- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igen, erre is gondolok.
rossz helyzet felismerés, kapkodás, maga a stresszhelyzet..
szerinted mennyi esélye van elővenni, célratartani és meghúzni a ravaszt valakinek, akinek az adrenalin abban a pillanatban tombol a dobhártyájában? pláne ha még majd a nagy igyekezetben be is akad valahova és elkezdi rángatni félig bepánikolva.
szerintem fals önbizalmat ad a gázriasztó pisztoly. hogy majd én jól pofánlövöm.. aha persze. kit? aki utcai rablásból él? inkább adja oda a pénzét, óráját, de ne akarjon keménykedni ilyenekkel, én ezt javaslom mindig. 20 rugó nem ér meg egy késszúrást. ha ketten vannak akkor meg már eleve felejtős, mire egyet ideális esetben valóban arcon durrantasz, a másik már 2x megbökött.. nem beszélve arról, hogy stressz alatt hány ember hibázza el a lövést akár másfél méter távolságból is.
természetesen mindenki a saját kárán tanul.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
RedWing
aktív tag
válasz Integra #1385 üzenetére
láttam tőle épp eleget ahhoz, hogy messzire elkerüljem.
Esetleg lehetne kérni egy kis magyarázatot, hogy miért is ez a véleményed?
Ne érts félre, nem kötekedésből! Egyszerűen kíváncsi vagyok.
Jöhet akár PÜ is.Előre is köszönöm szépen!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Reno7
senior tag
válasz Integra #1388 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy hányan tudják majd felmérni a helyzetet hogy mikor kell használni,és mikor nem érdemes vele emberkedni,akkor szerintem elég gyér lesz az arány Félek hogy sok komoly sérülés lesz még ezektől az eszközöktől
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
NINJA_V
tag
válasz Integra #1387 üzenetére
Hehe én is voltam KM edzést megnézni, végül is tetszett, de mivel nem pesti vagyok így nem kezdetem el járni.... Én aikido/ninjutsu vonalon vagyok, szóval inkább a harcművészet ágon..de nagybátyám kyo edző, szóval a küzdősportot is tudtam/tudok tanulni..Kipróbáltam már sokmindet, de én meg itt ragadtam ...
Én inkább egy kapszaicin lövedékes paintball fegyverrel nyomulnék gázpisztoly helyett, az legalább fáj is
[ Szerkesztve ]
Two Strokes and Four Jokes
-
Integra
titán
tart a gázcsúszli felvásárlási láz
vajon hányan tudják is kezelni majd élesben?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
RedWing
aktív tag
válasz Integra #1375 üzenetére
Utolsó sor:
Tűzerejét jellemzi, hogy a céllövedékeinek a legerősebb golyóálló mellények sem jelentenek akadályt.Gratulálok a szerzőnek!
szerk.: Egyébként érdekes "csúzli"!
[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Integra
titán
pp2000
barátságos.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Reno7
senior tag
válasz [lAyCsI] #1369 üzenetére
Én ilyen alapon nem kockáztatok
Én azt hogy akár éles lőfegyverrel is megvédhetem a házam,nem úgy gondoltam hogy minden ismeretlen aki bejön,azt csuklóból heccsat,de mondjuk mikor szekercével,meg késsel akarják a tudtomra adni,hogy ők szívesen körbenéznének,vagy ha csak többszöri felszólításra sem akar elfutni,hanem inkább nekem akar esni,akkor indokoltnak tartom -lehetőleg- végtagon lőni.My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
-
Reno7
senior tag
válasz #65675776 #1364 üzenetére
Ha az első gondolatodat arra írtad amit [lAyCsI]-nak írtam,akkor: Egyértelmű hogy akkor nem ér semmit a fegyver,azért írtam hogy akkor csak a futás marad,hiába van nálad akármilyen fegyver.
[ Szerkesztve ]
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Reno7
senior tag
válasz #65675776 #1355 üzenetére
Elvégre értünk vannak.
[lAyCsI]: Valljuk be 10-15+ fő esetén a gáz-riasztó,és a harcművészet sem ment meg,max. a futás Ha náluk is van valami fegyver,kés,boxer vagy bármi,akkor meg végképp.
A lelki/szellemi gondokkal küszködőket igen nehéz kiszűrni,és gyak. nem is lehet,mindenhol vannak.Integra: Már maga az öngyilkosság is eléggé beteg dolog.
"addig jó, amíg mi csak késsel böködjük egymást.."
Egyik sem jóMy SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #1357 üzenetére
valszeg egy része fejbe durrantaná magát, bár igazából a konyhakés is elég ehhez és csöndesebb, másnak sem kell agyvelő darabkákat utána szedegetni...
de valamiért perverziót érez az ember, hogy inkább lőfegyverrel vessen véget az életének.
aztán valszeg ott a másik variácó, lásd usa, először deatmatch az emberek között aztán headshot.
addig jó, amíg mi csak késsel böködjük egymást.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
ez volt már?
-
törölt tag
A vicc az egészben, hogy a jelenlegi fegyvertörvény megalkotásakor kikérték a szakma véleményét, és az első változatok így születtek meg. És jók is voltak, majdhogynem világszínvonalúak. Aztán szerintem képviselőink rájöttek, hogy akkor már a nép is vadászhat, nem csak ők, szóval írtak egy a korábbi rendeletnél is szarabb valamit, és meg is szavazták.
-
Reno7
senior tag
Az elkövetkezendő ~6-8 évben kénytelenek lesznek változtatni ön- és magántulajdon védelem törvényein,mert -szerintem- országszerte romlik a közbiztonság,nem is kicsit,előbb-utóbb elfogy a védtelen emberek türelme,és komoly válaszlépéseket várnak (vagy tesznek,lásd. áramos öreg bácsi),és mondjuk a szomszédok példáját követve...
Igazándiból nem értem hogy miért ellenzik tűzzel-vassal az alanyi jogon járó fegyverviselést,mert az nem indok hogy akkor nőne a fegyveres bűncselekmények száma,mert aki akar most is gond nélkül szerezhet fegyvert (bolti ár alatt!). Tény hogy ehhez változtatni kéne a jogrendszeren,meg hagyni kéne ezt az erőltetett arányosság elvet is,de hát ezért fizetjük őket fent.
De lehet hogy tévedek...My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
trémobil
tag
Ennyire halott ez a topic??pedig azt hittem itt majd nagyokat lehet fórumozni....
1 sör 1 szög a koporsóba, engem sündisznónak fognak nézni... :-D
-
e.vid
senior tag
válasz trémobil #1350 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz mindkettő, olyannyira, hogy pl. a szán felcserélhető. Jó kis öntöltő, de csőretöltve csak bebiztosítva hordható, második fegyvernek nem rossz válaszás. Alapigazság, hogy önvédelemre csak forgót… Elsődlegesnek pl: HW 88SA, HW 37 vagy Alfa 020.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
trémobil
tag
Nemtudom mennyire van ilyesmivel kapcs tapasztalata valakinek, azért megkérdem!
Ha gáz-riasztóról van szó, melyiket ajánljátok RG88<->HSC90???
Nem sok tapasztalatot találtam guglival...1 sör 1 szög a koporsóba, engem sündisznónak fognak nézni... :-D
-
trémobil
tag
válasz AMD Power #1338 üzenetére
Persze, baba...
Csak az egész egy nagy darab cinköntvény pár pukkantás és széthullik az egész...ha nem vagy legalább 210 centi és 130 kiló tömör gyönyör akkor pedig egyáltalán ne akard viselni, ugyanis 21 centi a fegyver. Ha alacsony vagy minimum Neo-nak vagy Morpheusnak kell öltöznöd, hogy ne látszódjon. Viszont ha besül agyon tudod vele dobni a támadót, mivel több mint 1 kiló.
...szerintem...[ Szerkesztve ]
1 sör 1 szög a koporsóba, engem sündisznónak fognak nézni... :-D
-
csibor
addikt
Smith and wesson zsebkésemből elveszett pár csavar.Hol lehet kapni hozzá?
-
-
AMD Power
titán
Keserű Army (Beretta M92) Nikkel 9mm PAK
Szerintem ez elég baba.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Integra #1322 üzenetére
én beérném egy systema spetsnaz no contact technikával is
no contact-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Rifleman10 #1320 üzenetére
Ha használat után szépen letakarítod/beolajozgatod akkor nem lesz gond
-= No way back from Here =-
-
veterán
válasz #65675776 #1330 üzenetére
Jól van már na, hát dikk Akkor atomágyú az .50es helyett
De önvédelem igen, hisz én láttam rajta, hogy "TÁMADNI AKAR!!!" (nem találom a South Parkos videót )
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
törölt tag
2-3km-ről önvédelem? Na ne vicceljünk már... Emellett a5 50-es rombolópuskák mindenek, csak nem innovatívak és nem túl mobilak. Emellett ahhoz, hogy akár csak 1km-ről eltalálj valamit velük, már kiemelkedő képességű lövésznek kell lenned. Ezzel szemben a DEW-ek esetén pl nem kell előretartást számolni, és a meteorológiai viszonyok uis csak részben befolyásolják, azok közül is max a pára különböző formái. Azok viszont a hagyományos fegyvereket is korlátozzák, lévén ha nem látsz, akkor nem is tudsz célozni velük. Ezek mellett a hagyományos fegyvereket minden más meteorológiai tényező is korlátozza.
Integra: Nem dzsedi, hanem dzsedáj!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Skyhunter
őstag
Nem tudom,vki linkelte-e (na ez egy szép magyar szó lett ) már: [link]
Kedvenc filmjeinkben fellelhető fegyverekről közölnek képeket,leírásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
van iylen topic is?
bátyám késeket gyűjt (vitrinbe), elég komolyakat, igy meglepett engem egy ilyen Buck késsel, jo kis "szerszám" ez
I humbly and respectfully decline™
-
NINJA_V
tag
válasz Integra #1318 üzenetére
Ezek azok a fegyverek amit a star warsban is lehetett látni , különböző irányitott energiájú stukkerek. Nem csak lézerre kell gondolni, lehet plazma vagy hangágyuk. Láttam már videót ahol tömegoszlatásban használják.Elég kemény! Tényleg ez a jövő.
Jó hogy rátaláltam erre a topicra
[ Szerkesztve ]
Two Strokes and Four Jokes
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Rifleman10 #1311 üzenetére
az anyaga nemrossz, viszont ápolgatni kell a cuccost mert a szénacélok kevéssé rozsdamentesek...
-
Laraxior
titán
20 soros British Steel
1 viper
1 sokkoló
és két virgács amivel elfuthatok az elveszik az utóbbi kettőtés van még itthon egy M4SPR...10-20 m-en belül elég ütős...sajnos a 6mm-es golyó nem éppen a legjobb módszer az önvédelemre..de nem is lehet nagyon cipelni..olyan kicsike
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
törölt tag
válasz Integra #1314 üzenetére
Milyen extrát lehet egyáltalán ma elvárni egy kézi lőfegyvertől? Szerintem semmit, már minden ki van találva 100 éve. Minimális módosítások zajlanak csak (jó példa erre a Browning-féle szilárd reteszelés az öntöltő pisztolyokban). Előrelépést majd a használható DEW kézifegyverek fognak hozni. Az meg nem ma lesz, de nem is holnap.
-
Integra
titán
ez milyen csúzli pontosan?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Rifleman10 #1309 üzenetére
hát kirándulni nekem is van egy fix pengés Cold Steel-em
mit néztél ki?-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Rifleman10 #1307 üzenetére
ebay...
10 körül volt volt cakkumpakk,
de ha nincs lehetősséged akkor láttam ITT is...-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
megjött az M21, nagyon teccik
-
ati012
őstag
Ami nálam van mindig az:
Jó kis acélbetétes bakancs (márkát mondjak?)
NoName kés (pengehosszúság: 10 cm)
Nuncsaku (házilag kreált, de bevált)Asszem ezekkel már meg tudom védeni magam.
-
[lAyCsI]
addikt
Nah úgy néz ki megvan az M16-os utódja, egy M21-es G10-es markolattal:
[ Szerkesztve ]