Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Ez azért érdekes kérdés, mert én is 7-8 alkalommal eszek egy nap (kb. kétóránként), "közepes" mennyiséget, és én tömegnövelési szándékkal csinálom. 3 hónap alatt 68 kilóról felmentem 85-re, napi szintű edzés mellett. Nagyanyám nem ismert rám, mikor legutóbb meglátott. Egy kis felesleg nekem is rámászott a hasamra, így dolgoztam le: [link]
Nálam bevált, bár egy kicsi még mindig van....[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Huh, nehéz erre okosat mondani, nem igazán vagyok szakértő.
Gondolom endomorf alkat lehetsz, bár azt nem írtad, milyen magas vagy.
Sajnos vagy szerencsére, én pont az ellenkezője, nehezen hízok és könnyen fogyok. Az egészen biztos, hogy valamilyen formában muszáj lesz kevesebbet enned. Olvasd el ezt itt: [link]
-
Pala
veterán
válasz kk831228 #2117 üzenetére
Soha semmilyen fotót nem osztok meg magamról neten, de ha esetleg pesti vagy, akkor találkozhatunk.
szerk.: én mondjuk magas vagyok (191cm), így indultam 68 kilóról, és hát mit mondjak, elég vékony voltam és már elegem volt belőle. Még most 85 kilósan sem vagyok hűdenagy darab, de legalább van valami tömegem. Meg árnyékom
szerk2: egyébként alkatra nagyjából úgy nézek ki, ahogy Oppenheimer fórumtárs. Pár hsz-szal ezelőtt belinkelt néhány képet magáról.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Jó, én sem úgy gondoltam. Igazából nem tudom, hogy gondoltam. De legalább élőben senki sem mondhatja azt, hogy kifotosoppoltam magam.
Egyébként nem vagyok egy földbedöngölő látvány, van látható izomzat rajtam, de nincs Stallone-féle fizikumom. Kb. mint amit Opennheimer kolléga linkelt magáról nemrég. Csak én ovo-lakto-vegetáriánusként értem el ugyanazt.Tyer: az emésztőrendszernek is szüksége van pihenésre, regenerálódásra.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz tatabánya #2131 üzenetére
Egyszerűen csak nem szoktam mutogatni magamat. Pláne nem magamat fotózgatni. Nincs rá igényem.
És most jön az a része, amit nyilván nem fog senki elhinni. nincs se fényképezőm, se fényképezésre alkalmas telefonom.
Átlag ötévente készül rólam egy fotó, azt is más csinálja, és közben székhez kötöznek, nehogy elmeneküljek.
Igen, FB-n van rólam 1, azaz egy darab kép, de az meg csak arckép.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Physicist03 #2210 üzenetére
Mi az hogy... én vegaként is fel tudtam szedni látható mennyiségű izmot (7-8kg 3 hónap alatt), holott az elején mindenki legyintett rám, hogy hús nélkül az nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Physicist03 #2213 üzenetére
Szerintem ez evidens. Mármint hogy nincs szükségünk arra a mennyiségű (luxus)fehérjére, amit nyomatnak az emberekbe. Pláne nem mesterséges, preparált, "sterilizált" formában. Én ugyan fogyasztok valamennyi állati fehérjét (ovo-lakto-vegetáriánus vagyok), de esküszöm gondolkodom rajta, hogy vegánként is felszedek még további 5-6 kiló izmot, pusztán növényi fehérjével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest