- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Az a baj, hogy ha ülök a gép előtt és a lábamnál olyan 14 fok van, akkor pár óra alatt a lábam hibernálódik, ami nem jó. Ott nem az a baj, hogy fázom, hanem hogy utána nehezebben mozog a lábam és nagyon nehéz visszamelegíteni...

(főleg, hogy a kis izomtömegbő kis fogyasztás és kis hőtermelés következik.)
Ha elkezdek mozogni, akkor annyi történik, hogy kicsit elfáradok, de a lábam továbbra is hideg marad...
-
kolosanyi
veterán
Vidd el egy normális orvoshoz. Az idegsebészeket kerüld, mert egyből műteni akarnak, a reumatológusok meg többnyire fájdalomcsillapítással kívánják letudni, de az nem megoldás. Úszás vagy kerékpározás nagyon alacsony intenzitással javítana a keringésén, illetve a gerincsérvével ezeket nyugodtan végezheti. A gerincre a trakciós terápia a leghatásosabb, de az ő esetében inverziós eszközök nem jöhetnek szóba. Súlyfürdő és dekompressziós gépek viszont nagyon jól alkalmazhatók az ő esetében, ahogy különféle gyógytornás megoldások is.
-
Because
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Szomszédom is annak (volt) a híve, csábítgatom őt is át MP-re, ennél rosszab még az énproteinem, azthittem anno hogy az a MP hazai oldala, Thermopuret legelsőt onnan rendeltem, még magyar cimke volt rajta, de valahogy mégsem, mert alindult juliusban a magyar MP oldal, január óra meg Ft-ra is átálltak.
Verhetetlen szerintem az MP, izesitett 2.5kg fehérje álltalában akcióban 8-9k. Vitaminok, aminosavak is nagy akciókban potom pénzért vannak, néha van ajándék shaker ez-az. Olcsó és gyors szállitás. Naponta változó akciók.
Én most egyetemre berendeltem kb 1.5 havi nasit is, rohanós napokra. Csomag energy bar, kvafinom müzli, Protein Cookie meg Brownie. Van pancake mixem, mysyrup, brownie mixet is próbáltam, smoothie stb, rengeteg dolgot vettem már és próbáltam

Ha bármi kérdésed van és tudok segíteni csak irj!
Pár random kép az elmúlt fél évből. -
SkyS1gn
félisten
Aham, multkor volt aminora meg kapszulásokra 80%, + rávágtam a 15% kapszulás kódot... amivel amugy becoptam mert d.u. még 30% volt aztán este meg csak 15% mire rendeltem, igy igazából 3400volt kb, de az is jó 240db-os.
Thermopure is 11k helyett 3500kb.120db-os alap áron is 5390Ft te hol láttál 7ért?, LOL most ki is fogyott, ilyet se láttam. Tuti az akciók miatt.
-
westcoastog
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
itouchfan
őstag
-
westcoastog
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
Speeedfire
félisten
-
Zoo123
senior tag
"a belso vizelvezeto meg nekem sem latszik"
Függeszkedésben lábemelés közben sem?
Nekem 17% a testzsírom és súrolófényben, ráfeszítve már "mintha" látszana a felső 1-2 kocka, a vízelvezető árok is megvan, pedig van egy kis háj köldökmagasságban.
Szerk.: Mondjuk kitapogatva a háj alatt ott vannak a brutális kockák, már csak felszínre kéne hozni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tenken
őstag
-
*Ropi*
félisten
Nem csak kettő: évente átlagban 20-30.
Az aláírásomban a megoldás: nem a saját menyasszonyaim, hanem esküvőfotózásból élek.

Nekem annyira nem szerencsés a hízás mert akkor a szív és az egész kardio rendszer jobban terhelődik (ami a cukor miatt amúgy is), tehát jobb, ha odafigyelek rá. Így szezonban megvan az "edzés", mert egy egész napos fotózás felér egy komolyabb gimnasztikázással (megpakolva 20 kiló felett van az a táskám ami esküvőkön nálam van, de ez csak a felszerelés egy része). Nap közben egy percre nincs megállás: mindig történik valami, mindenütt ott kell lenni és mindent észre kell venni, ami fontos lehet...Simán 2x annyi szénhidrátot eszek mint ami orvosilag elő van írva és még így is fogyok.

Egyébként eszméletlen, hogy az ember mennyi folyadékot tárol: este lefekvés és reggel felkelés között 1x minimum, de van, hogy 2x is kimegyek wc-re, és így reggel 1.5 - 2 kilóval vagyok könnyebb.

(#6946) westcoastog: Most én is megrekedtem, 2 hete 97-100 kiló között vagyok, de megy az lejjebb is.
Mielőtt meghíztam 88-92 kiló voltam. -
kolosanyi
veterán
-
Tenken
őstag
-
westcoastog
veterán
-
RBJ
addikt
-
westcoastog
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
emiki6
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
kolosanyi
veterán
Majd mindenképp fogom. Lassan ideje lesz.
-------------------------
Megjött az MR lelet elemzése. A 4-es, 5-ös csigolyánál elvékonyodott a porckorong. Még nem szakadt ki a fal, de a benne levő kocsonyás anyag már nyomja az ideget, ezért a fájdalom. Érdekes, hogy mióta nem súlyzózom, csak saját súllyal nyomom, enyhült a fájdalom, nem is kicsit. A rendszeres hidazás miatt pedig érzem, hogy folyamatosan erősödik a hátam és javul az állapotom.
-
koshmar
veterán
-
Tyer
őstag
Én is igy gondolom, dea teremben váltig állitották arrol a szar eszközröl, hogy jo...
Én meg igazábol leszarom. Arányaiban, ha változik, akkor jo, ha nem, akkor meg figyelmen kivül is lehet hagyni. Szerintem olyna 27 a reális. -
westcoastog
veterán
-
koshmar
veterán
-
Physicist03
senior tag
-
kukinyo
addikt
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nekem is felugrott most elégge, 20 körül van. Szemét kaján éltem 2 hónapig, de most elkezdtem odafigyelni kicsit.

(#1805) Physicist03
Pedig az teljesen életszerű. 10 környékén kockás a has, 15 alatt kezd el körvonalazódni a has. Nyilván függ az izomtömegtől is.(#1805) Physicist03
Feltett lábas fekvő (fekvenyomás ferdepadon), kézállásból nyomás (itt kevésbé dolgozik a mell, de szerephez jut bőven, a mellről nyomás, egykezes súlyzóval, Kettlebellel nyomás szintén), ferdepados tárogatás, előreemelés (szintén váll elsődlegesen). -
westcoastog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hol te. Ma melegebb volt mint tegnap.