Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Fedora Linux

Hozzászólások

(#2044) #16820480 válasza Vladi (#2038) üzenetére


#16820480
törölt tag

azért szerintem ennél több kell, hogy elijesszen. az eddig olvasottak alapján sokkal megrázóbb élmény volt annó a vistáról váltás, amikor 3 estén át próbáltam hangot és egyéb hasznos perifériákat életre kelteni a kis genyó gibbon alatt. azóta azért sokat javult a helyzet. ubuntut már-már unalmas használni, ha nem valami szutyok konfigja van az embernek, mert "just works". ezért is fárasztom magam az alpha kiadásokkal néha :))

és amúgy 13 bétát szedtem le, de pssszt :) majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).

majd meglátjuk a csomagkezelést. igzaából az apt-get esetében is inkább az alap dolgokra használom, de néha kényelmesebb beírni egy sort, mint tökölni a synaptic-ban a kattintgatással. viszont maga a csomagkezelő az alap. amíg nem csinálnak valami hasonlót win alá, addig biztos, hogy a közelébe sem megyek... apropó, jól néztem, hogy gentoo alá nincs ilyen értelmeben vett csomagkezelő, hanem amit telepítessz, azt forrásból forgatod? vagy én olvastam valamit félre?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Fedora Linux
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.