- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
brownus #15604 üzenetére
Túl sok kérdés egyszerre :D
A só nem elírás. Fontos tudni, hogy ketogén mellett volt ez. Szénhidrát alapon a só jobban megkötődik, nem kell annyi és ha hiany van, akkor gyorsabban rendeződhet.
Nekem pár hétig elég volt sok sót meginni, később volt, hogy megemelte a vérnyomásom, azóta csak ritkán iszok pluszba.Még a hosszan érlelt kemény sajtokat érdemes állítólag.
Vegaként talán a nyers tojássárgája ami jó nyersen a nyers és fermentált tejtermékek mellett.
Nyers tejet nem forraltam, attól "elromlik". Ismerek olyat, aki a tej több komponensére érzékeny, a nyers tej mégsem okoz neki gondot. Igen, valami tanyasi tejet érdemes, az ipari nem az igazi.Mostanában amúgy a nyerstejet, sok tejszínt elhagytam vagy visszavettem, mert "telítődtem", a nyers hús is hasonló sorsra jutott (sültből többet tudok megenni, több kalória). A low carb high fatről visszatértem szénhidrát alapúra. Most eszek kenyeret, tésztát is, ha olyan van.
Most a tömegnövelés a cél, szóval inkább eszek kevésbé egészségeset is, csak hogy tudjak többet enni. Mert minek szigorúnak lenni, ha nem zsírosodok el kb semmitől?185 cm magasan sok év utám végre sikerült átlépni a 70 kg-ot stabilan, erre nem lebetegedtem? Még nem mértem, de tuti visszafogytam a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged