- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
nálam a mozinál előjön az új ablak, majd jól nem csinál semmit. de legalább nem is ad semmit...
-
Calogero
addikt
Az adventi naptár az alábbiak szerint lesz elérhető:
Megjelenése a játékban: 2013.12.01.(vasárnap) 00.01
Eltávolítása a játékból: 2013.12.27. (péntek) 23:59Az adventi naptár elérhetőségét:
hírek felületen olvashatjátok
eventóra jelziÜdv' Gazdák!
Az előzetesen meghirdetetteknek megfelelően, az adventi naptár mától elérhető a játékban.
Sajnos a játéktérben a korábbi évben megszokott helyen nem láthatjátok azt, de aggodalomra semmi ok, hiszen a Hírek felületéről és az eventóráról beléphettek, és beszedhetitek napi meglepetéseiteket.
Előfordulhat, hogy az ajándék nem érkezik meg azonnal, olyankor érdemes F5 gombbal frissíteni az oldalt.
A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértő türelmeteket.
a Farmerama csapata
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #7196 üzenetére
áh már régóta nem kaptam, mindjárt visszanézem
októberben volt utsó -
válasz
BÁ Nutrition #7195 üzenetére
Gyanús vagy Te nekem!!!
Több gépet kapsz egy héten, mint az itteniek összesen egy évben!
-
Úgy látom az 500 legjobb gazda közt van még hely bőven!
Ki tudja, lehet lefújás előtt bedobok 1 salátát, aztán majd meglátjuk, hogy mire lesz elég!?
-
-
Megint nem megy a mozi...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #7183 üzenetére
sőt, ha benne vagy a top500-ban, akkor is csak jogot szerzel arra, hogy megvedd a kitehetőt... ez az igazi üzlet
-
Azt hiszem én az extra feladatot kihagyom a végén. Persze kerülj be a top 500-ba, ah, vagy nullázd le magad a semmiért. Főleg, hogy a főnyeremény egy kitehető, amit később akár meg is lehet venni, ami 5 naponta ad 1db. aranybanánt.
-
Remélem nyomjátok a mozit....
-
Taktoj
aktív tag
valami régi új automatizálós programot esetleg tud valaki, vagy használ is?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #7173 üzenetére
ejj de anyagiasnak tetszik lenni a bácsinak
van, aki tenyészteni szeretne, azoknak ez igen jól jön. sok-sok alapállatot és szupertápot lehet spórolni.
-
BÁ Nutrition
addikt
jah, már látom hogy tenyésztett állatot ad, majd jól leverik az árakat vele
-
válasz
BÁ Nutrition #7171 üzenetére
Tenyészállatot kapsz, nem alap lovat.
Sima sárgánál 1. szintűt, narancsnál 2. szintűt.
Szupertáp nélkül lehet tenyészállatod, ha van ideged kivárni.
-
BÁ Nutrition
addikt
ebben az istállós dologban mi a buli?
beadtam egy rakat értékeset, erre kaptam egy óriás lóistállót ami 350 tp-t ad
azt hittem olyan lesz mint a mamutfás hogy 1500at ad legalább -
válasz
antikomcsi #7169 üzenetére
Akkor adja rendesen.....
...nekem három vonatból lett egy sárgám és két sima lovam....
-
-
válasz
antikomcsi #7167 üzenetére
Régóta vonatozol legalább?
-
Most lett meg az első narancs óriás ólam!
Jól adja!
-
ngabor2
nagyúr
szép új event... 16000 8-órás növény meg 900 felröppenő, 10-részes gazdaköriben. a nyeremények között vannak értelmesek is.
-
-
ngabor2
nagyúr
kíváncsi leszek rá, már a negyedik L ól készül. alatta nem is próbálkozok, mert ott már túl nagy a kockázat.
-
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #7157 üzenetére
Barkácsolt műhelyes ólakat nem lehet beadni, csak az alap ólakat illetve azok fejlesztéseit
-
-
nRu3
addikt
a tojástojó ólaktól meglehet szabadulni,azokra úgy sincs szükség a sok tojásfa mellet
reggel észre vetétek az almáscsatnik ára felment rendesen ! sajna tegnap eladtam 25db-t 70e csp .rt, ma viszont átlagosan 125e volt az áruk, délutánra rendeződtek az árak, megint olcsók , de hogy reggel mi volt
-
válasz
antikomcsi #7153 üzenetére
Így elsőre nem látom nagy értelmét...
Legfeljebb, ha sok felesleges és nem kellő óla van valakinek. Talán.
-
Nem, csak kérdezek.
-
válasz
antikomcsi #7151 üzenetére
Parancsolsz?
-
Kinek mennyire tetszenek az óriás ólak?
Holnaptól egy hétig lehet szerezni őket, de szerintem elég gagyik.
Hosszú érés idő, kevés TP. Hiába ad tenyészállatot, nem biztos, hogy jó üzlet.
Még alszom rá egyet, hogy próbálkozzak e a gőzössel.
-
nektek se megy az oldal? reggel óta nem tudok belépni
Közben megtaláltam az UPC rosszalkodik
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #7148 üzenetére
nákem már vagy 10 event kimaradt legalább, és nem is hiányzik az életemből, teljesen meg lehet szokni hogy nem csinálom őket, így nyavalyogni se kell hogy milyen röhejes dolgokat kapnék ha venném a fáradtságot és végigtolnám, inkább hátradőlve kényelmesen el kattogatok azon a 10 db mamutfán amim van
jah és minimum az utsó 5-6 eventet el sem olvastam hogy mit adna egyeltalán
-
Na!
Csak jövök a szokásos event szidásra!
Már megint egy rakat sz@rt lehet kapni jutalomnak. Nem is mondom, hova tegyék......
Miért nem lehet olyan ajándékot adni, aminek a megszerzése motiválna és csinálnám érte a feladatokat.
Mondjuk egy gyémánt rekesz, vagy arany. A kitehetők se a kergébe, se a szigetre nem férnek, a paszuly meg röhejes tp-t ad.
Na ez megvolt!
Azért mindenkinek jó szórakozást hozzá!!!
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Kis kihagyás (1,5-2 év) után újra kezdtem megint a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy ha elértem a megfelelő szintet egy bizonyos növény termesztéséhez akkor miért nem tudom elültetni? Pedig vettem belőle már.
-
Calogero
addikt
Szép estét Gazdák!
A mozi problémáit kutatva, arra jutottunk, hogy valami blokkolja a videókat, így azok nem minden játékos számára megtekinthetők.
A fejlesztők dolgoznak a hiba javításán!
Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket!
-
Mondjuk rájuk rohadhatna a műanyaglakat, hogy még mindig nem voltak képesek megcsinálni a mozijukat....
-
Calogero
addikt
Adjisten, éjszakai gazdák!
Ismét itt az idő, hogy töklámpásokat faragjunk és élvezettel rémüldözzünk a farmon felbukkanó hátborzongató lényektől. 2013. október 24-től 31-ig igazi szellemtanyává változik a Farmerama békés világa!
Az ünnephez méltóan kísértetek szállják meg a várost –
amelyeket természetesen a rátermett gazdáknak kell befogniuk. Na persze ehhez nem kevés bátorság és hidegvér kell!A Halloween event persze nem merül ki ennyiben. Új rémisztő növény is érkezik a farmra: a polipgaz.
A szokott módon rögtön az esemény elején kaptok tíz tövet belőle, amelyek aztán szorgos ültetéssel-aratással hamarosan el is burjánzanak a farmotokon.
Az event várható időtartama:
Kezdete várhatóan: 2013.10.24. (csütörtök) 14:00
Vége várhatóan: 2013.10.31. (csütörtök) 14:00Ismertető: [link]
17500 db event növény (8 órás)
3000 pont értékű kísértet -
nRu3
addikt
A következő tenyészhető állatka a pulyka lesz, igy mindenki termelheti a pulykákat és a festékpaletákat, mert hamarosanmajd a kapcsolodó pulykás feladatok is jönnek a gazdakörben .
-
zolee5016
őstag
Sziasztok..látom még megvagytok......
Kaptam egy Mailt,hogy már rég nem tolom a farmosdit...WTF: hiszen kib tatok vazze!
Kipróbáltam a farmomat ..egy modi kitiltott című üzi...
Írok a Supp-ra...áááá az nem lehet él a farmom....Pfffffffff mostmivan?
Kimaradt fél évem,nem tudom mi lesz a vége...de lehet beszállok,ha visszaadnák netán..... -
nekem folyamat "sajnos ebben a kategóriában nincs..." szöveg van, és visszamegy a számláló 15 percre, ezt is megcsinálták
Szerintem kis idő múlva bejelentik majd, hogy sajnos nem tudják megoldani a problémát így kiveszik a játékból, valószínű rájöttek, hogy így kevesebben vennének farmaranyat
-
nRu3
addikt
Mai naptól megint van "végre" a városban mozi, működik, egyenlőre nincs leírás meddig megy ez az okosság, de rögtön szereztem 4 farmaranyat
állítólag naponta többször is használható !
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7119 üzenetére
mais
-
válasz
Calogero #7123 üzenetére
Én elvetettem az első adagot, aztán a másodikat is.
Aztán megnéztem a nyereményeket, és lehet, hogy harmadik vetés már nem lesz.
Már megint telhetetlen vagyok, és simán lesz@rozom a jutalmakat.
Egy nyomorult látáskárosult földtúróért gürcöljünk, aminek az értéke jelenleg is elhanyagolható?
Ki kell rakni mondjuk egy makitombolót és a majmot a piacon becserélni a vakondra elad, megvesz alapon.
A fa nap persze elmarad......
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7124 üzenetére
-
Calogero
addikt
De azt is írd le hogy miért van ajándékkód.... (nem azért mert a BP jó szívű)
Adj' Isten Farmerek!
Ma reggel fedeztük fel, hogy 10 helyett csak 5 szivárványfonál volt mindenkinek a kezdő csomagjában. Mivel egyéb problémákat is a mai frissítéssel akatunk megoldani, ezért csak 13:50-kor tudtuk elindítani azt. Sajnálatos módon ez a frissítés egyeseknél 14 óráig nem zajlott le, így voltak olyanok akik 5 darabos kezdőkészlettel tudtak belefogni az eventbe.
Jelenleg nincs olyan biztonságos módszer amivel automatizáltan ki tudtánk szűrni azokat akik csak 5 dababot kaptak, illetve ha mégis megpróbálkoznánk ezzel az lelassíthatná a játékot egy időre ami nem célunk.
Éppen ezért most egy bónuszkódot tudunk felajánlani ami szivárványfonalat és kacsa-kata szupertrágyát tartalmaz. A jövőre nézve annyit tudunk ígérni, hogy bevezetünk egy olyan algoritmust ami figyeli a kiosztott kezdő mennyiségeket; amelynek segítségével hiba esetén gyorsan és hatékonyan tudunk intézkedni. A bónuszkódot hamarosan közölni fogjuk veletek.
A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük.
-
Bónuszkód: MLP2013
Amit ad:
10 darab szivárványfonál
10 darab Kacsa Kata szupertrágyaBeváltható: 2013. október 13. 23:59
-
-
válasz
BÁ Nutrition #7119 üzenetére
Persze, moderátoroknak jobban adja
-
BÁ Nutrition
addikt
aratógép
-
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #7116 üzenetére
ezexerint az az egyike azon kevés állandó eventnek, ami működik
-
válasz
antikomcsi #7116 üzenetére
Gonosz vagy.....
-
-
Calogero
addikt
Eventnaptár
Applejack farmiskolája event: Október 07 - Október 13.
Renzo Valdemár vidámparkja: Október 14 - Október 20.
Teliholdas tenyésztés: Október 18 - Október 22.
Halloween event: Október 24 - Vége nem ismert -
Calogero
addikt
Titokzatos csemete a farmra és a szigetre
Az akció kezdete várhatóan: 2013.10.05. (szombat) 10:00 óra
Az akció vége várhatóan: 2013.10.07. (hétfő) 11:00 óraÖsszevont akció lesz, tehát most a szigetre is és a farmra is vásárolhattok titokzatos csemetéket.
Új fa a farmon! Kecsketej fa:
Érési idő: 20:00 óra
Amit ad: 99 TP és 2 darab kecsketej (Kacsa Kata szupertrágyával: 4 kecsketej)
Elérhető: a 2. szinttől -
válasz
antikomcsi #7111 üzenetére
nyeremények nem érnek nekem fabatkát sem.
Pedig MEGINT igen értékes és hasznos nyeremények vannak.....
-
válasz
ngabor2 #7110 üzenetére
Kertészeti kiállítást már el is felejtettem, de több ilyen feladatsor kéne, mert az jó volt. Én inkább turmixot csinálok, az jobban ad, ha kell.
Káposztából nekem még kell az utolsó részhez pár ezer, mert én éjszakára sem azt ültetek, és nem is szedtem le minden területet. Az ilyen eventek jól visszafogják a TP termelést, de ezt a feladatot már megcsinálom, mert nem is tudom, mikor eventeztem utoljára. Egyszerűen a nyeremények nem érnek nekem fabatkát sem.
-
ngabor2
nagyúr
event letudva, lehet termelni a kertészeti kiállításra. meg piros bóléra, hogy haladjunk is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #7108 üzenetére
áh már két hete nem adott előtte semmit. ideje volt
-
válasz
BÁ Nutrition #7107 üzenetére
Na neeee, Te tuti hekkelsz valamit!
-
BÁ Nutrition
addikt
ma meg 6 órásat
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem ma adott 4 órás aratógépet napi ajándékként
-
imifiu
csendes tag
rég nem járt farmokra ahol már nem léptél be vagy fél éve (magamból indulok ki) ,ott kapsz egy visszacsalogató mailt amiben ezeket lehet kapni, belehet váltani bármely farmra a kódot
-
ngabor2
nagyúr
kaptam 2 kódot. az egyikkel kaptam 7x24 óra kupont, a másikkal meg egy hónap munkásokat
meg egy csomó szóróajándékot a bahamára meg a sörfesztiválra. így nem tudok/akarok tovább haladni 3 gazdakörivel, amik szintén munkásokat adnak, pedig megvan hozzá minden.
úgyhogy ha meglesz ez az event, akkor vad növénytermesztésbe kezdek, hogy a növényes gazdakörik is haladjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest