Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Janoska26 #341 üzenetére
Pedig mindennap küldöm.
Lehet 1-2 nap kimaradt, mert elfejtettem, de küldöm.
Az nem a fő accom, szóval azzal nem haladok annyira, de amúgy is elég sok idő már a szintlépés.
Még több mint 101.000 kell a köv szinthez.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Janoska26 #347 üzenetére
Én is elkezdtem ha kapok tortát, de pénzt nem fogok rá áldozni.
A fórumba biztos le van írva, én sem szoktam nézegetni, gagyi az egész számomra.
Akkor másképp nem is lehet csak egymásnak küldözgetni?Nem találtam dátumot, meddig tart.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ngabor2
nagyúr
válasz Janoska26 #2096 üzenetére
lesz ez még így se, hidd el nekem a mézes keksz se sokkal jobb, 10 tojás kell hozzá, és ad valami 1700 tp-t... most már látom, rossz irányt vettem, mikor péknek mentem. szerintem beáldozok kőkemény 2 ojrót, és lekvárni is fogok.
igazán csinálhatnának tényleg olyan kitehető ajándékot, ami pl. 12 óránkét ad 5-10 percre gépet. arra ráhajtana az ember, az biztos.
nRu3: 3800 btp hiányzik már csak.
[ Szerkesztve ]
-
-
enginev3.0
félisten
válasz Janoska26 #2139 üzenetére
jajj nem, az eventtel nem igazán foglalkozom pénzt meg még úgy sem költök rá, arra gondoltam hogy tél van a városban, vagy csak nekem újdonság? tegnap nem emlékszem hogy tél lett volna ott is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Janoska26 #2141 üzenetére
sok értelme nincs egy manduláért ad 6 tp-t kb
tuti felmegy az ár, inkább eladom, meghagyok 3ezret a végére hátha összejön 600 olyan izé, majd meglátjuk, az állatosból tuti nem adok le fél milliót. főleg hogy nem ad kb semmit
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ngabor2
nagyúr
válasz Janoska26 #2190 üzenetére
de jó neked
én meg kitettem 17 tenyésztelepet, és vagy 174 szupertápot belepakoltam, jóó sok bájitallal
még szerencse, hogy van 2 bajitalfám.
kár, hogy nem volt még pár100 farmaranyam, jó sok tápot vettem volna még, és 1-2 tenyésztős küldetést végigvittem volna. no, majd legközelebb, lesz még baby boom
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Janoska26 #2452 üzenetére
én is próbálkoztam csomó tehénnel de most csak 3al nagyobbat adott sajna.
asszem 100 valamennyi tápom volt 3 alpesi tehén lett.
a segédfarmon mondjuk lett egy szilaj bika, az is valamiyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Szotyi25
tag
válasz Janoska26 #3520 üzenetére
Szia! Szerintem ez volna az:
Adjisten Gazdák!
Valami igazán különlegeset tartogat számotokra ez a hét!
Két kihagyhatatlan ajánlattal is készültek a fejlesztők!Rendelési bónusz
Kezdete: 2012.05.23(szerda) Délutáni órákban(a pontos kezdést illetően figyeljétek a hivatalos közleményeket)
Vége: 2012.05.31(csütörtök) 23:59Amennyiben valaki egy összegben rendel 300 vagy több farmaranyat,
60 órára 100% betakarítás bónuszt kap ajándékba szántóföldi növényekre!Amennyiben valaki egy összegben rendel 1500 vagy több farmaranyat,
100 órára 100% betakarítás bónuszt kap ajándékba szántóföldi növényekre, valamint 60 órára 100% TP táblát.A bónuszok rögtön a rendelés után aktiválódnak.
Bár nem számoltam utána hány hány óráról van szó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Linux Mint
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest