- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Shadowguard #6687 üzenetére
Akkor kimaxolom ezt is, most lvl 17 vagyok, 10-es int. Nemrég kezdtem játékot amúgy.
Köszi a segítséget! -
prolad
addikt
válasz
Shadowguard #6677 üzenetére
Azokkal még nem találkoztam. Próbáltam Far harborban, most értem a végére
Lehet az a gone, hogy még csak 60as szinten vagyok és az igazán kemény ellenfelek még nem jelentek meg a játékban. Az feltűnt, hogy megjelentek új típusú ellenfelek, amik egyre erősebbek, de eddig nincs gond. Mire észrevenne a teljes tárat beleüríteném, talán kettőtt is (ha elég nagy és nem kell komolyabban célozni). Az meg 6-12 ezer damage. Megnézném, mi az, ami annyit kibír. Aztán lehet egyszer csak meglepődök és futni kényszerülök -
woryz
senior tag
válasz
Shadowguard #6581 üzenetére
Ez tetszik!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #6552 üzenetére
-
kikikirly
senior tag
válasz
Shadowguard #6298 üzenetére
Mostmár értem.
-
esikl012
tag
válasz
Shadowguard #6243 üzenetére
Köszi a linket.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #6064 üzenetére
Keress rá itt a hszeimre szerintem belinkeltem azt az 1órás twitch vods -ot(elmentett videó) amit a bethesda csinált a vaultos DLCröl.
-
Chabe89
addikt
válasz
Shadowguard #5813 üzenetére
Igazából ezek a küldik azért lettek berakva, hogy legyen valami end game tartalom. Semmi értelme őket az elején csinálni csak, ha szintezni akarsz. Arra meg vannak jobb módszerek is.
-
Nissifer
tag
válasz
Shadowguard #5689 üzenetére
Érdekes. Biztosan nem nyírtál ki senkit, akit szövetségesnek tekintenek?
(Pl. mikor kinyírtam az egyik elkódorgott brahmin-t, akkor nekem ugrottak.)
Macerás a megoldás.Nyisd meg a console-t. Válaszd ki a lakost, aki éppen rádront, majd írd be
setav confidence 4
setav aggression 1
Elvileg ezek után visszaáll a bizalma, és elszáll a mérge.
Sajnálatos módon, ezt minden egyes elmerogyanttal el kell játszanod. -
Snooker
senior tag
válasz
Shadowguard #5674 üzenetére
Nekem az 1.5-ös patch óta zárt helyeken néha be laggol, töltési időm se javult sajna
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Shadowguard #5674 üzenetére
Én jóval a megjelenés után szereztem be, így nem láttam frissítések nélkül, nekem nem töltött soha sokat (lehet az ssd miatt). De a review-ozók is panaszkodtak a hosszú töltési időkre.
-
Z10N
veterán
válasz
Shadowguard #4542 üzenetére
Ilyennel mar en is talalkoztam. Ha egy event alatt gyorsmentesz es visszatoltod ugyan ugy kifagy. Eddig csak egyszer csinalta. Barmit csinaltam 1 percen belul kifagyott. A memoria/adat/mentes kezelese meg nem stabil. Mondjuk gondolom eleg sok dependency van es ezert.
micafighter: Milyen modokat probaltal?
-
Mery95
csendes tag
válasz
Shadowguard #4486 üzenetére
-
Chabe89
addikt
válasz
Shadowguard #4484 üzenetére
Sanctuary nekem is megvan bolondulva. Mikor ott vagyok stabil 83-84, de ha elmegyek megcsinálok mondjuk egy küldit és mikor visszamegyek csak azt látom, hogy leesett 64-re. 140+ víz, 180+ defense, 53 food, 34 ágy 30 emberre. Ennek ellenére olyan idióták, hogy egy ágyba nem tudnak lefeküdni pedig semmi nem blokkolja őket és folyamatosan azt óbégatják, hogy nincs elég ágy így váltásban kell aludniuk.
-
brumi1024
veterán
válasz
Shadowguard #4450 üzenetére
Én is ugyanezt csináltam, csak nem Dogmeattel. Nekem elsőre ment a küldetés betegség nélkül, igaz, már tudtam mire számítsak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #4452 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #4450 üzenetére
GGWP
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #4414 üzenetére
Nem tökéletes de fél megoldás a chameleon célkeresztre : http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1886/?
Alternatív megoldás a nyílt irányzék és reflex irányzék helyett távcső használata amikor "láthatatlan" leszel, vagy first personröl 3rd personre állítani a nézetet és úgy tudsz célozni nyílt meg reflex irányzékkal is.
Valamit reflex irányzékkal én félig meddig tudtam chameleon effektben is célozni de tényleg nem volt kényelmes.
-
válasz
Shadowguard #4353 üzenetére
Lol. Nekem mast produkalt Piper, nem birt felallni stealthbol. Ugymaradt
Persze lehet nem bug, hanem igy jelzi a jatek, hogy az elozo egyutt toltott ejszaka kemeny volt
-
SaGa59
őstag
válasz
Shadowguard #4324 üzenetére
Gaz irtáshoz (legalábbis Sanctuary-ban a saját régi házadban meg körülötte egy bizonyos távolságig) az NX Pro farming is használható. Komposztba lehet pakolni "építős" módban a házban és körülötte (a szomszéd házakban is egy bizonyos távolságig) lévő faleveleket, gazokat, sövényeket. Nem takarítja ki az egész falut, de a ház körül rend lesz, örülhet a robotod. A Sanctuary - Player home repaired mod kevésbé romos saját házat ad, ép a tető és a falak, az ablakok üvegei persze hiányoznak. Az alapelv az, hogy amit a robbanás elpusztított, azt a robot évek alatt amennyire lehetett helyrekalapálta és karbantartotta. Mondjuk ki nem takarított, ahhoz kell az előző mod. Ha felrakod még a Locked Settlement Doors modot is, lesz két bezárható ajtód a házon, így nem mennek be a settlerek. Korábban az egyik nevesített csaj beköltözött a családi ágyba a házamban, most már nem tud...
Van olyan playerhome mod is, ami pont olyannak adja vissza a házat, mint a kezdő jelenetekben volt, még a ruhák is ott vannak a szekrényben, de az szerintem marhaság, mégis volt egy-két atomrobbanás meg eltelt 210 év...
-
Chabe89
addikt
válasz
Shadowguard #4324 üzenetére
Hmm na mind1 amúgy sem használom már nagyon. Túl nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest