Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #1913 üzenetére
Grafikus felületű programok telepítésénél tök kényelmes a packagekit-gui is, ami a menüben add/remove software-ként szerepel. A yumex kicsit több lehetőséget ad, viszont én ha csak annyi van, hogy jé, kéne egy inkscape, akkor a packaget-gui-t használom.
Ja és ha totál kezdő vagy Fedora terén, akkor ne lepődj meg hogy sok szoftver nincs az alap repo-ban, RPMFusion a repo neve ami majd neked kell (nem kell vadul elkezdeni hivatalos oldalakról targz-ket vadászni, és a gcc se izzon rögtön). Három dolgot tehetsz:
1. sima fedorára felteszed a repo-t, 1 perc
2. felteszed az easylife-ot, és az segít sokminden másban is [link] 1 perc, plusz amiket kipipálsz
3. a hivatalos spin helyett rákeresel az omega linuxra, ami sima fedora, csak a restricted repo-k is benne vannak alapból, pár perc, meg asszem abból csak dvd installer van, szóval sávszél függő.BTW Vladi, te használod F12 alatt a YUMEX-et? Én agyf*szt kapok az új GUI-jától, lassú, két percig frissít metaadatot, nem tudom rendesen vele nagyság szerint listázni a telepített csomagokat, meg ilyenek, mondjuk rég nem is néztem emiatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest