- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #5158 üzenetére
akkor állatokat nem érdemes termelni jobb inkább megvenni a növény termesztés és eladás árából? nálam 150csp egy tojás, olcsó és a tojás tojó akkor tényleg nem éri meg mert napi 1tojás..
akkor szedjek le minden ólat? -
antikomcsi
veterán
Ha feladat van, akkor azt csináld, ha már csinálod.
Ha 2x2-n termeled, akkor a többi cumót szedd le. 44 nagy terület fér ki, körbe a szélét pedig tedd ki fákkal.
Így, fele területen kár termelni 2x2-őn, mert nem jutni semmire.Tenyészteni ilyenkor szupertáp pazarlás. Főleg az elején csakis baby-boom alkalmával éri meg. Pár óra alatt elmegy több száz szupi táp és több állatot tenyésztettünk, mintha ilyenkor foglaljuk a területet tenyésztereppel. 9 perc egy tenyésztés, hamar le lehet zavarni a dolgot.
Egy szomszédod nem igazolt vissza, nincs meg a kellő szomszéd számod, ez biztosan azért van.
És pl. tojástojó területet kirakni a legnagyobb hely/idő pazarlás. Nem tudom Nálad mennyi 1db. tojás a piacon, de nálunk 2 tyúk árából meg lehet venni, és még marad is pár pengő. Inkább raknék ki 2 tyúkólat, és 1.5 óra alatt megvan 1 tojás.
-
Terkk
tag
válasz
Calogero #5156 üzenetére
Már megvan hozzá a fele növény, de az első és második részében a 2.,3. feladatot nem fogom megcsinálni szerintem mert nekem nem érné meg,
Az állatokkal mit csináljak? nagyon sok helyet foglalnak és alig termel állatot kivéve a tyúkól ami gyors,
a szédült szántón tárolom őket, meg a bokrok sem akarnak eltűnni a szédült szántóról azok hogy tünnek el? már régóta van 12 szomszédom!
itt a kép lent, most hogy néz ki a szédült szántóm, csak ez ilyen (xar) , a többin csak 1x1 ültetvényesek találhatóak, erre a szédült szántóra kéne valamit kitalálnom hogy legyenek az állatok, és a bokrok hogy hogyan tűnnek el már
nagyobb méretbe itt -
Calogero
addikt
Majd eljön a te időd is.......
Amikor én kezdtem nekem sem sikerült befejezni eleinte az eventeket. (nem is az volt a célom, ha nem a fejlődés TP ügyileg + CSP gyüjtögetés)
Nem kell kötelezően végig csinálni a szinteken lévő arany-ezüst-gyémánt feladatokat, hogy szintet lépj.
Ilyenkor mindig kiválasztottam hogy mit szeretnék megszerezni.... Pl ebben az eventben a póklak + magnóliafa lett volna a célom.A Lengyel függetlenség napja alkalmából egy ideiglenes küldetés lesz elérhető a gazdakörben.
A feladatok elvégzésével igyekeznünk kell, hiszen csak 24 óra áll a rendelkezésünkre:
Az esemény várható kezdete: 2012.11.11 (vasárnap) 13 óra
Az esemény várható vége: 2012.11.12 (hétfő) 13 óraA rövid időre való tekintettel egy egyszerű feladatsorról van szó: három szintes a küldetés, és mindent lehetőségünk van a pajtából teljesíteni.
(Nincs szükség felreppenőre, vagy új növény termelésére.)nRu3: Eleinte nem is volt, csak kezdő gazdák "nyomására" került bele, hogy nekik is legyen esélyük bejezni az eventeket.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #5149 üzenetére
addig malmozik a wifi
-
Jó ez az event, csak krumplival, zellerrel, kölessel kerestem már fél millát úgy, hogy be is fejeztem
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #5143 üzenetére
Én eddig mindig 2x2 területeket használtam
Tehát ha 1x1 területekre ültetek és használnék mondjuk Töklekvárt egyenlőre, 2x2 területen adna 5+1 et -1 a mag, 1x1 en pedig 2+1 -1mag és 4db 1x1 fér a 2x2 be akkor 8 növényt kapnék a 1x1-en (2x2re számolva) mig a rendes 2x2n 5 növényt? Na akkor nekilátok lerakni az 1x1 eket.. -
antikomcsi
veterán
Egyelőre a farmarany szerzéssel ne vonjuk el a figyelmed a fejlődésről, ráér az még akkor.
Úgy fejezte be, hogy gondolom nem 2x2-es területekre ültetett.
Csatnival 1 aratásból 1616 növényt kapunk, abból 404 kell a visszaültetéshez, mivel én kb 5 óránként aratok macskamentát így egy nap 3x tudom megtenni.
Szerintem Ő is hasonlóképpen járt el.
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #5137 üzenetére
Milyen bank?
Calogero: hogy fejezted be a macskás eventet ilyen hamar? nekem még kellene vagy 2,5ezer macskamenta!
Ma nyertem Rackó disztárgyat a napi ajándéknál, az ad valami pluszt is? vagy csak TP az is
a dísz elemeknél a TP-t mértnem tudom már átvenni? csak egy párszor lehet utána már nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged