Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segítsetek hogy lehet feldobni egy kicsit a survival módot (vagy bármelyiket)?
40-es szint környékén már megint ott vagyok, hogy kicsit unalmas a játék.
Előzőleg már rájöttem, hogy egyébként maga a világ kicsit üres, kevés az interakció, de amikor feltettem modokat, hogy legyen kicsit több történés, azok nem működtek jól.
Nagyon ódzkodom attól, hogy egy pörgős fps-t csináljak belőle, nagyon sokan megteszik, bár szerintem ennek nem annak a játéknak kellene lennie, bár az tuti mozgalmasabb lenne, ha nem defenzív, hanem offenzív módon játszanék.
Vagy lehet csak megcsömörlöttem abban, hogy az utolsó 3 karakteremre már ki van dolgozva a kezdés az első 20 szintre és ott nagyjából ugyanaz a menetrend és ebbe untam bele kicsit, de nem tudom.
Játszanék nagyon a világban, csak nem tudom hogyan élvezhetném újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Erő, ami nem magyarázkodik csak teljesít.
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest