- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Hali!
Új modokra Fallout 4 befagyott, h resetelni kellett, majd újabb próbálkozásra megint. Azután nem mentett többé, így reinstall lett a vége.Csakhogy reinstall óta nincs semmi a My Games/Fallout 4 mappában (kivéve a szintén üres Saves mappát), így a Launcher se jegyzi meg a beállításokat közvetlenül onnan indítva sem. Modolni persze nem lehet, és a Saves dettó nem működik.
Kiszedtem az írásvédett pipát a mappáról, de önhatalmúlag visszarakta a gép. Neten nem találtam ilyen problémát.
Remélem nem Win 7 gond, mert nem rég újráztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest