- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
tojásfa
mandulafa xl
olajfa xl
Tegnap a lepke volt vagy 300csp.Ma már 4000.mintha azt olvastam volna,nem időre van a gazdaköriben ...ráérek vele.Egyébként ,hogy jutni lepkeólhoz vagy miaz?Kerestem,de nem épithető,meg nem is tudok venni,ha akarok sem... -
Szotyi25
tag
válasz
antikomcsi #4097 üzenetére
Te mázlista szerencsefi! Ja nem, az "marsu"
-
válasz
antikomcsi #4097 üzenetére
Igazán remek lett, nem?
-
-
Calogero
addikt
Én megkaptam a levelet, benne a kóddal, be is váltottam,de az ígért ajándékok elmaradtak
-
nRu3
addikt
még mindig nem kaptam mailt kodal, pedig feliratkoztam
-
válasz
BÁ Nutrition #4084 üzenetére
Feliratkoztunk a hírlevélre, amellé jár...
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #4084 üzenetére
A bónuszkódot amire fentebb panaszkodtam,hogy késik....Igazából válasznak szántam dedikének nem hsz-nek
-
zolee5016
őstag
Hja nekem is megküldték.Egy tejfa jó lenne.....
-
válasz
BÁ Nutrition #4080 üzenetére
Na igen. Ha eladóként mész, úgy oké!
De hogy én nem fogok több százezret rákölteni, az biztos!
Más.
Megjött a bónuszkódom...
-
válasz
BÁ Nutrition #4078 üzenetére
-
zolee5016
őstag
Én még azt a beígért hírlevél-akciót se kaptam meg.Se hirlevél se kód...
de nehezen megnőttem 75 -re -
Calogero
addikt
Új gazdaköri: [link]
-
Komi28
senior tag
válasz
antikomcsi #4072 üzenetére
Én pedig azt hittem naivan, hogy ők vannak értem és nem fordítva
Persze amikor FA kell érte akkor szívás nekem kiadni érte, de bombáznak, hogy vegyek sms-ért. Ezek után minek vegyek ha nem tudom kihasználni. Eddíg sem vettem ezután meg főleg nem -
-
Komi28
senior tag
Betudtok lépni az oldalra? Nekem nem megy
-
válasz
BÁ Nutrition #4063 üzenetére
Ja, marha lényeges!
Főleg, hogy szerintem nem is így volt, ez már csak mosdás, amiért szétcseszték az egészet.
Az tuti, hogy nekem csak összeadódtak a bónuszok, és nem úgy volt, ahogy leírta.
Tehát egy 100TP-s valamire, én ha kiváltottam sidet, ettem egy répás kenyeret, és a tölgyes 10%-al én 230TP-t kaptam. Vagyis simán 130% plusz.
-
Szotyi25
tag
Tiltakozom! Mondjonle! Ez diszkrimináció, mért csak egy európai nagyvárosét, követelem hogy az összesét, min 25fő lélekszámú településéig bezárólag! Annyi engedményt teszek, hogy szerény személyem, és persze kedves hímnemű fórumtársaimnak elég, ha a bp bizonyos kritériumainak megfelelő hölgy dolgozói végzik el a műveletet!!!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Calogero #4062 üzenetére
ez aztán nagyon lényeges egy sztori..
inkább azzal foglalkoznának hogy pl 80as szintnél kapjunk valami faxa fát ami nem 110 tp-t ad, mert mikor sok millió tp-k a szintlépések akkor ilyen kis lófax mennyiségekkel nehéz előbbre jutni. most is vagy másfél hónap mire felfejlődőm a 6milla tp-t..
inkább adnának alapból aratógépet -
Calogero
addikt
Ebbe is bele nyúlnak
-
válasz
BÁ Nutrition #4059 üzenetére
Persze. Mert már nagyon sok van belőle mindenkinek, hiszen a kacsa is ezeréves állat. Mármint a játékban...
-
ngabor2
nagyúr
már a jövő se a régi
-
ngabor2
nagyúr
a pletykák szerint hamarosan jön a kacsatenyésztés. szép csendesen 600-ért meg is veszegetem az elérhető pehelytollat, hogy fel legyek készülve rá
igaz, régebben a méhet mondták, mint tenyészthetőt, és nem jöttek. nem sok terményt adó állat van már, ami nincs tenyésztésben.
-
Speed®
titán
válasz
ngabor2 #4056 üzenetére
Részemről letojom (tojjuk, barátnőm is), cspt tankolni hibátlan..eladtam már ~4000 frissen gyártott tyúkot, viszonylag értelmes áron, bejött 1.1M, eddig..és még bőven van idő folytatni..mellette diliből tenyészgetek baharámán, már a 4. feladatnál járok, minimál befektetéssel, bájital nélkül.
Vannak bosszantó dolgok, de csak játék, mindenki eldöntheti, élvezi-e -
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #4055 üzenetére
ezért nem is kezdtem bele ebbe az eventbe. szerintem ezzel a minimális tűréshatárát nézik a teljes játékosközösségnek. mi az a minimum nyeremény, amiért már hajlandóak pénzt áldozni, és megcsinálni egy eventet. az első újrakezdős gazdakörinél 10 fa volt a 10-körös reset, utána a 7-körös lett 30 fa... gondolom sokkal kevesebb resettel.
a tölgyre is egyre értéktelenebb dolgokat pakolnak ki, egyre drágábban.
a paszuly egy vicc, úgy kompletten. a kiváltásához vért kell izzadni, amit meg ad, az apró.
virágkötő 2. szint nekem is megvan, csak arra jó, hogy eljuss a 3. szintre (l'art pour l'art). viszont olcsóbb piacon megvenni a kész csokrokat, mint megcsinálni.
-
válasz
ngabor2 #4054 üzenetére
Én is megvettem a töklekvár receptjét 100 aranyért, mondván, hogy milyen jól el lehet adni 18-20K-ért, és majd jókat keresek rajta. Most meg 5000, de volt már kint 3500-ért is. Az annyi mint 100 tök a piacon!!!
Ráadásul, hogy nem lehet már hosszabbítani vele a csatnit, még jobban lenyomták az árát.
Az utóbbi időben bevezetett nagy reformokkal, engem csak orrba-szájba szívattak. Egy örökölt farmon, elértem a virágkötő 2. szintet, az is egy vicc. Második szinten egy termékbe 2 festékpaletta és 60 drót + a többi, ez röhej, és a bónusz meg kb. nulla.
A mostani eventbe hamegszerzem a felhősort, akkor a 4 kitehető 24 óránként 1750TP-t ad.
Van közte 6 órás, és 7,5 órás is, de ha azokat is csak 12 óránként szedem le a többivel együtt, akkor is 2286TP-t kapok, ha nem rakom ki. Ezt ugyan, hogy gondolták?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #4050 üzenetére
én is ezt tapasztalom. mikor venni akarok valamit, akkor rá kell szánni egy zsák pénzt. ha utána ugyan azt próbálom eladni, akkor már fillérekért megy csak el.
most a töklekvár is 5000 alatt van, a csatni 100k alatt. ennyiért nem éri meg termelni
úgyhogy most minden terület tele van ólakkal és fákkal, napi 1-2x ránézek, és annyi. majd ha lesz értelmes event, akkor leszedem.
-
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #4050 üzenetére
Keréken pörgettem ki. Sok víz és trágya után rám talált a szerencse.
-
válasz
Calogero #4049 üzenetére
Ha csak pár titokfát vettél, és szerencséd volt akkor már visszahozhatta, de szerintem nekem az 1250FA nem holnapra térül meg.
Szerencse, hogy volt közte 4 tejfa, meg pár tojásfa, és gesztenye.
Bár ha azt vesszük, mennyivel könnyebb most játszani, ezek a fák már nem is érnek annyit.
Én ha tojást akartam venni a piacon 1100-1200 pengőt kellett leszurkolnom darabjáért, most meg 200-230 közt kapható. Vagyis kevesebb, mint negyed annyiból megcsinálhatják a tojásos feladatokat.
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4048 üzenetére
Nekem már bőven visszahozta az árát.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4047 üzenetére
nekem nem adott, csak erre emlékeztem, de így még szarabb
több év mire "visszahozza" -
válasz
BÁ Nutrition #4046 üzenetére
Akkor jól jártál, nekem 250-ből lett egy aranyfám.
Nem akartam elhinni, hogy 200-ból csak 1db lett, ezért vettem még. De csak a statisztikát sikerült rontanom.
-
Komi28
senior tag
válasz
antikomcsi #4044 üzenetére
Aranyat bányásztál?
Ólakat vettem tenyésztek is, titokfát vettem én is de sajnos befürödtem vele nem jártam jól -
-
-
zolee5016
őstag
tegnap feliratkoztam erre a hirlevél cuccosra....ki is irta hogy OK mentve stb a változtatás
Valami bonuskódot írtak ,hogy küldenek,amit aktiválok és lesz csillag meg stb.De ez kb mikor küldik,nem egyből? -
Komi28
senior tag
Azért priviben mert van aki a nem hivatalos fórumon sem írja ki a dolgait. Ezért esetleg priviben megossza a tapasztalatot és nem nyilvánosság előtt ahol benézhet "hivatalos" szeély is.
Értem a napi küldéses dolgot, de másra nem igazán lehet használni akkor a segédfarmot.
Milyen sűrűn szokott lenni ajándéknap? -
nRu3
addikt
miért csak privibe? ez nem a bigpoint forumja és nem szabáj elenes szive joga mindenkinek ha adva van a lehetőség, adva van a segédfarm ugye, a 40.szint nem árt ott , növelsz drágább állatot , vagy növényt , eladod és veszel ott valamien drága terméket csatni stb és azt elküldöd a fő farmodra ajándéként napont, azt pedig a farmodon vagy megtartod vagy eladod .......
-
Komi28
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #4033 üzenetére
Na ezzel nem vagyunk beljebb, hogy mit lehet
(de kiváncsi vagyok) privibe?
-
válasz
BÁ Nutrition #4031 üzenetére
Mit értesz sok dolgon?
-
Komi28
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #4026 üzenetére
A ,,segédfarmról" is átlehet valahogy vinni a dolgokat, pénz, árut stb?
Nem nagyon konyítok hozzá valami fel és megvilágosítás jöhetne, ha meg nem publikus akkor priveben.
Egyébként lassan termel a 30 tyúkól -
Nem volt arról szó, hogy lesz valami új terület? Vagy csak én néztem be valamit?
-
válasz
BÁ Nutrition #4026 üzenetére
Szerintem azért gazosítanak, mert sokan (
) csinálták az általad vázoltakat...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4025 üzenetére
én inkább eladom a tikokat
a segédfarmokra meg kiraktam a lehető leghosszabb termésű növényeket csillagos földekre, hogy ne kelljen minden nap aratni..
amúgy nem tudom miért cseszték el azt is. úgy volt hogy 4 napig nem gazosodik, de egy ideje az is naponta -
Én tenyészgettem tegnap, de elég is volt, majd 1000 bájitalt használtam el, mert anélkül marha sokáig tartana, úgyhogy megértem, hogy nem nagyon volt kedved.
Én tuti nem veszek ennyiért tyúkot, kitettem inkább 128 tyúkólat, aztán pár nap alatt learatom ami még kell.
Tiszt szerencse, hogy van egy két hetes event, ahol ha a szükségest termeled csak úgy ontja
a rengeteg TP-t. Kész vicc. -
nRu3
addikt
na nekem nem sok kedvem volt tenyészgetni a baromfikat, nálam átlagosan 1db tyuk a piacon 500csp volt igy hogy befejeztem kb 1,5 költötem a tyukok vásárlására
nem gondoltam volna hogy pont erre fogok enyi csp-t elkölteni
-
Komi28
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #4015 üzenetére
Akkor nem érdemes tenyészteni az orosz tyúkokat? Elég a sima és azt beváltani, mert akkor vetni sem kell neki táphoz, jól gondolom?
-
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
Na ez nem semmi...beleálltam 1 kicsit de tényleg rémesen haladatlan.
1:Tegnap kitoltam ezt a mártirjóska tyúkmizériát
2: 0-ról végigraktam a gazdaköri tehéntejes feladatot
3: 0-ról gyapjufeladatsor végig
4: 3 gazdaköri tenyészállatsor 0-ról 6-ig(disznó kecske,tyuk) Kezdéskor kellett a 75-ig 985000tp...még mindig kell 412000tp ... soha nem lesz meg???? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Calogero #4011 üzenetére
szal tenyésztel tyúkot, és 4 db-ot elbaxol hogy a lekisebb meglegyen és a végén kapsz érte 0,25 TP-t?
vagy hogy értsem? mert ez így elég komoly biznisznek tűnik
alapesetben a legkevesebb tp-t adó fám a tojásfa, az 198 körül ad ha jól emlékszem. azaz egy tenyésztő területen ad 1200 tp-t 20 óránként. ehhez 12 monyoklis tyúk kéne ami több100 tyúkból lehetséges ha minden igaz -
válasz
tothbabi58 #4012 üzenetére
A főtéren tudod átváltoztatni a sima tyúkot matjoskára, ahogy a tápot is
-
tothbabi58
csendes tag
Már egy jó ideje nem játszom olyan intenzitással mint régebben, de most szerettem volna olyan matrjoska tyúkot, de fogalmam sincs hogy kellene átváltoztatni egy sima tyúkot olyanná. Vagy mi van?
-
Calogero
addikt
válasz
zolee5016 #4010 üzenetére
Az event végén a szójabab állandó játékelemmé alakul át, a speciális tenyésztyúkok viszont kikerülnek a játékból, beváltásra kerülnek.
Minden matrjoska tyúk 0,25 TP-t fog érni.
Minden balettos tyúk 1 TP-t fog érni.
Minden kozmosz tyúk 5 TP-t fog érni.
Minden sapkás tyúk 20 TP-t fog érni.
Minden monoklis tyúk 100 TP-t fog érni.
Minden matrjoska táp 2 TP-t fog érni. -
zolee5016
őstag
A fene se gondolta a postán van a matrica....ez se jó semmire ahogy látom..
Arról tud valaki,ha marad matrijoska tyuk az majd mennyi tp/db lesz ha vége az eventnek? -
zolee5016
őstag
válasz
antikomcsi #4006 üzenetére
Értem én ,de ez a csávó kb 300.000!!!!db tyúkot eladott 1 órán belül!
Amúgy is egyenlőtlenek az esélyek, hála a különféle piacoknak,De hogy is van ez a piacosdi?????
Én is most teszem fel 250k-nyi kukoricámat,meg a 160k-nyi paradicsomot eladni,hogy legyen csp.Vannak ilyen ámokfutók akik pl 35-40csp/db áru terméket feltesznek 9999db/5-6 csp áron.Mondjuk megvenni és utánna 16-7 ért eladni nem rossz buli -
válasz
zolee5016 #4005 üzenetére
Komolyan elhiszi valaki, hogy épelméjű ember 60-80-100ezer tyúkot termel?
Úgy látszik működik a hack, és pár barom tönkreteszi a játékot.
Amúgy is egyenlőtlenek az esélyek, hála a különféle piacoknak, és ezzel a nagy bónusz átalakítással még jobban elcseszték.
A kis pénzű alacsonyabb szintűek eddig sem tudtak csatnit, töklekvárt venni, és most sem tudnak. Akik meg használták sokat költve rá, azok most még többet költve, nem +2,hanem +3 terményt kapnak, így annyit aratnak 1db. 1x1-en, mint a többiek 1db. 2x2-n.
Nagyon ki van ez találva.
-
zolee5016
őstag
LINK
Én még drágán vettem....Meg le is égtem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
zolee5016 #3998 üzenetére
100ik szinthez már valami elmebeteg tp kell. ha jól emlékszem többszáz millió
én 83 vagy 84en vagyok, nem emlékszem, de ide is kb 6 millió tp már egy szintlépés. közel másfél hónapés egyre rosszabb lesz. persze valahol vége kell hogy legyen, és kellene valami más értelmet találni de nem az lesz hogy napi 5x aratok 1x1es területeket hogy meglegyenek az eventek
remélem azért feljebb mennek most valamivel a töklekvár árak, meg a répásalmás aztán ha jól megy elérem a 20 milla csp-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest