- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Barátom. Tegyél fel egy 4k modot texture bundle-t ezek még nem lassítanak... Viszont True Grass Regrowtal megnéznám milyen képet ad a karid.
Nekem pont most lett elegem szóval felfullozom amennyire lehet. Majd küldök képet. De figy ha nyomsz egy sima ultra beállítást. Feltolod 3840x2160 ra és az advanceden felnyomod a weapon debrist ultráraa úgy szaggat az 1080 Ti ASUS OC SLI öröm nézni...
Mielőtt nekiállnál gyanakodni. Van fent egy csomó játékom amik támogatja az SLI-t öröm nézni legszebb meg leglátványosabb az még mindig a black flag szerinterm. De vizuális indikátor nézrk szóval tuti működik.
Mondjuk azért a Dying light se egy utolsó szórakozás SLI vel.... A sima 1080 több zombinál már szggat amikor repülnek az alkatrészek róluk itt meg eskü hányinger. 
Ezt az Origint miért rontották el ezzel... Nem értem.. Pedig imádom de kénxtelen vagyok 1920x1080 120 hz be nyomni. Mondjuk az is szép.... De hogy miért rontották el ezzel.. undorító
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kompakt vízhűtés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem pont most lett elegem szóval felfullozom amennyire lehet. Majd küldök képet. De figy ha nyomsz egy sima ultra beállítást. Feltolod 3840x2160 ra és az advanceden felnyomod a weapon debrist ultráraa úgy szaggat az 1080 Ti ASUS OC SLI öröm nézni...