Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optik
újonc
Helló!
Jó olvasni, hogy vannak még kitartó emberek ebben a fajta sportban.
Én is nyomom ezerrel, meg közben amikor időm engedi autodidakta módban vagyok, illetve igyekszem gyarapítani mind a sportban mind a táplálkozás témában megszerzett tudásom.5150head, azt írtad, hogy korábban szertornáztál. Ha nem veszed tolakodásnak, érdekelne, mik a meglátásaid, mik a tapasztalataid és miket tanácsolnál azoknak, akik hobbi szinten űzik a saját testsúlyos edzést és célként bizonyos tornaelemeket is megtanulnának?
Az alap gyakorlatok az egy dolog, tisztában vagyok vele, hogy azok kellenek, de mi az amire még érdemes odafigyelni?
Tudom hogy ott a temérdek youtube videó, a „leghatékonyabb gyakorlatok” garmadával, de azért ezt szerintem felesleges latolgatni.BÉKE
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Jövedelem
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest