Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Cserélhető: Csak az ezzel a baj, hogy prosztó júzernek ne legyen már köze a többi oprendszer particióihoz (max, ha a root megengedi neki explicit valahova felmountolva, vagy fstab-ban user opcióval, vagy akármi), szal ne rakja már ki default az asztalára (az más kérdés, hogy nem tud vele mit kezdeni, szal még csak ennyi értelme sincs). Ha meg kikapcsolja az ember, akkor kapásból bukja a valóban cserélhető eszközöket az asztalról, aminek ugye azért több létjogosultsága lenne ott.
Majd megrágom az fstab-ot, hogy mit lehet vele kezdeni.De lehet az én készülékemben van a probléma, mert én unix felől érkeztem a linuxba, nem pedig vindózerből, szal a rendhez vagyok szopva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest