- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
A régi yumex jó volt, az új szerintem nem jó kvázi semmire.
Indoklás:
1. Az új elképesztően lassú, a packagekit is gyorsabban befrissíti a metát mint a yumex
a packagekitet elsőre nem tudtam mérni, de olyan 40 másopercre saccolom, ami mondjuk totál szégyen, a yumex viszont kemény 67 másodpercig indul, onnan hogy beírtam a root jelszót. A packagekit másodikra azonnal működik, a yumexnek másodszor elég kb 25 másodperc
2. nem lehet egyszerre filterezni és szűrni
3. nem lehet sorrendezni semmilyen listát
4. a filter random kifagyNamost innentől kezdve a yumex funkcionalitása egyetlen dologgal tud többet, éspedig hogy lehet vele a tranzakciókat piszkálni, ami köszi, hurrá, de szerintem az egész új gui egy bazinagy regresszió az előzőhöz képest. Ha csak csomagnév alapján akarok telepíteni, vagy eltávolítani, arra jó a PackageKit-gui is, meg a yum pláne.
Amit szerettem a yumex-ben, az az hogy az elszemetelődött rendszert lehetett vele kipucolni. Le tudott az ember szűrni úgy hogy telepített csomagok, és azokon belül ha nem is rendes sorrendezés méret szerint, de legalább kategóriák.
De tényleg, a mostani yumexet a tranzakció menedzsmenten kívül mire lehet használni? Még a yum plugineket sem tudja ki/be kapcsolni.
Namindegy, a yumex miatt baromi mérges vagyok, ahelyett hogy követte volna a gui a yum fejlődését (sebesség, downgrade-ek, history, pluginek), ehelyett egy buta, de legalább még lassú is izé lett. Jó dolog újraírni valamit, de szerintem ez még bivalyf0s, nem package manager
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest