- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
650 hordó kell amit 100%-osra kell érlelni.
Az aratógép leszedi nem 100%-os állapotban is.Üdv' Gazdák!
A játék készítői minden esetben figyelemmel követik egy-egy esemény ideje alatt lejegyzett gondolataitokat, javaslataitokat, esetleges panaszaitokat.
Ez ebben az esetben a Csoki event idején sem történt másként. Tudomásukra jutott, hogy sokan nagyon szomorúak vagytok amiatt, mert éppen csak elegendő a gazdakörben megszerzett hordók száma az event teljesítéséhez, és a hibás beszedés (túl fejletlen hordó) sajnos azzal a következménnyel jár, hogy vagy nem tudjátok befejezni az eventet, vagy pedig farmaranyat kell költenetek.
Ezt a szomorúságot nem nézhették tétlenül, és arra az elhatározásra jutottak, hogy minden gazda +40 db hordót kap majd.
Ennek menete a következő:
Holnap, azaz 2013.08-án (szombaton), várhatóan 10:00-tól indulnak ezek a jóváírások, minden gazda a menüben találja majd a pluszban jóváírt hordókat.
Ehhez azonban a Ti közreműködésetekre is szükség van, hiszen akkor ki kell lépnetek a játékból majd újra be, vagy F5 gombbal frissíteni az oldalt.
A 40 db hordó egyetlen alkalommal kerül jóváírásra minden gazdánál, tehát ezekre már nagyon ügyeljetek.
Reméljük, ezzel a kis segítséggel mindenki sikeresen befejezi majd a legcsokisabb eventet.
-
Hány kakaós hordó kell összesen? kiszámolta esetleg valaki?
-
Gardo
tag
Hali! A 27 -es piacon nincs esetleg valakinek kis farmja (lehet akár 1-es szintű is), amire nincs szüksége? Ha lenne, akkor továbbiakban PÜ. Köszi, további jó játékot. Üdv!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #6787 üzenetére
most már nálam is van, istenkirályság
maradjon is így
végre le tudtam aratni minden területet bónuszidőn belülte hogy aratsz egyébként? vettél aratógépet? vagy makrózol vagy vmi más?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
antikomcsi #6787 üzenetére
na erre kíváncsi leszek én s, már vagy 2 hónapja nem arattam kézzel, max a bagoly fákat
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #6784 üzenetére
nem, én is véletlenül vettem észre. arattam egy mezőt, és mikor a felső ikonra vittem, felugrott felette a villámos aratás. utána 1 kattintással aratott. oké, az aratógép még mindig gyorsabb
-
Speed®
titán
válasz
BÁ Nutrition #6784 üzenetére
-
nRu3
addikt
válasz
antikomcsi #6780 üzenetére
na, csak hogy a kedélyeket szinvonalát emeljem és ha valaki csinálja az eventet mint én
holnap hajnalban tehát reggel karbantartás lesz ! nehogy már simán befejezük.....
event alatt karbantartás tényleg degeneráltak -
válasz
antikomcsi #6780 üzenetére
Én régebben olvastam egyet-egyet, de éppen az általad mondottak miatt eszem ágában sincs olvasgatni....
-
Farm Fórum moderátor?
Az "sajnos" nem lehetek. 100-as IQ felett már alkalmatlan a jelölt. Persze az itt lévő farm moderátor, még ezen szabály előtt csatlakozott a Brain Team-hez.
Komolyan. Nem szoktátok olvasni a fórumot? Ez most csak egy szarkasztikus fikció, de a farmeráma fórum tele van ilyen hozzászólásokkal, ha valaki be meri írni, hogy elég homár ez az event is.
-
Taktoj
aktív tag
a cukorfa jo lenne a kovetkezo ajandekos napra... csak nincs idom végigzongorázni ezt a 110 farmot
-
Szotyi25
tag
válasz
antikomcsi #6775 üzenetére
Te mit szívsz?
Esetleg megadhatnád a a dílered számát!!!
-
Jajj, hogy milyen negatív vagy! Neked semmi sem jó!? Nem kötelező játszani! Nagyon jó kis nyeremények vannak! Szuper az event! Mint még soha! Alig várom, hogy csinálhassam! Ha nem tetszik menj máshova puffogni! Esetleg van itt valaki akinek személyesen is benya..tok?
Puszi
Ratyifarm 69
Farmom 103, Bahama 52, Pékci 7, Leki 9,
-
Calogero
addikt
Adjisten, Gazdák!
Egy fantasztikus és csokis event vár rátok!
Sokan állítják, hogy a csokoládé boldoggá tesz – és ha ez az állítás talán nem is teljesen igaz, az biztos, hogy ez a csokis event minden gazda boldogságáról gondoskodik.
Most olyan csokipudingra tehettek szert, ami után megnyaljátok mind a tíz ujjatokat, megszerezhettek egy csobogó csokikutat, sőt egy csokifoltos tehénkét is. Hogy hogyan?
Nem ördöngösség: helyezzetek el kakaós hordókat a farmotokon, kakaóbabokat kaptok értük cserébe. Ezeket a város főterén adhatjátok le. A hordók érési idejének lerövidítéséhez gyűjtsetek fruktózt a farmotokon betakarításkor.
Ezen kívül természetesen különleges event növény is érkezik: a nyalóka, amelyre az új feladatsorban lesz szükségetek.
Most már láthatjátok, hogy ennyi csodás édességnek egyszerűen nem lehet ellenállni! Kezdődjön is a csokis event, jó szórakozást kívánunk!
Az event várható időtartama:
Kezdés: 2013.06.04. (kedd) 14:00
Befejezés: 2013.06.10 (hétfő) 14:00 -
Terkk
tag
és páncél pannit mért keresnek sokan?
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #6767 üzenetére
Megírták hogy behalt a rendszer, ezért ha van kint ajánlatod vond vissza és visszakapod az engedélyt!
-
BÁ Nutrition
addikt
a cserénél nem tudok nézni ajánlatokat
de legalább a küldözgetős rész működik -
Komi28
senior tag
Egy szinpadoet küldhetne nekem is valaki véletlenül
-
Calogero
addikt
Valaki 40 db szőlőkóstolóért 1 tanodát ajánlott fel.
330 TP *40 db kétszeri aratás esetén napi 26400 TP bevétel.
tehát : A helyzet szifilisztikája úgy orientálódik, hogy a bakurbinációs dekció globális, a helyzet individuális, a lényeg lényegében lényegtelen. mert a csere nem működik.....
-
Mert terület arányosan elég sok TP-t ad óránként. Ki lehet vele tömni a kergét.
Ja, amúgy mindegy, mert nem lehet cserélni semmi!
Ezt aztán sikerült jól megcsinálniuk! Eddig sem tudtam cserélni, amit akartam, ezután meg lehetőség sincs rá!
Nyomorult szerencsétlen banda!!!!!
-
Terkk
tag
nemértem mért kell sokaknak a szölőkostoló 1x1-es kitehető?
-
Terkk
tag
valakinek van, xxl öszibarack xxl cukorjuhar fája amit elcserélne?
-
Calogero
addikt
Üdv Farmerek!
Sokak vágyát igyekszünk teljesíteni azáltal, hogy egy nagyjából tervezhető menetrendet teszünk közzé számotokra az elkövetkezendő eseményekről.
Felhívom azonban a figyelmeteket arra, hogy az itt megjelölt események és időpontok csak tervek, és nem feltétlenül a megjelölt időpontban fognak megrendezésre kerülni!
Ajándékozási és kereskedelmi akció: május 29. - június 3.
Csokoládé hét: június 4. - június 10.
Az űrbéli robotok (nublonok) visszatérése: június 13. - június 16.
Telihold: június 19.
Nyári parti : június 20. - június 27. -
Van valakinek egy felesleges "Lándzsatörés"-e?
-
Engem 20 másodpercenként ledobál, és ráadásul cserélni sem tudok. A sok hülyeség közt találtam egy nekem is megfelelőt, erre nem engedi elcserélni, merthogy nincs elég terményem a pajtában.
Pedig van. Tegnap írták is, hogy hiba van az xxl fák cseréjekor, de hogy máig nem sikerült valamit csinálni vele.
Nomeg nem volt elég ez a fél év, hogy rendesen megcsinálják.....
Vicc az egész.
-
feribk
aktív tag
mi a tököm ez h minden fél percben ledob a farm?....
-
tök jól megy, kb fél percenként kidobál, így öröm a keresgélés
-
Terkk
tag
Varázsfát nem lehet ajándékozni?
-
feribk
aktív tag
ez az akadályverseny event végleges?
-
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #6740 üzenetére
És minek kell termelni.... Amíg játszottam nem találkoztam olyan eventtel, amihez kellett volna sláger....
-
válasz
antikomcsi #6740 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van!
-
-
válasz
antikomcsi #6738 üzenetére
De miért ennyire fontos az a jávorszarvas-vonagló?
-
-
nRu3
addikt
arrébb csúsztatták a csere-be re napokat, mondjuk jobb is mert így a hétvégén lehet ezzel játszadozni, ez is volt az indok sokan kérték állítólag.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Calogero #6733 üzenetére
én a szigeten szoktam csinálni az eventeket, mert ott külön megy a tp számolás és mivel amúgy is marha lassan jönnek a szinten gyakorlatilag minden mindegy
viszont az nem lenne jó ha emiatt a kókusz szedegetőt vagy mit meg a mogyoró taposókat le kellene szednikb 7-800 csillagom lehet fölösbe, az remélem elég lesz rá, mert az utóbbi 1 évben úgyis csak hülyeségeket adott a tölgy. pl napi 5 bájital meg ilyenek.. röhej
-
Calogero
addikt
válasz
Calogero #6732 üzenetére
Az új szigetről kép és némi találgatás.
Állítólag több szint lesz, csak nehogy olyan legyen mint a mesterségeknél. A német fórumon arról beszélnek, hogy majd egy szint lesz ingyenes mindenkinek, az amit először választ. Jól meg kell gondoljuk, hogy növényeket, állatokat vagy fákat választunk. A többi szint elérhető lesz vagy csillagokkal, vagy fizetős lesz.
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6730 üzenetére
Állandó gazdaköri feladat, csillag gyűjtésre jó, semmi értelmeset nem ad.
A sok csillag meg lehet kell majd az új szigethez. -
válasz
BÁ Nutrition #6730 üzenetére
Semmi titok nincs benne, egy állandó feladat, mint a többi, akkor csinálod meg, amikor akarod.
-
-
-
nRu3
addikt
mi a különbség hogy valaki 2 vagy 22-s piacon van? semmi !
hétfőtől végre ajándékozási és csere napok lesznek !!!!
-
válasz
antikomcsi #6719 üzenetére
hmm ezek szerint én a 2-es piacon vagyok
Köszi
-
válasz
antikomcsi #6717 üzenetére
Hol vannak ezek beszámozva?
-
-
Komi28
senior tag
x9 piacú farmja nincs valakinek cserére? vagy esetleg megunt?
-
marcusa
addikt
válasz
Calogero #6699 üzenetére
Elvileg nem sokára befejezem az eventet...de farmmunkás kupont sehol nem adott és kiírva sincs....én ennyi melóért keveslem az eperszüret matricát meg az Epertolvaj1-et...így lehet a maradékot be sem adom!
Ha ez az Eperszüret I.és lesz ezután Eperszürert II. akkor inkább arra tartalékolok! Jól gondolom? -
zolee5016
őstag
Én emilben kaptam egy kódot..mondom 2 hónap pihi után belesek megnézem mi ez erre: Egy admin kizárt! cimű ablak...ugyhogy tényleg vége............
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Calogero #6674 üzenetére
persze ki nem rest vagy epp utal tonkretenni egy 800 ft os egeret napi fel egy orat elbaccarintani 1x1 en az azert talal ezt azt. a makrozo sem rossz de annal ugye be kell lepni ami nem tul gyors a big nel.
a belepesi bonusz mar elorevetiti a cserenapot szerintetek is? jo lenne ha mar a fele cukorfam meglenne abbol mar kijonne annyi, hogy kb a megrendeleseket tudja teljesiteni ugy ahogy a gondos gazda :-).
a nemregiben lezajlott felaras recept akcio mennyire ritka, honapra kb? mivel nem vagyok meg 4 es lekvaros igy nem lattam a RACS ot .
valaki esetleg cserenap alkalmaval emlekszik e arra hogy a 20% tp t ado sarkanytojast latott cserelendok kozott?
fak helyett valami hosszu ultetendo eladasaval s tp t ado termek vasarlasaval kozel hasonlo nagysagrendu tp elerheto e? vagy legalabb 2/3 a? valakinek nincs e eziranyu szamitasa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest