- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szotyi25
tag
Áááá! Inkább a melóhelyen gürcölünk.
A híres neves antibot programjukról hallottatok valamit? Állítólag keményen fellépnek a csalók ellen.
-
zolee5016
őstag
Én nem erőltetem ,bár csinálgatom...ez is elég laza event...6/10-et befejeztem az előbb..kitolom a gazdakörit aztán kidobom a hordókat egyszerre.....az ott kb 1 nap pihi lesz.....mióta átalakult a bonusrendszer, az eventek teljesithetővé váltak..nem a lehetetlen kategóriába tartoznak,szerintem...
-
Komi28
senior tag
válasz
antikomcsi #4797 üzenetére
Persze, fáj is a hátam a sok kapálástól meg a folytonos tápkeveréstől
-
Na mi van??? Ennyire gürcöltök a földeken?
-
Calogero
addikt
Vannak bizony.....
Én már két hónapja minden hétköznap 0:30 kor indulok, egy kis újságterítésre.
5:00-re végzek, majd megyek a hivatalba, ahol 7:30 helyet 5:30-től 16:00-ig húzom az igát. Utána itthon egy kis Farmozás, s irány az ágyikó.
Melóhelyen 12:00-13:00 között van ebédidő, így kaja közben akkor is tudok a farmozni egy kicsit -
válasz
tothbabi58 #4793 üzenetére
Vannak korán kelők is ám!
-
marsu
veterán
válasz
tothbabi58 #4791 üzenetére
Nem vagy te kicsit nagyon függő?
-
tothbabi58
csendes tag
válasz
Szotyi25 #4790 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat! Először is azért gazos a kertem, mert Drakensangozok, aztán azért nincs pénzem mert a Drakenba már 40-es szintű körmágus vagyok, és minden további észrevételre: amióta én ilyen csúcs körmágus vagyok olyan messziről csinálom a farmokat, hogy nem is látom!
Csak mikor nem enged belépni, vagyok kénytelen a normál belépési módban megtekinteni, hogy mi a fészkes nyavalya ütött bele!
Mivel 12 farmom van, elég időigényessé vált volna a játék, főmágusi mivoltom azonban nem engedte, hogy csak úgy eldobjam! Szenvedélyes függőségem áttevődött a másik játékra, ahol jelenleg kb, 8 karakterem van! Amúgy jól vagyok!Ps.: földöntúli gonosz vigyor helyett, inkább a mágikus lövedéket használom!
-
Szotyi25
tag
válasz
tothbabi58 #4784 üzenetére
Szia! Itt van róla a hivatalos szöveg:
Üdvözletem gazdák.Ismét érdekesebbnél érdekesebb levelek keltek útra a játékon belüli postás segedelmével.
(hogy kergetné meg az összes kutya)Felhasználói fiókotok, és pénzetek védelmének érdekében az alábbiakra figyeljetek:
Valaki olyan levelet küld a farmotokra, hogy TGC tagok lettetek, de a supporter csoport nem tudja a pontos adatokat, ezért adjátok meg neki.
Teendő:
Földöntúli gonosz vigyorral az arcodon jelzed a supportra a dolgot, mellékeled mi állt pontosan a levélben, és NE töröld az ominózus üzenetet.
Következő levél, egy igencsak kecsegtető ajánlattal rukkol elő, amiben egy megadott BIG ID számot kell beküldened egy megadott sms számra. Ekkor fantasztikus ajándékokat kapsz jutalmul, több száz csillagot, csúfcsemegét, meg még sorolhatnánk miket ígérgetnek.
Itt az történik, hogy a gazda aki a levelet küldte Neked, a saját BIG ID számát mellékelte. Tehát, ha Te a megadott BIG ID-t elküldöd a megadott számra, nem ám csillagot kapsz, hanem egy kisebb dührohamot, mert az Ő gazdaságába fog megérkezni a megrendelt tétel, ami általában farmarany.
Mindig ellenőrizd a bankolási oldalon a saját BIG ID azonosítódat. Ez minden gazdaságnál egyedi, és nem ugyanaz mint a farmod ID száma.
Mindig ellenőrizd a bankolási oldalon azt is, hogy létezik-e egyáltalán az az ajánlat, amiről a levélben írnak Neked.
Amennyiben nem, akkor a teendőd szintén:
Földöntúli gonosz vigyorral az arcodon jelzed a supportra a dolgot, mellékeled mi állt pontosan a levélben, és NE töröld az ominózus üzenetet.
Figyeljünk egymásra, tájékoztassátok gazdatársaitokat is ezekről a visszaélésekről, hogy minél kevesebben szenvedjenek kárt.
Ne feledjétek, hogy soha nem kérünk Tőletek adatokat belső levelezésben.
A lényeg: földöntúli gonosz vigyor!!!
-
-
marsu
veterán
válasz
Kicsit mintha gazos lenne a kerted ....
-
válasz
"Nem tűnik túl hivatalosnak"
Ilyen virágnyelven megfogalmazni az átb@szást, elég nyugodt természetre utal.
-
válasz
BÁ Nutrition #4779 üzenetére
Persze, hiszen újdonság. Aki szerencsés az ilyenkor tuti jól keres!
-
-
-
zolee5016
őstag
Piacozni kevés a ttej..de beadni már nem olyan rossz.....most minden termény pang rendesen..csak gyüjtögetek én is.A boom meg elég szépen adja az állatokat...sima alapálatra (kecske) bevágott 1 kőszálit ,4parlagira meg egy tudós kecskét...a lovakat meg ugy dobja vissza hogy csak na...6-osával a simát .150 lóval kezdtem..eljutotam a 4-es szintig és még van sima lovam 130...ha lenne 6-700 tápom......
-
Speed®
titán
Ki az a >#&@{!, aki sokszáz CSPvel megy alá az aktuális áraknak?? Kint vagyok több száz tehéntejjel 665ért, erre kirakják 1esével 500 és alá
Hogy legyen valami pozitív is: nemrég 80/20as lettem..hurrá.
-
zolee5016
őstag
Hello ,holnap megint baby boom lesz...meg telihold is ha minden igaz...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #4767 üzenetére
itt a leírás, 2 db 10-szintes gazdaköri. egy a tenyésztéshez, egy a lovaglóórához.
-
ngabor2
nagyúr
602 darab lovaglóóráért alig adnak valamit a gazdaköriben. nem is megy felfele az áruk a piacon. a lótenyésztés is csak a 10. szinten nevezhető használhatónak, de addig eljutni külön művészet.
-
marsu
veterán
Hogy fér be a gőzmozdony az alagútba?
Szerintem a kéménye pont nekimegy az alagút tetejének ...
Nem?
-
Szotyi25
tag
A lótenyésztés játékba kerülésének várható időpontja:
2012.09.27 (Csütörtök) 14:00
-
Taktoj
aktív tag
A 24 es piacra keresnék segédacc ot adok helyette a te piacszámodra eggyet/ha van/
-
-
Taktoj
aktív tag
befektettem FA ba , 3x akció volt... valamire majd csak tudom használni? valamikor jól jön az arany?
na de nem is ez az a baj hanem hogy nem 3x annyit hanem 6 x annyit adott. irjak a supportnak vagy örüljek? -
Komi28
senior tag
Aranymogyorót nemigazán akarja adni
Két teljes aratás után 16db-ot adott csak.
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4748 üzenetére
Jó lemenet az ára...
Régen jártam a piacon, én még lemaradtam 120 000-nál.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zolee5016 #4745 üzenetére
én szerintem leszedek szép sorban mindent, 1 nap alatt összeszedek annyit, hogy mindenhol mehessen 1x1 csatnival. onnantól 1 nap, és megvan a 8000 gaz. már "csak" a felröppenők a kérdésesek, annak meg vetek valami hosszút, vagy az állatokból begyűjtöm. a 11. szintet én se próbálom meg.
-
zolee5016
őstag
válasz
ngabor2 #4743 üzenetére
elég kevés az eventnövényigény.....3 órás 8000db....arra biztatnak menj bele az 500-as versenybe....nem fogok...a 10 szint max 2,5-3 nap azt annyi...ha szerencsém van a termények árai mennek felfelé..van 2000kecsketejem
Az össz 1x1 em 450 van a többi álat meg terménygyár....nem is szedem be...ugy is kényelmesen meglesz csatnival az event....
-
ngabor2
nagyúr
2-től indult az event. 8000 eventnövény és 750 felröppenő kell az első 10 szinthez. a többi beadandó, az 1. kör kivételével kategóriánként tetszőleges, de nem kevés. van egy 11. szint is, aminél az első 500 kap ajándékot, egy kitehetőt, ami 24 óra alatt érik be, és 15 percig ad +50% tp-t.
a topikját most nem tudom linkelni, de viszonylag könnyű megtalálni a farmeramás fórumban.
-
ngabor2
nagyúr
ismét egy "igazságos" event: aki eleget fizet, az gyorsabban tud fejlődni.24 óránként 15 percre +50% tp az első 500 helyezettnek. mindegy, nem kell hozzá sok cucc, egynek jó lesz.
-
Taktoj
aktív tag
lekvárfőző vagy virágkötőnél próbálnak legkevésbé lehúzni ?
-
válasz
BÁ Nutrition #4734 üzenetére
Igen, de a ló is, meg az óra is ennél jóval olcsóbb volt. Én 600-ért vásároltam be lóból (most 950), és 1800-ért lovaglóból (most 3100). S mielőtt én vásároltam jelentősen olcsóbb is volt.
Remélem kicsit még lesz drágább, ha beindul a tenyésztés, illetve a hozzá tartozó gazdaköri.
(#4735) ngabor2 :
Előbb-utóbb azoknak is jönnie kell majd.
-
válasz
antikomcsi #4726 üzenetére
Nálam már sem ló, sem óra nincs...
-
-
Vegyetek lovat és lovaglóórát. Ez lesz a következő tenyészthető, most néztem a Face-n.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4723 üzenetére
ragadj aratógépet
-
válasz
BÁ Nutrition #4721 üzenetére
-
válasz
BÁ Nutrition #4721 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
elértem a 86os szintet.
gyenge 10millió TP a következő -
Komi28
senior tag
Nektek jó az oldal? Nekem minden szöveg eltünt
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #4718 üzenetére
Én nem is robotolok....
-
-
Calogero
addikt
Az utolsó titokólak is meg lettek.
Tyúk, (narancs), 2 bagoly 2 medve (ennek örülök mert még nem volt), mormota, jávorszarvas, kenguru, retró rénszarvas+, mókus, szentjancsi, illetve 1 pocok.
Így csak sas-om nincs, nem baj csere napkor hátha sikerül beszerezni egyet.
-
válasz
BÁ Nutrition #4713 üzenetére
A sárgabaracknak egyetlen számomra elfogadható felhasználási lehetősége van, ez pedig a pálinka...
-
válasz
BÁ Nutrition #4713 üzenetére
Gondolom arról, amikor 8-10K-ért tudtam eladni 1 darab macit, vagy 7K-ért egy pókot.
-
zolee5016
őstag
Ahogy látom felesleges keseregni,ha nincs pocok.....megjelent a piacon a maga 250csp/db áron.....nem egy veszélyes értékű és kereskedhető állat lett....
-
ngabor2
nagyúr
az egyik segédemen lett egy maci is. ezeken a horror árakon veszik is a különleges tenyészet állatait, vagy csak eladni akarják a népek?
-
Calogero
addikt
-
Na, ilyen a formám! Szedtem össze FA-at, Gondoltam akkor gyorsan veszek titok ólat. 10:58-kor akartam belépni. Nem tudtam........ 11:00-kor engedett, 2 percig csak sz@rakodott. Persze mire beléptem, már pont nem volt a boltban titokól.
-
-
Taktoj
aktív tag
válasz
antikomcsi #4704 üzenetére
Köszi a választ.
Van egy pár segédfarmom... ha azt hívjátok annak amit csak az egyéb lehetőségek miatt használnék a főfarm gyorsabb fejlődése miatt.
Az ajándékozásnál -ami a postán van- csak bizonyos dolgokat lehet átadni. Ezen kívül van bármiféle más ajándékozásra is lehetőség? tehát ha az egyik segédfarmon van egy szuper jó kis medvebarlangon azt a főfarmnak valamikor majdan át tudom adni? -
A ritka állatokat a feladatokba kell beadni, illetve jó pénzért lehet eladni őket. A szülinapi akol pedig aratások nem 1, hanem 2db. juhot ad.
A csere engedélyekkel gyakorlatilag semmit nem érsz, hacsaknem le tudsz csapni gyorsan egy olyan ajánlatra, amit valaki elb@szott. Az ajándékozás értelmesebb. Azokat tudod küldeni, amik a raktárban vannak. Fák, ólak, kitehetők. Egy nap 20 ajándékot kaphatsz.
-
Taktoj
aktív tag
cserebere nap, hogyan működik? csak szomszédok közt vagy a barátlista is játszik? valamiféle engedély kell e hozzá... pl szerencsekeréken ki kell pörgetni, vagy vásárolni kell hozzá a jogot? egy valamit lehet átküldeni vagy akár többet is? milyen tárgyakat vagy korlátlanul bármiből de csak egyvalamit?
-
Látom mindenkinek jobb a statisztikája, mint nekem.
Akkor gyorsan csinálok egy virtuális gépet, begyűjtök pár FA-at, aztán veszek még párat, hátha a véghajrában összejön valami.
Amint láttam szarvas színpad nem nagyon jött a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest