Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz brownus #15604 üzenetére

    Túl sok kérdés egyszerre :D

    A só nem elírás. Fontos tudni, hogy ketogén mellett volt ez. Szénhidrát alapon a só jobban megkötődik, nem kell annyi és ha hiany van, akkor gyorsabban rendeződhet.
    Nekem pár hétig elég volt sok sót meginni, később volt, hogy megemelte a vérnyomásom, azóta csak ritkán iszok pluszba.

    Még a hosszan érlelt kemény sajtokat érdemes állítólag.
    Vegaként talán a nyers tojássárgája ami jó nyersen a nyers és fermentált tejtermékek mellett.
    Nyers tejet nem forraltam, attól "elromlik". Ismerek olyat, aki a tej több komponensére érzékeny, a nyers tej mégsem okoz neki gondot. Igen, valami tanyasi tejet érdemes, az ipari nem az igazi.

    Mostanában amúgy a nyerstejet, sok tejszínt elhagytam vagy visszavettem, mert "telítődtem", a nyers hús is hasonló sorsra jutott (sültből többet tudok megenni, több kalória). A low carb high fatről visszatértem szénhidrát alapúra. Most eszek kenyeret, tésztát is, ha olyan van.
    Most a tömegnövelés a cél, szóval inkább eszek kevésbé egészségeset is, csak hogy tudjak többet enni. Mert minek szigorúnak lenni, ha nem zsírosodok el kb semmitől?

    185 cm magasan sok év utám végre sikerült átlépni a 70 kg-ot stabilan, erre nem lebetegedtem? Még nem mértem, de tuti visszafogytam a francba. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés