- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
danikollar
őstag
Nekem az utóbbi pár napban fagyogat, kilépeget a FIFA windows 8.1-en, pedig korábban jó volt. Valakinél hasonló?
Épp az előbb buktam el UT-ben egy online idény meccset, mert lefagyott a játék, pedig vezettem 2-1 arányban és kézben tartottam a meccset. -
PepLogan
tag
sziasztok!
napi ajándékot hogy lehet kapni?már tegnap is,ma is rámentem a web appra,de semmi..:/ -
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
akik ott a képen vannak playerek jöhetnek is az első csomagban

-
vegitossj7
addikt
Este 2:50 van, gondoltam magamban elég volt mára a Fifa...
Kinyitok egy pakkot.
Hát ki esik belőle?
A Világ legjobb játékosa!!!
Isten -
fpatrik17
senior tag
Fifa 13 Ultimate Teamhez hol lehet olcsón venni zsetont nem tudja valaki? Ennél olcsóbbra gondoltam

-
boff
senior tag
Na hát mégse javították azt a bugot, hogy egymásba akadnak a védők mert most FUT-ba 3 védőm esett el egymásba és ezért kaptam gólt meg itt is megvan, hogy 5m-ről a lehető legkisebb csíkkal nyomom az erőt és úgy fölé bikázta sima csavarás helyett, hogy nem igaz. Ki is égtem 3:0-ra mert a végén még egy 40m-es szabadrúgást is benyeltem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
4-3-3 lényege nálam a kipasszolom szélre és addig cselezek még csak kapus maradt, de az is jobb, ha fekszik mögöttem mire a kapuba Flair passzoloma lasztit
Csak így nehéz nyerni, ha végig ezt csinálom, mert egy mecssen ilyen gólból nem jön össze olyan sok 
-
vegitossj7
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
A 4-3-3-hoz ajánlom a Coop kameranézetet, az oldalváltásokhoz, mivel ez a 4-3-3 lényege

-
csabesz19100
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gondolkoztam én is hogy lehet h ez a 4-2-3-1 felállás miatt nem megy a dolog, de mikor egy gyengébb brazil csapattal elmentem a 3. osztályig ugyan ez a felállásom volt. Több mint érdekes a dolog Lehet váltok 4-3-3 ra, majdnem mindenki ezt használja. köszi
-
pifu76
tag
egy kis OFF téma bocsi érte de hátha van itt valaki aki ért hozzá:
egész délelőtt működött a PayPal fizetésem, délutántól viszont visszadobál ezzel a hibaüzenettel:
error "Return to merchant and try a different payment method"
Mi lehet a gond, nincs valakinek valami ötlete? pénz van rajt az nem lehet gond, és bárhol próbálok fizetni vele mindenhol ezt írja ki...
-
SityiSXT
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Azt hiszem, megvan a gond: neked AMD procid van, nekem Intel.
-
vegitossj7
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
Itt valószínű, hogy a workrate lesz a hunyó.
Nekem is megvolt Isco anno és feleannyira nem volt jó mint pl. Adrian
A 4-2-3-1-nél a lényeg a KVK-k munkabírásán van.
Legtöbbször az egyiknek magas/magas-nak kellene lennie, a másiknak magas/közepes vagy magas/magas ugyanúgy.
A 4-2-3-1 igen lassú formáció, a szélsők többet vannak hátul, mint elől.
Ezért ez az egyik leglassabb formáció, az 5-3-2 után.
Itt fellövöd a labdát, s meg kell tartanod, mivel az egyetlen beinduló embered csak a KTK-d lehet, az meg kevés ide.
Ajánlom 2 szélsőnek Rodríguezt és Ebertet.
KVK-k meg ha jól tudom, nincs a BBVA-ben magas/magas, sajnos
A 4-3-3 féle felállás a 4-2-3-1 ellentéte, szal valószínű hogy ezért kapsz ki.
Ajánlom a 4-4-2-es felállást is, én azzal jutottam el az 1. osztályba
-
pifu76
tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
jah, semmi gond akkor tényleg én értettem félre bocsi

azthittem gúnyolódni akarsz rajtam

szerintem is itt teljesen más a játékmenet, és hiába rohangálok a gyors embereimmel, játéktudás is kell valami azért

sokmindent kipróbáltam már, gondoltam ezt is kipróbálom

eddig nem rossz velük játszani

-
fpatrik17
senior tag
Semmi bajom nincs vele, félreértettél, csak mondtam h FIFA 13-ban ezt a mentalitást hívták így, mert ott meg leszarták a játékos értékeléseket és mindenki csak arra ment, hogy még a középhátvédek is 80+-os pace-el legyenek. És undorító volt, hogy valaki nem tud játszani, csak egyenes vonalba elkezd sprintelni még oda nem ér egy játékos, aztán a következő emberrel megint ütközésig sprintelt, és így tovább. A FIFA 14-ben ezzel semmi gond nincs, mivel teljesen más a játék menete. Bocs, ha megbántottalak nem állt szándékomban

-
pifu76
tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
az a te bajod

amúgy nem értem mi a gondod ezzel, mindenki olyan taktikát plusz csapatot használ amilyet akar.
nem is értem erre van valami szabály hogy ilyen csapatot nem lehet összerakni?? még mindig sokkal jobb mind a sok hülyegyerek aki mást nem tud csak előrelöbbölgetni a labdát aztán valaki csak berúgja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
miért kellene nekem csak nagynevű focistákból álló csapatot összeraknom, mikor xart sem ér?? nem vágom a hozzáállásod, de nem is érdekel... mindenki szíve joga hogy játszik..
-
pifu76
tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
a nagy nevek nem minden. én soha nem arra mentem. pl. a brazil csapatomat úgy raktam össze hogy mindegyiknek csak a tempóját néztem. az összesből a leggyorsabbat választottam, plusz mindegyik játékoson motor kártya van, így mennek mind a veszedelem

-
csabesz19100
csendes tag
Kérlek segítsetek mert megöl az ideg... Kezdő vagy előre szólok
Volt egy 81 es Brazil csapatom és velük UT ben elértem a 3.osztályt, de mivel nem tudtam őket nagyon erősíteni eladogattam a játékosokat és csináltam egy Spanyol ligás csapatot ami nevekre elég erős és még a játékosok ratingje is jobb mint az előző csapatomé mégis sorra vesztem el velük a meccseket és vissza estem simán 2 osztályt 100% az öszhang.... nem tudnak passzolni lassúak katasztrófa az egész....Khedira, Busquets, Mascerano..akik mind meghatározó játékosok olyan lassúak és gyengék h el sem hiszem..már kezdem érteni mért voltak olyan olcsók... mi lehet a baj...plz help
képet csatolok a csapatról. -
csatarid
csendes tag
A web app működik PC-s verziónál is? Még nem szereztem be a játékot, de a web appon már alakítgattam a csapatom. Ha meglesz onnan indulok amíg eljutottam vagy elölről kell?
-
rolixyz
tag
u.i.: A messis képnél ha vársz kb 2 percet akkor elsötétedik, megint vársz egy csomót, és úgy elindul.. nekem legalábbis

-
SityiSXT
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem a vasat, ami megy alatta? (VGA-t már kilőttem magamban, mert az Intel iGP-vel se megy.)
-
Zjunior
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Xboxon én is feltöltöttem, de nem találom sehol sem!

-
vegitossj7
addikt
-
Zjunior
veterán
Xbox360-ra a mentett videókat, hol tudom megnézni?

-
fpatrik17
senior tag
Ha bárki megválna FIFA 13 ultimate team cuccaitól és cserélne FIFA 14 lóvéra írjon rám. Köszi!
(átváltási ráta EA forumok alapján) -
SityiSXT
őstag
Köszi a válaszokat, sajna nem jött be egyik sem (ékezetes karaktereket elvből nem használok redszerszintű dolgoknál). Közben az EA-től is segítséget kértem, és a fórumuk szerint nem vagyok egyedül... Úgy tűnik, az EA oldalán van a hiba.
-
vegitossj7
addikt
Van most 12 ezer zsetonom, tudtok valakit ajánlani, akivel kereskedni tudnék?

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Így cseréltem a Fifa 13-as cuccokra, hogy ez a nyomit vettem 50k-ért, gondoltam megtartom emlékbe

A linket meg lehet, hogy csak gépen tudod megnézni mert keményen kell hozzá Flash, meg a teló hardwere nem biztos h elbírja.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ja és nézd meg a lapok közt Machedat mennyiért vettem xD
-
SityiSXT
őstag
Üdv!
Elnézést, hogy belevau, de van itt olyan, aki Windows 8.1-en játszik vele? Ha igen, elárulná, mi a titka? Az upgrade előtt perfektül ment, most meg Messi pofikájánál összeomlik. OS, játék eredeti. Hálásan köszönök mindennemű segítséget! -
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha OP csapatot akarsz, tudom utatni protugál ligacsapatot.. Tess
Szaré hugyé mennek ezek a játékosok és az a két csatár valami fenomenális
Éder a kedvenc játékos az egész Fifa 14-ben, egy próbát mindenképp megér
-
Zjunior
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszii!!
Nem semmi.
Thx! -
vegitossj7
addikt
Az ultimate team lényege hogy mindig 9 összhang pontod legyen, mivel összesen 10 összhangpontod lehet egy játékoson, de ha 10 meccset letolsz vele kapsz még 1 pontot, így lesz 10 pontod.
6-féle kapcsolat lehet 2 játékos között:
1:Ligakapcsolat:Ha a játékosok egy ligából vannak, akkor sárga kapcsolat köti össze őket, ez a piros csíkot nem váltja ki.
2: Nemzetiségi kapcsolat:Ha a két játékos különböző ligában játszik, de egy azon országból vannak, akkor ugyanolyan sárga kapcsolat köti össze őket mint a ligakapcsolat.
3:Liga- és csapatkapcsolat:Ha két játékos egy ligában játszik és ugyanabban a csapatban játszanak, akkor ez egy zöld kapcsolatot eredményez, mely kivált EGY piros kapcsolatot.
4:Liga- és nemzetközi kapcsolat:Ha két játékos egy ligában játszik és ugyanabból az országból valók, akkor egy zöld kapcsolatot eredményez, mely kivált EGY piros kapcsolatot.
5.Liga-nemzetközi-csapat kapcsolat:Ha két játékos egy ligában, egy csapatban és egy országból valók, akkor egy zöld kapcsolat jön létre, mely KETTŐ piros kapcsolatot vált ki.
6:A piros kapcsolat azt jelzi hogy semmi köze a 2 játékosnak egymáshoz.
Példa Ez azért keményebb fajta, de a célnak megfelel.Játékosokat és szerződéseket mind az aukciós házban tudsz venni zsetonokért, persze.
Minél többet játszol (és nyersz), annál több zsetont kapsz.
Érdemes az idő folyamán két csapatot csinálni, hogy a fő csapatoddal játszol, a tartalék csapatodat pedig leülteted a kispadra, majd ha elfárad a fő csapatod,beveted a tartalékcsapatod, ahol a cserepadon a fő csapatod van, így megtudsz spórolni sok-sok zseton-t a Fitnesz kártyákkal.
Ha lesz kb 10-20 ezer zsetonod, jöhetnek a Összhang stílusok is.
-
Zjunior
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha piros a csík a játékosok között az mit jelent?
Hol találok leírást a chemistry-ről?
Ilyen kártyákat, hogy tudok venni, hogy erő, szerződés stb?
Xbox360. -
fpatrik17
senior tag
Na elmesélem milyen bizniszt csináltam

Fifa 14-ben adtam egy srácok 65 ezret és ezért cserébe kaptam Fifa 13-ban: 1millió lóvé, C. Ronaldo (kb 5 milla), Sergio Ramos, meg 3 TOTS kártya(összesen kb fél milla). Azt hiszem kicsit kurva jól jártam
Ekkora bizniszre azért nem számítottam. -
Badtor
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az szép!
Nem sokra megy az ember Messivel meg Ronaldoval,ha amúgy nem tud játszani.
Nagy győzelem volt,amúgy szép kis költség hatékony csapatod van.
Gratula!
-
Badtor
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére

A kérdés csak az ki tudja megvenni?
Van-e egyáltalán valaki?
-
Badtor
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi,de hát sok közöm nincs hozzá.
Megnyomtam a kontrolleren 2x az A-t és kész
-
Badtor
tag
Nem,nem pénzért.
A játékban zseton lehet gyűjteni,és vannak különböző csomagok.
Én a 7500-as arany csomagokat vettem,azokban voltak.De amúgy ez csak piszok nagy mázli,általában nem éri meg,de én úgy voltam vele,hogy addig nyitogatom a csomagokat amíg nem kapok valami jót,aztán jött Kroos.
Eladtam,majd megint nyitogattam,volt pár játékos akik 5000-20000 között elmentek.
Így ma reggel megint nyitottam pár csomagot,4-5 db-ot.És aztán jött Messi
-
Badtor
tag
Ez komolyan mondom hihetetlen,tegnap IF Toni Kroos ma meg MESSI!!!

[MESSI] -
PepLogan
tag
és Xabi Prieto-ról vélemény?1 van fent az egész listán,szerintem ő sem rossz.
-
PepLogan
tag
köszi
és tudnátok ajánlani valami jó Spanyol bajnokságban játszó KK-t kb 2ezerig?már megvan Benat,Valero -
vegitossj7
addikt
válasz
PepLogan
üzenetére
őőő... Nem játszhatnak sajnos, még ha Informed és Sima kártyát is tennél be a csapatba ugyanazon játékossal, kiírja hogy nem lehetséges.
Meg amúgy is, két egyforma játékosod nem lehet a csapatodban
(Csak úgy lehet 2 Benat-od ha informedet kap és megvan a sima Benat és az infromed Benat ugye.)
-
PepLogan
tag
2 azonos játékos játszhat egy csapatban? gondolok itt arra,hogy például 2 Benat van a kezdőben
UI:persze Ultimate Teamról beszélek
-
Zjunior
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
És hogy nyitja ki?
-
fpatrik17
senior tag
Srácok! Akik PC-n FIFA 13-aztak nem akarnak cserélni velem? FIFA 14 zsetonokat ajánlok nem használt FIFA 13 zsetonokra/playerekre.. Úgy döntöttem visszatérek 13-hoz. 2 Patch is volt már és még mindig gané nekem ez a 14.
Írjon már, akit érdekelne ilyesmi móka. Szép estét!
-
Badtor
tag
Egy életben egyszer típusú mák?

[IF Toni Kroos] -
PepLogan
tag
Hali!
Tudnátok ajánlani olyan JK-t,aki SPANYOL,vagy pedig a BBVA ligában játszik?maximum 3-4ezerben gondolkodom. -
dragonfx
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
mindig bill.el toltam
mér nem jo a madrid?
nagy nehezen nyertm 1-0ra
klasszik kontrolba egész okés az irányitás.
de csomo trükkgomb van nem vágom hova kéne tneni őket igy is 6ujjam használom
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ja hogy pénzes,értem..:/ köszi
-
Zjunior
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Web app hol van??
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
az a link mondjuk hibás

-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
és mondjuk egy normális válasz?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)