Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért szerintem ennél több kell, hogy elijesszen. az eddig olvasottak alapján sokkal megrázóbb élmény volt annó a vistáról váltás, amikor 3 estén át próbáltam hangot és egyéb hasznos perifériákat életre kelteni a kis genyó gibbon alatt. azóta azért sokat javult a helyzet. ubuntut már-már unalmas használni, ha nem valami szutyok konfigja van az embernek, mert "just works". ezért is fárasztom magam az alpha kiadásokkal néha

és amúgy 13 bétát szedtem le, de pssszt
majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).majd meglátjuk a csomagkezelést. igzaából az apt-get esetében is inkább az alap dolgokra használom, de néha kényelmesebb beírni egy sort, mint tökölni a synaptic-ban a kattintgatással. viszont maga a csomagkezelő az alap. amíg nem csinálnak valami hasonlót win alá, addig biztos, hogy a közelébe sem megyek... apropó, jól néztem, hogy gentoo alá nincs ilyen értelmeben vett csomagkezelő, hanem amit telepítessz, azt forrásból forgatod? vagy én olvastam valamit félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Időjárás topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).