Hirdetés

Aktív témák

• Gyagya

csendes tag

Mi hat napja jelentettük be, hogy nincs netkapcsolat, érdekesség hogy előző héten sem volt 5 napig. Bejelentettük párszor, erre kijött két mókus és megállapították, hogy a gáz házon kívül van. Utána este még ment egy kicsit, azóta meg egy huncut bit sem csorog át a kábelen, pedig konzekvensen naponta bejelentjük (ill. asszonypajtás).
    A hétvégén megtudtuk az internet-szolgáltatás osztályvezetőjének nevét, írtunk is neki nagy bőszen, erre valami ÜFSz-pitsa visszaböffentett két sort, hogy jegyezték a problémát (nem mintha nem jegyezték volna 6 napon át éjjel-nappal). Ezen felbuzdulva felhívtam a pesti központi számot (nem az ÜFSz-t, mert azt nem veszi fel senki). Kiadtam magamat gyengeáramú kivitelezőnek, aki ajánlatot kér így megtudtam, hogy pill. nem az általam addig cseszegetni kívánt ember a góré, mert az lekoccolt a cégtől, hanem egy másik. Röhej, hogy füllenteni kell ahhoz, hogy az ember egy fellelős vezető nevét megtudja. Na most kapott egy kedves levelet tőlem, és várom, hogy válaszoljon valami érdemlegeset. Érdekes a dologban az is, hogy az első nevet tegnapelőtt az ÜFSz súgta meg barátnőmnek, hogy hozzá lehet majd fordulni. Érdekes információáramlás lehet ennél a bandánál, ha egy dolgozó azt sem tudja ki az egyik nagykutya a cégnél...
    Majd még írok, hogy haladok a dologgal...

Gyagya

Aktív témák