- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Minden müködik....a piac most is letiltott az egyiken.....meg rend is lett a piacon közbe....
Komi28 Van 2 cukorfám..nem kell van vagy 10000 cukrom..meg sóm....ha odaértünk a cseréhez szólj rám.... -
Komi28
senior tag
Zselécukorfa nincs véletlenül?
Olyan kéne abból vagyok kifogyva mert gyúrok a lekváros 4. szintre
FH-val nekem nem volt gond ma sem, igaz csak rendezésre, aratás, öntözésre használom, piacra nem járok vele. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #5097 üzenetére
a frissítés számít vmit?
-
válasz
BÁ Nutrition #5096 üzenetére
Én simán rendezgettem ma is, az 1x1 területeket is azzal raktam ki, igaz frissítettem előtte.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zolee5016 #5093 üzenetére
akkor marad a vetés-aratás, minden egyebet meg a böngészőben csinálok meg. cserenap után meg marad egyetlen farmom állatokkal meg fákkal, oszt csókolom.
én több farmmal is területrendeztem, de nem kaptak el. lehet, hogy csak szerencsém volt? viszont legközelebb szerintem azt is szűrni fogják, ha valaki minden területet leszed 10 másodpercen belül.
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #5091 üzenetére
A cseten fentvoltam....ezek a CM-ek(modik) szerint a piaci kavalkád szándékos......valami szürőt kapott és igy le tudják fülelni a helpert.Mivel te böngészőn vagy FH-n keresztül belépsz ők csak látnak ID,IP után de nem tudnak belépni a te farmodra.......de a piac,meg az accountos dolgoknál a szerveren keresztül a közös mindenki által használt részben turkálsz ahol ki tud szürni...mert az FH nem az ID-den lép be....a szerveren meg le tud kapcsolni....Az account részben ahol mozgatod a területeket,meg látod a cuccaidat lehetőség van volt chet-re...pl meg lehetett hackelni a szupitápot meg a trágyát is....nem tudom csak olvastam.....Tehát az aratógépet használhatjuk még mindig...az magánterület..de a jobb oldal gáz lett...a közös rész.....
-
BÁ Nutrition
addikt
kipróbáltam egy jelentéktelen acc-al azt is a piacra kattintva tiltotta leh. szal lehet a kereskedést tudják elkapni, mivel a másik 20 normálisan működött aratás ügyileg
eddig -
BÁ Nutrition
addikt
na egyik segédet nekem is elkapták mikor a piacra akartam belépni. 2 órás ban..
lehet hogy csak azt tudják figyelni vmiért?csak mert hosszú távon a franc se fog ezeknek naponta csak a főfarmon többezerszer kattintgatni.. kinek van ennyi ideje?
eventről már ne is beszéljünk...
egy sima aratás se megy le annyi idő alatt hogy végigérjek a 4 területen: főfarm, szédült, kerge, erdei tisztás.. és megkapjam a bagoly után járó tp bónuszokat.. persze ha telekarom 4es területekkel akkor igen.. de alapból csak ez vagy ~1600 kattintás.. és akkor ott még a sziget is ami már garantáltan kicsúszik az időből ami nem is érdekelne,de az igen hogy a többiből is max 3al végzek..ami minimum 20-25k tp veszteség
event ezek után meg halál.. nem mintha érne bármelyik is bármit mostonában.. egyik röhelyesebb mint a másik, de a legjobb mikor ilyen 50 felröppenőt lehet venni szuperkedvezménnyel 200FA-ért
-
marsu
veterán
Rackó egy nap mindenkinek ugyanazt adja, vagy random?
4 órára kaptam a munkásokat, 6 óra múlva érnek meg a fáim ...
Viszont pörgettem egy aranylevelű fát, most már van három.
-
válasz
zolee5016 #5087 üzenetére
Ezt értjük!
Miért ne értenénk?
Át is néztem eddig vagy 35-40 farmot, de 25-öst nem találtam. Van 24-es, egy rakat 15-ös, 40-es, stb., de 25-öst eddig egyet se leltem.
Szerinted mi nem tudjuk, hogy duplán megnyitjuk a helpert, egymás alá rakjuk a két piacos ablakot és amit a segéden felrakunk, az a főfarmon gyorsan megvehetjük?
Tudjuk mi ezt, csak nem használjuk.
Azt nem értem, hogy miért akkor találnának meg a helperrel, ha a piac részt használod, miért nem a belépésnél rögtön?
-
zolee5016
őstag
válasz
antikomcsi #5086 üzenetére
aha akkor ezért nem értitek miért kell nekem azonos piacu farmpár...akarom mondani trirumvirátus.....
sokkal gyorsabban frissit mint a farm....én is igy adok veszek két farmom között...rendesen felteszem helperrel meg leveszem a másikra...accountnál is ez van...kb 1 perc alatt (se) azt teszel a farmra amit ahogy akarsz -
Inkább a piacot tennék rendbe, mert nekem valahogy mostanában össze-vissza vannak az árak. Akárhogy állítom, nem sikerül emelkedő sorrendbe tenni.
Miért pont a piac részén találnának meg a helperrel valakit?
-
zolee5016
őstag
válasz
antikomcsi #5084 üzenetére
mindegy melyiket használod...ha csak vetsz aratsz nem gáz...de ha belépsz a piacra vagy az account alá.... megtalálnak....
-
Igen, felkerült a 2.1.3.5 remélhetőleg ez tud valami "jóságot".
A piac rész egyelőre hiányzik belőle amint látom.
-
asusx5
csendes tag
A weboldal egy ideig nem ment de most újra megy. Lejárt a 2 órás kizárásom.
És ezek után hogyan tovább? Befellegzett az FH-nek? Mert ha továbbra is használjuk biztos kizárás lesz a vége. -
válasz
Calogero #5081 üzenetére
Ezek nem jó hírek! Nekem nagyon nem lenne kedvem kézzel aratgatni minden nap egy rakat fát.
Bár kipróbáltam most egy segéd farmot és ott minden úgy megy, mintha mi sem történt volna.
Remélem lesz rá megoldás. Mert én nem csalni akarok, egyszerűen csak játszani, úgy, hogy ne menjen el vele 1 órám aratásonként, mert ennyi időm nincs ilyesmire sajnos.
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #5079 üzenetére
Belépésnél nem írt semmit, simán ment a belépés mind eddig.
Learattam, majd ki akartam rakni a 1X1 cellákat vele, és ekkor jött egy nem válaszol üzenet.
Utána már be se tudtam lépni...... -
Taktoj
aktív tag
a weboldal is megszűnt egyébként
-
válasz
Calogero #5078 üzenetére
Dehogynem. Amikor próbálsz belépni helperrel, akkor kiír valami hiba üzit, hogy nem tud bejelentkezni. Na, ilyenkor véletlen sem szabad még egyszer rákattintani a "Belépés" gombra. Gyorsan meg kell próbálni böngészőből belépni.
Vagy csak nekem volt eddig szerencsém. Bár én nem automatizálok, csak aratásra, és átrendezésre használom.
Azért valóban elég gáz lenne több száz fát kattintgatva leszüretelni, aztán kattintgatva lebontani, aztán megint egyesével kirakni az 1x1 területeket, majd végigvetni, és végiglocsolni. Kínlódj egy órát, míg átrendezed? Ez lenne a játék?
Mert ugye hiába veszel FA-at pénzért, és azon munkásokat, a területrendezés azokkal sem megy.
-
Calogero
addikt
válasz
antikomcsi #5077 üzenetére
Egyszer sem szólt a Helper.
-
-
zolee5016
őstag
Mivel nincs póklakom...én addig belevágok a buliba...meg ha jól látom sok csp-m lesz, a bekért cuccokból,van még plusszba elég...
-
zolee5016
őstag
Jól van na..én még csak most leszek 80...nem rossz az a 40 milka...
..amúgy várom a cserenapot már...tele van a két nagyobb segédem 2-3-400tp-s 1x1,meg 2x1-el...és
ólakkal..
Van 2x2 es is magas tp-s(aranyváros),de nekem nem fér sehova...ha kell valakinek akkor üzizzen .Mindjárt leirom mik vannak..... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ngabor2 #5068 üzenetére
nekem ilyen még nem volt szerencsére
de mondjuk nem tudom mit akarnak. kattogass 2milliószor hetente? akkor hol a játékélmény?
azt meg már rég mondtam hogy évi 100ezret nem fogok ilyen hülyeségre költeni az aratógép miatt..
és akkor még nem beszéltünk a területátrendezésekről stbugye pont most írtam hogy majd 12 millió tp kell a következő szinthez. ezt ilyen 110 tp-s fákból hogy gondolják?
-
válasz
ngabor2 #5068 üzenetére
Amikor nem tudok belépni a helperrel, akkor böngészőből sem tudok. Csak fehér képernyő és mindenféle karakterek úgy negyed oldalon. Aztán 5-10 perc múlva be lehet lépni, bárhogy.
(#5069) Janoska26
Jaaa, hát én olyat soha nem használtam. Sokkal újabb verziót próbáltam ki már első alkalommal is.
-
válasz
antikomcsi #5067 üzenetére
A 2.0.0.78-at használom, ott aktív az automata mód, és nincs kulcs ablakom. Van, hogy napokig megy a notim úgy, hogy hozzá sem nyúlok
uppsz, 2 órára engem is kitettek
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26 #5066 üzenetére
a régebbi verziókban igen, de mindig fejlesztenek valamit benne.
viszont a BP figyeli ezt a progit is. van, hogy nem tud bejelentkezni, és kiírja, hogy lépj be böngészőn keresztül valami security ablak miatt. ha nem ezt teszed, akkor bizony először 2 órára, majd többre, végül végleg kitilt. most az egyik segédfarmom van így 2 óra bilincs alatt... remélem hamarosan jön a cserenap, leürítem, aztán otthagyom.
-
-
válasz
antikomcsi #5062 üzenetére
Mi az a kulcs az új Fh-ban a belépésnél?
-
Nem valami motiválóak a macskahét event nyereményei.
8 órás event növény, ami csak a fő farmon, és a szédült szántón ültethető.
(#5063) BÁ Nutrition
Ott van az ablaka alján a link, csak kattints rá.
Kilépsz, letöltöd, telepíted, és kész.
-
ngabor2
nagyúr
az új fh már rackó ajándékait is be tudja gyűjteni.
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #5059 üzenetére
Nem az FH tudja és kiírja neked összesen.......azt számolja ahogyan beadáskor is...pl alma 60/db..kecske 78/db....mandula 160/db stb.....
Ez a macska új állat lesz???? -
zolee5016
őstag
Most értem el a 40 millás raktárat.....Persze kellett ehhez ,hogy nagyon jó áron nyomjam el a medvéim(7000/db) a pockokat(3000/db meg a sasokat (7000/db) befektettem mindet terménybe.....mondvám nálam a sláger 7-8000-ről felmászott 50K-Ra.....majd amiket vettem/gyapjuk,tejek,guanó,szgomba) azok is mennek fel előbb utóbb....mindenből van 5-600db,a feladatok meg megvannak már ezekből.....(ja meg 2 havi kecsketej...2200db)
-
válasz
BÁ Nutrition #5056 üzenetére
Persze, rögtön 100%.
De nem.
Ha eléred a 90. szintet, és 5 napon keresztül együtt sütizel Ratykóval, akkor a "termelés" kezdőcsomag vár Rád, ha jól látom ananászos süti, tök lekvár, és némi TP.
És még van képük a 90. szinten ilyen kis sz@rsággal hülyíteni a népet, ami ott még alamizsnának is édeskevés.
szerk:
Ja, és ma indul a macskás feladat, ami szombatig tart majd. Sok sikert!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #5055 üzenetére
mert az milyen csomag?
remélem +50% tp -
válasz
BÁ Nutrition #5053 üzenetére
Akkor mindjárt megkapod Ratykótól a szuper ajándékcsomagot, hisz pikk-pakk eléred a 90. szintet!
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #5053 üzenetére
Hm grat
én is megnövök a hétvégére..80.lesz....még 700000tp,de meglesz....
-
Terkk
tag
A pajtámban meg találhatóak: 10 koponyafa, 10, rémtök,horrorgaz,kísértet,sírkő,vámpírparadicsom
De mikor egy termő földre kattintok az ültetéshez akkor nem jelennek meg ezek, hol tudom ezeket termeszteni? -
zolee5016
őstag
Még mindig keresek bármekkora 25-ös piacu farmot....Cserébe nem sajnálom a nagyobb farmokat sem amik nálam pihennek...sok cuccal(aranyváros-holló-berkenyefa-terménygyár) stb......
-
Terkk
tag
holnap vége a halloween nak? még kéne 45 rémféreg, remélem lehetséges megszereznem 17 órán belül
-
Terkk
tag
kecsketejüzem vagy guanó gyárat érdemesebb előbb készítenem a műhelyben?
-
A kupák csak azon a területen fejtik ki hatásukat, ahová ki vannak rakva. Azt hiszem, hogy régen ültetés előtt ki kellett rakni, és aratásig kint kellett lennie.
Most mi a helyzet nem tudom, mert bedobáltam a tölgyön az élő legendába minden kupát, így mindenhol kifejti a hatást.
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #5037 üzenetére
értem, köszi
Ha a kupát átrakom mondjuk a szédült szántóra mikor beérett pl a komló és akkor leszedem az úgy érvényes? és utána átrakom az erdei tisztásra amikor beérik ott is és utána szedem le, vagy a kupák az a összes szántóra vonatkoznak? -
Azt úgy értem, hogy most elméletileg a bab a legnagyobb növényed, ami 27TP-t ad 2x2-es terület esetén aratáskor. Viszont 4 óra 29 perc alatt érik meg. A komló mondjuk csak 15TP-t ad, de 2 óra alatt érik meg. Tehát ha komlót ültetsz akkor igaz ugyan, hogy gyakrabban kell aratnod, de egységnyi idő alatt több TP-hez jutsz, mintha babot ültetnél.
Tehát a fő farmon kívül, ahol nincs ól és fa mindenhova komlót kéne ültetni a 31. szinten, és locsolni, és amint beérik újravetni. Tedd ki a kupákat is a szükséges helyre, azzal is növelve pár százalékkal az esélyt a felröppenőkre.
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #5032 üzenetére
31 vagyok, még jó lenne szereznem 170 férget de nemhiszem hogy meglesz
az egységnyi idő alatti TP-set hogy érted? kiszámolom mondjuk hogy 1perc alatt mennyi TP-t adnak az egyes növények, és amelyik a legtöbbet, abból van a legnagyobb esélye a tárgynak hogy ad férget? -
-
Terkk
tag
hogyan tudnék gyorsabban szerezni Rémférget? eddig csak 100db van
-
-
Speed®
titán
Maximum denevértenyészetre érdemes gyúrni, oda kell a most termelhető 2 régi növényből sok ( 2000 vénusz légycsapója, 2500 gülüszem). A maradékot ( 1000 rémtök, 3000 koponyafa) meg köv. teliholdkor meg lehet csinálni 1x1+töklekivel..
Gazdaköriket akkor csináld, ha épp csillagra hajtasz..bár elég sokat kérnek sajnos ahhoz, hogy erre pazarold a rövid teliholdas időket :S -
Terkk
tag
nekem eddig csak 60 férgem van
de a 1100 Lábgomba megvan
még azt szeretném kérdezni hogy a Gazdakörben a Drakula Pókja feladatot érdemes most csinálni az event alatt? és a Éjszakai látogatót?
gondolom csak most lehet csinálni ezeket a feladatokat amig az event tart, és utána eltűnnek a megtermelt növények? vagy azok megmaradnak és a Drakula meg éjszakai látogatót utána is meg lehet csinálni? -
Taktoj
aktív tag
hello. tovabbra is keresek x05 es x07 es segedfarmot barmilyen szintut csereben csatnkuldo kepes 40 feletti segedet - remelhetoleg a huszban van olyanom- adok.
felroppeno fergeket hogyan tudnam felszaporitani? vagy az eddigi 100db normalis mennyisegnek szamit?
-
válasz
BÁ Nutrition #5024 üzenetére
Lehet az lesz a vége...
-
válasz
antikomcsi #5022 üzenetére
Tippek "be" állapotú, sőt még át is állítottam, majd F5, aztán újra be és újra F5, de semmi...
....ha az egeret húzom/mozgatom ott, akkor sem.
-
-
Nektek jelzi, hogy mennyi TP kell a következő szinthez?
-
Terkk
tag
Ha megcsinálnám mind a 4 küldit mit adhat az 5.ik? , vagy az is valami gagyit tehát nincs értelme, csak a 2 holló olnak meg a holló 1. szintnek?
-
Calogero
addikt
Én is csak a 2 hollólak-ra megyek, az event folyamán.
-
BÁ Nutrition
addikt
na ennek örömére el is jutottam a 4ik szintre, indul a répásalmás nagyüzem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #5014 üzenetére
na 2 gagyit be is állítottam rá
mondjuk azon kívül hogy ad hollót, ami majd nem ér semmit, nem tudom minek egyeltalán ilyen event.
most már lehetne olyasmi is hogy lehessen nyerni valami normális dolgot mint pl a sárkánytojás, vagy valami tényleg normális recept.
de ilyenre már nem is gondolok mert ugye csináltak inkább +2 mesterséget, amik még végképp semmit nem érnek
a lekvárfőzésnek legalább vannak előnyei -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #5013 üzenetére
én néztem hogy nem fogom elbaxni a főfarmot erre az eventre, hanem segédfarmon fog menni
-
Azt néztétek, hogy a 2 holló ólhoz nem is kell olyan sok? Akár ha új farmot csinál valaki, akkor is a két event növény termesztéséből simán eljut a 6. szintig, hogy megvegye az 50 diót, és kiváltsa.
Ezek után csere napon pedig simán lehet is tolni át a hollóhajlékot. Akár kettőt is per segédfarm.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #5011 üzenetére
ennyi
-
válasz
BÁ Nutrition #5010 üzenetére
Az egyik feladatba kellett beadni vagy 10K-t. Én valami mást termeltem, aminek az árán megvettem a salit, és még maradt is pát pengőm rajta.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #5003 üzenetére
csp-t átküldeni. egyiken elad bármit 175%-on, a másikon megveszi. bukik 10%-ot, de a csp maximálisan átkerül.
-
zolee5016
őstag
Srácok.......annyit beszélünk segédfarmokról meg ilyesmi....szóval van 78-as 79-es 50-es,52-esem.meg két 10en páras......lehet választani,cserébe mindegy mekkora x25-ös piacon levőt szeretnék...Valaki???
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #5000 üzenetére
akkor én néztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest