Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a 20 sec boot szokott nekem is menni friss installal...majdnem üres nulla fragmentálódású vinyón, aztán kicsontozok egy csomó service-t, de felmegy virtualbox, libvirt, meg vmware, meg ezaz, teleszemetelődnek a home könyvtárak mindenféle konfigokkal, a gconf is telemocskolódik, megtelik a vinyó, össze vissza fragmentálódik a cucc, és eljutok oda hogy hogy full vinyópörgéssel 40-50 sec lesz, meg vagy 15 csak a gdm-től a desktopig.
Ezért szeretek suspendelni, és ezért idegesít hogy a 2.6.30-as kernelek óta nem megy a resume, reportoltam bugként, és b*szik bárki is válaszolni, vagy egyáltalán foglalkozni a dologgal.
Szerintem a jó megoldás nem a boot reszelés lenne hanem működő suspend/resume, meg fast user switching. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest