Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
No offense
Örülök, ha neked bejött, (javíts ki ha tévedek) de nekem úgy tűnik, hogy nem a játékosok szemével nézed. Korábban más véleményed volt (bár azt sem osztottam teljes mértékben). Lojalitás, megbecsült modderek, jól felfogott üzleti érdek, kicsit megkésve, de érdemi konkurencia híján nem túl későn, bla bla bla...akik követték a játék lassú fejlődését azoknak ez nem új, a többieket meg ezután sem izgatja, nem is tudnak róla, nem is írnak ide, meg máshová sem. Én értékelem, ha van egy vagy több bennfentes a topikban, aki tud és hajlandó is segíteni.Ez csupán a magán véleményem, amit az elmúlt 8 év alapozott meg. Úgy érzem a Giants a piaci előnyét használja ki.
Remélem, lesz érdemi előrelépés. A steam előnyeit értékelem, ezért venném azt. Legyen felára. De kb.100%? A dobozos mégis csak fizikailag is létező termék, gyártással, szállítással, raktározással, kereskedőkkel. Az, hogy limitált az aktiválás, az a Giants döntése, bár nem oszt nem szoroz, mert egyrészt némi huzavona árán orvosolható, másrészt már egy konfig cserét sem él meg nálam, a régebbi verziók, beleértve a 17-et is csak porfogók, fent sincsenek a gépen.
"Hasonló" moddolható játék az ETS2 / ATS. Ott a dobozos is aktiválható steamen, a Dlc-k is. Olyan tartalmakat ad frissítésként, amit a Giants Dlc- ként, vagy még úgy sem. Majd a modderek pótolják, azután ami "bejött" az bekerül a következő verzióba.
Ezzel szemben az SCS az évekkel ezelőtt megvett játékot aktualizálja, nem ad ki minden két évben újabb rókabőrt. Az sem hibátlan persze. De nem kell kidobni, amiket az ember korábban megvett. Egyszerűen az a modell nekem jobban tetszik.szerk.: bár most, hogy ezt leírtam, elgondolkodtam, még az is lehet, hogy a Giants milyen jó hozzánk, hogy van olcsó dobozos verzió is. Ha így nézem akkor át kell gondolnom a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- PlayStation 3
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest