kontroller, akkor írjon privit. megvettem de nem tudok én játszani vele.
mióta az eszemet tudom billentyűn játszom, nem áll kezemre sehogy a gamepad. meg túl "batár" nagyok a kezeim

viccen kívül nem tudom én megszokni, jó nekem a billentyű, igaz minden lehetőséget nem tudok vele kihasználni, de elég az ami van, azt legalább tudom..
-
asb88
tag
Itt megtalálod. Mondjuk csak annyit ér az egész, hogy minden nap egyszer fel kell menni oda és kapsz valami kisebb ajándékot.
-
TommyGun
őstag
válasz
pincer01
üzenetére
Ha törlöd attól még győzelem/döntetlen/vereség eredményed megmarad mert az belekerült már az össz online statodba. Az hogy FUT-ban hányszor kaptál ki lényegtelen meg amúgyis csak te látod, másokról csak össz online statot lehet lekérni asszem, ha törli is itt akkoris megmarad. Meg aztán nem mind1 hányszor kaptál ki? A lényeg hogy meglegyen az a csapatállomány amit akarsz és feljuss az első osztályba...
Edzés dolgot meg nem igazán értem mire gondolsz.
Lehet venni edző kártyákat de azok csak a kövi meccsre aktivizálódnak. Ha van orvosod kapusedződ meg fitnesz edződ meg a többi akkor a felhasznált kártyához annyi plusszt adnak ők százalékban hozzá amennyi ilyen edződ van, Ha csak 1db 3%-os akkor annyival többet ad az edző kártya. De ha egy statra van vagy 4 edződ asszem minden színből (bronz arany ezus) megvan mindkettő (normál és a ritka) akkor akár 30%-ot rádob 1-1 kártya értékére. -
pincer01
tag
Sziasztok!Két kérdésem lenne.Igaz láma kérdés de megkérdem.
Ultimate csapat törlés esetén a megszerzett pénz megmarad vagy az is veszik a csapattal együtt?A másik pedig Ultimate csapatomnál a staff részen az edzőknek van valami hasznuk?Válaszokat előre is köszönöm. -
asb88
tag
Még anno megjelenés előtt web appon egyik csomagban kihúztam Gündogant. Gondoltam jó lesz, hiszen úgyis Bundesliga/német vonalat nyomatom. Hát megnéztem kíváncsiságból mennyiért lehet eladni. 50 ezerért elvitték
Jól bevásároltam, megvettem belőle Gomezt, Khedirát, Kroos-t, Dante-t, Elia-t és még maradt 5 ezrem is. Megérte... 
-
FraFer
tag
válasz
danikollar
üzenetére
Hú, a Fifa 14 kulcsszóra koncentrálás átka, hogy nem vettem észre, hogy ez PC topik...
Köszi, hogy segítettél! 
-
Rock-Gabu
csendes tag
Srácok aki akar játszani, akár UT akár sima 1on1 az vegyen fel.
ID: Rock-Gabu
Várok mindenkit szeretettel. Jó játékot!
-
dudu5130
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Én a teljes játékot nyomtam. Nekem az jobban bejön, de az emberek mozgásától el van rontva. A stadionok, a stadion hangulat, az emberek mozgása és az effektek szerintem élethűbbek és jobbak. De maga a játszási elv nagyon gagyi.
-
danikollar
őstag
Ajánlom neked ezt a topikot. Itt tedd fel a kérdésed, mert itt szerintem mindenki pc-n játssza, és nem tud neked segíteni!
dudu5130, PES-ből próbáltam a demót, hát szerintem meg a FIFA-nak jobb a fizikája.
-
dudu5130
őstag
Megnézve és játszva a PES 14nek sokkal jobb a fizikája, de marad egy nem kicsi hiány érzet a játék élmény után. Ebből a kettőből kellene összegyúrni egy ütős játékot. Arról nem is beszélve, hogy alig vannak kidolgozva a játékos arcok, szinte mindenkihez csak beszúrnak valami fejet.
-
FraFer
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy ezt inkább itt kéne kérdeznem, mert inkább tűnik a játék problémájának, mint a gépnek:
Másnak is csinál olyat Fifa 14 közben az Xboxa, hogy kifagy karrier módban, ha az idény fülben bemegy a naptárba, és ott visszafelé lép az előző hónapra? Nem jelennek meg a meccsek, csak a hónap neve, de szól a zene, ki lehet lépni az Xbox-menübe stb., de a Fifa 14 semmilyen gombra nem reagál nálam, mindig újra kell indítanom.

-
Ps Vita
őstag
Kémia nagyon fontos,minél nagyobb annál jobban fognak játszani a játékosaid,packokat ne nyitogass,80%-ban pénzkidobás,meg igazából legtöbbször az igazi pénzért vett csomagokban vannak a király dolgok.
A regenerálodáshoz nem éri meg kártyákat venni,hanem rotálni kell,a legjobb ha akár 1,5-2 sornyi minőségi játékosod van,és egyhúzamban max. hármat játszik egy,marketban akkor vásárolj amikor USA-ban(ahol a legtöbben játszanak) este van,ilyenkor olcsóbbak a dolgok
Előljáróban így ennyi jutott eszembe -
Nazara
őstag
Sziasztok!
Múlt csütörtökön bújtam el a barlangba...
, azóta nagy megelégedéssel űzöm a különböző játékmódokat. Viszont ehhez az Ultimate Teamhez adhatnátok néhány tanácsot, pl. a játékoskémiának van valamilyen számottevő hatása? Ill. ez komoly, hogy nem regenerálódnak a csapattagok, hanem ehhez is kártyát kell venni? Esetleg egy jó leirást, (angol/magyar mindegy) ha ismertek, megköszönném! -
TommyGun
őstag
A Next gen konzolokon lesz csak ignition rendszer, tehát PS4 és xBox One, amit még nem lehet kapni (új player ütközés/animáció/fizika) Ezen kívül minden más fejlesztés benne van a jelenlegiben.
Azt írta az EA hogy a jelenleg nem bírnák el a PCk és a jelenlegi konzolok. A PCsben előfordulhat hogy jövőre belekerül, bekapcsolható lesz mint opció, majd kiderül, de bele akarják rakni majd nyilván a PCsbe is. -
HaZsolt
őstag
A konzolos FIFA miben tér el a PC-s FIFÁtól? Mintha valami olyasmit olvastam régebben hogy nekik van valami új ütközéses rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autószerelők, autószerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen PC-ről beszélek, Xbox-on tudom hogy működnek.
Csak eladni tudom őket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi, hogy segítettél!