- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Nagyon sokat tudnék mesélni, pedig nem én vagyok az FO4 veteránja.

De uccu neki, menj a gpu-d topikjába, azonnali vga-s topikba, cpu-d topikjába, alaplapod topikjába.
Valahol csak tudnak segíteni. Bár nekem ez valamiért inkább szoftveres gubancnak tűnik, olvastam már itt is eléggé hajmeresztő dolgokat. Legutóbb talán olyasmit, hogy valakinek a gpu memória órajele túl magas volt, ezért nem működött minden rendesen. Bár nem olvastam végig a sztorit és a megoldást se, szóval ezt oszd el kettővel.
De vannak bizonyos cpu-gpu kombókkal is köztudott problémák, van ahol ezt ilyen-olyan bios frissítés vagy más beállítás megoldja, de lehet más a probléma.
De ha nem mész utána, sose fogsz játszani.
Gugliztam, de nem nagyon találtam megoldást, de hátha itt valaki fel tudja kapnia fonalat és a végére lehet járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs