Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Én az ilyet imádom:

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Próbálj kihagyni 1-2 napot, bár tudom, hogy ha nem nyersz 1-2 meccset zsinórban, akkor nehéz abbahagyni. Kitratás!
(Tolj le pár meccset a gép ellen fut-ban, néha az is segít.)
Remélem az EA kitalál vmit, mert a netem jó, a PS3 jó, minden jó, de az idegesítő laggtól kitérek a hitemből.
-
fpatrik17
senior tag
-
Peat;)
veterán
Üdv, az a problémám hogy rengeteget lagol a netes játék. Gyengébb internettel x360-on nem volt semmilyen probléma és most is ha lagol a netemben nem látok semmi problémát, más játékban szintén nincs probléma. Akkor most ilyen a pc verziót vásárlóknak biztosított online szolgáltatás minősége, vagy még lehet valami softwares probléma a háttérben?
Egyébként utolsó sportjáték volt amit pc-re megvásároltam és másnak is azt tanácsolom hogy ha szereti a sportjátékokat akkor megéri elgondolkodni a konzolon, teljesen más minőség. Ettől függetlenül én nem veszek az újakból. Még
Mondjuk az igazságtalanság konzolon is éppen úgy megvan. Gondol egyet a program és a saját játékosok AI-ja lenullázódik, rosszul passzolnak, rosszul lőnek, nem tudnak szerelni, lassan reagálnak. De ez már több éve ilyen szerintem. -
losi73
senior tag
na nyitottam egy 7500-ős pakkot legjobb játékos ryan giggs
,de volt benne egy árnyék összhang ami 10k felet megy,ezt támadóra érdemes tenni ügye nem védőre? -
vegitossj7
addikt
Köszönöm, hogy próbálsz lelket verni belém, de az már nem állapot hogy 3 napja még az 1. osztályban gyűjtöttem átlagosan 18 pontot, most meg a 7. osztályban vagyok éppen bentmaradási hellyel...
Nagyon-Nagyon-Nagyon nem megy ez most nekem, én már mindent kipróbáltam, minden beállítást, szerintem csak szimplán meguntam a játékot...
Kb. 1400 pontot gyűjtöttem eddig FUT-ban 1 hónap alatt(1.3m zseton), szóval nem vagyok annyira kezdő:
Bármit csinálok, az fos, szar, nem jön be...
Most próbálkoztam azzal, hogy amikor a szélen vagyok, nem beadom, hanem a bal alsó gombbal lelassítom a játékost és szépen megkerülöm az ellenfelet.
Ezekből általában gól lesz, de nem tudok mit tenni a bullshit gólok ellen, egyszerűen úgy feltud baszni, hogy inkább kilépek és hanyagolom 2-3 óráig...
-
KubanitoS
veterán
Azt mivel magyarázod, hogy amikor vesztésre állsz egy meccsen, vagy szimplán rossz formában vannak a játékosaid, akkor az ellenfél nyomorék, gyenge játékosaitól nem lehet elvenni a labdát, gyorsabban futnak, az én klasszis játékosaimtól másodperces testi érintkezés után elveszik a labdát, ja és persze a játékosaim reakcióideje a háromszorosára nő. Mire gondolok? Interrel nyomattam karrier módban. Livornó az ellenfél. Az első félidőben 2-0 volt nekem, a 45. percben gólt kaptam egy szögletből. A második félidőben még a labdát sem tudtam elvenni tőlük, nem hogy támadásokat vezessek. Simán ki is kaptam. Vicc ez az egész...
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szevasztok!

Ezek a hullámvölgyek teljesen természetesek. Minden "sportban" előfordul, ez a fejlődés előjele. Ha túl vagy rajta, biztosan jobban fogsz játszani. Nekem is előfordult, mert egyre jobban ment, egyre gyorsabban akartam gólt szerezni, egyre jobban nem figyeltem a védekezésre. Ezáltal egyre idegesebb, egyre agresszívebb lettem és a vereségek miatt egyre jobban nem figyeltem olyan dolgokra, amikre előtte igen, aztán jöttek a vesztett meccsek szépen sorban. Ha sikerül lehiggadni és koncentrálni, biztos, hogy jobban fogsz játszani, mint előtte. Simán összejön az 1. osztály is.
Erre már sokkal jobban figyelek itt a 14.-ben, szerencsére a védekezésnek itt még nagyobb szerepe van. A beállítások is sokat segítenek.
-
pincer01
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sziasztok!Ezzel sajnos én is így vagyok.
2.osztályból meg se álltam az 5.osztályig.Jött egy 15-20 meccs amikor össze vissza vertek.
előtte nem voltak gondjaim azért nem értettem én se.Most kezd már alakulni a helyzet mert visszajöttem a 3.osztályba. 
-
vegitossj7
addikt
Miért van az hogy, 2 napja eltökéltem hogy megnyerem az 1. osztályt, 1 pont híján sikerült.

Azóta csakis vesztek, tökmind1 kivel vagyok, már a 4. osztályban harcolok a bentmaradásért...
Én nagy valszeg eladom a fifát, ez valami gyalázat.
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet Urak!

Sikerült pont elcsípni ezt az 50K-s pakli lehetőséget, gondoltam megkérem asszonyt, hogy a kis szerencsés kezeivel, nyisson valami használhatót, hát új tank elhárítóval bővült a csapat!

Olyan büszke volt magára, (én szintén)!

Ezen túl, ha véletlenül nyitni szeretnék, akkor csak neki szabad!

Hajrá!

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Milyen az az 50k-s pakk? Ilyeneket én miért nem látok sehol?

-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
az szép persze ha én nyitok abban semmi soha

-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó nagy adag mákos tészta!

-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ó hogy a mákos képedet

nekem meg csak egy szaros Ramires

-
vegitossj7
addikt
Na kinyitottam egy 50k-s pakkot mérgemben...
Dani Alves, Falcao, Schürrle, Suarez, Chiellni esett
-
vegitossj7
addikt
Csináltam egy kis budget csapatot

Ez itten
Modric helyett elég Ilaramendi is, bár szerintem egy kalap szar támadásban, de izlések és pofonok...
Még a mai nap során összejön Reus-ra meg Falcao-ra való zseton, akkor abból fejlesztem ez az OP csapatot.
-
MdewC
nagyúr
Halihó!

Láttátok milyen szépen lehet névre keresni már a web app-ben is?

Hajrá!

-
pifu76
tag
válasz
boleny1978
üzenetére
mivan bölény mi nem jó?

hát szerintem simán lehet újat kezdeni csak más néven mentsd el, nem?

nna közben itt előttem is megmondták a frankót

-
Nazara
őstag
válasz
boleny1978
üzenetére
Az automata mentés csak, amiből egy létezik. Ha manuálisan mented el a haladásodat, akkor létrehozol egy másik fájlt, és amikor be akarod tölteni a játék inditása után, akkor kiválasztod a kivánt állást.
Pl van egy Unitedes, és egy Juventusos karriered, akkor az egyiket United, a másikat Juve névvel mented el, és könnyen tudsz közöttük válogatni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
boleny1978
üzenetére
Mi a szitu?

-
PepLogan
tag
nektek a késleltetés nem piros egész nap??
-
boleny1978
csendes tag
Valaki help!!!!

-
vegitossj7
addikt
Na én meg csináltam egy laza kis csapatot, Reus-t mindjárt beteszem oda balra, addig maradt Clemens

Elég OP, a védelem brutál erős, ha egy hibapontot kellene kiemelnem, az Kroos gyorsasága, viszont kell mint szabadrugáslövő, mint irányító.

-
boleny1978
csendes tag
Hogyan lehet új karriert kezdeni,hogy a másik mentés is megmaradjon????

-
LaciMc82
aktív tag
-
PepLogan
tag
Miért van az,hogy ma egész nap piros a késleltetés??Már kicsit idegesít..
-
Richard!
addikt
Üdv!
Létezik valamiféle normális billentyűzetkiosztás? Mert hiába állítom be,hogy a nyilakkal menjen,nem azt állítja be. pl.: lefe nyíl helyett L betű, a felfele nyíl helyett K. akkor most was ist?

-
pifu76
tag
nálatok sem jó ez a tetves Origin?

-
losi73
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az igen. Csak nem értem, a technikáját, hogy lehetséges ez.

Nekem egyszerűbbnek tűnik az a verzió, hogy az EA szerverei nem tudják hozni az elvárt szintet. (Legalább is mennyiségben.)
-
-
MdewC
nagyúr
Szeva! Egy kis off: Tudja véletlenül vki, hogy lehet itt a ph-n egyedi képet (fejet), igényelni a szövegekhez? Köszi?

-
pifu76
tag
attól a hajam is hullani kezdene

hát az enyém már kihullott

nálam a billentyűk bánják, a szekrényben bill-temető van

a mostani egy A4 Tech eddig bírja a strapát pedig egy párszor odavágtam neki hogy a gombok kiröpködtek belőle

az asszony azt mondta karácsonyra kapok egy gumi bill-t azt üthetem

de abban mi a pláne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
losi73
senior tag
ja ja sajnos tele van csalóval,és rohadt idegesítők számomra is pedig nem vagyok jó játékos,felesleges ellenem csalni
de a laggoltatok vagy ahogy én hívom őket szkrecseltetők a legidegesítőbbek számomra persze szerencsére fél pályás golt nem kaptam attól a hajam is hullani kezdene 
-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
az biztos. sajnos a Fifát is rendesen megfertőzték a cheaterek, és a hackerek. és semmit nem tudsz ellene tenni. tegnap olyan ellen játszottam aki középkezdésnél egyből a kapumra rúgta 2-ből egyik gól
gondolhatod majdnem felrúgtam az asztalt. a másik Ibrával rúgott gólokat félpályáról...szal vannak érdekes dolgok.. -
pifu76
tag
neeem, azért azok a szerverek nem kispályásak hogy túlterheltek lennének, bár néha ez is előfordulhat de tényleg csak néha..
a laggoltatás sajnos nem mai dolog, és egyre többen tudják hogy kell. amikor a meccs végig gyors, és amikor én vezetem a lasztit a kapu közelében hirtelen belassul, és csak akkor lesz újra jó ha az ellenfélnél van a labda, na ez akkor tipikus laggoltatás sajnos...
-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
ez a "laggoltatás" magyarul valahogyan direkt lassítják a játékot, de hogy hogy csinálják az egy jó kérdés.
ezt csak valami hacker tudná megmondani..
-
losi73
senior tag
üdv simán csal az ellenfél pc-én rengetegen tolják ezt a csalást,van ahogy hozzám kerül a labda már megy is a szkrecs,és érdekes ahogy elvesztem a labdát minden ok,persze vannak fanatikusok is akik végig szkrecselve tolják gondolom azért mert a legtöbben kilépnek és simán nyerik így a meccset,ezekkel ha már nem bírom idegileg azt csinálom félre rakom a joyt had játszón magának,vagy kirugdosom egyfolytában a labdát volt aki ettől észbe kapott és meg szünt a szkercs.

-
losi73
senior tag
üdv annyival még kiegészíteném hátha valaki láma mint én voltam
hogy a sérültek és eltiltottak is csak akkor gyógyulnak vagy telik el az eltiltásuk ha legalább a tartalékok közt bent vannak,lehet ezt már mindenki tudja nekem tegnap esett le,mert több sérültet és piros lapost kiraktam a kezdő keretből és a cseréből is nem s gyógyultak vagy az eltiltott meccs se ment lejjebb amíg nem kerültek a cserék vagy tartalékok közé

-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
úgy kell csinálni hogy a cserepadra rakod a másik válogatottad, magyarul a másik csapatod amivel játszol. egy csapat a pályán egy a cserepadon+a tartalékosok közt. így 2 meccs után újra 99-esre regenerálódnak

tehát egy keretbe teszel két válogatottat vagy csapatot ha úgy tetszik. én általában mindig 2 meccset játszok egy csapattal így a másik mindig feltöltődik 2 meccs alatt.
a lényeg hogy mindig egy keretben 2 csapatod legyen, hogy tudd őket váltogatni. akkor soha nem kell az erőnlét kártya.
nekem van 3 keretem, összesen 6 csapat. példa: a kezdő 11-ben van egy Seria A-s csapat, a cserepadon van 11 angol Premier League játékos. ennek annyi a hátránya hogy meccs közben el kell felejteni a cserét.. de nincs is rá szükség mert mindig 99-es erőnlétű csapattal állok ki

remélem segítettem

-
cettlee
őstag
üdv. eddig 1 csapatom volt, sok cserével és mindig rotáltam a játékosokat h 90+os maradjon a fitnessz. Most csináltam egy 2. csapatot, ilyenkor a pihenö csapatnak nem kéne regenerálodnia? squad fitnesz kártyákra nincs kedvem költeni. mindenképp kell rotálni? rohadt macerás mindig minden pozicion lecserélni a játékost.
-
fpatrik17
senior tag
Vélemény? A drágák már megvannak klubban, megveszem Perisicet meg Arnautovicot és meglesem mit bírnak a Colos negridek

-
pifu76
tag
Egy szép Cissé gól nagyon bírom ezt a playert

-
jercsi
tag
Vajon miért akad a játék folyamatosan ultimate alatt nagyon idegesítő élvezhetettlen az egész
-
Nazara
őstag
válasz
csabesz19100
üzenetére
Igen, fentebb tárgyaltuk, hogy a másodosztály megnyerése esetén nincs, ill. én pl. a harmadik vonalból való feljutásért sem kaptam.
-
csabesz19100
csendes tag
Valaki tapasztalt olyat hogy online idény végén nem kapott zsetont???? Ez milyen bug??? Megveszi az ember a játékot pénzért és ilyen hibákkal kell szembesülnie....
-
Carvus
senior tag
csak sikerült az utolsó pillanatokban: esett egy Joaquin és egy Fletcher!
akkor azt hiszem q.vára megérte!!!
-
Carvus
senior tag
hát persze, h akkor nem mennek a szerverek amikor venném a pakkot...legalább meg marad a dellám!

-
Carvus
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
én most tervezek egyet, csak még el kell adnom egy cuccomat, h meg legyen rá a della...még sose bontottam ilyen premium csomagot! úgyh még szűziesen bizakodok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
Kiváltottam kettő 25000 packot és lóf...t se kaptam

-
PepLogan
tag
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/PepLogan/2014/video/176533666
vélemény?

-
PepLogan
tag
ha feltöltöm az egyik gólom az ea oldalára,utána mit csináljak hogy legyen esélyem bekerülni vele a goals of the week-be?Vagy azt máshova kell feltölteni?Mert amik vannak itt gólok..azoknál szebbet lövök..
-
csabesz19100
csendes tag
hogy az istenbe van az h megvettem Rooney-t Mata-t és Kompanit és zuhantam 2 osztályt.... ez mi????
-
praul1998
csendes tag
Igen elfogadta, de neten emaillel kell bejelentkezni és nem enged be. De originen meg lehet azonosítóval is belépni, és én azzal szoktam. Lehet az a baj, hogy nem enged fellépni email címmel?
-
praul1998
csendes tag
Sziasztok! Pár napja vettem meg a fifát, feltelepítettem, elindítom originen, de nem enged semmi online módot benne, mert azt írja ki h "nem vagy jogosult", lecsatlakozik EAS-ról és azt írja h megszakadt a kapcsolat. Tudnátok segíteni, mert sok ismerősöm mond sok mindent pl.: gyenge az internetem, vagy csak ideiglenes a probléma (ami már 3 napja
). Előre is köszönöm! -
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Megvan az első osztály, és megkaptam a coint a feljutásért!

-
vegitossj7
addikt
Pontosan azért ilyen drága, mert megteheti

Amíg lesznek emberek, akik vesznek zsetont, addig 1-1 jobb informed 4 millió alá nem fog esni
Lásd Aguero átlagban 3 millióért ment el és több mint 8 ezret adtak el a futhead szerint PC-n.
Fifa 12: TOTY 98-as Ronaldo 350.000 zseton volt...
Fifa 13: Sima Ronaldo 8 millió... (X-box/PS3, 2 millió az informed 95-ös Ronaldo)
Fifa 14: Sima Informed Ronaldo 15 millió és meg is veszik
Majd lessétek meg a Fifa 15 next-gen konzolos árakat

400.000 fölött tuti nem lesz semmi se :I -
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
5 évig gyűjtenék a játékban se lenne meg az ára

nem is értem miért ilyen irreálisan magas az áruk

véletlenül se tudd megvenni, vagy ha költesz egy vagyont zsetonvásárlásra max....
-
danikollar
őstag
Néztem, hogy új hét csapata van és benne IF CR, na mondom egy vagyon biztos. Utána néztem, nem egy vagyon, hanem több vagyon az ára! Volt egy eladó, 15 milliós induló árral. Botrány!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- BestBuy topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Túraautó topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az a baj, hogy a lassan guruló labdával is így van.

2.osztályból meg se álltam az 5.osztályig.Jött egy 15-20 meccs amikor össze vissza vertek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hogy a sérültek és eltiltottak is csak akkor gyógyulnak vagy telik el az eltiltásuk ha legalább a tartalékok közt bent vannak,lehet ezt már mindenki tudja nekem tegnap esett le,mert több sérültet és piros lapost kiraktam a kezdő keretből és a cseréből is nem s gyógyultak vagy az eltiltott meccs se ment lejjebb amíg nem kerültek a cserék vagy tartalékok közé